Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

«ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΕΝΝΗΤΟΙ, ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ» Ένα άρθρο-φωτιά από τον Επίτιμο Αρχηγό ΓΕΝ Ναύαρχο Κοσμά Χρηστίδη έρχεται να ταρακουνήσει ΒΙΝΤΕΟ



Police-Voice blog ➤


https://www.police-voice.com/

Ένα άρθρο-φωτιά από τον Επίτιμο Αρχηγό ΓΕΝ Ναύαρχο Κοσμά Χρηστίδη έρχεται να ταρακουνήσει τα ήδη ταραγμένα νερά των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Ο ναύαρχος Χρηστίδης είναι ο συγγραφέας της ιστορίας ενός ακήρυχτου πολέμου που βρίσκεται σε εξέλιξη από το 1974. Ένας πόλεμος που έχει περιόδους ύφεσης των «συγκρούσεων» αλλά και χρονικά διαστήματα που δίνουν την εντύπωση ότι μια σφοδρή στρατιωτική σύγκρουση είναι έτοιμη να ξεσπάσει. Μία τέτοια περίοδο βιώσαμε από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και προχθές, όταν οι Τούρκοι απέσυραν προς το παρόν το Oruc Reis.

Η ιστορία του ελληνοτουρκικού «πολέμου» που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και τουλάχιστον 46 χρόνια, γράφτηκε από το Ναύαρχο Χρηστίδη, για να μπορεί ο καθένας μας να καταλάβει τι δεν πρέπει να συζητήσουμε και τι θέλουν οι μεγάλες δυνάμεις να μας βάλουν με το ζόρι να κουβεντιάσουμε.

Το κείμενο 16.000 λέξεων που φέρει την υπογραφή του Επίτιμου Α/ΓΕΝ, εξηγεί στο μέσο πολίτη τι σημαίνει ο κάθε όρος από τους πολλούς που ακούμε και γιατί έχει σημασία οι πολιτικοί μας να τους χρησιμοποιούν με ακρίβεια. Έχουν μεγάλη σημασία οι λέξεις σε αυτές τις υποθέσεις.

Τι υπερασπιζόμαστε και ποια είναι τα -πολλά- διπλωματικά όπλα που διαθέτουμε;

Ποιες αποφάσεις δικαστηρίων μας εξυπηρετούν;

Γιατί η Ελλάδα δεν τόλμησε να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια; Γιατί δεν ανακηρύσσει ΑΟΖ;

Γιατί οι Τούρκοι είναι υποκριτές όταν ζητούν αποστρατιωτικοποίηση ελληνικών νησιών την οποία από το 1936 έχουν αποδεχτεί;

Τα όσα αναφέρει ο Ναύαρχος στο τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας των ελληνοτουρκικών είναι εξαιρετικά σοβαρά και ανησυχητικά. Όπως πάντα δε “στρογγυλεύει τις γωνίες” και λέει τα πράγματα όπως έχουν.

Δείτε το βίντεο με το άρθρο:


Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου