Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Αστυνομικοί πήγαν για να ελέγξουν για μπαλωθιές και βρήκαν ολόκληρο… οπλ........(εικόνα)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Μία καταγγελία για μπαλωθιές σε γλέντι γάμου ήταν η αιτία για την αστυνομία να προχωρήσουν σε έρευνα σε σπίτι στην ενδοχώρα στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν πριν λίγες ώρες όταν σε ένα σπίτι είχε στηθεί γλέντι εξαιτίας γάμου. Κατά τη διάρκεια του γλεντιού τα αίματα… άναψαν και κάποιοι έβγαλαν το όπλο και άρχισαν να ρίχνουν «μπαλωθιές».

Ανάστατοι οι γείτονες προχώρησαν σε καταγγελίες στις αρχές. Οι αστυνομικοί σήμερα το πρωί προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι της οικογένειας.

Εκεί βρήκαν και κατάσχεσαν τρία πολεμικά τυφέκια με 7 γεμιστήρες (συγκεκριμένα ένα καλάσνικοφ, ένα τόμσον και ένα στεν), δύο πιστόλια με δύο γεμιστήρες, 2 κυνηγετικά όπλα, 175 σφαίρες, 62 κάλυκες, μία ξιφολόγχη, 10 μαχαίρια, έναν ανιχνευτή μετάλλων, ένα μεταλλικό νόμισμα αρχαίας περιόδου, μια κροτίδα, δύο θήκες πιστολιού και ένα τσαντάκι μέσης με σετ καθαριστικών πιστολιού.


Είχαν κλέψει και αυτοκίνητο

Οι αρχές συνέλαβαν για τα όπλα έναν 53χρονο καθώς και τον 21χρονο γιο του. Μάλιστα ο ένας από τους συλληφθέντες εμπλέκεται και σε κλοπή αγροτικού οχήματος που σημειώθηκε στις 11 Ιουνίου.

Μαζί του ήταν και ένας 23χρονος ο οποίος και συνελήφθη.

Παράλληλα, σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Αστυνομικής Διάταξης περί Ζωοκλοπής.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή ➤https://lawandorder.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου