Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

ΚΡΗΤΗ Βουλγάρα «ξάφρισε» 10.000 ευρώ από ηλικιωμένους & Θεσσαλονίκη: Ρουμάνοι συνελήφθησαν για υπόθεση μαστ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Μια 42χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία φρόντιζε εδώ και έναν χρόνο την 83χρονη γυναίκα και τον 85χρονο σύζυγό της.
Η ηλικιωμένη αντιλήφθηκε ότι σταδιακά  ότι έλειπαν από το σπίτι χρυσαφικά, κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα, αλλά πίστευε ότι δεν θυμόταν πού τα έβαλε, ώσπου πήγε να ελέγξει τον τραπεζικό της λογαριασμό και διαπίστωσε έντρομη ότι έλειπαν 10.000 ευρώ.
Τότε, αποφάσισε να απευθυνθεί στους αστυνομικούς της Ασφαλείας και η 42χρονη Βουλγάρα προθυμοποιήθηκε να την συνοδεύσει! Όμως, οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μαζί της, έλεγξαν τις αναλήψεις και την είδαν στα πλάνα από τις κάμερες της τράπεζας να χρησιμοποιεί την κλεμμένη κάρτα στο ΑΤΜ τις επίμαχες ώρες.
Έτσι, σε βάρος της αλλοδαπής σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Θεσσαλονίκη: Ρουμάνοι συνελήφθησαν για υπόθεση μαστ ροπείας


Δύο υπήκοοι Ρουμανίας συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο στη βόρεια Ελλάδα, σε εκτέλεση ευρωπαϊκών ενταλμάτων που εκκρεμούσαν εις βάρος τους. Όπως ανακοινώθηκε, πρόκειται για μία γυναίκα, 41 ετών, κι έναν 27χρονο, που έπεσαν στα χέρια αστυνομικών σε Προμαχώνα Σερρών και Αρναία Χαλκιδικής, αντίστοιχα, για δύο διαφορετικές περιπτώσεις.
Η πρώτη περίπτωση αφορά ένταλμα των ιταλικών Αρχών για τις πράξεις της εκμετάλλευσης εκδι δόμενων γυναικών και της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, ενώ η δεύτερη συνδέεται με ένταλμα των ρουμανικών Αρχών για το αδίκημα της μαστ ροπείας.
Οι δύο συλληφθέντες οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα εφετών της Θεσσαλονίκης για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες έκδοσής τους.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου