Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται ο οδηγός που φέρεται να χτύπησε με το όχημα του, και στη συνέχεια να εγκατέλειψε, την Δήμητρα της Λέσβου.

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται ο οδηγός που φέρεται να χτύπησε με το όχημα του, και στη συνέχεια να εγκατέλειψε, την Δήμητρα της Λέσβου.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, η προανάκριση για το τροχαίο εντόπισε τον οδηγό, που έχει ομολογήσει και αναμένεται να απολογηθεί.

Η οικογένεια του θύματος αλλά και η διοίκηση του Silver Alert καταγγέλλουν τις αρμόδιες αρχές για ολιγωρία. Μάλιστα η οικογένεια της, ετοιμάζει μήνυση κατά παντός υπευθύνου. «Η σορός θα μπορούσε να έχει ταυτοποιηθεί και να έχει αρχίσει η αναζήτηση της οικογένειας» λέει η δικηγόρος των συγγενών, Λίλα Ραγκούση.

Η Δήμητρα είχε εξαφανιστεί από το Δρομοκαΐτειο στις 6 Απριλίου και στις 9 ένα άτομο εντοπίζεται νεκρό στο Φαληρικό Δέλτα, μετά από τροχαίο δυστύχημα με εγκατάλειψη. Όπως έμελλε να αποδειχτεί, θύμα ήταν η Δήμητρα της Λέσβου.

Παρά τις εκκλήσεις της οικογένειας να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός “Silver Alert”, αυτό έγινε πολύ αργότερα, στις 25 Μαΐου, και χωρίς αποτέλεσμα. Όλον αυτόν τον καιρό, η σορός της Δήμητρας βρισκόταν στο νεκροτομείο του “Τζάνειου” Νοσοκομείου.

Τόσο η οικογένεια, όσο και η διοίκηση του “Silver Alert” καταγγέλλουν πως κανείς δεν ειδοποίησε τις Αρχές, με αποτέλεσμα η Δήμητρα να ενταφιαστεί μόνη ως σορός αγνώστων στοιχείων.


Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου