Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Χαμός στη Γαλλία με αστυνομικό - σωσία της Κιμ Καρντάσιαν: «Έλα να μας συλλάβεις!» viral, έγινε το βίντεο

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Μια αστυνομικός από τη Γαλλία που πέρασε χειροπέδες σε έναν από τους πιο διαβόητους εγκληματίες της χώρας κατάφερε να του «κλέψει» τα φώτα χάρη στο σώμα της, που θύμισε σε πολλούς την Κιμ Καρντάσιαν. Από όταν κυκλοφόρησε η είδηση, το γαλλικό Twitter έχει γεμίσει με δημοσιεύσεις ανδρών που αναζητούν μανιωδώς την συγκεκριμένη αστυνομικό, με πολλούς μάλιστα να την εκλιπαρούν να...συλλάβει και τους ίδιους!

Η υπόθεση στην οποία παρενέβη η «προικισμένη» αστυνομικός αφορά τον πολυεκατομμυριούχο οδοντίατρο Λιονέλ Γκουεντί, ο οποίος συνελήφθη και φυλακίστηκε αφού ακρωτηρίασε εκατοντάδες ασθενείς με το πρόσχημα ότι τους χάρισε «χαμόγελα διασημοτήτων». Η σωσίας της Καρντάσιαν φωτογραφήθηκε την ώρα που συνόδευε τον Γκουεντί και τον πατέρα του σε δικαστήριο της Μασσαλίας.



Κι αν κάποιοι αμφισβήτησαν την αυθεντικότητα των εικόνων, κάνοντας λόγο για παρέμβαση με Photoshop στο σώμα της αστυνομικού, ένα βίντεο που κυκλοφόρησε λίγο αργότερα έγινε ακόμη πιο viral, αφού αποδείκνυε ότι το θέαμα ήταν πέρα για πέρα αυθεντικό.


Παρόλα αυτά, κανείς δεν έχει ακόμη καταφέρει να εντοπίσει την αστυνομικό ή να μάθει το όνομά της, με την αγωνία των θαυμαστών της να εντείνεται όσο περνούν οι ώρες.

Όσον αφορά τον απατεώνα που συνέλαβε, αυτός φυλακίστηκε για 8 χρόνια. Ο Γκουεντί αναλάμβανε με το ζόρι υγιείς «ασθενείς» από φτωχές περιοχές της Μασσαλίας και τους εξανάγκαζε να υποβληθούν σε περιττές – και πολλές φορές επιζήμιες – επεμβάσεις, για εισπράττει ο ίδιος πληρωμές από την κοινωνική ασφάλιση.

Μεταξύ του 2006 και του 2012, ο απατεώνας ιατρός φέρεται να πραγματοποίησε 3.900 απονευρώσεις σε 327 ασθενείς που δεν το χρειάζονταν, προκαλώντας τραυματισμούς από τους οποίους κάποιοι δεν ανάρρωσαν ποτέ. Ο «γιατρός» κατάφερε να γίνει πάμπλουτος, αφού έφτασε να βγάζει έως και 2,9 εκατομμύρια ευρώ το 2010.


Πηγή ➤  https://eleftherostypos.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου