Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Νέος τρό.... στις ράγες – Τρένο με 400 επιβάτες «έμεινε» μέσα σε σήραγγα...Βλάβη στη μηχανή παρουσίασε η αμαξοστοιχία....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με βλάβες στα τρένα που θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των επιβατών και των εργαζομένων, την ώρα που δεν έχουν στεγνώσει ακόμα τα δάκρυα για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos, η αμαξοστοιχία Intecity 52 «έμεινε» μέσα στη σήραγγα της Οθρυός, στη Λαμία, με τους 400 επιβάτες να περιμένουν τρομοκρατημένοι και χωρίς καμία ενημέρωση για το τι έχει συμβεί, για περισσότερο από μία ώρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τρένο υπέστη βλάβη στη μηχανή και ακινητοποιήθηκε, ενώ στο σημείο έχουν φτάσει αστυνομικές δυνάμεις από το Λιανοκλάδι και τις γύρω περιοχές προκειμένου να απομακρύνουν τους επιβάτες.

Οι εργαζόμενοι στα τρένα και οι μηχανοδηγοί δεν έχουν πάψει να καταγγέλλουν τα σοβαρά προβλήματα, ωστόσο κανένας δεν έχει εισακούσει τις εκκλήσεις τους, παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη μετά τα Τέμπη, ότι τα τρένα τέθηκαν σε επαναλειτουργία με ασφάλεια…

(Φωτογραφία: Αρχείου)

Πηγή ➤  https://www.newsbreak.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου