Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Mαζικοί βιασμοί παιδιών και γυναικών, εμπόριο οργάνων! ΑΥΤΗ είναι η “ονειρεμένη” Τουρκία που κάποια Ελληνόφωνα καθάρματα παρουσιάζουν σαν “πρότυπο ανάπτυξης”!Police-Voice blog ➤
Εδώ η Τουρκία έχει γεμίσει όλη την Ευρώπη με Ασιάτες και Αφρικανούς λαθρομετανάστες και οι ΗΠΑ … ανακάλυψαν ότι η μουσουλμανική
χώρα αποτελεί «τόπο προέλευσης, προορισμού και διέλευσης γυναικών, ανδρών και παιδιών που σύρονται στην πορνεία και υποβάλλονται σε καταναγκαστική εργασία».
viasmoi
Αυτό αναφέρεται σε έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για το παράνομο «ανθρώπινο εμπόριο» η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα στην Ουάσιγκτον. Η έκθεση κατηγορεί την τούρκικη κυβέρνηση ότι τα μέτρα που λαμβάνει και η πολιτική της «υστερεί κατά πολύ» σε ό,τι αφορά την δίωξη του παράνομου εμπορίου ανθρώπινων ψυχών.
Οι γυναίκες και τα παιδιά που είναι θύματα αυτού του εμπορίου και επισημάνθηκαν στην Τουρκία, αναφέρει η έκθεση, προέρχονται κυρίως από χώρες της άλλοτε Σοβιετικής Ένωσης και την Ανατολική Ευρώπη αλλά υπάρχουν και «Τούρκισες που υποβάλλονται σε αναγκαστική πορνεία εντός της χώρας τους».
olympia.gr
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ...ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Τουρκικό ΜΠΛΟΚΟ στα Ρωσικά Πλοία στα Δαρδανέλια… “Ο Πούτιν Απαντά με 150 Χιλιάδες Στρατιώτες” (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)Police-Voice blog ➤
Ο Πόλεμος θα Αρχίσει από την Συρία…
Η Τουρκία, μετά και τα Δώρα στην Σύνοδο Κορυφής, Κάνει πράξη την Απειλή της και Πυροδοτεί την Έναρξη του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου…
Συγκεκριμένα, οι Τούρκοι ξεκίνησαν έναν de facto αποκλεισμό των ρωσικών ναυτικής πλοίων, και της διέλευσης τους μέσω των Δαρδανελίων και των Στενών του Βοσπόρου, ανάμεσα στη Μαύρη Θάλασσα και τη Μεσόγειο. Σύμφωνα με το σύστημα παρακολούθησης AIS για την κυκλοφορία των θαλάσσιων σκαφών, μόνο τουρκικά σκάφη κινούνται κατά μήκος του Βοσπόρου, και των Δαρδανελίων, και δεν υπάρχει οποιαδήποτε άλλη κίνηση οποιουδήποτε.
bosphorus
Την ίδια στιγμή, τόσο στη Μαύρη Θάλασσα, και στη Μεσόγειο, υπάρχει ένα μικρό σύμπλεγμα πλοίων υπό ρωσική σημαία, που απλά κάθονται και περιμένουν. Παράλληλα, από Σεβαστούπολη και Novorossiisk προς την κατεύθυνση του Βοσπόρου, ρωσικά σκάφη δεν κινούνται.
Αυτό επιβεβαιώνει εμμέσως την είδηση πως η Τουρκία μπορεί να μπλοκάρει την κίνηση των ρωσικών πλοίων στα Δαρδανέλια και τα Στενά του Βοσπόρου σύμφωνα με τη Συνθήκη του Μοντρέ.
Από την άλλη μεριά, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν – ο οποίος θεωρεί αιτία πολέμου το κλείσιμο των Στενών – ετοιμάζεται να απαντήσει με αποστολή 150 χιλιάδων στρατιωτών στη Συρία… Με στόχο την ανακατάληψη της Raqqa, που αποτελεί προπύργιο της τρομοκρατικής οργάνωσης (ISIS)
TT
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ! Η ΡΩΣΙΑ ΚΟΒΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ SOROS ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ!!! ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΕΧΡΘΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ!Police-Voice blog ➤
Η Ρωσία δεν αστειεύεται…
Αρχίζει να «ξεκαθαρίζει» τους λογαριασμούς της με οποιονδήποτε θεωρεί εχθρό της. Το Ινστιτούτο «Ανοικτή Κοινωνία», επίσης γνωστό ως το Ίδρυμα Soros, αναμένεται να αφήσει τη Ρωσία στο εγγύς μέλλον, λόγω της τοποθέτησης του στον κατάλογο των ανεπιθύμητων οργανισμών.
Soros, Chairman of Soros Fund Management, speaks during the session 'Recharging Europe' in the Swiss mountain resort of Davos
Σύμφωνα με την επικεφαλής της επιτροπής «Πολιτική βοήθεια» Svetlana Gannushkina, το Ίδρυμα Σόρος έπαψε να δέχεται αιτήσεις για υποτροφίες, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τη Ρωσία.
Παράλληλα, το φως της δημοσιότητας βρίσκει ένα απόρρητο έγγραφο του Σόρος που μιλά για διάλυση της ορθοδοξίας και για εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια που πήραν το δρόμο για την υποστήριξη των μέσων ενημέρωσης και σύσταση νέων, την προσπάθεια ενίσχυσης οικονομικής και δημοσιογραφικής ώστε να «πληγωθεί» η εν Χριστώ κοινωνία που μέχρι σήμερα γνωρίζαμε και τις νέες κινητοποιήσεις των αντιφρονούντων με τη βοήθεια της κοινωνικής δικτύωσης. Όλα αυτά, τα συνδέει με τη Ρωσία κάνοντας ολοκάθαρο το …μένος για τον Ρώσο πρόεδρο.
Η Ρωσία επίσης απαγορεύει το Ίδρυμα Σόρος με την “απειλή για την εθνική ασφάλεια και τη συνταγματική τάξη”. Ρώσοι πολίτες που συνεργάζονται μαζί τους θα αντιμετωπίζουν βαριά πρόστιμα.
Ο γενικός εισαγγελέας της Ρωσίας έκρινε ότι το Ινστιτούτο του Τζορτζ Σόρος και ένας ακόμη συνεργαζόμενος οργανισμός είναι «ανεπιθύμητα» στη χώρα και απαγόρευσε από τους πολίτες και από άλλους φορείς να συμμετάσχουν σε οποιοδήποτε πρότζεκτ τους.
Σε επίσημη ανακοίνωση τη Δευτέρα, ο εισαγγελέας ανέφερε ότι οι δραστηριότητες του «Open Society Institute» και του «Open Society Institute Assistance Foundation» αποτελούν «κίνδυνο για τους ρωσικούς συνταγματικούς φορείς και τους φορείς Εθνικής Ασφάλειας».
Πρόσθεσε ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης θα πρέπει να είναι επαρκώς ενημερωμένο για αυτές τις αποφάσεις και να εισάγει τα εν λόγω ιδρύματα στη λίστα με τους ανεπιθύμητους οργανισμούς.
Οι εισαγγελείς ξεκίνησαν έρευνα σχετικά με τις δραστηριότητες των δύο οργανισμών – και τα δύο χρηματοδοτούμενα από τον γνωστό Αμερικανό επενδυτή Τζορτζ Σόρος – τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, μετά την απόφαση των Ρώσων γερουσιαστών για τη σύνταξη της λεγόμενης «πατριωτικής λίστας απαγόρευσης» σχετικά με τις δραστηριότητες 12 οργανισμών που θεωρήθηκαν ότι δρουν κατά των ρωσικών συμφερόντων.

Ιδού το ντοκουμέντο: ΕΓΓΡΑΦΟ – ΣΟΚ του Σόρος: «Διαλύστε την Ορθοδοξία και την Ρωσία του Πούτιν…»!

Ξεκαθαρίζει το τοπίο
Πρόκειται για έγγραφο απόρρητο του Σόρος που μιλά για διάλυση της ορθοδοξίας και για εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια που πήραν το δρόμο για τις παρακάτω κατηγορίες…
1. Υποστήριξη των μέσων ενημέρωσης και σύσταση νέων.
2. Προσπάθεια ενίσχυσης οικονομικής και δημοσιογραφικής ώστε να «πληγωθεί» η εν Χριστώ κοινωνία που μέχρι σήμερα γνωρίζαμε. (όπως πηγές αναφέρουν)
3. Νέες κινητοποιήσεις των αντιφρονούντων με τη βοήθεια της κοινωνικής δικτύωσης.
Όλα αυτά τα συνδέει με τη Ρωσία και αν ισχύουν φαίνεται ολοκάθαρα το …μένος για τον Ρώσο πρόεδρο.
cf83cebfcf81cebfcf83
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ-ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ-ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ-ΤΟ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ Ο ΨΕΥΤΟΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ…Police-Voice blog ➤
1.Σταματούν οι εισαγωγές φρούτων και λαχανικών από την Τουρκία
Τα πράγματα αγριεύουν ανάμεσα στην Ρωσία και την Τουρκία με την Μόσχα να είναι αποφασισμένη να απαντήσει με όποιο τρόπο μπορεί στην κατάρριψη του αεροπλάνου της και με την Αγκυρα να δηλώνει ότι δεν είναι διατεθειμένη να ζητήσει συγγνώμη. Σήμερα η ρωσική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι ξεκινούν οι κυρώσεις κατά της Τουρκίας με την απαγόρευση εισαγωγής φρούτων και λαχανικών και να προειδοποιεί ότι το εμπάργκο αυτό θα επεκταθεί!
Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ ανακοίνωσε ότι η Ρωσία θα σταματήσει τις εισαγωγές φρούτων και λαχανικών από την Τουρκία και ότι αυτό θα ξεκινήσει σε λίγες εβδομάδες. Είπε ακόμα ότι αυτά τα μέτρα δεν έχουν στόχο του πολίτες της Τουρκίας αλλά είναι μια απάντηση στην πισώπλατη μαχαιριά της τουρκικής κυβέρνησης στην Ρωσία.
Νωρίτερα, ο Τούρκος πρωθυπουργός, Αχμέτ Νταβούτογλου δήλωνε οξύνοντας ακόμα περισσότερο την ένταση:
“Καμία χώρα δεν πρέπει να μας ζητά να απολογηθούμε, διότι κάναμε το καθήκον μας”, δήλωσε ο Νταβούτογλου στους δημοσιογράφους μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον Γενς Στόλτενμπεργκ προειδοποιώντας ότι τέτοια περιστατικά εξακολουθούν να αποτελούν απειλή, όσο η Ρωσία και ο υπό τις ΗΠΑ συνασπισμός συνεχίζουν να βομβαρδίζουν χωριστά το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία.
“Κανένας Τούρκος πρωθυπουργός, κανένας πρόεδρος, καμία αρχή δεν θα ζητήσει συγγνώμη…για το γεγονός ότι κάναμε το καθήκον μας”, είπε ο Νταβούτογλου. “Ελπίζουμε ότι η Ρωσία θα επανεξετάσει τις οικονομικές κυρώσεις, διότι είναι αντίθετες προς τα συμφέροντα και των δύο μας”, πρόσθεσε.
“Είμαστε έτοιμοι να συνομιλήσουμε μέσω των διπλωματικών και των στρατιωτικών διαύλων με τη Ρωσία. Δεν έχουμε καμία πρόθεση για κλιμάκωση”, πρόσθεσε. Ο Γενς Στόλτενμπεργκ δήλωσε από την πλευρά του ότι όλες οι χώρες της Ατλαντικής Συμμαχίας υποστηρίζουν πλήρως το δικαίωμα της Τουρκίας στην υπεράσπιση του εναέριου χώρου της και ανησυχούν για την αυξημένη παρουσία της Ρωσίας στην περιοχή, αλλά η έμφαση δίνεται στην αποκλιμάκωση της κατάστασης.
Νωρίτερα, ο Πούτιν ξεκαθάρισε μέσω του εκπροσώπου του ότι δεν θέλει να δει τον Ερντογάν στο Παρίσι. «Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δεν σχεδιάζει να συναντήσει τον τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη σύνοδο κορυφής για το κλίμα που άρχισε σήμερα στο Παρίσι», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ. Ο Πεσκόφ πρόσθεσε πως ο Πούτιν είναι ωστόσο πιθανόν να έχει συνομιλίες με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στο περιθώριο της συνόδου κορυφής
2. Νωρίτερα δόθηκε προεδρική εντολή για κινητοποίηση 150.οοο στρατιωτών…
Ο Ρώσος ηγέτης έδωσε προσωπική εντολή στο γενικό επιτελείο για την κινητοποίηση 150.000 στρατιωτών για την  Συρία, για να « εξαφανίσουν» τον  ISIS  , μαζί με χερσαίες δυνάμεις  από τις χώρες της δύσης οι οποίες συνασπίστηκαν  μετά τις επιθέσεις του Παρισιού, αναφέρει ο αραβικός  τύπος.
Ήταν να μην « τα πάρει στο κρανίο» που λένε και οι πιτσιρικάδες , ο Ρώσος Πρόεδρος τώρα ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε. Τα τουρκικά  ΜΜΕ τον κατηγορούν καθημερινά, σύμβουλος του Ερντογάν από υπερβάλλον ζήλο τον έβρισε χυδαία,  ως δείγμα του  οθωμανικού πολιτισμού.
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν φέρεται παρόλα αυτά, να προετοιμάζει  μια τεράστια στρατιωτική αποστολή για να αναλάβει τον έλεγχο του  προπυργίου της τρομοκρατικής οργάνωσης  ισλαμικός στρατός, στην  Raqqa.
Η πόλη έχει αυτο-ανακηρυχθεί σε  πρωτεύουσα του ISIS στην Συρία και επιτηρείται από 5.000 «takfiri» τρομοκράτες.
Για το σκοπό αυτόν έχουν προετοιμασθεί 150.000 έφεδροι στρατιώτες οι οποίοι αυτήν περίοδο  υπηρετούν την θητεία τους στον ρωσικό στρατό
Από την άλλη πλευρά η κόντρα με την Τουρκία ευρίσκεται σε πολύ δύσκολο σημείο. Η συμπεριφορά του Τούρκου Προέδρου Ρ.Ν. Ερντογάν  προδικάζει άσχημες και κυρίως επικίνδυνες εξελίξεις την περιοχή. Στο πλαίσιο αυτό  , εντολή άμεσης προετοιμασίας για την διεξαγωγή μαζικής κλίμακας χερσαίων πολεμικών επιχειρήσεων, έδωσε ο Ρώσος πρόεδρος,Βλαδιμήρ Πούτιν στις ρωσικές δυνάμεις που βρίσκονται στην Συρία, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες.
Προ την κατεύθυνση αυτή εδόθη εντολή από το Κρεμλίνο για την άμεση ενίσχυση των ρωσικών δυνάμεων  , με την μετακίνηση νέων πυραυλικών συστημάτων, καθώς και το κατάπλου ρωσικών  υποβρυχίων  με πυρηνικό εξοπλισμό, αλλά καθώς και ρωσικά πολεμικά πλοία  έχουν πάρει την εντολή να προσεγγίσουν τα συριακά λιμάνια.
Ιράκ και Ρωσία  σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, έχουν έλθει σε αμυντική συμφωνία με την χορήγηση δωρεάν ρωσικού υλικού,  με σκοπό  να χρησιμοποιήσουν ελεύθερα οι Ρώσοι το στρατιωτικό αεροδρόμιο Al Taqaddum, στη Χαμπανίγια , 74 χιλιόμετρα δυτικά της Βαγδάτης τόσο ως ενδιάμεσο σταθμό για τον ρωσικό στρατιωτικό αεροδιάδρομο προς τη Συρία, όσο και για να εξαπολύουν από εκεί αεροπορικές επιδρομές ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος μέσα στο Ιράκ.
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γιατί οι Σκανδιναβοί αφήνουν τα μωρά τους στο πολικό ψύχος ενώ εκείνοι απολαμβάνουν τον ζεστό καφέ τους μέσα στα μαγαζιά; ΦΩΤΟPolice-Voice blog ➤
Εσείς, θα αφήνατε το μωρό σας έξω στην παγωνιά για τον μεσημεριανό υπνάκο του;…Και όταν λέμε παγωνιά εννοούμε για θερμοκρασίες κάτω των 0 βαθμών Κελσίου.
Αυτό κάνουν οι περισσότεροι γονείς των Βορείων Χωρών, αφού γι” αυτούς είναι κάτι συνηθισμένο.
Και ενώ εκείνοι απολαμβάνουν τον ζεστό latte τους μέσα στην καφετέρια, τα καρότσια με τα μωρά τους είναι παρκαρισμένα στο πεζοδρόμιο.
Η εικόνα αυτή είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη σε Δανία, Σουηδία και Νορβηγία: Δεκάδες παιδικά καροτσάκια «παρακαρισμένα» στα πεζοδρόμια, στο καθένα από αυτά ένα μωρό κοιμάται ανενόχλητο.
Οι Σκανδιναβοί πιστεύουν ότι είναι καλό για την υγεία των παιδιών να κοιμούνται αναπνέοντας φρέσκο αέρα, ειδικά τον χειμώνα όταν υπάρχουν πολλές ασθενειες που κυκλοφορούν στους κλειστούς χώρους. Οι παιδίατροι προτείνουν ότι είναι σημαντικό για τα παιδιά να λαμβάνουν καθαρό αέρα ενώ κοιμούνται αφού βελτιώνει και την ποιότητα του ύπνου τους. Εστω κι αν έξω χιονίζει!
Σήμερα, οι περισσότεροι παιδικοί σταθμοί στη Σουηδία, βγάζουν τα παιδιά έξω για να κοιμηθούν. Είναι συνηθισμένο να βλέπει κανείς καρότσια παραταγμένα στη σειρά, ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά κοιμούνται μέσα.
Βέβαια, μην φανταστείτε ότι εγκαταλείπουν τα μωρά τους ανεξέλεγκτα στο πεζοδρόμιο. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ειδικό εξοπλισμό που παρακολουθεί το μωρό ενώ κοιμάται, και φυσικά βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.
Παράλληλα, τα μωρά είναι πολύ καλά ντυμένα με ολόσωμες φόρμες, σκουφιά και ειδικές κουβέρτες, με μόνο ακάλυπτο σημείο το προσωπάκι τους.
Να τονίσουμε ότι, η εξωπραγματική για τη δική μας κοινωνία συνήθεια, είναι δείγμα μιας λιγότερο αγχωμένης κοινωνίας. Εξάλλου, είναι τόσο συνηθισμένο το φαινόμενο που κανείς δεν νιώθει έκπληξη βλέποντας ένα μωρό να κοιμάται στο πεζοδρόμιο.
Αν, λοιπόν, βρεθείτε σε κάποια από αυτές τις χώρες τον χειμώνα, και σας προτείνουν να κοιμίσετε το μωρό σας στο μπαλκόνι αντί για ένα ζεστό υπνοδωμάτιο, μην παραξενευτείτε.
Ωστόσο, μην το δοκιμάσετε στην Ελλάδα παρά μόνο αν αποφασίσετε να σταθείτε κι εσείς στο κρύο, δίπλα στο μωρό σας.
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ – Η αστυνομία στα χειρότερα της!!! (ΒΙΝΤΕΟ)Police-Voice blog ➤
Θα σας φτιάξει την ημέρα…


Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

Οι απελάσεις «ιεροκηρύκων του μίσους»..Εντόπισαν ύποπτο για συμμετοχή στο ISIS έπειτα από... καβγά με έλληνα ταξιτζήPolice-Voice blog ➤
Τέσσερις αλλοδαποί έχουν απελαθεί τα τελευταία χρόνια από τη χώρα μας, με τη διακριτική «κατηγορία» ότι προχωρούσαν (σε ορισμένα από τα 100 άτυπα τζαμιά της Αθήνας αλλά και σε άλλους χώρους) σε προπαγάνδα υπέρ του ISIS και ότι λειτουργούσαν ως στρατολόγοι φανατικών ισλαμιστών. Αυτό προκύπτει με βάση αναφορές στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. και της ΕΥΠ  στη συνέχεια των ερευνών που πραγματοποιούν οι διωκτικές υπηρεσίες για τον εντοπισμό όλων των ιχνών του εγκεφάλου της σφαγής στο Παρίσι, Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ, που φέρεται να διέμενε στη χώρα μας στα τέλη του 2014. Στελέχη της λεωφόρου Κατεχάκη μιλούν για «στοιχεία που δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας, για την παρουσία υπόπτων για σχέσεις με το ISIS στη χώρα μας ή για προσπάθεια κηρυγμάτων φανατισμού». Αλλοι αξιωματούχοι συμπλήρωναν δε ότι «υπάρχει περίπτωση ύποπτου τζιχαντιστή που είχε εντοπιστεί το 2014 στη Βόρεια Ελλάδα ύστερα από συμπλοκή του με... οδηγό ταξί! Και οι δύο οδηγήθηκαν σε τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου ανακαλύφθηκε ότι ο αλλοδαπός ήταν καταχωρισμένος ως ύποπτος για ένταξη στον ISIS. Ο ίδιος άνθρωπος συνελήφθη αργότερα στη γαλλική Ριβιέρα για σχεδιασμό ένοπλης επίθεσης στη Γαλλία ενώ δύο συνεργοί του είχαν εντοπιστεί στην Πάτρα»

. Αξιοσημείωτο είναι ακόμη ότι η ΕΛ.ΑΣ. ετοιμάζει ειδικό ενημερωτικό πρόγραμμα - επιδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ενωση - προκειμένου να εντοπίζονται «αλλαγές συμπεριφορών» κυρίως νεαρών ατόμων που μπορεί να σχετίζονται με τάσεις ριζοσπαστικοποίησης. Αυτές οι τάσεις μπορεί να αφορούν από φλερτ με τον ISIS ή ως και προσέγγιση νεοναζιστικών οργανώσεων. Ενας φόβος που, όπως αναφερόταν σε έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. που είχε παρουσιάσει η εφημερίδα μας την προηγούμενη Κυριακή, είναι ο μεγάλος «πονοκέφαλος» των διωκτικών αρχών. Αυτές οι ενημερώσεις για την ανίχνευση των «περίεργων επιλογών» θα γίνουν σε καθηγητές και δασκάλους, σε αστυνομικούς της γειτονιάς ως και σε... οδηγούς του ΕΚΑΒ που μπορεί να εισέρχονται σε σπίτια για να παραλάβουν ασθενείς και ίσως βλέπουν «ύποπτα» ευρήματα.
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ...Εκπαίδευαν κομάντος των «Πυρήνων» σε Σερβία και Βουλγαρία..Η αρπαγή του πολεμικού υλικού και το κοινόβιο του Μαζιώτη στην Ισπανία.Police-Voice blog ➤
Οταν ο Νίκος Μαζιώτης είχε εξαφανιστεί από την Αθήνα το καλοκαίρι του 2012, βρισκόταν σε «φάρμα» που είχαν δημιουργήσει γάλλοι και ισπανοί αναρχικοί στα περίχωρα της Σεβίλλης. Κάποιοι άλλοι αντιεξουσιαστές εκπαιδεύονταν στο σκοπευτήριο της Λέφσκι στη Σόφια

Εκπαίδευση σε «στίβο μάχης» στη Σερβία σαν στρατιωτικοί κομάντος αλλά και στο σκοπευτήριο της ομάδας Λέφσκι στη Σόφια είχαν κάνει μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς αλλά πιθανόν και άλλοι ένοπλοι που δρουν στη χώρα μας. Παράλληλα οι ένοπλοι φέρεται να έδωσαν το παρών και στα Σκόπια, ενώ διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιoύσαν πολεμικό υλικό - κυρίως σφαίρες - που είχαν παρακρατήσει από τα συγκεκριμένα βαλκανικά σκοπευτήρια.

Αυτά τα εντυπωσιακά στοιχεία προέκυψαν από πολύμηνη έρευνα που πραγματοποίησε την τελευταία τριετία η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Τα στοιχεία δίνουν μια νέα διάσταση στην επιχειρησιακή προετοιμασία και στη δράση ελλήνων «ανταρτών πόλης» που συνεχίζουν τις επιθέσεις τους, με τελευταία την έκρηξη βόμβας στο κέντρο της Αθήνας με στόχο το κτίριο του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων που έχει θορυβήσει την ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα ερευνάται αν η συγκεκριμένη «στρατιωτική» εκπαίδευση των ελλήνων ενόπλων σε συνθήκες μάχης σχετίζεται με την εντυπωσιακή δεινότητα που έδειξαν τα μέλη της Σέχτας Επαναστατών στις δολοφονίες του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια αλλά και του αστυνομικούΝεκτάριου Σάββα την περίοδο 2009-2010. Παράλληλα, σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, η ΕΛ.ΑΣ. ερευνούσε επί σειρά μηνών το ενδεχόμενο ο Νίκος Μαζιώτης να έδινε το παρών το καλοκαίρι του 2012, λίγο μετά την εξαφάνισή του από την Αθήνα, σε «φάρμα» που είχαν δημιουργήσει γάλλοι και ισπανοί αναρχικοί στα περίχωρα της Σεβίλλης και μάλιστα φέρεται να διέθεταν και φωτογραφία να «σκάβει στο εν λόγω κτήμα».

Τα καθοριστικά στοιχεία για τα ταξίδια στο εξωτερικό των ελλήνων ενόπλων και κυρίως για την εκπαίδευση στη Νότια Ευρώπη των δραστήριων αντιεξουσιαστών της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς προέκυψαν σε πρώτη φάση από ευρήματα στην έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. τον Μάρτιο του 2011 στη «γιάφκα» της οργάνωσης στη Νέα Ιωνία Βόλου. Τότε είχε επιτευχθεί ένα καίριο πλήγμα στη δράση των Πυρήνων με τη σύλληψη ηγετικών μελών τους.

Στον χώρο αυτόν λοιπόν οι αστυνομικοί είχαν ανακαλύψει κάρτες και άλλες σημειώσεις των προαναφερομένων σκοπευτηρίων και κέντρων εκπαίδευσης στο εξωτερικό. Παράλληλα αυτά τα στοιχεία συνδυάστηκαν με καταγραφές στα κινητά δύο αντιεξουσιαστών, ένας εκ των οποίων είχε συλληφθεί λίγες εβδομάδες νωρίτερα, όπου υπήρχαν βίντεο από την εκπαίδευσή τους σε κάθε τύπου επιθέσεις σε «χώρο μάχης» στη Σερβία που θα ζήλευαν και οι ειδικές κατασταλτικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για το εκπαιδευτήριο μιας εταιρείας - τα στοιχεία της στη διάθεση της εφημερίδας - που προχωρεί όχι μόνο σε εκπαιδεύσεις χρήσης όλου του τύπου των όπλων για ένοπλες επιχειρήσεις ή και απαγωγές αλλά ως και στην παραγωγή «ελεύθερων σκοπευτών». Μάλιστα φέρεται η μετάβαση αντιεξουσιαστών εκεί να έγινε με τη μεσολάβηση Ελληνα που διατηρεί επαφές με τους υπευθύνους του εκπαιδευτικού κέντρου.

Οπως προκύπτει από άλλες πηγές, παρουσία των ελλήνων αντιεξουσιαστών προσδιορίστηκε και στο σκοπευτήριο της βουλγαρικής ομάδας Λέφσκι (στην πόλη της Σόφιας, κοντά σε αστυνομική υπηρεσία της περιοχής) αλλά και στη FYROM.

Υψηλόβαθμο στέλεχος της λεωφόρου Κατεχάκη ανέφερε στο «Βήμα»: «Εκτιμούμε ότι οι Πυρήνες και άλλοι ένοπλοι επέλεξαν τα σκοπευτήρια ξένων χωρών γιατί εκεί η πρόσβαση δεν είναι περιορισμένη, όπως στη χώρα μας, και δεν μπορεί να κινήσουν υποψίες. Επιπλέον μπορεί να εκπαιδευθούν σε όλου του τύπου τα όπλα, κάτι που δεν συμβαίνει στη χώρα μας. Μας εντυπωσιάζουν οι "διεθνείς" σχέσεις των Πυρήνων αλλά και άλλων αντιεξουσιαστών, αφού ήδη είχαμε διαπιστώσει ταξίδια τους για άγνωστους λόγους σε Ολλανδία, ενώ υπήρχε και η διαπίστωση ότι είχαν χρησιμοποιήσει "απενεργοποιημένα" όπλα Glock που προμηθεύονταν από φινλανδική εταιρεία. Πάντως τα βίντεο που είδαμε στα κινητά και η έρευνα που κάναμε στο εξωτερικό μάς δείχνουν ότι κάπου εκεί ίσως κρύβεται και το μυστικό των επιθέσεων της Σέχτας, όπου έδειχναν ευελιξία, μεθοδικότητα δράσης και αποφασιστικότητα που θα ζήλευαν άνδρες ειδικών δυνάμεων. Και όλα αυτά, σε συνδυασμό με όσα προέκυψαν για την επιχείρηση "Γοργοπόταμος" στον Κορυδαλλό, το σχεδιαζόμενο μπαράζ βομβιστικών επιθέσεων και την έκρηξη που υπήρξε, με άγνωστους δράστες, στο Σύνταγμα, μας δείχνουν τις δυνατότητες των ενόπλων».


Φάρμα αναρχικώνΣτελέχη της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται να πραγματοποίησαν σειρά ταξιδιών και έρευνα και στην Ανδαλουσία, όπου διέθεταν πληροφορίες από γαλλικές και ισπανικές αρχές ότι είχε θεαθεί μόνος του ο 44χρονος Νίκος Μαζιώτης αμέσως μετά την εξαφάνισή του τον Ιούλιο του 2012 από την Αθήνα. Δεν μπόρεσε όμως να διασταυρωθεί κάτι τέτοιο αφού οι «διακριτικές παρακολουθήσεις» ελλήνων και ξένων αστυνομικών γύρω από «κοινόβιο» αναρχικών δεν απέδωσαν. Πάντως στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. επεσήμαναν ότι «εκείνη η περίοδος αμέσως μετά την εξαφάνιση Μαζιώτη παραμένει θολή καθ’ ότι στο διαμέρισμα που νοίκιαζε στο Μαρούσι (ανακαλύφθηκε στις αρχές του καλοκαιριού του 2014) με τη σύντροφό του Πόλα Ρούπα άρχισε να μένει αργότερα από τότε που τον ψάχναμε στη φάρμα της Σεβίλλης».
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

Νέα χαράτσια μέσω λογαριασμών της ΔΕΗ! Παίρνουν φωτιά τα δημοτικά τέληPolice-Voice blog ➤

 Τα ελλείμματα των δήμων πέφτουν στις πλάτες των πολιτών.
- Αν και είναι παράνομο αυξάνονται τα τέλη για να καλυφθούν οι τρύπες των προϋπολογισμών.
- Οι αυξήσεις ξεκίνησαν και αρχίζουν από 9% για να φτάσουν ως και 50%.

Ήδη οιαυξήσεις στα δημοτικά τέλη πέφτουν βροχή. Αν και δεν επιτρέπεται να υπάρξει αύξηση των δημοτικών τελών για κάλυψη των ελλειμμάτων καθώς τα τέλη είναι ανταποδοτικά, πληρώνονται δηλαδή από τους πολίτες για την καθαριότητα, τον φωτισμό κλπ ήδη είναι πολλοί οι δήμοι που αποφάσισαν μεγάλες αυξήσεις ενώ έπονται και άλλοι.

Το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο δήμος Σαλαμίνας που που μπήκε σε καθεστώς πτώχευσης. Ο δήμος αύξησε τα τέλη 50%!
Δεν είναι όμως ο μόνος. Αυξήσεις των δημοτικών τελών λόγω οικονομικής στενότητας αποφάσισαν και οι δήμοι Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη (10%) και Κορυδαλλού (9%).
Και στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης όπου υπήρχαν διαφορές μετά τη συνένωση ήρθαν αυξήσεις 34% στα τέλη για κατοικίες, αλλά και 25% για τα καταστήματα.

Οι δήμοι επικαλούνται μειώσεις στα έσοδα λόγω των λουκέτων στα καταστήματα, αλλά και στα μειωμένα έσοδα λόγω κρίσης. Θεωρητικά δεν μπορούν να επιβάλλουν τις αυξήσεις αυτές, όμως απ' τη θεωρία στην πράξη υπάρχει μεγάλη διαφορά και έτσι οι πολίτες τελικά πληρώνουν τα σπασμένα.
Οι δήμοι πρ﨔υπολόγισαν, παρά το γεγονός ότι διάγουμε την έβδομη χρονιά κρίσης, λάθος έσοδα και τώρα τρέχουν να μαζέψουν τα... αμάζευτα. Τα εύκολα θύματα φυσικά δεν είναι άλλα απ' τους πολίτες που αναγκαστικά θα πληρώσουν τα νέα χαράτσια καθώς συνδέονται με το ηλεκτρικό ρεύμα αφού πληρώνονται μέσω λογαριασμών ΔΕΗ.

Μέσα σε όλα αυτά έρχεται και το κράτος να καθυστερήσει τους πόρους προς τους Δήμους κάνοντας την κατάσταση ακόμη χειρότερη και ουσιαστικά επιβάλλοντας αυξήσεις τελών και σε δήμους που για λόγους πολιτικής προσπαθούν να τις αποφύγουν.
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

Κεφαλονιά: Ολική ανατροπή στον γάμο 85χρονης με 33χρονο από... έρωτα!Police-Voice blog ➤

Το θέμα εξακολουθεί να κεντρίζει το ενδιαφέρον των συζητήσεων στο νησί αλλά και στους κόλπους των χρηστών των social media...

Φόρεσε ή όχι «βέρα στο δεξί» το ζευγάρι, που κάποιες φήμες στην Κεφαλλονιά λένε πως ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο δημαρχείο του νησιού; Η διαφορά ηλικίας μεταξύ της 85χρονης «νύφης» και του 33χρονου «γαμπρού» έκανε την είδηση viral, με αποτέλεσμα να φτάσει ως το δημοτικό συμβούλιο. Εκείνες που φούντωσαν τη φημολογία για το ασυνήθιστο lovestory ήταν κάποιες φίλες της 85χρονης, οι οποίες άφησαν να διαρρεύσει ότι υπέκυψε στον ερωτοχτυπημένο -όπως τον θέλουν οι ίδιες φήμες- νεαρό ύστερα από «πολιορκία» έξι ολόκληρων μηνών, αν και ήταν επιφυλακτική!  Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, αφού το ζευγάρι ανέβηκε πριν από λίγες ημέρες τα σκαλιά του δημαρχείου, απολαμβάνει τώρα τον μήνα του μέλιτος και στη συνέχεια θα στεγάσει τον έρωτά του σε ένα διαμέρισμα στο Αργοστόλι.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Το πρόβλημα είναι ότι -μέχρι στιγμής- ουδείς επιβεβαιώνει τόσο το θυελλώδες ειδύλλιο όσο και την τέλεση του γάμου! Ο δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ο οποίος βρισκόταν εν μέσω συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου και (εμφανώς ενοχλημένος από τις διαστάσεις που έχει λάβει η υπόθεση) αρνήθηκε κατηγορηματικά οτιδήποτε σχετικό δημοσιεύεται.

Πάντως, λίγη ώρα μετά, κάποιος από τους παρευρισκομένους απηύθυνε ερώτηση εκτός θεμάτων συμβουλίου προς το προεδρείο, εκφράζοντας την απορία του για την υπόθεση, που έχει κάνει το νησί... «βούκινο» στο πανελλήνιο! Η απάντηση ήταν και πάλι αρνητική, ενώ αναφέρθηκε ότι μέχρι πρόσφατα η 85χρονη φιλοξενούνταν στο Δημοτικό Γηροκομείο. Αλλά και ο 33χρονος υποτιθέμενος γαμπρός δηλώνει ότι ουδέποτε χόρεψε τον χορό του Ησαΐα!

Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

ΠΕΝΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ..Πάτρα: Πέθανε ο Λεωνίδας Κωνσταντακόπουλος - Το σπαρακτικό μήνυμα του γιου του στο facebook!Police-Voice blog ➤

Η αντίστροφη μέτρηση για τη ζωή του συνταξιούχου αστυνομικού, ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή...

«Πάγωσε» η τοπική κοινωνία του Κάτω Αλισσού αλλά και της Πάτρας απο τον αιφνίδιο θάνατο του Λεωνίδα Κωνσταντακόπουλου. Ο 53χρονος είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο την περασμένη Παρασκευή και νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας». Ο Λεωνίδας Κωνσταντακόπουλος ήταν συνταξιούχος Αστυνομικός.
“Εμενε με την οικογένειά του στην Πάτρα αλλά πήγαινε πολύ συχνά στο χωριό του τον Κάτω Αλισσό, όπου διατηρούσε εξοχική κατοικία. Είχε αποκτήσει με τη σύζυγό του Μαρία, δύο γιους, τον Νίκο και τον Δημήτρη. Η κηδεία του 53χρονου θα γίνει στις 15:00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Κάτω Αλισσού. Δείτε το σπαρακτικό μήνυμα του γιου του Νίκου...

ΦΩΤΟ από facebookΦΩΤΟ από facebook

Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

Σύρος: Χαμός στο facebook με σερβιτόρο καφετέριας - Δείτε τι αποφάσισε να κάνει...Police-Voice blog ➤

Βροχή τα like από τους χρήστες του facebook για την είδηση που έχει γίνει θέμα συζήτησης στο νησί και όχι μόνο...

Την ευαισθητοποίησή της σε κοινωνικά ζητήματα έδειξε για ακόμη μία φορά η Σύρος μέσω ενός νεαρού και μιας επιχείρησης στην Ερμούπολη της Σύρου. Στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε υπάρχουν ακόμα πραγματικοί «άνθρωποι» που προσφέρουν στην κοινωνία, χωρίς να αποσκοπούν κάπου.Σε μία κίνηση άξια επιβράβευσης προέβη ένας νεαρός σερβιτόρος του νησιού οποίος πρόσφερε λεφτά στο πρατήριο άρτου ''Η Αιτωλία της Αγοράς''. Συγκεκριμένα τα χρήματα που πήρε από τα φιλοδωρήματα του αποφάσισε να τα προσφέρει στο πρατήριο άρτου για να μπορούν όσοι αντιμετωπίζουν πραγματικά οικονομικό πρόβλημα να παίρνουν το ψωμί τους.

ΦΩΤΟ από cyclades24.grΦΩΤΟ από cyclades24.gr

Θα μπορούσε κανείς να το συγκρίνει με το κίνημα στήριξης σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη μέσω του καφέ ενώ στόχος όπως μάθαμε είναι και άλλα προϊόντα. Να λοιπόν που πρωτοστατούμε σαν νησί και κάνουμε την αρχή. «Ψωμί σε αναμονή», μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που δεν έχουν τη δυνατότητα να το απολαύσουν. Είναι λοιπόν το ψωμί έχει προπληρωθεί από το νεαρό σερβιτόρο και όσοι αντιμετωπίζουν πραγματικά οικονομικό πρόβλημα θα πηγαίνουν να παίρνουν το ψωμί τους από το πρατήριο άρτου.
Πηγή: cyclades24.gr
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

Λάρισα: Οι ληστές επέλεξαν τον λάθος στόχο - Ο 72χρονος με τον μπαλτά ήταν σκληρό καρύδι!Police-Voice blog ➤

Οι δύο δράστες έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους αλλά τα πράγματα δεν κύλησαν όπως φαντάζονταν...

Μεμπαλτά κυνήγησε 72χρονος, τους δύο ληστές που αποπειράθηκαν προχθές βράδυ (28-11-2015) να ληστέψουν το μίνι μάρκετ της γυναίκας του, στο Μεσοχώρι (Μυλόγουστα) Ελασσόνας. Οι δύο ληστές, ένας 22χρονος Αλβανός που συνελήφθη και ο συνεργός του που αναζητείται, στις 21.00 το βράδυ μπήκαν στο μίνι μάρκετ της 64χρονης και με την απειλή μαχαιριού ζήτησαν τις εισπράξεις από την ταμειακή μηχανή.
Ο 72χρονος όχι μόνο δεν τους έδωσε τα χρήματα, αλλά κρατώντας τον μπαλτά, τους έτρεψε σε φυγή και στη συνέχεια πρόλαβε μάλιστα, χτυπώντας με τον μπαλτά, να σπάσει τον παρμπρίζ του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν οι δράστες.
Από τους ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ., λίγη ώρα αργότερα, το αυτοκίνητο των δραστών εντοπίσθηκε εγκαταλελειμμένο σε αγροτικό δρόμο έξω από το Δαμάσι Τυρνάβου για να συλληφθεί στη συνέχεια, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, ένας 22χρονος Αλβανός. Ο 22χρονος αναγνωρίσθηκε από τον 72χρονο Ελασσονίτη ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, αναζητείται για να συλληφθεί ο άγνωστος, προς το παρόν, συνεργός του.
Ο 22χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας αφού σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

Βίντεο ντοκουμέντο: Άγρια ληστεία βενζινάδικου στην Παλλήνη - Έβγαλαν όπλο και χτύπησαν τον υπάλληλο!Police-Voice blog ➤

Οι δράστες αιφνιδιάζουν τον υπάλληλο - Ένας πελάτης που βρίσκεται στο βενζινάδικο τρέχει για να γλιτώσει - Η ληστεία έχει μόλις ξεκινήσει...

Στοβίντεο ντοκουμέντο βλέπουμε τα όσα είχαν συμβεί τα ξημερώματα σε βενζινάδικο της Παλλήνης. Ο υπάλληλος κάθεται σε μία καρέκλα όταν ξαφνικά σταματάει το μηχανάκι με τους δύο δράστες. Ένα άτομο που περίμενε να γεμίσει το αυτοκίνητό του γίνεται καπνός και το μαρτύριο του υπαλλήλου ξεκινάει. Ο ένας από τους δύο ληστές, που φοράει κράνος τον χτυπάει και τον σέρνει στα ενδότερα όπου υπάρχει η ταμειακή μηχανή.
Ο έντρομος υπάλληλος προσπαθεί να την ανοίξει και ο ληστής βγάζει όπλο. Με γρήγορες κινήσεις αρπάει τα χρήματα που υπήρχαν μέσα και γίνεται καπνός. Αυτό ήταν ένα μόνο από τα χτυπήματα της σκληρής συμμορίας, που λήστευε βενζινάδικα σε περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής.
Η αστυνομία μετά από έρευνες κατάφερε να τους εντοπίσει και να συλλάβει 5 Έλληνες και έναν Αλβανό. Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν συνεργοί τους που διαφεύγουν. Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο...

Πηγή: Τηλεόραση Alpha
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

Η πιο συγκινητική υποδοχή για τους ιπτάμενους της ΠΑ απο πολίτες! ΒΙΝΤΕΟPolice-Voice blog ➤
Στη φωτογραφία ο Αμερικανός Πρόεδρος Barack Obama παρασημοφορεί με το Μετάλλιο της Τιμής τον απόστρατο λοχαγό Florent Α Groberg,για την ανδρεία που επέδειξε σε μάχη στο Αφγανιστάν. Ο ίδιος ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.Και πιο "αχνά" η χειραψία Ελλήνων πιλότων μ΄ ένα πολίτη. Οι δυο φωτογραφίες μαζί έχουν τη σημασία τους.

Στην Ελλάδα μπορεί να έχουμε …φορτώσει με πάρα πολλά παράσημα τους στρατιωτικούς μας. Κανείς τους όμως δεν έχει νοιώσει την τιμή που του αναλογεί. Αντιθέτως το μόνο που εισπράττουν είναι η απαξίωση. Τίποτα άλλο!

Ευτυχώς υπάρχει ακόμη και σ΄ αυτό …η ιδιωτική πρωτοβουλία! Είχαμε γράψει για το“ελληνικό υπερόπλο στη Θράκη”. Πρόκειται για τον επιχειρηματία Δημήτρη Πολιτόπουλο , ο οποίος παρά τον πόλεμο και τα προβλήματα που του δημιούργησε η Ελλάδα,επέμεινε να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στην Θράκη. Και νίκησε…

Ζώντας εκεί ,προερχόμενος όχι από την Αθήνα,αλλά από την μεγαλούπολη του πλανήτη τη Νέα Υόρκη, ο κ.Πολιτόπουλος μάλλον κατανοεί πολύ καλύτερα την σημασία των ΕΔ .Και ειδικά των ανθρώπων τους!

Για να μην πολυλογούμε: πριν μερικά χρόνια ο κ.Πολιτόπουλος προσκάλεσε ιπτάμενους της 110 ΠΜ στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής του στη Θράκη. Χωρις άλλα σχόλια παρακολουθήστε στο βίντεο πως το προσωπικό τους υποδέχτηκε!
Πηγή ➤onalert.gr

Διαβάστε Περισσότερα »

ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ-Χιλιάδες πιστοί στην Πάτρα για την εορτή του Αγίου ΑνδρέαPolice-Voice blog ➤
Από νωρίς το πρωί άνθρωποι κάθε ηλικίας φτάνουν συνεχώς στο ναό για να προσκυνήσουν τον Άγιό τους, ενώ
στην πόλη της Πάτρας έχουν φτάσει από εχθές χιλιάδες προσκυνητές από διάφορες περιοχές της χώρας. Για ανυπολόγιστο αριθμό πιστών κάνουν λόγο τα τοπικά μέσα ενημέρωσης υπογραμμίζοντας πως ακριβώς το ίδιο συμβαίνει κάθε χρόνο. Εφέτος, όμως, λόγω της Κυριακάτικης αργίας η προσέλευση του κόσμου από την υπόλοιπη Ελλάδα θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία.
Το πρωί τελέσθηκε Αρχιερατικό συλλείτουργο και λιτάνευση της κάρας του Αγίου Ανδρέα, εσωτερικά του ναού. Το απόγευμα θα τελεσθεί Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός και το βράδυ αγρυπνία. Αύριο Όρθρος και Θεία Λειτουργία και αμέσως μετά Δοξολογία και λιτάνευση της κάρας και της ιεράς εικόνας του Αγίου στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Χθες το απόγευμα στον νέο Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα έγινε η υποδοχή των ιερών λειψάνων του Οσίου Ιωακείμ Νοτενών και της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης και άλλων Αγίων και ο Μητροπολίτης Πατρών βράβευσε αριστούχους μαθητές.
Dogma.gr
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

ΕΠΙΚΟ βίντεο με τραυματιοφορείς στην Αλβανία -Μπροστά τους οι Λαρισαίοι δεν είναι τίποτα!Police-Voice blog ➤
Απίστευτες εικόνες
Στον αγώνα της Τερμπούνι με την Τέουτα, ο Λιβεριανός άσος των φιλοξενούμενων, Αμπέλ Γκεμπόερ, είχε την ατυχία να τραυματιστεί. Οι τραυματιοφορείς μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να τον μεταφέρουν στο ασθενοφόρο, καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν μπορούσε να συνεχίσει.
Ο οδηγός του ασθενοφόρου (λευκό φορτηγάκι) έσπευσε να βάλει μπροστά, αλλά τίποτα! Να έμεινε από μπαταρία; Να μην είχε βενζίνη; Ποιος ξέρει! Για να μην χάσει χρόνο, ζητά βοήθεια από τον οδηγό του πυροσβεστικού οχήματος, που ήταν επίσης στο γήπεδο


. Δένουν, λοιπόν, το ασθενοφόρο στο πυροσβεστικό όχημα, βάζουν και τον παίκτη στο ασθενοφόρο (ο Θεός να το κάνει) και πήραν το δρόμο για το νοσοκομείο. Αν έφτασαν; Άγνωστο!
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

Γέμισε η Κρήτη ,,, εκατοντάδες Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες!Police-Voice blog ➤
Χαμός στο αεροδρόμιο
Σε μια ιδιαίτερα σημαντική χρονική συγκυρία, με αφορμή και τις εξελίξεις που δρομολόγησε στις ρωσοτουρκικές σχέσεις η κατάρριψη του Ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους, περισσότεροι από 300 Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες επισκέπτονται την Κρήτη, προσκεκλημμένοι του Τουριστικού Οργανισμού ΤΕΖ TOUR Ελλάδος.
Η υποδοχή τους στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” από τους εκπροσώπους του Οργανισμού αλλά και τον αερολιμενάρχη Γ.Πλιάκα συνοδεύτηκε από μουσική, χορό και παραδοσιακά κεράσματα. Κατά την παραμονή τους στο νησί μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου αναμένεται να έχουν συναντήσεις και με τοπικούς φορείς.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχει σκοπό να προωθήσει την χώρα μας και ιδιαίτερα την Κρήτη και παράλληλα να δοθεί η δυνατότητα η Κρήτη να δείξει ότι «ο επισκέπτης μπορεί να δει, νοιώσει, βιώσει πολλά άλλα πράγματα εκτός από το τετριμμένο «ήλιος και θάλασσα» αναδεικνύοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την δυνατότητα επέκτασης της τουριστικής περιόδου.»
Εξάλλου στον προγραμματισμό της πενθήμερης επίσκεψης, οι περισσότερες δραστηριότητες είναι εκτός ξενοδοχείου σε μέρη του νησιού οπού οι επισκέπτες μπορούν να δουν τη γνήσια Κρητική φιλοξενία.
Σημειώνεται ότι τέτοιο οργανωμένο ταξίδι εκπροσώπων των μεγαλύτερων τουριστικών πρακτορείων από την Ρωσία είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται στην Κρήτη
Το ταξίδι είχε οργανωθεί πριν από τα γεγονότα που έφεραν λίγο πριν τον πολεμική σύραξη Ρωσία και Τουρκία, ωστόσο πλέον αποκτά μεγαλύτερη σημασία, με δεδομένο το “εμπάργκο” που ανακοίνωσε η Ρωσική κυβέρνηση στο τουριστικό ρεύμα προς Τουρκία, την οποία κάθε χρόνο επισκέπτονταν εκατομμύρια Ρώσοι.
Μένει πλέον στους εκπροσώπους του τουρισμού στην Ελλάδα να “εκμεταλλευτούν” προς όφελος της χώρας μας το ρεύμα αυτό.
cretalive.gr
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΡΑΞΟΥΝ:Το τελικό σχέδιο για τις επικουρικές συντάξεις – “Ψαλίδι” και στις κύριες!Police-Voice blog ➤
Θα πούμε το ψωμί ψωμάκι
Κλιμακωτές μειώσεις από 2% έως 30% προβλέπεται να επιβληθούν σε περισσότερες από 800.000 επικουρικές συντάξεις άνω των 150 ευρώ. Το υπουργείο Εργασίας έχει επεξεργαστεί ένα συνολικό σχέδιο μείωσης της δαπάνης για τις επικουρικές συντάξεις κατά 800 εκατ. ευρώ. Το εν λόγω ποσό θα προέλθει από τη μείωση των συντάξεων κατά 243 εκατ. ευρώ, τη χρήση των αποθεματικών του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης, ύψους 200 εκατ. ευρώ, αλλά και από την αύξηση των εισφορών κατά 1 μονάδα, που θα οδηγήσει στην εξοικονόμηση περίπου 350 εκατ. ευρώ.
Οι μειώσεις θα ξεκινήσουν από τις επικουρικές συντάξεις που υπερβαίνουν τα 150 ευρώ, προκειμένου να εξοικονομηθούν 243 εκατ. ευρώ. Η πλειονότητα των συνταξιούχων που θα θιγούν, περίπου 692.000, λαμβάνει επικουρικές συντάξεις από 150 – 270 ευρώ και μετά τις μειώσεις το ποσό δεν θα υπερβαίνει τα 195 ευρώ.
Αυτή τη στιγμή ο μέσος όρος των επικουρικών συντάξεων είναι στα 169 ευρώ.
Μεγάλες αποκλίσεις, άνω του 20%, στις αποδοχές τους αναμένεται να δουν κυρίως συνταξιούχοι πρώην “ευγενών” ταμείων, πρώην ΔΕΚΟ, αλλά και των μηχανικών.
Θα θιγούν κυρίως οι συνταξιούχοι ναυτικοί πράκτορες, οι πρώην εργαζόμενοι στην ΕΡΤ και τον τουρισμό, οι μηχανικοί, οι πρώην εργαζόμενοι της τράπεζας ΕΤΒΑ, τη πρώην Τράπεζας Πίστεως, της πρώην Εμπορικής Τράπεζας, αλλά και οι εμποροϋπάλληλοι, καθώς οι καταβαλλόμενες ασφαλιστικές εισφορές τους δεν αντιστοιχούν στο ύψος των επικουρικών συντάξεων που λαμβάνουν.
Μειώσεις άνω του 10% θα υποστούν οι συνταξιούχοι χημικοί, οι πρώην εργαζόμενοι στην κοινωνική ασφάλιση, οι πρώην δημοτικοί και κοινοτικοί υπάλληλοι, οι εκπαιδευτικοί, αλλά και οι πρώην εργαζόμενοι σε ΔΕΚΟ (ΟΤΕ, ΔΕΗ). Τις μικρότερες μειώσεις, κάτω από 10%, αναμένεται να δουν στις συντάξεις τους οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ και του Δημοσίου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας, 1,638 εκατομμύρια συνταξιούχοι λαμβάνουν μηνιαίως επικουρική σύνταξη μικρότερη των 500 ευρώ, ενώ μόλις 10.746 είναι οι δικαιούχοι που λαμβάνουν επικουρικές συντάξεις από 500 έως 3.000 ευρώ.
Το σχέδιο που αναμένεται να σταλεί προς έγκριση στους δανειστές προβλέπει την άντληση 200. εκατ. ευρώ ετησίως από την περιουσία του ΕΤΕΑ, αλλά και περίπου 350 εκατ. ευρώ από την αύξηση των εισφορών κατά 1 μονάδα.
Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Εργασίας, το κουαρτέτο εμφανίζεται διαλλακτικό στην αύξηση των εισφορών κατά μισή μονάδα για τους εργαζόμενους και κατά μισή μονάδα για τους εργοδότες.
Αρνητικοί με την αύξηση των εργοδοτικών εισφορών για τις κύριες συντάξεις κατά μία μονάδα εμφανίζονται οι δανειστές, με αποτέλεσμα το βάρος των περικοπών να πέφτει στους συνταξιούχους κυρίως των “ευγενών” ταμείων (δικηγόρων, γιατρών, μηχανικών και δημοσιογράφων), με υψηλά ποσοστά αναπλήρωσης, και τους περίπου 260.000 συνταξιούχους του πρώην ΤΕΒΕ, που λαμβάνουν πρόσθετη κρατική χρηματοδότηση της τάξης των 220 ευρώ τον μήνα στις συντάξιμες αποδοχές τους. Σημαντικές μειώσεις αναμένονται και για τους πρώην δημοσίους υπαλλήλους, ενώ πολύ μικρότερες εκτιμάται ότι θα είναι οι περικοπές για τους συνταξιούχους του ΙΚΑ.
Παράλληλα, ο κ. Κατρούγκαλος θα επιμείνει στην καταβολή εθνικής σύνταξης ύψους 384 ευρώ σε όλους τους ασφαλισμένους, χωρίς την επιβολή εισοδηματικών κριτηρίων, μετά και τη συμπλήρωση 15 ετών ασφάλισης και εφόσον ο ασφαλισμένος έχει συμπληρώσει το 67ο έτος της ηλικίας του.
Ωστόσο, οι δανειστές επιμένουν στην εφαρμογή εισοδηματικών κριτηρίων, προκειμένου να μην αυξηθεί η συνταξιοδοτική δαπάνη και να μην αλλοιωθεί η ανταποδοτικότητα στη σχέση εισφορών και παροχών.
Υπέρ της δημιουργίας ενός υπερταμείου τάσσεται η κυβέρνηση. Στο ταμείο αυτό θα ενταχθούν όλοι οι ασφαλισμένοι, με την υιοθέτηση ενιαίων κανόνων εισφορών – παροχών.
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »