Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Ρομά του «κόλλησαν» μαχαίρι στα πλευρά και τον λήστεψαν μέσα σε λεωφορείο: ο μαθητής ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Τον τρόμο έζησε ένας μαθητής μέσα σε αστικό λεωφορείο, όταν ληστές του «κόλλησαν» μαχαίρι στα πλευρά, τον απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν και του άρπαξαν το κινητό και 5 ευρώ που είχε μαζί του.

Το αδιανόητο περιστατικό με ληστές του δρόμου που πλέον χτυπούν ακόμα και στα μέσα μαζικής μεταφοράς, προκάλεσε την κινητοποίηση της Αστυνομίας, όμως παρά τις έρευνες το δίδυμο των ληστών δεν έχει συλληφθεί.

Όπως είπε ο 17χρονος μαθητής, οι μαχαιροβγάλτες ήταν μελαμψοί, ηλικίας 17-20 ετών, ο ένας λεπτός και ο άλλος εύσωμος, πιθανότατα Ρομά. Το συμβάν σημειώθηκε στις 4:25 το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο μαθητής βρισκόταν στο λεωφορείο 809 που εκτελεί το δρομολόγιο Σχιστό- Νίκαια- Κορυδαλλός. Ξαφνικά και ενώ το λεωφορείο βρισκόταν στο ύψος της στάσης «Αττάλεια», τον πλησιάζουν οι δυο ληστές.

Ο ένας του «κολλάει» το μαχαίρι στα πλευρά και του λέει να μη μιλήσει την ώρα που δεύτερος, του αρπάζει το κινητό του μάρκας iphone 11 και 5 ευρώ που είχε στην τσέπη. Οι ληστές, αφού άρπαξαν ό,τι είχε και δεν είχε ο 17χρονος, κατέβηκαν στην επόμενη στάση «Τρικούπη» και χάθηκαν τρέχοντας στα στενά της περιοχής.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου