Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΣ – ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ, ΣΠΑΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ! «Η ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΥΘΙΖΑΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΟΛΟ!»

ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΣ – ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ, ΣΠΑΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ! «Η ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΥΘΙΖΑΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΟΛΟ!»


Police-Voice blog ➤
Είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της Νύχτας των Ιμίων. Πλωτάρχης τότε, κυβερνήτης της πυραυλακάτου ΣΤΑΡΑΚΗΣ, o Αντιναύαρχος ε.α. σήμερα Σπύρος Κονιδάρης, μιλά για πρώτη φορά για τις 48 τελευταίες ώρες τις κρίσης των Ιμίων.
Ο Αντιναύαρχος Κονιδάρης τα λέει όλα:
• “Εκείνη τη νύχτα είχαν ευθυγραμμιστεί οι πλανήτες για να μην ξαναβγούν οι Τούρκοι στο Αιγαίο”…
• “Οι δικοί μου στόχοι ήταν μια τουρκική φρεγάτα και δύο πυραυλάκατοι των Τούρκων που βρίσκονταν απέναντι στα παράλια… Τα πολεμικά πλοία που ήμασταν στα Ίμια μπορούσαμε να βυθίσουμε 10 τουρκικά πλοία”.
• Περιγράφει τις στιγμές γύρω από τα Ίμια όταν έγινε γνωστό πως πιθανόν Τούρκοι είχαν ανέβει στα Ίμια. Ποιος από το πλοίο του είδε το φουσκωτό. Τι έγινε με το ελικόπτερο.
• Η πυραυλάκατος ΣΤΑΡΑΚΗΣ εντόπισε τη σορό του Καραθανάση. Είναι συγκλονιστική η αφήγησή του για το πως ανέβασαν στην πυραυλάκατο τον νεκρό κυβερνήτη του ελικοπτέρου 21. Πως τον πήγαν στην Κω και πότε ο κυβερνήτης Κονιδάρης “έσπασε” και έκλαψε.
• Αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως μετά από την λεγόμενη απεμπλοκή το ΥΠΕΘΑ έστειλε
C-130 στην Κω για να ανέβουν όλοι οι κυβερνήτες των πλοίων στο ΥΠΕΘΑ και να δώσουν απ΄ ευθείας αναφορά στον τότε ΥΕΘΑ Γεράσιμο Αρσένη. Περιγράφει συγκλονιστικές στιγμές από τη συνάντηση των Αξιωματικών με τους Αρσένη-Κουρή και τον Α/ΓΕΕΘΑ Χρήστο Λυμπέρη. Τι είπαν στον Αρσένη οι κυβερνήτες και εκείνος εξεπλάγην! Τι τον ρώτησε ο πλωτάρχης Κονιδάρης και τι του απάντησε για την κρίση των Ιμίων ο τότε ΥΕΘΑ.
• “Εκείνη τη νύχτα χάθηκε μια ευκαιρία για τον ελληνικό Στόλο να βυθίσει τον τουρκικό”, λέει ο Αντιναύαρχος Κονιδάρης.
Δείτε την συγκλονιστική αφήγησή του.
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΝ…

ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΝ…


Police-Voice blog ➤
Πριν από λίγο έξω από την Βουλή!
Πριν από λίγο στην είσοδο της βουλής επι της Λεωφόρου Βασιλίσσης Αμαλίας!
Υπάλληλος βουλής θέλοντας να προσεγγίσει το παρκινγκ του Κοινοβουλίου με σκοπό να φτάσει στον χώρο εργασίας της έκοψε τις κορδέλες που είχαν απλώσει στην πλατεία Συντάγματος!
Έξαλλοι οι τροχονόμοι έφτασαν σε σημείο να την κυνηγούν ακόμα και μέσα στον προαύλιο χώρο της Βουλής!
Μετα από κυνηγητό αρκετών λεπτών την συνέλαβαν με διαταγη του φρουραρχου και την οδήγησαν στο Α.Τ. Συντάγματος
Τσατάλια τα νεύρα των τροχονόμων αλλά και τον οδηγών του κέντρου των Αθηναίων
Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Στέλιος
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

Τώρα εξηγείται γιατί άνοιξε το… Μακεδονικό και τι κρύβεται πίσω από την ονομασία… Και ενός κακού, μύρια επονται για την Ελλάδα…Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΩ ΕΟΖ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ… ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

Τώρα εξηγείται γιατί άνοιξε το… Μακεδονικό και τι κρύβεται πίσω από την ονομασία… Και ενός κακού, μύρια επονται για την Ελλάδα…Ο


Police-Voice blog ➤
Ευτυχίδης Γρηγόριος
H ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ , ΑΛΛΑ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.
Γερμανία-Κατάρ (το οποίο Κατάρ έχει αγοράσει το 17% των μετοχών της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen AG.
Η αποτίμηση της επένδυσης αυτής έφτανε τα 11 δισ. ευρώ στις αρχές του έτους. Έχει αγοράσει επίσης μεγάλο μερίδιο μετοχών στην Porsche καθώς και στη κατασκευαστική Hochtief.
Καταριανοι και Τούρκοι πρέπει να γέλασαν πολύ όταν πήγες Σαμαρά το 2013 στο Κατάρ συνοδευόμενος από ιδιοκτήτες τεχνικών εταιριών για προσέκλυση επενδύσεων!! ) και Τουρκία που από το 2009 είχαν αποφασίσει τον πόλεμο στη Συρία.
Ο λόγος ήταν η άρνηση του πρ.Ασαντ να συμπράξει στον αγωγό που θα διέσχιζε Κατάρ-Σαουδική Αραβία-Ιορδανία-Τουρκία-Ελλάδα-Αλβανία-Ιταλία-Αυστρία.
Ο άξονας Κατάρ-Τουρκίας-Γερμανίας ζήτησε και πήρε και την βοήθεια των ΗΠΑ.
Η Ρωσία ανακατεύτηκε στον πόλεμο για να εμποδίσει τον αγωγό ο οποίος θα της αφαιρούσε το ενεργειακό μονοπώλιο στην Ευρώπη αλλά και για να εμποδίσει την εξάπλωση των τζιχαντιστών στον Καύκασο.
Οι ΗΠΑ ανακατεύτηκαν στο πόλεμο αυτό για πολλούς λόγους, ένας από τους οποίους ήταν η υλοποίηση του αγωγού που θα ανεξαρτοποιούσε την Ευρώπη από την Ρωσία .
Σήμερα ο πόλεμος στη Συρία έχει χαθεί για τον άξονα Κατάρ-Τουρκίας-Γερμανίας.
ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΦΑΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΝΑΜΙΞΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.
Η Ρωσία θέλει την ίδρυση του Κουρδικού κράτους της Ροζάβας, βόρειας Συρίας, διότι έτσι ακυρώνεται οριστικά το σχέδιο αγωγού Κατάρ-Γερμανίας .
Γιαυτό και έχει συμφωνήσει με τις ΗΠΑ.
Όσο τον αγωγό east med που σχεδιάζουν οι Ευρωπαίοι με τις ευλογίες των ΗΠΑ, ο Πούτιν δεν ανησυχεί πολύ διότι το εγχείρημα θα πάρει χρόνο, το έργο είναι τεράστιο και Ο Πουτιν έχει εμπιστοσύνη στην ανικανότητα της ευρωπαϊκής γραφειοκρατίας.
ΟΜΩΣ
Η γερμανική ενεργειακή εταιρία RWE έχει υπογράψει συμφωνία με την εταιρία Qatargas για την εξαγωγή στην Ευρώπη, υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG).
Η συμφωνία αυτή, έχει χρονική διάρκεια 7,5 χρόνων και η Qatargas θα εξάγει ποσότητες μεγαλύτερες του 1,1 εκατ. τόνων υγροποιημένου φυσικού αερίου, το χρόνο.
ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ …
ΑΡΑ πρέπει να προγραμματίσουμε το μέλλον μας (σκέφτηκαν οι Γερμανοί) γιατι είναι πολύ βαρύ να κάνουμε τους Ρώσους μάγκες (η Gazprom δήλωσε ότι το 2017 πραγματοποίησε ρεκόρ παραδόσεων προς την Ευρώπη και την Τουρκία Συνολικά 193,9 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα ποσό που είναι κατά 8% μεγαλύτερο από τις παραδώσεις του 2016.
Και πως θα έρχεται το αέριο μέχρι να κατασκευαστεί αγωγός;;;
Μα με τανκερ αλλά αυτά αργούν.
ΑΡΑ ΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΞΙΟΥ ΜΕ ΔΟΥΝΑΒΗ !!!!!! (σχέδιο παλιό.
Τόσο παλιό που είχε προταθεί στον Μεταξά και αυτός το απέρριψε, θεωρώντας ότι η διευκόλυνση των Γερμανών στο να έχουν πρόσβαση στο αιγαίο μόνο κακά μπορούσε να μας φέρει) ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΌ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ (πω πωωω οικονομία !!!!)
Η βαλκανική διώρυγα θα έχει συνολικό μήκος 650 χλμ. και θα διασχίζει Ελλάδα, Σκόπια και Σερβία καταλήγοντας στον Δούναβη, ποταμόδρομο διευρωπαϊκής εμβέλειας, και από εκεί σε χώρες της Κεντρικής Ευρώπης και όχι μόνο.
Οπως είναι αντιληπτό ένα τέτοιο έργο μειώνει αρκετά τη γεωπολιτική αξία της Τουρκίας κάτι που πλέον αρκετοί στις Βρυξέλλες σκέφτονται, δεδομένου του οτι η χώρα αποτελεί πλέον μη ελεγχόμενο και αστάθμητο παράγοντα για την ευρύτερη περιοχή.
-ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΕΙ (ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ) ΌΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ Η ΣΕΡΒΙΑ
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ;;;
Πως θα το κάνουμε αυτό πονηρά;;;
Θα βάλουμε εμπρός τους Αμερικάνους να τους βάλουν στο ΝΑΤΟ.
ΒΟΥΡ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΑ ……. ΕΝΑ VETO TOY ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.
ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΕ. ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
Η Σερβία η FYROM (αλλιώς το είπε) και το Μαυροβούνιο είναι πιθανό να είναι οι επόμενες χώρες που θα ενταχθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενδεχομένως από το 2025, δήλωσε σε συνέντευξή του ο Ευρωπαίος Επίτροπος Γιοχάνες Χαν, αρμόδιος για τα θέματα διεύρυνσης. !!!!!!!!!!
Τα Σκόπια είναι εύκολα (ένα όνομα είναι το πρόβλημα και μια υπόσχεση και τελειώνουμε χωρίς κανένα extra κόστος).
Ο Ζαεφ όμως στο Νταβός είχε άλλη γνώμη.
– Ρε παιδιά που παω με πλειοψηφία ενός ατόμου ;;;;
– Να πεις τους άλλους αρχηγούς, ότι αν δεν τους έγινε μάθημα ότι πλέον επίσημη γλώσσα είναι και η Αλβανική, σύντομα θα είναι μόνο η Αλβανική και θα έχω τέσσερις ευχαριστημένους (Έλληνες που θα τους έχω κάνει τη χάρη με το όνομα και θα λένε ναι σε ότι ζητάω , Βούλγαρους που θα πάρουν το κομμάτι τους, Αλβανούς που θα δουν να υλοποιείται η μεγάλη Αλβανία και τους Τούρκους που μέσα από την Αλβανία θα νομίζουν ότι εξακολουθούν να παίζουν κάποιο ρόλο.
– Αλέξη τελείωνε το
– Μα δεν είδατε τι έγινε στη Θεσσαλονίκη;;; εύκολο είναι;;;
– Αν δεν το τελειώσεις εσύ θα το τελειώσει ο Κούλης . Άσε που θα χάσεις την ευκαιρια να συνδέσεις το όνομά σου με ένα φαραωνικό έργο .
Η Σερβία ;;;;;;;;;;;;
Εδώ τα πράγματα ζορίζουν.
ΜΕΤΑ ΤΟ ΌΧΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟ
Ο υπουργός ‘Αμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας., Σεργκέι Σόιγκου παρέδωσε στον Σέρβο πρόεδρο Αλεξάνταρ Βούτσιτς τα έξι αεροσκάφη MIG-29, τα οποία αποτελούν μέρος της δωρεάς σε στρατιωτικό υλικό που παρέχει η Ρωσία στην Σερβία.
Η μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα «Novosti» του Βελιγραδίου αποκαλύπτει ότι βρίσκονται, επίσης, σε εξέλιξη, εδώ και μήνες, οι συνομιλίες με την Ρωσία για να επιλεγεί το σύστημα αεράμυνας που θα προμηθευτεί η Σερβία.
ΟΜΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΟΙΜΌΤΑΝ
Η Gazprom Neft κατέχει πλέον το 56% των μετοχών στη σερβική πετρελαϊκή NIS
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ
Η Gazprom Neft, θυγατρική της ρωσικής Gazprom στο πετρέλαιο, εξασφάλισε δύο άδειες εκμετάλλευσης για τα οικόπεδα Rusanda Plitko και Martonos West στη Σερβία.
ΑΡΑ «ΔΙΟΔΙΑ» ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΣΕΡΒΙΑ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε.
Όμως μέσα στην Ε.Ε. και έξω απο το ΝΑΤΟ δεν είναι το ευκολότερο σχέδιο.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΑΡΩΝ !!!!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙΣ, ΑΠΛΑ ΤΟ ΦΙΛΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΈΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ 20 ΚΑΙ 50 ΔΙΣ (ναι τόσο μεγάλη απόκλιση ) ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΆΛΛΟΣ Ή ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ .
ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ σε βάθος χρόνου ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ (γιατι τότε κάηκαν ) ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.
ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΝΑ ΓΛΥΨΟΥΝ
Η ΛΥΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ. ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ !!!!
Στο σχήμα της Deutsche Invest Equity Partners (DIEP) – CMA, όπου συμμετέχει και ο Ιβάν Σαββίδης κατέληξε ο ΟΛΘ, έναντι 231,9 εκατομμυρίων ευρώ
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΎΝ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ;;;
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΜΑΚΑΛΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΧΡΥΣΑ «ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ» ΓΡΑΜΜΑΤΑ
18 Ιουλ 2017 – Στη συνεδρίαση του ΚΥ.Σ.ΟΙ.Π. εξουσιοδοτήθηκε το υπουργείο Οικονομικών να αποστείλει επίσημη επιστολή για έναρξη των συζητήσεων για τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Νέα Αναπτυξιακή Τράπεζα, στην οποία μέτοχοι είναι οι χώρες των BRICS (ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ)
ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ
Ο τουρκος πως θα αντιδρασει σε όλα αυτά ;;; και τι θα γίνει αν ανοιξει το στόμα του και πει όχι μόνο το σχέδιο που κατέστρεψε τη Συρία αλλά μιλήσει και για το Ισλαμικό κράτος που του είπαν να υποστηρίζει με ανταλλάγματα τεράστια, + 10 δις που έστελνε η Γερμανία μέσω του Κατάρ ;;
Τίποτα δεν θα γίνει
Ο Ρώσος τον έχει υπο έλεγχο και την ζημιά θα την πάθει από τον αμερικάνο και όλοι θα είναι ευτυχισμένοι.
Αυτό το έργο είναι τελικά ευκαιρία για την χώρα ;;
ΌΧΙ
Είναι όμως η ευκαιρία να γίνουν οι ΕΟΖ μιας και υπάρχει πλέον τεράστιο φθηνό εργατικό δυναμικό και φυσικά η Ελλάδα δεν θα εισπράττει φράγκο.
Στις 26 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία εκδήλωση με κεντρικό θέμα το Προσφυγικό στην Ευρώπη.
Στην εκδήλωση αυτή συμμετείχε ως προσκεκλημένη του Γερμανού προέδρου Γιοακίμ Γκάουκ, η Άννα Διαμαντοπούλου, πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και νυν πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Η κ. Διαμαντοπούλου (ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΗ  ΑΥΤΗ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ) δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «για την Ευρώπη η κρίση αυτή μπορεί να εξελιχθεί σε ευκαιρία εμπλουτισμού του εργατικού δυναμικού της γηράσκουσας ηπείρου, αλλά προϋπόθεση είναι η δημιουργία νέων ισχυρών ευρωπαϊκών μηχανισμών (Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Ασύλου), η αλλαγή των υφιστάμενων προβληματικών (Δουβλίνο ΙΙ) και η απαρέγκλιτη τήρηση του action plan μεταξύ ΕΕ- Τουρκίας»
Λίγες μέρες αργότερα στην Αθήνα, το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών (ΚΕΦΙΜ) διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα ««Πρόταση για τη Λειτουργία Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στην Ελλάδα».
Η “Πρόταση για τη Λειτουργία Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στην Ελλάδα” είναι προϊόν της συνεργασίας του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών, της ομάδας μελέτης των φοιτητών νομικής Αθηνών και εκδόθηκε με τη στήριξη του Friedrich Naumann Foundation for Freedom.
Εύλογα θα αναρωτηθεί κάποιος… τι είναι το Friedrich Naumann Foundation for Freedom…
Την απάντηση την δίνει το ίδιο το ίδρυμα στην επίσημη ιστοσελίδα του:
Το Ίδρυμα Friedrich Naumann για την Ελευθερία είναι το θεμέλιο για τη φιλελεύθερη πολιτική στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας.
Είναι εύκολα αντιληπτό ότι η εμμονή κάποιων πολιτικών στην Ελλάδα να δημιουργηθούν στην ελληνική επικράτεια ΕΟΖ, είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη Γερμανία.
Το γιατί ας το συμπεράνει ο καθένας μόνος του…
Τώρα… πως συνδέονται τα δυο παραπάνω γεγονότα, δηλαδή η εκδήλωση στη Γερμανία με την εκδήλωση στην Αθήνα;
Μα με την Άννα Διαμαντοπούλου φυσικά.
Η κ. Διαμαντοπούλου μετά την παρουσία της στη Γερμανία, μίλησε μέσω διαδικτυακής σύνδεσης, ζωντανά, στην εκδήλωση για τις ΕΟΖ στην Αθήνα.
Άλλοι συμμετέχοντες στην εκδήλωση αυτή ήταν οι:
Ανδρέας Ανδριανόπουλος
Συγγραφέας, Δ/ντής του Ινστιτούτου Διπλωματίας και Διεθνών Εξελίξεων του Αμερικανικού Κολλεγίου της Ελλάδας. Πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής.
Χάρης Θεοχάρης!!!!!!!!!!!
Βουλευτής Β’ Αθηνών με το Ποτάμι.
Αθανάσιος Τσιούρας
Νομικός Σύμβουλος της ΜΚΟ Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών – Μάρκος Δραγούμης
ΚΆΠΟΥ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΟΣ
Οι ΕΟΖ αποτελούν μια καθαρά γερμανική σύλληψη και ιδέα και αφορούν στον κατακερματισμό μιας χώρας σε ζώνες, μέσα στις οποίες επικρατούν ελάχιστη ή μηδενική φορολογία, εργασιακές σχέσεις που θυμίζουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και καταναγκαστικών έργων των Ναζί, αλλά και ανύπαρκτοι πολεοδομικοί κανόνες
ΟΛΑ ΤΑ «ΟΜΟΡΦΑ» ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ HOT SPOT ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ…
Και ο ΤΑΡ ;;;;
ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΕΊΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΕΊΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΕΟΖ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΊΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΕΔΏ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΚΑΙΡΟ
Το «κίνημα» των ΕΟΖ στη Θράκη ξεκίνησε «ζεστά» πριν μερικά χρόνια από το «Οικονομικό Φόρουμ Θράκης».
Βρήκε τότε ισχυρό αντίλογο κυρίως στο θέμα των χαλαρών εργασιακών σχέσεων που επικρατούν εντός των ζωνών αυτών.
Επί της ουσίας ποτέ δεν υπήρξε σοβαρή ενημέρωση των πολιτών πάνω στις ΕΟΖ.
Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι παράγοντες κοντά σε γερμανικά οικονομικά συμφέροντα θέλαν τη δημιουργία των ζωνών αυτών όμως η αντίδραση έγινε πολύ πιο έντονη όταν το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή… έβαλε το «μακρύ του χέρι» στο θέμα.
Το προξενείο τότε μάλιστα διοργάνωσε και «εκδρομή» στην Τουρκία για να δουν παράγοντες της Θράκης πόσο «καλές» είναι οι τουρκικές ΕΟΖ.
ΑΛΕΞΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.(τα Χριστούγεννα στο έγραφα: ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΩΡΑ Ο ΒΟΥΤΣΙΤΣ;;;;;
ΠΟΣΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ;;;
ΠΟΣΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ;;;;;
ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΒΟΥΤΣΙΤΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥΤΙΝ;;;
ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η »ΙΔΙΩΤΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ» ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ;;;;;
Το non paper: «Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Προέδρου της Σερβίας, Αλεξάντερ Βούτσιτς, να τον φιλοξενήσει με την οικογένειά του για ολιγοήμερες διακοπές στη Σερβία αναχώρησε σήμερα για ιδιωτική επίσκεψη στο Βελιγράδι, όπου και θα περάσει οικογενειακώς τις ημέρες των Χριστουγέννων».
ΤΣΙΠΡΑ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΘΑ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΑΒΟΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΚΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΛΠ ΚΛΠ ΑΣΤΟ.
ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΗΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ «ΓΕΛΑΩ»
thesecretrealtruth.blogspot.com
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΒΡΕ ΚΟΤΖΙΑ ?? ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ?? ΚΑΝΤΟ ΜΑΣ ΛΙΑΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ

ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΒΡΕ ΚΟΤΖΙΑ ?? ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ?? ΚΑΝΤΟ ΜΑΣ ΛΙΑΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ


Police-Voice blog ➤ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΛΠ ...ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ ..ΚΑΝΤΟ ΜΑΣ ΛΙΑΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ...
Εδώ και λίγο καιρό η εταιρία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίον» κατέβασε τις πινακίδες ονοματοδοσίας των δύο υπόγειων τούνελ πάνω στην εθνική οδό στο ύψος της Κατερίνης!

Τα δύο τούνελ είχαν το ένα το όνομα «Φίλιππος» και το άλλο το «Αλέξανδρος».
Σε επικοινωνία που είχα με υπαλλήλους της εταιρίας, μου είπαν ότι οι λόγοι δεν ήταν για εργασίες συντήρησης ή κάτι τέτοιο, αλλά ξαφνικά ήρθε μια εντολή από τα κεντρικά οι ταμπέλες να κατέβουν!
Πραγματικά ανεβαίνοντας στο συλλαλητήριο προχθές οι ταμπέλες εξακολουθούν να λείπουν και κανένας δεν γνωρίζει πότε θα ξαναμπούν ή ΑΝ θα ξαναμπούν.
Αυτήν την στιγμή τα τούνελ είναι «ορφανά» και «αβάπτιστα» και οι υπάλληλοι τα λένε με τους κωδικούς κατασκευής τους ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Νομίζω Κ-4 ή Κ-7;
Καταγγελία στο lefteria.blogspot.gr
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ! Μέλος του Δ.Σ της ΕΒΖ στους απλήρωτους αγρότες: «Σας έχω γραμμένους στ’ αρ… μου»

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ! Μέλος του Δ.Σ της ΕΒΖ στους απλήρωτους αγρότες: «Σας έχω γραμμένους στ’ αρ… μου»


Police-Voice blog ➤

Αυτό καταγγέλουν οι αγρότες, οι οποίοι χθες κατέθεσαν μηνύσεις για εξύβριση κατά του Γεράσιμου Τσιαπάρα, τον οποίο η Κυβέρνηση εκτός της ΕΒΖ όπως κατήγγειλαν, τον έχει διορίσει και στο “Ερρίκος Ντυνάν” και στην Τράπεζα Πειραιώς

Δεν φτάνει που κοροϊδεύουν μήνες τους απλήρωτους τευτλοκαλλιεργητές πηγαίνοντας την εξόφληση τους για την σοδειά του 2017 όλο και πιο πίσω, τώρα μέλος του Δ.Σ της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης όπως καταγγέλουν τους έβρισε χυδαία, όταν πήγαν να διαμαρτυρηθούν ζητώντας να μάθουν πότε τελικά θα πάρουν τα χρήματα τους.


Αυτό καταγγέλουν οι αγρότες, οι οποίοι χθες κατέθεσαν μηνύσεις για εξύβριση κατά του Γεράσιμου Τσιαπάρα, μέλους Δ.Σ. της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, τον οποίο η Κυβέρνηση εκτός της ΕΒΖ όπως κατήγγειλαν, τον έχει διορίσει και στο “Ερρίκος Ντυνάν” και στην Τράπεζα Πειραιώς. Τρεις τευτλοπαραγωγοί πήγαν στο Α.Τ. Λευκού Πύργου, έχοντας ως μάρτυρες τριάντα αγρότες που ήταν παρόντες και άκουσαν όσα λέχθηκαν στη συνομιλία μεταξύ εκπροσώπου των Σερραίων παραγωγών και του κ. Τσιαπάρα. Τους τευτλοπαραγωγούς συνόδευσε στο αστυνομικό τμήμα δικηγόρος, ενώ όπως καταγγέλουν κιαι θα δείτε στο βίντεο, τους είπε: “Σας έχω γραμμένους στ’ αρ… μου”.

Η απόφαση των τευτλοπαραγωγών που κάνουν κατάληψη στα γραφεία της εταιρείας στην Θεσσαλλονίκη, είναι να συνεχιστούν οι πιέσεις μέχρι να τους καταβληθούνε τα χρήματα που τους οφείλονται από την καλλιεργητική περίοδο 2017, καθώς και αυτοί δέχονται συνεχώς πιέσεις από πιστωτές τους ενώ έχουν «ανοικτές» υποχρεώσεις προς την εφορία που προκύπτουν από τις ποσότητες τεύτλων που καλλιέργησαν και παρέδωσαν στην εταιρεία. 
Σύμφωνα με δηλώσεις τους, η συνεχής αθέτηση υποσχέσεων σχετικά με την πληρωμή τους, δεν τους αφήνει άλλες επιλογές από το να στραφούν κατά της ΕΒΖ, μέσω της νομικής οδού, καθώς οι συμβάσεις που είχαν υπογράψει ρητά αναφέρουν ότι θα έπρεπε να έχουν αποπληρωθεί για την παραγωγή του 2017 έως το τέλος του έτους.

Εν τω μεταξύ άπαντες περιμένουν να δούνε ποια θα είναι η πρόταση για την ΕΒΖ, που έχει δηλώσει ότι θα παρουσιάσει η διοίκηση, καθώς η κατάσταση για τη βιομηχανία και τους συνεργαζόμενους αγρότες, είναι κάτι περισσότερο από οριακή.

Όπως έχει πληροφορηθεί η Voria.gr, την προηγούμενη εβδομάδα στελέχη συμβουλευτικής εταιρείας είχαν επισκεφθεί τα ζαχαρουργεία της ΕΒΖ και συνέλεγαν στοιχεία για τη δραστηριότητά τους και τα αποθέματα προϊόντος, προφανώς για την επεξεργασία αυτής της πρότασης που εντός των ημερών η Διοίκηση αναμένεται να παρουσιάσει στους εργαζομένους της επιχείρησης.

Κλείνει το εργοστάσιο της Ορεστιάδας - μειώσεις στους μισθούς των εργαζομένων
Με την κατάσταση ως έχει και τα όσα έχουν διαρρεύσει, προβλέπεται ότι θα προταθούν μειώσεις του μισθούς και μάλιστα μεγάλες ενώ πιθανόν το σχέδιο θα προβλέπει κλείσιμο του εργοστασίου Ορεστιάδας και διατήρηση σε λειτουργία μόνο του ζαχαρουργείου στο Πλατύ.

Η εταιρεία, με τα δάνεια που την βαρύνουν(περί τα 162 εκατ. ευρώ), υψηλό βιομηχανικό κόστος λόγω και της περιορισμένης παραγωγής τεύτλων και, χωρίς κεφάλαια κίνησης να στηρίζουν τη λειτουργία της, χρειάζεται γερές ενέσεις ρευστότητας για να προσπαθήσει να ανακάμψει κρατώντας και ενισχύοντας την τευτλοκαλλιέργεια.

Με μία κουβέντα, χρειάζεται, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, ιδιώτη επενδυτή ο οποίος θα θέλει, εννοείται, να αξιοποιήσει και το πολύ καλό asset των δύο θυγατρικών της Σερβίας ενισχύοντας παράλληλα την καλλιέργεια τεύτλων στην Ελλάδα, από τη στιγμή που οι αγρότες έχουν συμφέρον να παραμείνουν στη συγκεκριμένη εκμετάλλευση.

Για εμπαιγμό των απλήρωτων τευτλοκαλλιεργητών καταγγέλλουν τώρα την Kυβέρνηση οι εργαζόμενοι στην EBZ
Στο μεταξύ, με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί κιαι βλέποντας ότι έρχονται νένες μειώσεις μισθών από την Κυβέρνηση και στους ίδιους, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να πάρουν θέση και να σταθούν στο πλευρό των τευτλοκαλλιεργητών, έστω και με πολύ μεγάλη καθυστέρηση. Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, «παρά τις εξαγγελίες των αρμόδιων Υπουργών για αποπληρωμή τους έως το τέλος του 2017 και παρά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για στήριξη της Βιομηχανίας ώστε να παραμείνει ζωντανή, οι τευτλοκαλλιεργητές παραμένουν απλήρωτοι».

Οι εργαζόμενοι σημειώνουν πως τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα σε συνδυασμό με την έλλειψη προγραμματισμού και σχεδιασμού από την πλευρά της Διοίκησης για τη νέα χρονιά, βάζουν τη Βιομηχανία σε δρόμο χωρίς επιστροφή.

«Μεγάλη χαμένη η εταιρεία, η οποία διαγράφει μια καταστροφική πορεία, που αργά ή γρήγορα θα σημάνει και το οριστικό της τέλος. Χαμένη και η κυβέρνηση, η οποία δείχνει να μην κερδίζει τελικά, παρά τις ευκαιρίες που της δόθηκαν, ένα στοίχημα τριετίας», τονίζουν. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση των εργαζομένων:

“Οι εργαζόμενοι στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης καταγγέλλουμε την κυβέρνηση για τον εμπαιγμό των απλήρωτων τευτλοκαλλιεργητών, οι οποίοι, παρά τις εξαγγελίες των αρμόδιων Υπουργών για αποπληρωμή τους έως το τέλος του 2017 και παρά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για στήριξη της Βιομηχανίας ώστε να παραμείνει ζωντανή, παραμένουν απλήρωτοι.

Καταγγέλλουμε τη Διοίκηση της Ε.Β.Ζ. Α.Ε. η οποία από την υποσχεσιολογία για πληρωμές των οφειλουμένων προς τους καλλιεργητές έως το τέλος του προηγούμενου έτους μιλώντας τους για «γλυκά» Χριστούγεννα, πέρασε στις ύβρεις και τις χυδαιότητες από γνωστό, για τον χαρακτήρα του, μέλος της.

Δυστυχώς, όλα αυτά συμβαίνουν για άλλη μια φορά στο κομβικό χρονικά σημείο της έναρξης της καλλιεργητικής περιόδου, όπου τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα σε συνδυασμό με την έλλειψη προγραμματισμού και σχεδιασμού από την πλευρά της Διοίκησης για τη νέα χρονιά, βάζουν τη Βιομηχανία σε δρόμο χωρίς επιστροφή.

Μεγάλη χαμένη η εταιρεία, η οποία διαγράφει μια καταστροφική πορεία, που αργά ή γρήγορα θα σημάνει και το οριστικό της τέλος.

Χαμένη και η κυβέρνηση, η οποία δείχνει να μην κερδίζει τελικά, παρά τις ευκαιρίες που της δόθηκαν, ένα στοίχημα τριετίας.

Μόνη κερδισμένη η πιστώτρια Τράπεζα, η οποία έπειτα από μια πενταετή προσπάθεια για αφανισμό της παραγωγής ζάχαρης και της τευτλοκαλλιέργειας στη χώρα μας, βλέπει τις προσπάθειες της να δικαιώνονται.

Πηγή: voria.gr
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

Σοβαρό τροχαίο στον Ασπρόπυργο με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες Η θανάσιμη καραμπόλα σημειώθηκε

Σοβαρό τροχαίο στον Ασπρόπυργο με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες


Police-Voice blog ➤

Η θανάσιμη καραμπόλα σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη λεωφόρο ΝΑΤΟ

Ενας νεκρός και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, στον Ασπρόπυργο.


Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, ένα αυτοκίνητο οδηγούμενο από 26χρονο, προσέκρουσε σε έτερο Ι.Χ που οδηγούσε 32χρονος, το οποίο βρισκόταν σταματημένο σε φανάρι. Στη συνέχεια το δεύτερο όχημα συγκρούστηκε με 2 Ι.Χ. που ήταν επίσης σταματημένα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός 47χρονου άνδρα.

Σημειώνεται ότι χρειάστηκε η επέμβαση 11 πυροσβεστών, που έσπευσαν με 4 οχήματα στο σημείο, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον νεκρό και τους τραυματίες, οι οποίοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρα σε νοσοκομείο. 
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΠΟΙΟΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ…ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ: ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ …… – ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΠΟΙΟΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ…ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ: ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ …… – ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ


Police-Voice blog ➤
Στην Ευελπίδων οδηγήθηκε ο Στέλιος Διονυσίου στο πλαίσιο του Αυτόφωρου καθώς συνελήφθη χθες και κρατήθηκε στο ΑΤ Αμπελοκήπων. Βγαίνοντας από το Τμήμα το πρωί τον κ. Διονυσίου περίμεναν δημοσιογράφοι προς τους οποίους έκανε δηλώσεις.
Ανέφερε ότι κρατήθηκε και δικάζεται γιατί ο τροχονόμος τον οποίο τραυμάτισε έκανε μήνυση. Επίσης σημείωσε ότι είχε νιώσει μια αδιαθεσία και έπρεπε να περάσει από τον συγκεκριμένο δρόμο ώστε να πάει στο νοσοκομείο. Αρνήθηκε δε ότι έκοψε την κορδέλα της αστυνομίας ή ότι τραυμάτισε με το αυτοκίνητό του άνδρα της Τροχαίας.
«Ένιωσα μια αδιαθεσία. Πήγαινα στο νοσοκομείο. Τους το είπα, ήταν ανένδοτοι όλοι. Πέρασα με το αυτοκίνητο, δεν κατέβηκα να σκίσω καμία κορδέλα. Δεν χτύπησα αστυνομικό» επιμένει ο Στέλιος Διονυσίου.
Σημειώνεται ότι ο τραγουδιστής προσπάθησε να περάσει την κορδέλα της αστυνομίας με το αυτοκίνητό του στη Βασιλίσσης Σοφίας, η οποία ήταν κλειστή στο πλαίσιο μέτρων ασφαλείας για την επίσκεψη του Ισραηλινού προέδρου.
Μαντούβαλος: Θράσος και αναισθησία αν κάνει μήνυση ο Διονυσίου
Δηλώσεις έκανε και ο συνήγορος του αστυνομικού της τροχαίας κ. Πέτρος Μαντούβαλος ο οποίος μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως είναι αδιανόητο οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης να συμπεριφέρεται με τέτοιον τρόπο ενώ ο εντολέας του ζήτησε την κατά νόμων τιμωρία του.
«Είναι αδιανόητο οποιοδήποτε έλληνας πολίτης, επώνυμος ή ανώνυμος, κρυμμένος μάλιστα πίσω από την επωνυμία του δήθεν, να αυτοδικεί, να υβρίζει και να τραυματίζει αστυνομικό κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του. Εδώ είχαμε ένα τέτοιο φαινόμενο και ίδιο με αυτό που θρηνήσαμε θύμα πριν από λίγο καιρό στην Κηφισιά την τροχονόμο που έκανε το καθήκον της και πήγε ο άλλος και την σκότωσε, πέφτοντας πάνω της με το αυτοκίνητο.
 Το περιστατικό το σημερινό παραλίγο να εκθέσει και την χώρα μας διεθνώς γιατί ήταν και η πομπή του προέδρου του Ισραήλ, και φανταστείτε ένα δευτερόλεπτο να είχε γίνει αυτό το πράγμα. Δεύτερον ξεκίνησε το αυτοκίνητο, έκοψε την κορδέλα και χτύπησε τον αστυνομικό τραυματίζοντας τον. Αυτό είναι αδιανόητο και δεν μπορεί κανένας να αυτοδικεί και αυτή η ιστορία της αυθαιρεσίας και της διαπομπεύσεως της αστυνομίας και της μη ακολουθίας των νόμων πρέπει να σταματήσει.
 Σήμερα ο αστυνομικός έκανε το καθήκον του τον μήνυσε και ζήτησε την κατά νόμων τιμωρία του και τελείωσε. Το θεωρώ αδιανόητο και πλέον θα αλλάξουν τα δεδομένα εάν ο κ. Διονυσίου φτάσει σε τέτοιο σημείο θρασύτητας και αναισθησίας και κάνει μήνυση στον αστυνομικό, εκεί πλέον το συμπαθής τραγουδιστής, η λέξη συμπαθής θα εκλείψει». Πέτρος Μαντούβαλος συνήγορος του αστυνομικού της Τροχαίας.
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

Δημοσκόπηση: Το 65% υπέρ των συλλαλητηρίων για το Σκοπιανό! (φωτο)

Δημοσκόπηση: Το 65% υπέρ των συλλαλητηρίων για το Σκοπιανό! (φωτο)


Police-Voice blog ➤
Αντίθετοι σε μία σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία, εμφανίζεται το 59% των πολιτών που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για λογαριασμό του καναλιού Action 24, με το 35% να δηλώνει ότι συμφωνεί.
Στην ίδια δημοσκόπηση το 65% των ερωτηθέντων αξιολογεί θετικά τα συλλαλητήρια και αντίστοιχες ενέργειες για το «Σκοπιανό». Ανάμεσά τους και η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι σε ποσοστό 57% κρίνουν σίγουρα και μάλλον θετικά τα συλλαλητήρια. Μάλιστα, το 72% των ερωτηθέντων θεωρούν το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ πολύ ή αρκετά σημαντικό για τη χώρα.
Επιπλέον, το 32% των ερωτηθέντων δείχνουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη για τη διαχείριση και λύση του Σκοπιανού στον Κυριάκο Μητσοτάκη έναντι 24% που εμπιστεύονται τον Αλέξη Τσίπρα.
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

Τραγωδία στο Αιγαίο! Νεκρός επιβάτης που έπεσε στη θάλασσα από το Blue Star Νaxos ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Τραγωδία στο Αιγαίο! Νεκρός επιβάτης που έπεσε στη θάλασσα από το Blue Star Νaxos


Police-Voice blog ➤
Νεκρός εντοπίστηκε το βράδυ της Τρίτης επιβάτης, ο οποίος είχε πέσει στη θάλασσα από το Blue Star Naxos.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του naxostimes.gr, τον αγνοούμενο εντόπισαν άνδρες από το σκάφος του Λιμενικού στην θαλάσσια περιοχή που γινόντουσαν οι έρευνες (4 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά από τη Σύρο), και τον ανέσυραν από τη θάλασσα, χωρίς τις αισθήσεις του.
Το σκάφος του Λιμενικού τον μετέφερε στη Σύρο, ενώ προς το παρών δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του.
Το πλοίο πραγματοποιούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά-Σύρο-Πάρο-Νάξο-Ηρακλειά-Σχοινούσσα-Κουφονήσι-Αμοργό-Κατάπολα, όταν σύμφωνα με επιβάτιδα, περί τις 8:50 άντρας ηλικίας περίπου 60 ετών για άγνωστο λόγο πήδηξε στη θάλασσα, ενώ το πλοίο έπλεε 4 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά από τη Σύρο.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στο Λιμενικό όπου ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου.
Στο σημείο επιχείρησαν εκτός από το Blue Star Naxos το οποίο ακινητοποιήθηκε, το Blue Star Delos, ένα φορτηγό πλοίο, ένα τάνκερ, 2 πλωτά του Λιμενικού, ένα ταχύπλοο καθώς και ένα ελικόπτερο Sikorsky.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24, ο άνδρας έπεσε από το κατάστρωμα στα παγωμένα νερά μεταξύ Γυάρου και Σύρου, λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Τρίτης (30.01.2018).
Μαρτυρίες αναφέρουν πως ο άνδρας περιφερόταν στο χώρο του καταστρώματος και ξαφνικά σκαρφάλωσε στα προστατευτικά κάγκελα, δείχνοντας ότι θέλει να πηδήξει στη θάλασσα. Κάποιοι συνεπιβάτες του που αντιλήφθηκαν τις προθέσεις του, προσπάθησαν να τον σταματήσουν, αλλά εκείνος πρόλαβε να πέσει στα παγωμένα νερά
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

ΙΜΙΑ 96 Η ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΔΥΝΗΣ. ΩΡΑ 01:40. ΣΑΝ ΑΠΟΨΕ. ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΠΥΡΑ ΤΟ ΑΝΘΥΠΟΒΡΥΧΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ. ΤΡΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ.

ΙΜΙΑ 96 Η ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΔΥΝΗΣ. ΩΡΑ 01:40. ΣΑΝ ΑΠΟΨΕ. ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΠΥΡΑ ΤΟ ΑΝΘΥΠΟΒΡΥΧΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ. ΤΡΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ.


Police-Voice blog ➤
…Τη Δευτέρα το απόγευμα στις 29 Ιανουαρίου, ο νέος πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, στις προγραμματικές του δηλώσεις στη Βουλή, στέλνει μήνυμα προς την Τουρκία, ότι σε οποιαδήποτε πρόκληση η Ελλάδα θα αντιδράσει άμεσα και δυναμικά. Την Τρίτη στις 30 Ιανουαρίου, η πρωθυπουργός της Τουρκίας Τανσού Τσιλέρ δηλώνει κατηγορηματικά μέσα στην Τουρκική βουλή ότι την επόμενη μέρα η ελληνική σημαία και ο ελληνικός στρατός θα απομακρυνθούν από τα Ίμια.
Στις 31 Ιανουαρίου και ώρα 01:40 Τουρκικές ειδικές δυνάμεις αποβιβάζονται στη Μεγάλη Ίμια (Δυτική). Στις 05:30 της ίδιας μέρας ελικόπτερο του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, που απονηώθηκε από τη φρεγάτα Ναυαρίνο για να διαπιστώσει την πληροφορία παρουσίας Τούρκων στη βραχονησίδα κατέπεσε κατά την επιστροφή του στη φρεγάτα και τα τρία μέλη του πληρώματος, ο υποπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο υποπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος και ο αρχικελευστής Έκτορας Γιαλοψός, σκοτώθηκαν.
Σχετικά με τις αιτίες πτώσης του ελικοπτέρου έχουν διατυπωθεί διάφορες απόψεις. Η επίσημη θέση του Πολεμικού Ναυτικού είναι ότι το ελικόπτερο κατέπεσε λόγω κακοκαιρίας και απώλειας προσανατολισμού του πιλότου (Vertigo).
Την θέση αυτή υποστήριξε πρόσφατα ο πρώην αρχηγός ΓΕΝ ναύαρχος Αντώνης Αντωνιάδης, αναφέροντας μάλιστα πως η τουρκική φρεγάτα Γιαβούζ προσφέρθηκε να βοηθήσει, αλλά πήρε άμεσα από τους πιλότους του ελικοπτέρου αρνητική απάντηση.
imia7
Ωστόσο, υπάρχει διαδεδομένη στην Ελλάδα η άποψη ότι το ελικόπτερο καταρρίφθηκε είτε από το Τουρκικό Ναυτικό είτε από τους τούρκους καταδρομείς που υπήρχαν πάνω στο νησί, και ότι η αληθινή αιτία της πτώσης αποκρύφτηκε προκειμένου να λήξει η κρίση και να μην οδηγηθούν οι δύο χώρες σε γενικευμένη σύρραξη ή ακόμα και σε πόλεμο.
…Ο Θόδωρος Πάγκαλος καθυστερημένος αφού έλεγε τα δικά του σε εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης εισηγείται όσα συμφώνησε με τον Χόλμπρουκ , ο Ναύαρχος Λυμπέρης πεταμένος σε μια γωνιά , άνευρος και τρομοκρατημένος δεν αντιδρά , οι ένοπλες δυνάμεις αναμένουν διαταγές του που δεν έρχονται ποτέ, ενώ την ίδια στιγμή, Τούρκοι κομάντος αποβιβάζονται και καταλαμβάνουν τη μικρή Ίμια . Με το χρόνο πλέον παίζουν οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις εκτελώντας αποστολές ουσιαστικά επιβεβαίωσης της πληροφορίας για την παρουσία Τούρκων κομάντος στη μικρή Ίμια και περιμένοντας εντολές της ηγεσίας τους ,που απλά δεν υπήρχε πουθενά .
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ στο ΖΕΦΥΡΙ! Ρομά «γάζωσαν» με σφαίρες σπίτι – 3χρονο αγόρι παραλίγο να χάσει το μάτι του

ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ στο ΖΕΦΥΡΙ! Ρομά «γάζωσαν» με σφαίρες σπίτι – 3χρονο αγόρι παραλίγο να χάσει το μάτι του


Police-Voice blog ➤
Εικόνες από Άγρια Δύση εκτυλίχθηκαν για μία ακόμη φορά στο Ζεφύρι της Αττικής, όταν ομάδα Ρομά «γάζωσαν» με σφαίρες μία κατοικία, με συνέπεια να κινδυνεύει ένα παιδί 3 ετών να χάσει το μάτι του.
Όλα ξεκίνησαν όταν το περασμένο Σάββατο ο πατέρας του 3χρονου αγοριού έκανε παρατήρηση σε μία παρέα νεαρών Ρομά. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο πατέρας ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι οι νεαροί οδηγούσαν με μεγάλη ταχύτητα και περνούσαν από σημεία που έπαιζαν παιδιά.
Λίγες ώρες αργότερα εμφανίστηκαν με κυνηγετικές καραμπίνες και άρχισαν να πυροβολούν προς το σπίτι, με συνέπεια το σοβαρό τραυματισμό του μικρού αγοριού.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μετά το περιστατικό απειλούσαν ότι θα βλάψουν και τον άλλο γιο της οικογένειας, αν δεν φύγουν από την περιοχή.
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »