Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Μαροκινός και Ιρακινός, μαχαί ρωσαν τουρίστα στην Πλατεία Βικτωρίας Συνελήφθησαν από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ (εικόνα)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Συνελήφθησαν σχεδόν αμέσως από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ Αθηνών

Αιματηρη ληστεία σημειώθηκε λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Βικτωρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O δύο αλλοδαποί επιτέθηκαν και λήστεψαν αλλοδαπό τουρίστα στην οδό Χευδεν. Οι ληστές από το Μαρόκο και το Ιράκ παρακολουθούσαν τον 30χρονο για αρκετή ώρα καθώς το θύμα επέστρεφε στο κατάλυμά του στην Κυψέλη. Μόλις πέρασε από σημείο που ήταν απόμερο και δεν είχε πολύ κόσμο, του επιτέθηκαν και αφού τον χτύπησαν στο πρόσωπο προσπάθησαν να του αφαιρέσουν την τσάντα πλάτης που είχε μαζί του.

Αδίστακτοι και μαχαιροβγάλτες

Ο 30χρονος αντιστάθηκε στους ληστές και τότε ο Ιρακινός έβγαλε από την τσέπη του έναν χαρτοκόπτη και του επιτέθηκε. 

Ο τουρίστας έβαλε το χέρι του μπροστά για να σώσει την ζωή του με αλλά ο εγκληματίας χωρίς να διστάσει τον τραυμάτισε αρκετά σοβαρά στο χερι. Στη συνέχεια, τραυματίας και με το αίμα να τρέχει, έπεσε στο δρόμο και έτσι κατάφεραν να του πάρουν το σακίδιο πλάτης, το κινητο του τηλέφωνο, έγγραφα και χρήματα.

Κάτοικοι της περιοχής που είδαν την αιματηρή ληστεία τηλεφώνησαν στο 100 δίνοντας τα χαρακτηριστικά των δραστών, ενώ κάλεσαν και το ΕΚΑΒ. Άμεσα στο σημείο έφτασαν ομάδες ΔΙ.ΑΣ Αθηνών , που αξιοποιώντας πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες χτένισαν την γύρω περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν τους ληστές.

Κατά τις αναζητήσεις των αστυνομικών, δύο άτομα που ταίριαζαν στα χαρακτηριστικά που είχε δώσει το θύμα, άρχισαν να τρέχουν με τους άνδρες της ΔΙΑΣ να τους ακολουθούν και μετά από λίγο να τους ακινητοποιούν.

Στο σημείο που η ΔΙ.ΑΣ ακινητοποιησε τους υπόπτους, έφτασε συνοδεία άλλων αστυνομικών που είχαν προστρεξει στην περιοχή και ο 30χρονος τουρίστας, όπου αναγνώρισε ανεπιφύλακτα τους νεαρούς, ως τους δράστες της ληστείας εις βάρος του.

Στο σωματικό έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκε και ο χαρτοκόπτης με τον οποίο τραυμάτισαν τον αλλοδαπό, με έντονα τα αίματα στη λάμα του. Οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό τμήμα όπου συνελήφθησαν για ληστεία κατά συναυτουργια και παράβαση του νόμου περι οπλων.

Πηγή ➤


2 σχόλια:

  1. Απόπειρα ανθρωποκτονίας δεν υπάρχει???
    Διότι με αυτές τις κατηγορίες, τους βλέπω την άλλη εβδομάδα πάλι τα ίδια θα κάνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπά ... Τελικά θα βγάλουν ένοχο τον τουρίστα που πέρασε από εκεί και τους ... προκάλεσε !!!

      Διαγραφή