Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ...ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ! ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΜΠΕΝΙ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΟΥΤΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Έγιναν απίστευτα πράγματα στο Γεωπολιτικό Συμπόσιο του Δήμου Σπάρτης που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες.
Δεν ήταν μόνο η αποχώρηση του Ισραηλινού πρέσβη, ήταν και αυτά που έλεγε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για την προκλητικότητα της Τουρκίας.
Μία ώρα μίλαγε και όλα του τα επιχειρήματα έστρεφαν προς διάλογο και διαπραγμάτευση με την Τουρκία!
Εκεί όμως που το τερμάτισε ήταν η δήλωση του για το επεισόδιο των Ιμίων όταν άφησε ξεκάθαρα υπονούμενα για αποτυχία των Ενόπλων Δυνάμεων και όχι της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ που ήταν σε μεταβατική περίοδο ενώ κατέληξε λέγοντας ότι το ελικόπτερο εκείνο το βράδυ έπεσε από βέρτιγκο, δεν το έριξαν οι Τούρκοι, τόνισε!
Δείτε το επίμαχο σημείο από το 2:13:01 και μετά:
Κάνει πως δεν είδε και δεν άκουσε ο Μπένι, ο υπουργός «σαμπρέλα» του Σημίτη!
Για να θυμηθούμε τι έχει πει σε συνέντευξη του ο γιος του ήρωα Καραθανάση:

Ιωάννης Καραθανάσης: Ποιος τελικά θα μας εξηγήσει γιατί η στολή που φόραγε ο πατέρας μου έχει τρύπες και κηλίδες αίματος;
«Όταν σκοτώθηκε ο πατέρας μου ήμουν μόλις ενός έτους. Από τα πρώτα κιόλας βήματά μου έμαθα να ζω χωρίς πατέρα. Ήταν το δεδομένο της ζωής μου και ουσιαστικά μεγάλωσα με την μητέρα μου η οποία είχε και τον ρόλο του πατέρα. Ζούσα όμως και με έναν ήρωα πατέρα και το βαρύ φορτίο που συνεπάγεται η απώλειά του. Όμως από ένα σημείο και μετά λειτουργούσα με απόλυτη συνείδηση. Θυμάμαι, για παράδειγμα στο δημοτικό να με ρωτούν οι συμμαθητές μου για τον πατέρα μου και εγώ να τους εξηγώ με ηρεμία όσα ήξερα για το ποιος ήταν και πως σκοτώθηκε.
Μου εξήγησαν από την πρώτη στιγμή τι έχει γίνει, ενώ μεγαλώνοντας έψαξα, έμαθα και διάβασα τι ακριβώς έγινε και πως σκοτώθηκε.
Για ένα πράγμα, όμως, είμαστε σίγουροι. Το ελικόπτερο δεν έπεσε ούτε λόγω καιρού, ούτε μόνο του. Μάλιστα πριν χρόνια είχαν δημοσιευθεί και κάποιες φωτογραφίες που έδειχναν την κατάσταση του ελικοπτέρου. Δεν χρειαζόταν να γίνουν στόχοι, δεν έπρεπε να δοθεί εντολή να κατέβουν τόσο χαμηλά στο νησί, ούτε να μετρήσουν τους Τούρκους κομάντος έναν προς έναν.
Την αλήθεια την ξέρουμε και δεν θα μας την στερήσουν όσο και αν προσπαθούν. Το άψυχο σώμα του πατέρα μου βρέθηκε εκτός του ελικοπτέρου, ενώ ο Παναγιώτης Βλαχάκος και ο Έκτορας Γιαλοψός βρέθηκαν δεμένοι με τις ζώνες τους μέσα στο ελικόπτερο.
Ο πατέρας μου ζούσε την ώρα της πρόσκρουσης του ελικοπτέρου. Λύθηκε, πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε. Άρα δεν έπαθε ούτε ανακοπή, ούτε είχε κάποιο πρόβλημα με την καρδιά του. Πρέπει να σταματήσει αυτή η καραμέλα ότι και οι τρεις έπασχαν από κάτι».
«Ήταν πρώτοι στις σχολές τους, νέοι άνθρωποι, μάχιμοι και άρτια εκπαιδευμένοι. Άρα το πόρισμα που αναφέρει ότι είχε πρόβλημα με την καρδιά του και έριξε το ελικόπτερο, δεν ισχύει. Πως βγήκε και κολύμπησε. Θα ήθελα να τους παρακαλέσω να μας πουν.
Γιατί όμως συγκάλυψαν και την διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής; Γιατί δεν άφησαν εκπρόσωπό μας να είναι μέσα;. Γιατί ο παππούς μου πιάστηκε στα χέρια με τον ιατροδικαστή; Και γιατί ουσιαστικά η ιατροδικαστική έκθεση βασίστηκε σε ένα πρόβλημα της καρδιάς που είχε η μητέρα του πατέρα μου και όχι ο ίδιος. Τι σχέση μπορεί να έχει το εκ γενετής πρόβλημα της γιαγιάς μου που δεν είναι κληρονομικό με τον πατέρα μου. Εκεί “πάτησαν” και προέκυψε ξαφνικά ότι ο πατέρας μου είχε πρόβλημα με την καρδιά του.
Γιατί η μητέρα μου και ο παππούς μου είδαν μόνο το κεφάλι του και δεν τους άφησαν να δουν το σώμα του; Γιατί ήταν καλυμμένο και γιατί φώναζε ο παππούς μου ότι το παιδί του δεν πνίγηκε;
Και ποιος τελικά θα μας εξηγήσει γιατί η στολή που φόραγε -την οποία έχουμε στο σπίτι μας- έχει τρύπες και κηλίδες αίματος, σημάδια που φανερώνουν πως ο θάνατός του δεν επήλθε από καρδιακό επεισόδιο.
Πηγή ➤http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου