Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

ΦΟΒΕΡΟ: επιστήμονας υποστηρίζει ότι οι έφηβοι θα χάνουν με ρομπότ την παρθενιά τους!



Police-Voice blog ➤
Η τεχνολογία έχει εισβάλλει με κάθε τρόπο και μέσο στη ζωή μας. Οι μηχανές είναι απαραίτητες παντού… και όπως φαίνεται στο μέλλον θα είναι απαραίτητες και στο κρεβάτι μας, με την επιστημονική κοινότητα να υποστηρίζει ότι το σεξ της πρώτης φοράς θα γίνεται με ρομπότ!

Ο καθηγητής ρομποτικής στο Πανεπιστήμιο του Sheffield Noel Sharkey προειδοποίησε πως οι android κούκλες του σεξ ίσως να έχουν επιβλαβείς συνέπειες για την κοινωνία. Εξήγησε πως όπως δεν περίμενε κανείς την άνοδο του πορνό, θα υπάρξει μια παρόμοια επανάσταση με τα ρομπότ. Μιλώντας στο Cheltenham Science Festival εξήγησε πως ήταν αρκετά φιλελεύθερος με το σεξ.
«Δεν είναι πρόβλημα να κάνεις σεξ για πρώτη φορά με μια μηχανή. Αλλά αν είναι η πρώτη σου φορά, η πρώτη σου σχέση; Τι σκέφτεσαι για το άλλο φύλο τότε; Τι πιστεύεις ότι είναι ένας άντρας ή μια γυναίκα; Θα μπει εμπόδιο στην πραγματική ζωή, σταματώντας τους ανθρώπους από το να κάνουν σχέσεις».
Οι ρομποτικές κούκλες σεξ με περιορισμένη αναγνώριση ομιλίας διατίθενται ήδη στην αγορά στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και την Ιαπωνία. Ο καθηγητής Sharkey τόνισε πως αυτές οι κούκλες δεν θα πρέπει να πωλούνται σε νέους κάτω των 16 ετών, αλλά εκτίμησε πως θα συμβεί κάτι τέτοιο αναπόφευκτα.
«Τα sex robots είναι και θα είναι διαθέσιμα μέσα στα επόμενα 10 χρόνια. Νομίζω ότι θα υπάρξει όριο ηλικίας. Σίγουρα θα πρέπει να υπάρξει, αλλά αν είχαν οι γονείς σας, σίγουρα θα το χρησιμοποιούσατε κρυφά». Τέτοιες κούκλες πωλούνται έναντι 6.900 δολαρίων στις ΗΠΑ.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου