Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ...;;; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...;;; ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΜΑΝΑ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!



Police-Voice blog ➤
Αλβανίδα μητέρα ζήτησε σε συνέλευση του Ελληνικού Σχολείου της Περιοχής Αγ. Πεντελεήμονα, όπου στα 140 παιδιά τα 120 είναι αλλοδαπά, να πάρουν τα παιδιά τους οι Έλληνίδες Μάνες και 
να φύγουν από το σχολείο μια που αυτοί (οι Αλλοδαποί ) έχουν την πλειοψηφία!





Η καταγγελία έγινε στην εκπομπή του Δημήτρη Κωνσταντάρα στο κανάλι ART -TV και στην εκπομπή του «Τα πάντα ρει» .

ΣΧΟΛΙΟ POLICE-VOICE GR..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ  ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΘΝΙΚΑ  ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ...

Πηγή ➤http://elliniki-perpatisia.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ! ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΜΟΥΓΚΑ... ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ! AΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-”ΦΩΤΙΑ” από γιατρό για το λιμάνι του τρόμου και το ΜΑΚΕΛΕΙΟ με τους ΛΑΘΡΟ! “Θα πω την ΑΛΗΘΕΙΑ και ας με πούνε φασίστα!” (ΕΙΚΟΝΕΣ)



Police-Voice blog ➤
O γιατρός Νίκος Ραζής Κουδούνης αποκαλύπτει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter για ποιο λόγο έγινε το “μακελειό”χθες στον Πειραιά με τους λαθρομετανάστες…
tweet-razistweet2tweet3tweet4tweet5tweet6tweet7

Πηγή ➤POLICE-VOICE GR ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΥΟ ΚΑΙ  ΤΟ makeleio gr

Διαβάστε Περισσότερα »

Η περιγραφή του Εύζωνα που ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ: “Ξύρισμα κόντρα 4 φορές τη μέρα, να τρέχει μόνο αίμα”...ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΥΖΩΝ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΥΖΩΝ.



Police-Voice blog ➤
«Οι Εύζωνες κατέχουν την μοναδική τιμή από όλο τον Ελληνικό Στρατό να… παραμένουν όλο το 24ωρο άγρυπνοι φρουροί στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, εις ένδειξη ευγνωμοσύνης προς όλους τους νεκρούς ήρωες…
Θυμίζουν σε όλον τον κόσμο ότι η μεγαλοσύνη στα Έθνη δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και το αίμα».
Κωστής Παλαμάς.
Δυο χρόνια πριν λοιπόν.
45 μέρες προετοιμασίας. 45 μέρες να μην παίζει βλέμμα, να είσαι ακίνητος έως και 4 ώρες.
Ξύρισμα κόντρα 4 φορές την μέρα, να μην υπάρχει χνούδι, μόνο αίμα να τρέχει στο ταλαιπωρημένο δέρμα.
Η αγωνία κ το άγχος μεγάλο. Η μεγάλη στιγμή. Αυτό που για τόσο καιρό δεν είχες άποψη.
Και έρχεται η ώρα να βάλεις τον Ντουλαμά, την φορεσιά του Παύλου Μελά. Το κόκκινο Φάριο που συμβολίζει το αίμα που χύθηκε στους αγώνες τον προγόνων μας. Να χτενίσεις την Φούντα, το μαύρο δάκρυ των συγγενών που έχασαν τους δικούς τους. Το Τσαρούχι που φορώντας το ένιωθες το κάθε καρφί να σε τρυπάει τα πόδια.
Ώσπου να έρθει η ώρα στο εποπτείο. Εκεί που πλέον το μόνο που άκουγες ήταν ο χτύπος της καρδιάς σου.
Το παράγγελμα:
-Εφ´όπλου, λόγχη. Προσοχή.
-Επ ώμου, αρμ.
Σπας το όπλο στον μελανιασμένο ώμο και καταλαβαίνεις ότι πλέον δεν πονάς.
Γιατί δεν είσαι εσύ, αλλά είσαι κάποιος άλλος.
Σπας τα πόδια σου στον τσαρουχόδρομο, εκεί που πριν από λίγο απαγορευόταν να πατήσεις και δεν νιώθεις την κούραση.
Γιατί δεν είσαι εσύ, αλλά είσαι κάποιος άλλος.
Κατεβαίνεις την Ηρώδου Αττικού, αμίλητος, αλλά ο κόσμος ξέρει ότι είσαι εκεί, σε ακούει γιατί χτυπάς τα τσαρούχια και παίρνουν φωτιά.
Ως που έρχεται η στιγμή να σταθείς ακίνητος έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, να τιμήσεις την Προεδρία της Δημοκρατίας και αυτούς που αγωνίστηκαν για να είσαι εσύ σήμερα ελεύθερος.
Το παράγγελμα:
-Παρουσιάστε, αρμ.
-Επ, ώμου αρμ.
Γιατί εκείνη την στιγμή δεν ήσουν θνητός αλλά αθάνατος.
Τα μάτια ανοιχτά, να μην κλείνουν, και το δάκρυ να τρέχει πάνω στον Ντουλαμά που περήφανα φοράς.
Ο κόσμος περνάει και σε κοιτάει αλλά δεν αντιδράς, δεν παίζεις βλέμμα ούτε κουνιέσαι, σε μιλάνε, σε κοιτάζουν, σε θαυμάζουν για αυτό που μόνο λίγοι κάνουν.
Το παιδάκι που νόμιζε ότι χάλασες κ ότι σου τελείωσαν οι μπαταρίες και εκεί πάει να σου ξεφύγει ένα γέλιο αλλά όχι, το πνίγεις όπως έμαθες τόσο καιρό να κάνεις.
Ο συγχρονισμός με το ζευγάρι σου έχει πλέον τελειοποιηθεί και βρίσκεστε σε κάθε βήμα, ώσπου ακούς και άλλα τσαρούχια και καταλαβαίνεις ότι έρχεται η ώρα της λύτρωσης, δεν καταλαβαίνεις πως πέρασε η ώρα ή αν είχε κρύο, όλα γίνονται πολύ γρήγορα.
Ανεβαίνεις την ανηφόρα και μπαίνεις στο εποπτείο, μέχρι να ακούσεις το παράγγελμα:
-Παρά πόδα, αρμ.
-Εις θήκη, λόγχη, προσοχή.
-Κλείνατε επί δέξια.
-Τους ζυγούς λύσατε, μαρς.
Και τότε καταλαβαίνεις την αξία των όσων έκανες, γίνεσαι ξανά θνητός και το μόνο που σε πειράζει είναι ότι σε θαύμασαν τόσα άτομα, φωτογραφήθηκες με τόσα άγνωστα άτομα αλλά δεν ήταν εκεί κάποιος δικός σου άνθρωπος να θαυμάσει όλα όσα ένιωσες και όλα όσα θα θυμάσαι για ΠΑΝΤΑ, γιατί…
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΥΖΩΝ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΥΖΩΝ.


Τάδε έφη Εύζων Δεκανέας S.G. 12
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Κομάντο του Ρωσικού στρατού και μαχητές του Άσαντ πανηγυρίζουν την ανακάταληψη της Παλμύρας αποκεφαλίζοντας τζιχαντιστές!! (φωτο & βίντεο)



Police-Voice blog ➤
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ + 18! Κραδαίνοντας τα κεφάλια των τζιχαντιστών!  Με αποκεφαλισμούς τζιχαντιστών ο συριακός Στρατός και οι Ρώσοι κομάντο…της Spetsnaz στην Παλμύρα πήραν εκδίκηση για το θάνατο του ηρωικού Ρώσου αξιωματικού Alexander Prokhorenko. Τα βίντεο και οι εικόνες που θα δείτε είναι αποκαλυπτικά του τι συνέβη στην Παλμύρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες τριάντα Spetsnaz με την κάλυψη του πυροβολικού και της ρωσικής Αεροπορίας διείσδυσαν εντός της ζώνης που ήλεγχαν οι ισλαμιστές μεταξύ των υψωμάτων και όπου ήταν η γραμμή των οχυρών της οργάνωσης για να προκληθεί ρήγμα και να διαλυθεί η γραμμή άμυνας τους.
Έτσι έσπασαν την πρώτη γραμμή άμυνας των ισλαμιστών και εγκατέστησαν περίπολα ανάμεσα στους λόφους. Από εκεί  πέρασαν περισσότεροι από 2.000 άνδρες του συριακού στρατού που ανέλαβαν το στάδιο της τελικής εκπόρθησης.
Μετά την απελευθέρωση της Παλμύρας  άντρες και εξοπλισμός έχουν μεταφερθεί στην Quraytayn  για την τελική επίθεση περιμένοντας εντολές από τις ρωσικές δυνάμεις για να ξεκινήσει η τελική επίθεση από δυτικά και βόρεια.
Η ρωσική Αεροπορία δεν κάνει διάλειμμα. Σε 24 ώρες έγιναν 23 επιδρομές και κτυπήθηκαν 54 τρομοκρατικοί στόχοι.
Μετά την ανακατάληψη της Παλμύρας επεκτείνει τις αεροπορικές επιδρομές στην πλούσια σε πετρέλαιο πόλη της Sukhanah, που βρίσκεται στην βορειοανατολική πλευρά της Χομς λόγω εγγύτητας με την Deir Ezzor που είναι προτεραιότητα πλέον για τον συριακό Στρατό.
Τις τελευταίες 72 ώρες η 67η, η 81η και η 120η Ταξιαρχία του συριακού Στρατού με τις δυνάμεις SSNP και τα “Γεράκια της Ερήμου” και την Qalamoun Shield έχουν περικυκλώσει την πόλη Quraytayn και διαλύουν τις αμυντικές γραμμές ων ισλαμιστών του ISIS.
Μετά από σφοδρές μάχες ο συριακός Στρατός ελέγχει το Σημείο 861 και τις νότιες φάρμες της Quraytayn σκοτώνοντας είκοσι ισλαμιστές του ISIS ενώ συνεχίζει την επέλαση του προς τη δυτική πλευρά.
Ο συριακός Στρατός απέχει πλέον 1,5 χλμ δυτικά και 3 νότια της πόλης της Quraytayn.

Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

Επιτέλους και μια καλή είδηση! Μειώθηκαν τα τροχαία ατυχήματα στην Ελλάδα!!



Police-Voice blog ➤
Σημαντική μείωση των θανατηφόρων τροχαίων στην Ελλάδα καταγράφει έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την οδική ασφάλεια στην ΕΕ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, το ποσοστό μείωσης στη χώρα μας είναι της τάξεως του -36% και στην ΕΕ -17%, την περίοδο 2010-2015.
Ωστόσο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Επιτροπής, η Ελλάδα ανήκει στην ομάδα των χωρών (μαζί με τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, τη Λετονία και τη Λιθουανία), οι οποίες έχουν σημειώσει πρόοδο, αλλά τα στοιχεία των θανατηφόρων τροχαίων εξακολουθούν να είναι πολύ υψηλότερα από τον μέσο όρο της ΕΕ.
Το 2015 ο τραγικός απολογισμός στην Ελλάδα ήταν 74 θάνατοι από τροχαία δυστυχημάτων, ανά εκατομμύριο κατοίκων. Την ίδια χρονιά, στην ΕΕ σημειώθηκαν 52 θάνατοι από τροχαία ανά εκατομμύριο κατοίκων.
Η έκθεση της Επιτροπής για την οδική ασφάλεια το 2015 επισημαίνει ότι οι δρόμοι της Ευρώπης παραμένουν οι ασφαλέστεροι στον κόσμο, παρά την πρόσφατη επιβράδυνση της μείωσης των θανάτων από τροχαία δυστυχήματα. Πέρυσι, 26.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στους δρόμους της ΕΕ, δηλαδή 5.500 λιγότεροι από το 2010. Δεν σημειώθηκε, ωστόσο, καμιά βελτίωση σε επίπεδο ΕΕ σε σύγκριση με το 2014. Επιπλέον, η Επιτροπή εκτιμά ότι τραυματίστηκαν σοβαρά στους δρόμους της ΕΕ 135.000 άτομα, εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι οι λεγόμενοι «ευάλωτοι χρήστες» (πεζοί, ποδηλάτες κ.λπ.). Το κοινωνικό κόστος (αποκατάσταση, υγειονομική περίθαλψη, υλικές ζημίες, κ.λπ.) των θανάτων και τραυματισμών από τροχαία εκτιμάται σε τουλάχιστον 100 δισ. ευρώ.
Προκειμένου να επιτευχθεί ο στρατηγικός στόχος της ΕΕ για μείωση στο μισό του αριθμού των θανάτων από τροχαία δυστυχήματα από το 2010 έως το 2020, απαιτούνται πρόσθετες ενέργειες. Τα κράτη-μέλη είναι οι βασικοί συντελεστές, δεδομένου ότι τα περισσότερα μέτρα λαμβάνονται σε καθημερινή βάση σε εθνικό και τοπικό επίπεδο: Επιβολή κανόνων οδικής κυκλοφορίας, ανάπτυξη και συντήρηση των υποδομών, αλλά και εκστρατείες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ στο ΕΚΑΒ! Θα ακινητοποιούσαν πόδι ασθενούς… με σανίδα! Σφάδαζε από τον πόνο ο τραυματίας γιατί… δεν είχαν ιμάντα να του δέσουν το πόδι!



Police-Voice blog ➤
Με γερασμένο στόλο ασθενοφόρων και συχνές βλάβες , η Πάτρα είναι ουσιαστικά χωρίς οχήματα, με τα πληρώματα του ΕΚΑΒ να δίνουν καθημερινά μάχες για την ανθρώπινη ζωή, όπως έχουμε διαβάσει αρκετές φορές στην εφημερίδα “Ανεξαρτησία”.
Από τα συνολικά 24 ασθενοφόρα που έχει στη διάθεσή τους το Κέντρο, τα οκτώ είναι σε σχεδόν μόνιμη βάση στο συνεργείο, λόγω τεχνικών βλαβών. Από τα εναπομείναντα, τα περισσότερα είναι γερασμένα, έχοντας “φορτώσει” πολλά χιλιόμετρα στα κοντέρ τους, γεγονός που τα καθιστά ευάλωτα και δυσκίνητα.
Παρόλα αυτά από την τελευταία μεγάλη δωρεά ασθενοφόρων που έγινε προς το ΕΚΑΒ, κανένα από τα νέα οχήματα δεν διατέθηκε στο ΕΚΑΒ Πάτρας, αν και κατ επανάληψη έχουν διατυπωθεί, τόσο από τη Διοίκηση, όσο και από το Σωματείο Εργαζομένων, τα προβλήματα που υπάρχουν με τον γερασμένο στόλο.
Σαν να μην έφτανε αυτό, στα υπάρχοντα ασθενοφόρα υπάρχουν και ελλείψεις σε βασικό ιατρικό εξοπλισμό για παροχή πρώτων βοηθειών.
Πριν από μερικές ημέρες όπως αναφέρει το dete.gr οικογένεια από την Πάτρα χρειάστηκε ασθενοφόρο ενώ βρισκόταν σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας. Νεαρός – μέλος της οικογένειας, στην κυριολεξία «ακινητοποιήθηκε» παθαίνοντας εξάρθρωση επιγονατίδας, όταν όμως έφθασε το ασθενοφόρο με το πλήρωμά του, με έκπληξη διαπιστώθηκε πως… δεν είχε νάρθηκα για να ακινητοποιήσει το πόδι!
Μάλιστα μέλος του πληρώματος πρότεινε στην οικογένεια… να ψάξουν στο χωριό να βρουν μία σανίδα!
Σανίδα δεν μπορούσαν να βρουν εύκολα, το παιδί έπρεπε άμεσα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο με χίλια βάσανα μπήκε στο ασθενοφόρο! Χωρίς όμως να ανεβάσουν φορείο στις σκάλες του σπιτιού αλλά μεταφέροντας τον νεαρό… με αιωρούμενο πόδι σε μία ασταθή καρέκλα μια και… δεν είχαν ιμάντα! Αποτέλεσμα; Από την Δυτική Αχαΐα μέχρι την Πάτρα κάθε φορά που το ασθενοφόρο περνούσε πάνω από μία ανωμαλία του οδοστρώματος, ο νεαρός να τραντάζεται και φυσικά να σφαδάζει από τους πόνους! Εφιάλτης είχε γίνει η μεταφορά του στο Νοσοκομείο!
Μετά από ώρα το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα και εκεί υπήρχε ο απαραίτητος εξοπλισμός ώστε να τον ανακουφίσουν! Σίγουρα όμως θα θυμάται σε όλη του την ζωή την περιπέτειά του.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ κάθε φορά που πραγματοποιούν μεταφορά, ακόμα και όταν φτάσουν στο σημείο και παραλάβουν τον ασθενή, παρακαλούν να μην υποστεί βλάβη το όχημα και ξεμείνουν!
Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις ελλείψεις που υπάρχουν στο προσωπικό, δημιουργούν σημαντικό πρόβλημα στην λειτουργία του ΕΚΑΒ, με τους εργαζόμενους του να έχουν τη γνώση και την εμπειρία, αλλά να μην μπορούν να διαχειριστούν τις καταστάσεις.
Με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την ζωή των ασθενών και των ανθρώπων που εκείνη την ώρα χρειάζονται βοήθεια.
katohika.gr
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

«Καταργούνται οι παρελάσεις από τον Οκτώβριο»! αν θα εισαι ακομα υπουργος ??



Police-Voice blog ➤
Αποφασισμένος να καταργήσει τις παρελάσεις από τον Οκτώβριο φέρεται να είναι ο υπουργός Παιδείας.
Ο κ. Νίκος Φίλης θεωρείς τις μαθητικές παρελάσεις αναχρονιστικές και κατάλοιπο του καθεστώτος Μεταξά.
Όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης»:
«Καταργούνται οι μαθητικές παρελάσεις από τον Οκτώβριο. Την απόφαση αυτή πήρε ο υπουργός Παιδείας κ. Νίκος Φίλης θεωρώντας τις μαθητικές παρελάσεις αναχρονιστικές και κατάλειπο του μεταξικού καθεστώτος.
Έτσι στις 28 Οκτωβρίου δεν θα υπάρχουν μαθητικές παρελάσεις παρά μόνο σε τοπικό επίπεδο. Επίσης ο υπουργός Παιδείας φαίνεται να επιμένει στην προαιρετική παρακολούθηση του μαθήματος των Θρησκευτικών».

Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

ΚΤΗΝΩΔΙΑ! Ασυνείδητος σπέρνει το θάνατο εν ψυχρώ σε ανυπεράσπιστα ζώα στη Ραφήνα! (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)



Police-Voice blog ➤
Σε απόλυτη κτηνωδία εκτυλίσσεται η κατά συρροή εγκληματική ενέργεια που σημειώνεται απέναντι σε αδέσποτα σκυλιά στο καταφύγιο της Ραφήνας από πέρυσι το καλοκαίρι από ασυνείδητο δράστη του οποίου τα ίχνη παραμένουν ανεξιχνίαστα.
Σύμφωνα με το ereportaz.gr που επικοινώνησε με την κ. Βιβή Λευκαδίτη, μέλος φιλοζωικής οργάνωσης στο Γέρακα, αλλά και με την κ. Γιούλη Μαυράκη, πρόεδρο της φιλοζωικής » Πήγασος» Ραφήνας – Πικερμίου , έγινε γνωστό πως από το καλοκαίρι του 2015 στη περιοχή της Ραφήνας και πιο συγκεκριμένα στο καταφύγιο σκύλων της περιοχής, αλλά και περιμετρικά αυτού κυκλοφορεί ένας άγνωστος που με την χρήση αεροβόλου σκοτώνει εν ψυχρώ αδέσποτα σκυλιά.
Μέχρι στιγμής τα ζώα που έχουν θανατωθεί υπολογίζονται στα έξι και υπάρχουν φόβοι για αύξηση του αριθμού σε περίπτωση που δεν παρθεί άμεσα μια απόφαση.
Μάλιστα τα τελευταία δυο Σαββατοκύριακα στο στόχαστρο μπήκαν τέσσερα σκυλιά , στα δυο εκ των οποίων κατά την νεκροψία εντοπίστηκαν από ένα βλήμα στη περιοχή της κεφαλής . Ωστόσο ο εν λόγω κακοποιός φαίνεται πως προσεγγίζει τα θύματα του είτε πετυχαίνοντας τα στον ύπνο, είτε δίνοντας τους τροφή.
Σύμφωνα με την κ. Μαυράκη η φιλοζωική οργάνωση την οποία εκπροσωπεί έχει ζητήσει συνάντηση τόσο με τον δήμαρχο της περιοχής, όσο και με τις αστυνομικές αρχές, έτσι ώστε να προχωρήσουν από κοινού στην λήψη απόφασης έτσι ώστε να αποφευχθούν οι κατά συρροή εγκληματικές ενέργειες του εν λόγω δράστη ο οποίος ήδη έχει επικηρυχθεί.
Στο μεταξύ εκφράζεται έντονη ανησυχία από την πλευρά των ιθυνόντων οι οποίοι φοβούνται ακόμη και για ανθρώπινες απώλειες σε περίπτωση συμπλοκής με τον δράστη.


s2s3
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

Κίνα: Αντί για την τουαλέτα άνοιξε την έξοδο κινδύνου του αεροπλάνου



Police-Voice blog ➤
Μπορεί να ακούγεται εξωφρενικό για τα δεδομένα της ασφάλειας πτήσεων στην Δύση, όμως για την Κίνα και την ξαφνική ανάπτυξη των αερομεταφορών, είναι λογικό να υπάρχουν τέτοιες παιδικές… ασθένειες. Όπως για παράδειγμα η κυρία της ιστορίας μας, η οποία μπέρδεψε την πόρτα της τουαλέτας με την έξοδο κινδύνου, καταφέροντας τελικά να ανοίξει την δεύτερη.
Το περιστατικό έγινε σε αεροπλάνο της China Southern Airlines στο Chongqing International Airport όταν η 50χρονη κυρία, η οποία ταξίδευε για πρώτη φορά με αεροπλάνο, άνοιξε την έξοδο κινδύνου του αεροσκάφους απ’ όπου ξεδιπλώθηκε αυτόματα η φουσκωτή τσουλήθρα που χρησιμεύει για την εκκένωση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Οι αεροσυνοδοί και το πλήρωμα αντιλήφθηκαν μάλλον αργά το περιστατικό, και αφού κατέβασαν την κυρία και της αφαίρεσαν το boarding pass και το διαβατήριο, ξεκίνησαν την πτήση τους με δύο ώρες καθυστέρηση. Η συγκεκριμένη κυρία αντιμετωπίζει πλέον σοβαρές κατηγορίες, καθώς οι αρχές τις Κίνας σε μία προσπάθεια να τιθασεύσουν το επιβατικό κοινό και να το εκπαιδεύσουν στο ν’ ακολουθούν τους κανόνες ασφαλείας τιμωρούν παραδειγματικά όσους προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες έστω και από λάθος.
Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται γνωστό ένα τέτοιο περιστατικό, καθώς οι περισσότερες κινεζικές εταιρίες έχουν βρεθεί μπροστά σε αντίστοιχα περιστατικά. Μάλιστα πολύ πρόσφατα ένας επιβάτης ενός αεροσκάφους, σηκώθηκε και με το έτσι θέλω άνοιξε την έξοδο κινδύνου, με την αιτιολογία ότι ήθελε να πάρει… λίγο αέρα. Σε μία άλλη περίπτωση δύο επιβάτες άνοιξαν την έξοδο για να διαμαρτυρηθούν για την καθυστέρηση της πτήσης, ενώ το 2014 ένας ακόμα επιβάτης προχώρησε σε μία ίδια πράξη με την δικαιολογία ότι βιαζόταν να κατέβει.
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΗΔΙΑ! Θα μας τάιζαν κρέας πιθήκου, κοτόπουλα στη φορμόλη και ελιές με θειικό χαλκό!!! Η επιχείρηση “Opson V” της interpol κατάσχεσε πάνω από 10.000 ΤΟΝΟΥΣ!!!



Police-Voice blog ➤
Εντόσθια κοτόπουλου στη φορμόλη, ελιές με επικάλυψη από θειικό χαλκό, κρέας πιθήκου: περισσότεροι από 10.000 τόνοι νοθευμένων ή παραποιημένων τροφίμων κατασχέθηκαν σε 57 χώρες στη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από κοινού από την Interpol και τη Europol.
Η επιχείρηση αυτή με την ονομασία Opson V κατέγραψε ένα ρεκόρ όσον αφορά τις ποσότητες των κατασχεθέντων υλικών, ανακοίνωσε σήμερα η διεθνής αστυνομική οργάνωση. Πέρυσι η Opson IV είχε επιτρέψει την κατάσχεση 2.500 τόνων παραποιημένων τροφίμων.
- H τεράστια επιχείρηση κατάσχεσης νοθευμένων προϊόντων έγινε σε 57 χώρες του κόσμου
- Στην επιχείρηση της Europol και της Interpol κατασχέθηκαν πάνω από 10.000 τόνοι ακατάλληλων τροφίμων
- Εντόπισαν 85 τόνους ελιάς “βαμμένες” με γαλαζόπετρα μόνο στην Ιταλία
- Στο Βέλγιο εντόπισαν οι αρχές πολλά κιλά κρέατος πιθήκου
Πραγματοποιήθηκαν πολλές συλλήψεις σ’ όλο τον κόσμο και οι έρευνες συνεχίζονται, προσθέτει η Intepol, χωρίς να διευκρινίσει τον αριθμό των συλληφθέντων.
Σχεδόν εννέα τόνοι ζάχαρης μολυσμένης από λιπάσματα κατασχέθηκαν στο Χαρτούμ (Σουδάν). Στην Ιταλία, η αστυνομία κατέσχεσε 85 τόνους ελιές “βαμμένες” με ένα διάλυμα θειικού χαλκού (γαλαζόπετρας) για να γίνουν πιο ωραίες στην εμφάνιση, εξηγεί η Interpol, η έδρα της οποίας βρίσκεται στη Λιόν (Γαλλία).
Στην Ταϊλάνδη, η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει ένα δίκτυο μετά τη σύλληψη ενός προσώπου που μετέφερε τέσσερις τόνους κρέατος που είχαν εισαχθεί παρανόμως από την Ινδία. Οι ερευνητές κατέστρεψαν στη συνέχεια περισσότερους από 30 τόνους βοείου και βουβαλίσιου κρέατος ακατάλληλου για κατανάλωση που προορίζονταν να πωληθούν από σούπερ-μάρκετ.
Τα τελωνεία του αεροδρομίου του Ζαβεντέμ στο Βέλγιο ανακάλυψαν πολλά κιλά κρέατος πιθήκου, ενώ στη Γαλλία κατασχέθηκαν πολλά κιλά από γρύλους και κάμπιες.
Ανάμεσα στα πολλά παραδείγματα που αναφέρονται στην ανακοίνωση, η Interpol αφηγείται την κατάσχεση στην Ινδονησία 70 κιλών εντοσθίων από κοτόπουλα διατηρημένων στη φορμόλη, η ύπαρξη της οποίας στα τρόφιμα απαγορεύεται.
Οι επιχειρήσεις Opson, οι οποίες άρχισαν για πρώτη φορά το 2011, έχουν εξελιχθεί σταδιακά ώστε αυτή τη στιγμή να περιλαμβάνουν γύρω στις 60 χώρες σ’ ολόκληρο τον κόσμο.
«Τα νοθευμένα και κακής ποιότητας τρόφιμα και ποτά αποτελούν μια πραγματική απειλή για την υγεία και την ασφάλεια», σχολιάζει στην ανακοίνωση ο Μάικλ Έλις, επικεφαλής της μονάδας που είναι αφιερωμένη στη μάχη κατά του λαθρεμπορίου παράνομων εμπορευμάτων στους κόλπους της Interpol.
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

41χρονη εξέδιδε την 16χρονη κόρη της φίλη της και “έφαγε” 10 χρόνια φυλακή!!! Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!



Police-Voice blog ➤
Συνολική ποινή κάθειρξης 10 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε γυναίκα, 41 ετών, διότι εξέδιδε σε ηλικιωμένο την ανήλικη κόρη της φίλης της, φωτογραφίζοντας και βιντεοσκοπώντας τις ερωτικές τους συνευρέσεις.
Εκτός από την γεωργιανής καταγωγής κατηγορούμενη, το δικαστήριο τιμώρησε με φυλάκιση 6 ετών τον ηλικιωμένο, 75 ετών, ενώ στους δύο καταδικασθέντες επιβλήθηκε -επιπλέον- χρηματικό πρόστιμο, ύψους 60.000 ευρώ, στον καθένα.
Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας τον Οκτώβριο του 2014, ύστερα από έρευνες του τμήματος προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Όπως προέκυψε, η 41 ετών γυναίκα εξανάγκασε την ανήλικη από τη Βουλγαρία να συνευρεθεί ερωτικά, έναντι αμοιβής, με τον 75χρονο Έλληνα, πρώην εργολάβο.
Το κατηγορητήριο περιγράφει δύο ερωτικά «ραντεβού» το διάστημα από το καλοκαίρι του 2012 έως τον Μάρτιο του επόμενου έτους, ένα στο εξοχικό του ηλικιωμένου κι ένα στο γραφείο του. Η παθούσα τότε ήταν 16 ετών, ενώ όλα συνέβαιναν εν αγνοία της μητέρας της. Εξάλλου, διαπιστώθηκε ότι η Γεωργιανή βιντεοσκοπούσε και φωτογράφιζε τα «δρώμενα».
Μία από τις φωτογραφίες αυτές φαίνεται ότι έπεσε στα χέρια ενός γείτονα της κατηγορούμενης, με συνέπεια να ακολουθήσει καταγγελία στην Αστυνομία που την εντόπισε και την συνέβαλε, μαζί με τον συγκατηγορούμενο της, βάζοντας -έτσι- τέλος στο δράμα της ανήλικης. Ακολούθως, βρέθηκε και το πορνογραφικό υλικό που είχε καταγραφεί.
Η γυναίκα κρατείται αλλά δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, όπου εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο.
Σύμφωνα με την ετυμηγορία, θα παραμείνει στις φυλακές. Όσον αφορά τον συγκατηγορούμενο της, το δικαστήριο αποφάσισε να χορηγήσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση και μετέτρεψε την ποινή προς 10 ευρώ την ημέρα. Ο ίδιος, απολογούμενος, είπε ότι δεν γνώριζε ότι η κοπέλα ήταν ανήλικη. Το θύμα, παρ’ ότι αναζητήθηκε, δεν εντοπίστηκε προκειμένου να καταθέσει στη δίκη.
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

ΕΚΤΑΚΤΟ – MAKEΛΕΙΟ στο λιμάνι του Πειραιά..Σοβαρά επεισόδια… με τους ΛΑΘΡΟ! Βγήκαν τα χατζάρια! Πλακώθηκαν στα κλωτσομπουνίδια Σύριοι και Αφγανοί! Τέσσερις τραυματίες… ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ η κατάσταση!..ΔΕΙΤΕ τι έγινε!!! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ ”)



Police-Voice blog ➤
Σοβαρά επεισόδια…
Τελικά, μετά από αρκετή ώρα έφθασαν επί τόπου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.Στην αρχή αναπτύχθηκαν περιμετρικά του χώρου όπου ήταν σε εξέλιξη οι συγκρούσεις και στη συνέχεια πλησίασαν προκειμένου να χωρίσουν τις αντιμαχόμενες πλευρές.
Αφγανοί πείραξαν μια Σύρια και ξέσπασαν ταραχές στο λιμάνι του Πειραιά. Μετά τις μάχες σώμα με σώμα ακολούθησε πετροπόλεμος με πρώτο απολογισμό τέσσερις τραυματίες. Μία γυναίκα μάλιστα μεταφέρθηκε με ταξί σε νοσοκομεία, χωρίς να υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Αυτό που όλοι φοβόντουσαν έγινε. Αφγανοί πείραξαν μια Σύρια και ξέσπασαν ταραχές στο λιμάνι του Πειραιά. Μετά τις μάχες σώμα με σώμα ακολούθησε πετροπόλεμος με πρώτο απολογισμό τέσσερις τραυματίες.
Βγήκαν τα μαχαίρια στο λιμάνι του Πειραιά μεταξύ λαθρομεταναστών και πιο συγκεκριμένα στην Πύλη Ε2.
Σύριοι και Αφγανοι τσακώθηκαν μεταξύ τους , έπαιξαν ξύλο, έβγαλαν μαχαίρια και ένας τραυματίστηκε.
Εντύπωση προκαλεί η απουσία της ΕΛ.ΑΣ.
Ερχονται τα χειρότερα…
ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Τους 5.800 φθάνουν πλέον οι ΛΑΘΡΟμετανάστες που διαμένουν στο λιμάνι του Πειραιά, η μετακίνηση των οποίων προς τα κέντρα φιλοξενίας, φαίνεται ότι θα καθυστερήσει εκ νέου.
Παρά το γεγονός ότι σε χθεσινή έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Ναυτιλίας είχε αποφασισθεί η διανομή από σήμερα ενημερωτικών φυλλαδίων προς τους ΛΑΘΡΟ μετανάστες με τα οποία θα εξηγούσαν για ποιο λόγο θα έπρεπε να μετακινηθούν στα κέντρα φιλοξενίας με τη βοήθεια μεταφραστών, κάτι τέτοιο δεν έγινε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιπλέον χώρος που είχε αποφασιστεί να δοθεί στον Ελαιώνα ακόμα δεν είναι έτοιμος όπως και αυτός της Κυλλήνης χωρητικότητας 1300 ατόμων.
Αύριο το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά αναμένεται να καταπλεύσουν δύο πλοία ωστόσο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό αν θα μεταφέρουν μετανάστες και πρόσφυγες
f2f3f4f5

ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ
z1z2z3z4






Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »