Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

«Συναγερμός» στο ΓΕΕΘΑ: Αγωνία για τους Έλληνες Στρατιωτικούς που υπηρετούν στο Μιλάνο. Επιστρέφουν οι φοιτητές και οι εκδρομείς. Ακυρώνονται εγχειρήσεις

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ώρες αγωνίας για τους Έλληνες Στρατιωτικούς που υπηρετούν στο Νατοϊκό Στρατηγείο, NRDC-IT, στο Μιλάνο της Βόρειας Ιταλίας, μετά την ταχεία εξάπλωση του Κορονοϊού.
Πρόκειται για σημαντικό αριθμό στρατιωτικών και μελών οικογενειών, με επικεφαλής Ταξίαρχο του Στρατού Ξηράς, που υπηρετούν στο στρατηγείο και διαμένουν στην πόλη »φάντασμα».
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του kranosgr, στο ΓΕΕΘΑ σήμανε »συναγερμός», με το Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, να έχει εκδηλώσει το αμέριστο προσωπικό του ενδιαφέρον για το κρίσιμο θέμα από την πρώτη στιγμή, συγκαλώντας συσκέψεις με τις υπηρεσίες του ΓΕΕΘΑ, όπου και ανήκει το διακλαδικό προσωπικό, για την αντιμετώπιση της κατάστασης.
Μάλιστα ενημερώνει συνεχώς τόσο τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο καθώς και τον ΥΦΕΘΑ, Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος είναι αρμόδιος για το υγειονομικό.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τη γειτονική χώρα, η περιοχή του Μιλάνου έχει χωριστεί σε δύο ζώνες: «κίτρινο» το Μιλάνο και «κόκκινη» μια περιοχή με 50.000 κατοίκους με την ιταλική μητρόπολη να μοιάζει με πόλη – φάντασμα.
του Ηλία Προύφα/kranos.gr

Ακυρώνονται σχολικές εκδρομές λόγω κορωνοϊού! Τα πάνω κάτω για τους μαθητές


Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατικής» οι μαθητές του 6ου Γυμνασίου Ρόδου, που είχαν προγραμματίσει εκδρομή στην Ιταλία στις 30 Μαρτίου ακύρωσαν, λόγω της αυξήσεως των κρουσμάτων του κορονοϊού στη χώρα.
Στο μεταξύ όσα ελληνικά σχολεία πραγματοποιούν εκδρομή στην Ιταλία, επιστρέφουν επειγόντως στην Ελλάδα.
Ακύρωσαν επίσης τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «Erasmus» μαθητές της Ρόδου, που θα επισκέπτοντο την Ιταλία.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου