Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Πανελλήνιες 2023: Φίλιππος Φούφας Έγραψε 20 σε όλα - Τι λέει ο πρώτος των πρώτων με 20.000 μόρια

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Πανελλήνιες 2023: Το απόλυτο 20 κατάφερε να πετύχει στις φετινές Πανελλαδικές ο Φίλιππος Φούφας, ο οποίος κατόρθωσε να συγκεντρώσει 20.000 μόρια και να «σπάσει» όλα τα ρεκόρ.

Ο Φίλιππος εξασφάλισε το 100/100 στις Πανελλαδικές 2023 και από τους 8 εκπαιδευτικούς που βαθμολόγησαν τα μαθήματα που έδωσε με αποτέλεσμα να αναδειχτεί στον πρώτο των πρώτων όλων των εποχών! Ο νεαρός αριστούχος μίλησε στο MEGA για την τεράστια επιτυχία του, αλλά και για τα όνειρα που κάνει για το μέλλον. «Η αλήθεια είναι ότι παίζει ρόλο και το διάβασμα αλλά για να επιτευχθεί το απόλυτο αποτέλεσμα χωρίς να χαθεί ούτε ένα μόριο, παίζει ρόλο και η τύχη, αλλά και η ευνοϊκή διάθεση των διορθωτών να μην κόψουν ούτε ένα μόριο. Ήμουν στη θεωρητική κατεύθυνση, έδωσα Λατινικά, Αρχαία, Έκθεση και Ιστορία. Η Νομική είναι η πρώτη μου επιλογή», είπε αρχικά.

«Γενικά διάβαζα πολύ. Η προετοιμασία για τις Πανελλήνιες αφορά κυρίως στη Β’ και Γ’ Λυκείου. Αλλά καλό είναι να τεθούν οι βάσεις σχετικά με την ακαδημαϊκή συνέπεια. δεν γνωρίζω απόλυτα τι θέλω στη ζωή μου, πιστεύω είναι αδύνατον να γνωρίζει κανείς στα 18 του τι θέλει να κάνει. Αυτό είναι και ένα προτέρημα της Νομικής. Ότι είναι ένα πτυχίο αρκετά ευρύ που ανοίγει πόρτες προς πολλές κατευθύνσεις. Είναι πολύ νωρίς για να κρίνω ποιοι θα είναι οι στόχοι μου στη συνέχεια, πώς θα είναι η Σχολή. Θα πρέπει να το βιώσω», συνέχισε ο μαθητής.

Ο Φίλιππος Φούφας δήλωσε πως, «οι Πανελλήνιες χρειάζονται ρεαλισμό. Πρέπει να υπάρχει διάθεση για υποχωρήσεις στην κοινωνική ζωή. όχι ότι είναι απαραίτητο να μην βγει κανείς ούτε μια δορά από το σπίτι του για 2 χρόνια. Ο βασικός μου στόχος ήταν να περάσω στη σχολή μου. Είναι μία γενικότερη νοοτροπία που καλλιεργείται στον χώρο του σχολείου σχετικά με την προσήλωση στον στόχο και την σημασία που έχει αυτό μετέπειτα στη ζωή μας. Αφού ολοκληρώσω τη Νομική, μάλλον θα ήθελα να επιδιώξω μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό αλλά είναι πολύ νωρίς». «Δεν είναι ο βασικός μου στόχος η πολιτική αλλά δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον. Έχω κανονίσει τις διακοπές μου», κατέληξε ο νεαρός αριστούχος.

Πηγή ➤  https://eleftherostypos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου