Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Σκουλήκι, άψητο μπιφτέκι και πούπουλα στις μερίδες που μοιράζονταν στους μα θη τές....από την ανάλυση που έγινε σε 10 δείγματα φαγητού βρέθηκε σταφυλόκοκκος....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, από την ανάλυση που έγινε σε 10 δείγματα φαγητού βρέθηκε σταφυλόκοκκος - Τέλος τα σχολικά γεύματα από την «Γιαννίτσης Group» μετά τις καταγγελίες για μαζική τροφική δηλητηρίαση

Ανατριχιαστικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τα έτοιμα γεύματα που μοιράζονταν σε σχολεία και προκάλεσαν τη δηλητηρίαση δεκάδων μαθητών στη Λαμία. Τα γεύματα τα είχε παρασκευάσει εταιρεία, στο εργοστάσιο της οποίας ξέσπασε φωτιά το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, από την ανάλυση που έγινε σε 10 δείγματα φαγητού βρέθηκε σταφυλόκοκκος.

Υπενθυμίζεται ότι στα γεύματα με μακαρόνια που δόθηκαν σε μαθητές βρέθηκε βακτήριο σταφυλόκοκκου.

Σε μια από τις φωτογραφίες που παρουσίασε το Mega, μετά από καταγγελία που έλαβε από γονείς, φαίνεται μερίδα φαγητού που παρασκεύασε η συγκεκριμένη εταιρεία και διατέθηκε σε μαθητές, στην οποία βρέθηκε ένα σκουλήκι.

Σε άλλη φωτογραφία διακρίνεται μέσα σε μια από τις συσκευασίες με τα έτοιμα γεύματα, ένα μήλο που ήταν σάπιο.

Σε άλλη φωτογραφία φαίνεται ένα άψητο μπιφτέκι και σε μια άλλη σε μερίδα κοτόπουλου φαίνεται ένα κομμάτι από το φτερό της κότας.



«Η πρώτη φωτογραφία είναι μήλο. Έτσι παραδόθηκε στο παιδί. Πριν έξι μήνες. Είναι σάπιο, είναι ένα σάπιο μήλο το οποίο το έβαλαν μέσα για να το φάει ένα παιδάκι», είπε στο Mega ο πατέρας που έκανε την καταγγελία.

«Η επόμενη φωτογραφία φαίνεται το άψητο μπιφτέκι. Είναι άψητο. Είχε πάρα πολλά σε πολλά σχολεία, απλά εμείς βρήκαμε αυτό. Είναι διανεμημένα όλα αυτά τα τρόφιμα σε όλα τα σχολεία», ανέφερε.

«Η επόμενη φωτογραφία είναι κοτόπουλο το οποίο φαίνεται πάνω άμα ζουμάρετε ότι δεν έχει, έχει ακόμα φτερά πάνω», τόνισε.

«Το επόμενο είναι μπρόκολο που ήταν άβραστο τις περισσότερες φορές και τα όσπρια άβραστα, αλλά τι γίνεται, στο μπρόκολο έχουν βρει πάρα πολλές φορές κάμπιες. Η απάντηση είναι ότι ήταν βιολογικά γι’ αυτό έχει κάμπιες», υπογράμμισε.

Τέλος τα σχολικά γεύματα από την «Γιαννίτσης Group» μετά τις καταγγελίες για μαζική τροφική δηλητηρίαση

Ο ΟΠΕΚΑ στον οποίο ανήκει η αρμοδιότητα για τη διανομή των σχολικών γευμάτων αποφάσισε να σταματήσει τη σίτιση από τον συγκεκριμένο ανάδοχο «Γιαννίτσης logistics AE» και τη συγκεκριμένη μονάδα παραγωγής μετά τις καταγγελίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η συνεργασία θα διακοπεί μέχρι το υγειονομικό και η κτηνιατρική υπηρεσία της περιφέρειας ελέγξουν την επιχείρηση και επαναξιολογήσουν την άδεια λειτουργίας προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία των παιδιών.

Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη εταιρία catering που υπέστη καταστροφές από πυρκαγιά πριν από λίγες ημέρες παρέδιδε έτοιμα γεύματα στα σχολεία στο πλαίσιο του προγράμματος του ΟΠΕΚΑ και του υπουργείου Συνοχής και Οικογένειας για τη σίτιση των μαθητών δημοτικών σχολείων.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, κάθε μέρα σιτίζονται 217.000 μαθητές δημοτικών σχολείων.

Παρέμβαση για τα αίτια της πυρκαγιάς στο εργοστάσιο της εταιρείας

Στο μεταξύ, τη διερεύνση των αιτιών της πυρκαγιάς στο εργοστάσιο της εταιρείας «Γιαννίτση», παρήγγειλε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη απέστειλε σήμερα στη Διευθύνουσα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας την ακόλουθη παραγγελία:

Προς την κ. Διευθύνουσα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας

Παρακαλούμε να διερευνηθούν τα αίτια της πυρκαγιάς που, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, κατέστρεψε την Κυριακή 19-5-2024 ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας «Γιαννίτση» στη βιομηχανική περιοχή της Λαμίας σε συνάρτηση με το γεγονός της εμπλοκής του συγκεκριμένου εργοστασίου με τα σχολικά γεύματα που οδήγησαν στο νοσοκομείο μαθητές δημοτικών σχολείων, λόγω μαζικής τροφικής δηλητηρίασης. Και να μας ενημερώσετε σχετικά.
Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Βγήκαν βόλτα με το αυτοκίνητο στο Ναύπλιο και από το ανοικτό παράθυρο έσερναν τον σκύλο.....για να τους ρωτήσει γιατί το κάνουν αυτό. Τότε του απάντησαν «γιατί έτσι μας αρέσει».....

  
https://www.police-voice.com/



Police-Voice blog ➤

 

Τα πίσω καθίσματα ήταν άδεια, θα μπορούσαν να το βάλουν μέσα το σκυλί, λέει αυτόπτης μάρτυρας 

Περιστατικό κακοποίησης ζώου σημειώθηκε στο Ναύπλιο. Ειδικότερα, σε αυτοκίνητο που βρισκόταν εν κινήσει ο συνοδηγός κρατούσε το λουρί του σκύλου, ο οποίος έτρεχε στο πλάι, έξω από το όχημα.

Αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος τράβηξε και το βίντεο, ανέφερε - σύμφωνα με το Mega - πως τους σταμάτησε για να τους ρωτήσει γιατί το κάνουν αυτό. Τότε του απάντησαν «γιατί έτσι μας αρέσει».

«Λίγο πριν το Παλαμήδι, εντοπίσαμε το αυτοκίνητο αυτό να πηγαίνει μπροστά μας, με τον σκύλο να τον κρατάνε από την δεξιά πλευρά του οχήματος από την έξω πλευρά με ένα σχοινί ή με ένα λουρί. Τους προσπέρασα, ώστε να σταματήσω δεξιά και να τους ρωτήσω τι συμβαίνει και γιατί το πηγαίνουν έτσι. Μου απάντησαν ειρωνικά: ''γιατί έτσι μας αρέσει''. Ήταν μία γυναίκα οδηγός και ο άντρας συνοδηγός που κρατούσε τον σκύλο, ηλικίας περίπου 50-60», ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας.

«Το σκηνικό συνέβη λίγο προτού φτάσουν εκεί που πήγαιναν στον προορισμό τους γιατί μπήκαν σε αυλή σπιτιού. Έξω από το σπίτι ήταν ένα άλλο αυτοκίνητο παρκαρισμένο με έναν νεαρό μέσα, ηλικίας 25-30, ο οποίος μας έβρισε. Ήταν δευτερόλεπτα, δεν ήταν ούτε ένα λεπτό, αλλά δεν γνωρίζουμε για πόση ώρα έσερναν αυτό το σκυλί έτσι. Τα πίσω καθίσματα ήταν άδεια, θα μπορούσαν να το βάλουν μέσα το σκυλί. Υπήρχε χώρος στα πίσω καθίσματα να μπει ο σκύλος από το να τον σέρνουν έτσι. Το σκυλί εκείνη την στιγμή μπορεί να ήθελε να σταματήσει, να πάρει μια μυρωδιά, να κάνει την ανάγκη του, τι να κάνει; Θα το αποκεφαλίσει το σκοινί, με το αυτοκίνητο που πηγαίνει, έστω και αργά» πρόσθεσε.

Το βίντεο βρίσκεται στη διάθεση των Αρχών.


Διαβάστε Περισσότερα »

Πόρτα καταπλάκωσε 3 μα θητές σε σχολείο – Εννιάχρονος νοσηλεύεται στο Παίδων Πεντέλης......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Παραλίγο να έχουμε θύματα στο 3ο Δημοτικό σχολείο στην Κηφισιά όταν η πόρτα καταπλάκωσε τρεις μαθητές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η πόρτα έπεσε πάνω στα παιδιά και ένα αγοράκι 9 ετών μεταφέρθηκε στο Παίδων Πεντέλης.  Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί είναι πολύ φοβισμένο και εμφανίζει απώλεια συνείδησης. 

Άλλοι δυο μαθητές τραυματίστηκαν ελαφρά. Όλα έγιναν κατά την διάρκεια εργασιών και η πόρτα έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες πάνω στα παιδιά.  

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, η πόρτα είχε τοποθετηθεί πρόσφατα στο σχολείο και τους είχαν διαβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Στο αστυνομικό τμήμα κρατούνται τρία άτομα που συμμετείχαν στις εργασίες. 

Πηγή ➤https://www.newsit.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Έκανε διακοπές και έβλεπε live τους κλέφτες να κάνουν πλιάτσικο στο σπίτι του ...Έξι άτομα όλοι Ρομά, είχαν εισβάλει ...Τρεις εξ αυτών συνελήφθησαν από την ομάδα ΔΙΑΣ .....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Έξι άτομα είχαν εισβάλει στο σπίτι του άνδρα που ήταν σε διακοπές - Τρεις εξ αυτών συνελήφθησαν από την ομάδα ΔΙΑΣ που έσπευσε στο σημείο - Όλοι είχαν αποφυλακιστήριο

«Ξινό» βγήκε το διήμερο σε έναν άνδρα από τη Νίκαια ο οποίος αποφάσισε να περάσει μερικές ξέγνοιαστες ημέρες σε κοντινό προάστιο της Αττικής και βρέθηκε στη θέση να παρακολουθεί σε ζωντανή μετάδοση μία ομάδα κλεφτών να κάνει πλιάτσικο στο σπίτι του.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο (18/5) λίγο πριν τις 22.00 το βράδυ. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που έγινε στόχος απολάμβανε τις ολιγοήμερες διακοπές του όταν ξαφνικά του ήρθε ηλεκτρονική ειδοποίηση από το σύστημα παρακολούθησης στο σπίτι του. Όταν άνοιξε την εφαρμογή είδε έντρομος ότι τρεις τουλάχιστον δράστες είχαν εισβάλει στο διαμέρισμά του του και έκαναν πλιάτσικο.

Το protothema.gr εξασφάλισε και παρουσιάζει φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη δράση των διαρρηκτών.



Ο άνδρας κάλεσε τις Αρχές με αποτέλεσμα να φθάσουν άμεσα στο σημείο δύο ομάδες ΔΙΑΣ του Κερατσινίου και να εντοπίσουν τους δράστες επί τω έργω. Οι αστυνομικοί κατάφεραν έπειτα από πεζή καταδίωξη να δεσμεύσουν τρεις δράστες, όλοι Ρομά, ανάμεσα τους και μία γυναίκα.

Από το σημείο κατάφεραν να διαφύγουν άλλοι τρεις δράστες, δύο άνδρες και μία γυναίκα, και αναζητούνται. Όπως προέκυψε από την έρευνα, όλοι οι συλληφθέντες είχαν αποφυλακιστήριο.


Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ...Ισόβια στον δολο φόνο της 19χρονης - «Είχα πιει αλκ οόλ και ναρ κω τι κά και την πυ....... Φωτο

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Το δικαστήριο έκρινε ότι ο κατηγορούμενος τον Δεκέμβριο του 2023 δίχως δισταγμό, άρπαξε ένα όπλο, το έστρεψε προς την σύντροφό του και την πυροβόλησε στο κεφάλι 

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά ο δράστης της γυναικοκτονίας που συνέβη στις 3 Δεκεμβρίου 2022 στα Καμίνια του Πειραιά με θύμα μία 19χρονη κοπέλα.

Η υπόθεση εκδικάστηκε στις 25 Απριλίου 2024 με το δικαστήριο να επιβάλει στον 27χρονο άνδρα από την Αλβανία την ποινή της ισόβιας κάθειρξης κρίνοντας πως ο κατηγορούμενος, δίχως δισταγμό, άρπαξε ένα όπλο, το έστρεψε προς την σύντροφο του και την πυροβόλησε στο κεφάλι.

«Πάνω στον καβγά την πυροβόλησα»

Το κουβάρι του ειδεχθούς εγκλήματος άρχισε να ξεδιπλώνεται περίπου στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου της 3ης Δεκεμβρίου 2022 όταν o δράστης εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου και σε ήρεμο τόνο ανέφερε στους αστυνομικούς επί λέξει τα εξής: «θέλω να παραδοθώ, έχω κάνει χρήση ουσιών και αλκοόλ και πάνω στον καβγά με την κοπέλα μου, την πυροβόλησα».

Άμεσα αστυνομικοί του Α.Τ. μετέβησαν στο ισόγειο διαμέρισμα που συγκατοικούσε το ζευγάρι στα Καμίνια και εντόπισαν τη σορό της 19χρονης να κείτεται στον καναπέ του σαλονιού.


«Το πιστόλι το είχα κρύψει κάτω από τον καναπέ»

Κατά την απολογία του, ο γυναικοκτόνος ισχυρίστηκε πως βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών δηλώνοντας μετανιωμένος.

«Η γυναίκα αυτή είναι όλη μου η ζωή. Δεν είχα σκοπό να την σκοτώσω. Σχόλασα από τη δουλειά κατά τις 6.00–6.30 το πρωί. Δουλεύω στο μαγαζί... (...) Ήμουνα πιωμένος, είχα πιει πολύ αλκοόλ και είχα πάρει κοκαΐνη. Είχα κάνει 2 γραμμάρια εκείνο το βράδυ. Έπαιρνα μία γραμμή κάθε 20 λεπτά. Είχα πιει και 10 με 12 ποτά. Είχα πιει βότκα και σφηνάκια πολλά με τεκίλα κίτρινη. Έπινα από τις 1.00 μέχρι τις 7.00 παρά. (...) Έφτασα στο σπίτι στις 7.00. Εκείνη είχε σχολάσει και έπινε ποτό σε άλλο μαγαζί. Ήρθε στο σπίτι στις 8.00 με 8.30. Ξαφνικά μου ανοίγει συζήτηση για κάτι στόρι που είχα ανεβάσει στο Instagram. Γενικά μου έβγαζε ζήλια σχετικά με τις κοπέλες. Εκείνη την ώρα της ήρθε μήνυμα στο Instagram και το έσβησε. Την ρώτησα τι έσβησε και μου είπε “το γκομενάκι μου, αυτόν με τον οποίο έκανα σεξ” και άρχισε να περιγράφει με ειρωνεία τι έκαναν. (...) Της έλεγα “σταμάτα” γιατί ήξερε ότι αυτό με ενοχλεί. Της είπα ότι αν το είχε κάνει να σηκωθεί να φύγει. Τότε μαύρισαν όλα. Δεν θυμάμαι, πως έκανα αυτή την πράξη. Της φώναζα “σταμάτα, σταμάτα να μου τα λες, φύγε από το σπίτι”. Το πιστόλι το είχα κρύψει στο πάτωμα, κάτω από τον καναπέ. Ήταν κρυμμένο το πιστόλι εκεί πάντα. Την πυροβόλησα χωρίς να καταλάβω. Μετά καθιστός πέταξα το πιστόλι με το δεξί μου χέρι στο πάτωμα κάτω. Έχω κενό μνήμης σε πολλά πράγματα, ήμουνα θολωμένος και μαγκωμένος. Όλα είχαν μαυρίσει» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Η απόφαση ήταν μονόδρομος»

Δείτε βίντεο: Πειραιάς: Ισόβια στον δολοφόνο της 19χρονης -  «Είχα πιει αλκοόλ και ναρκωτικά και την πυροβόλησα»

 


 Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Κατέρρευσε και πέθανε 40χρονος στρατιωτικός ενώ έκανε τρέξιμο με συνάδελφό του.....Αθλούνταν καθημερινά και κανείς δεν μπορούσε να....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Τραγωδία στη Λαμία με έναν 40χρονο άντρα να αφήνει την τελευταία του πνοή. Ο στρατιωτικός που πέθανε με καταγωγή από τη Δράμα, υπηρετούσε στο γραφείο της στρατολογίας…

Ο 40χρονος στρατιωτικός αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε. Πέθανε σε ποδηλατόδρομο στη Λαμία, που είχε πάει για να αθληθεί με συνάδελφό του. Ο φίλος του που ήταν μαζί ειδοποίησε ασθενοφόρο, αλλά όπως αποδείχθηκε δεν υπήρχαν χρονικά περιθώρια για τη σωτηρία του. Όπως λένε στενοί συγγενείς, ο άτυχος άντρας δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας που να του ήταν γνωστά. Αθλούνταν καθημερινά και κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί αυτό που έμελλε να συμβεί.

Τραγική φιγούρα από χθες το απόγευμα η σύζυγος του θύματος, που προσπαθεί να συνειδητοποιήσει το τραγικό χτύπημα της μοίρας. Αυτές τις ώρες τίποτα και κανείς δεν μπορεί να την παρηγορήσει για τον Γολγοθά που ανεβαίνει.

Όλα δείχνουν πως ο 40χρονος στρατιωτικός προδόθηκε από την καρδιά του την ώρα που αθλούνταν. Πρόκειται για έναν Λοχία ΕΠΟΠ της Νομικής που υπηρετούσε στο γραφείο της Σταροτολογίας στη Λαμία. Στο ίδιο γραφείο υπηρετεί και η σύζυγός του, η οποία είναι επίσης στρατιωτικός.

Όπως είπαν στο lamiareport.gr συνάδελφοί του, είναι πολύ σοκαρισμένοι, αφού επρόκειτο για έναν πολύ αγαπητό άνθρωπο ο οποίος ήταν υγιέστατος και από εκείνους που είχαν βάλει τον αθλητισμό πολύ ενεργά στη ζωή τους.

Έτσι και χθες το απόγευμα (20-05-2024) μαζί με συνάδελφό του είχε πάει για τρέξιμο στον ποδηλατόδρομο, στη νότια πλευρά της πόλης, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία.

Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ που διακόμισε τον 40χρονο στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας, όπου και κατέληξε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 40χρονος στρατιωτικός καταγόταν από τη Δράμα.


Πηγή ➤  https://www.newsit.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Τράκαραν, πιάστηκαν στα χέρια και παρέσυραν 43χρονο..... Κανείς δεν περίμενε ότι το τροχαίο θα έπαιρνε αυτή την τροπή. ....

https://www.police-voice.com/



Police-Voice blog ➤

Πυξ λαξ και με την παράσυρση ενός άντρα ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης (21.05.2024) για ένα ζευγάρι, που ενεπλάκη σε τροχαίο με το αυτοκίνητό τους στην περιοχή του Αιγάλεω.

Όλα συνέβησαν σήμερα λίγο μετά τις 10 το πρωί όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στην συμβολή της Ιεράς οδού με τη λεωφόρο Θηβών στο Αιγάλεω. Κανείς ωστόσο δεν περίμενε ότι το τροχαίο θα έπαιρνε αυτή την τροπή. 

Στο ένα αυτοκίνητο επέβαινε η οδηγός, μία 43χρονη Ελληνίδα και ένας συνομήλικός της Αλβανός και στο άλλο, σε μία άσπρη BMW επέβαιναν τρία άτομα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι τρεις άντρες άρχισαν να βρίζουν την οδηγό και στη συνέχεια βγήκαν από το αμάξι τους και δεν δίστασαν να την χτυπήσουν.

Η γυναίκα με τον 43χρονο συνοδηγό της ήρθαν στα χέρια με τους τρεις νταήδες, οι οποίοι άρχισαν να χτυπούν τον συνοδηγό με μπουνιές στο κεφάλι. Αλλά το βίαιο επεισόδιο δεν σταμάτησε εκεί, καθώς την ώρα που οι τρεις άντρες προσπάθησαν να διαφύγουν με το αυτοκίνητό τους, παρέσυραν τον 43χρονο άντρα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, με το ασθενοφόρο να φτάνει στο σημείο και να παραλαμβάνει το ζευγάρι για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Αυτή την ώρα, οι δύο τους βρίσκονται στο Θριάσιο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ την υπόθεση αναμένεται να αναλάβει το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Ρεπορτάζ: Έφη Φανάρα, Άννα – Τριανταφυλλιά Τσούτσα


Πηγή ➤  https://www.newsit.gr

Διαβάστε Περισσότερα »

Μεθυσμένη γυναίκα οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην Ιόνια οδό ....από τύχη αποφεύχθηκε ένα ....συνελήφθη,,,,,

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Αμφιλοχία: Μεθυσμένη γυναίκα οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

Αναστάτωση προκλήθηκε στην Ιόνια οδό στο ύψος της Αμφιλοχίας, όταν μια οδηγός βρέθηκε να οδηγεί επικίνδυνα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ενώ από τύχη αποφεύχθηκε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Χάρη στην άμεση κινητοποίηση της Τροχαίας του αυτοκινητόδρομου Αντιρρίου- Ιωαννίνων η οδηγός ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη καθώς διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Πηγή ➤  https://www.enikos.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Νέα στοιχεία..... Ο 54χρονος κτηνοτρόφος σκότωσε επίδοξο ληστή........το θύμα ήταν Γεωργιανός, με βαρύ ποινικό μητρώο ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Νέα στοιχεία για το άγριο έγκλημα στο Κιλκίς, στην περιοχή Μουριές, καθώς το θύμα φαίνεται πως είχε πάει να κλέψει την κτηνοτροφική μονάδα του 54χρονου, ο οποίος τον πυροβόλησε και τον σκότωσε.

Οι νεότερες πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι ο 45χρονος μαζί με άλλα τρία άτομα (δύο φίλοι και ένας ανήλικος ο γιος του) επιχείρησαν το βράδυ της Δευτέρας (20/5), γύρω στις 11 το βράδυ, να μπουν στην κτηνοτροφική μονάδα του 45χρονου στην περιοχή των Μουριών Κιλκίς, καθώς νόμιζαν ότι ο 54χρονος είχε μέσα κρυμμένα χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οπλισμένοι άρχισαν να του φωνάζουν να βγει έξω.  Όταν ο 54χρονος κτηνοτρόφος το αντιλήφθηκε, πυροβόλησε προς το μέρος τους με καραμπίνα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 45χρονου. Ο 45χρονος και οι υπόλοιποι επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο προκειμένου να διαφύγουν, όμως λίγο αργότερα τους εντόπισαν στον οικισμό των Μουριών οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. . Τότε διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος υπέκυψε στα τραύματα του.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 54χρονο ιδιοκτήτη της κτηνοτροφικής μονάδα και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ήταν Γεωργιανός, με βαρύ ποινικό μητρώο, που είχε αποφυλακιστεί πριν από λίγο χρόνια. \

Οι έρευνες για τα αίτια και τις ακριβείς συνθήκες του φονικού βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.

Πηγή ➤  https://www.enikos.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Καταδικάστηκαν οι δύο Σουηδοί που προσπάθησαν να αφαιρέσουν την ελληνική σημαία από κτίριο της Ασφαλείας...Τους αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Τους αναγνωρίστηκε  το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας για προσβολή συμβόλων ιδιαίτερης εθνικής σημασίας

Σε ποινή φυλάκισης έξι και επτά μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκαν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Ρόδου οι δύο Σουηδοί τουρίστες, οι οποίοι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν την ελληνική σημαία από το κτήριο της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας.

Οι δύο Σουηδοί, 19 ετών, καταδικάστηκαν με το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας για προσβολή συμβόλων ιδιαίτερης εθνικής σημασίας.
Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Συνεχίζεται το θρίλερ Ορφανά αποτυπώματα στο σπίτι που δολοφονήθηκε η 63χρονη – «Σκηνοθετημένος ο χώρος του ..........

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Συνεχίζεται το θρίλερ με τη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα από πέντε  πισώπλατες μαχαιριές που δέχτηκε στον αυχένα, με τις έρευνες της αστυνομίας να βρίσκονται σε πλήξη εξέλιξη.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, αστυνομικοί έκαναν έρευνες στο σπίτι όπου έγινε η δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα, τράβηξαν φωτογραφίες και έκαναν μια σειρά από ερωτήσεις στην κόρη της, που περιμένει, όπως λέει, να μάθει πρώτη ποιος ή ποιοι έκοψαν το νήμα στη ζωή της μητέρας της.

«Νομίζω ότι θα ήταν γνωστός αυτός γιατί τον αναγνώρισε και ίσως εκεί έγινε η ιστορία και την σκότωσε», λέει από την πλευρά του ο ξάδερφος της 63χορνης.

Πέρα από την αναζήτηση του DNA και των αποτυπωμάτων, η ΕΛ.ΑΣ ρίχνει βάρος και στην ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων προκειμένου να δουν ποιος επικοινώνησε με ποιον το χρονικό διάστημα που προσδιορίζεται η δολοφονία, αλλά και να επιβεβαιώσουν άλλοθι.

Σκηνοθετημένος ο χώρος του εγκλήματος

Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, η Αστυνομία έχει μια αίσθηση ότι είναι σκηνοθετημένος ο χώρος του εγκλήματος, θεωρώντας ότι είναι «εικονική» η διάρρηξη και το σημείο από το οποίο, όπως υποστηρίζει η κόρη του θύματος, λείπουν τα χρήματα.
Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, οι δράστες μπήκαν στο οίκημα με το κλειδί που υπήρχε στην γλάστρα, που σημαίνει ότι κάποιος, πέρα από την κόρη και τη γυναίκα που φρόντιζε το θύμα, ήξερε πού είναι το κλειδί, κάτι που περιορίζει τον κύκλο των υπόπτων.

Τις Αρχές προβληματίζει και το μέρος που βρέθηκε η γυναίκα πεσμένη από την σκάλα και χτυπημένη με τις μαχαιριές, καθώς, όπως λένε, κάποιος την έριξε, αφού δεν βρέθηκαν ίχνη αίματος στην πάνω πλευρά της σκάλας.

Αποτυπώματα και DNA βρέθηκαν στο σπίτι

Όλα δείχνουν πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν εξελίξεις στη δολοφονία της 63χρονης, καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από την έρευνα των Αρχών έχουν βρεθεί ορφανά αποτυπώματα στον χώρο του σπιτιού, τα οποία δεν ανήκουν ούτε στο θύμα, ούτε στην κόρη της, ούτε στη γυναίκα που πρόσεχε την 63χρονη.

Επιπλέον, από το ειδικό κλιμάκιο ιχνηλατών της ΕΛ.ΑΣ. έχει βρεθεί DNA στον χώρο του εγκλήματός, το οποίο και αυτό, μαζί με τα αποτυπώματα, αναμένεται να ταυτοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.

Στην έρευνα των Αρχών μπαίνουν και τα δύο σκυλιά της οικογένειας, αφού, όπως είναι γνωστό, το ένα από τα δύο είναι ιδιαίτερα ενεργό και γαβγίζει συνεχώς, κάτι που τη μέρα της δολοφονίας φαίνεται πως δεν έγινε.

«Τα χρήματα υπήρχαν» λέει ο δικηγόρος της κόρης

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της κόρης θύματος, Αθανάσιος Τάρτης, επισημαίνει: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπήρχαν τα λεφτά. Το ότι δεν πήγε σε άλλα δωμάτια να ψάξει είναι πολύ απλό. Αν την στιγμή που έψαχνε το δωμάτιο της εντολέως μου έγινε αντιληπτός από τη μητέρα της, νομίζω ότι όλα ξεκαθαρίζουν εκεί. Από εκεί και πέρα, από την ώρα που προχώρησε στη δολοφονία της, δε νομίζω ότι καθόταν να ψάξει και τα άλλα δωμάτια».

Το έγκλημα και οι γρίφοι που το συνοδεύουν κρατούν για ακόμα μια μέρα την περιοχή ανάστατη. Η αστυνομική έρευνα στη Χαλκίδα έχει μπει πλέον στην τελική της ευθεία και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί, με στοιχεία αδιάσειστα για το έγκλημα που πάγωσε την τοπική κοινωνία.

Τα σενάρια

Τα σενάρια στη γειτονιά δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες μέρες. Φίλοι και συγγενείς της γυναίκας συζητούν και επεξεργάζονται την κάθε πληροφορία που μαθαίνουν

«Το θέμα είναι ότι πίσω από το σπίτι υπάρχει ένα κτήμα, ‘όχι του σπιτιού, ένα κτήμα με ελιές που από εκεί πιθανόν βρήκαν πρόσβαση αυτοί που μπήκαν μέσα στο σπίτι. Από εκεί μπήκαν, από εκεί βγήκαν», λένε οι γείτονες.

Όπως αποκάλυψε το LIVE NEWS, στο κάδρο της έρευνας βρίσκονται από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας μια γυναίκα και ένας άντρας, από το στενό περιβάλλον της 63χρονης η πρώτη και από το ευρύτερο ο δεύτερος, που μάλιστα στο παρελθόν είχε απασχολήσει την αστυνομία για μια σειρά από υποθέσεις και είχε ποινικό παρελθόν.

Η κόρη της γυναίκας επαναλαμβάνει πως έκαναν φτερά από το διαμέρισμα 7.000 ευρώ, που όπως έχει πει ήταν δικά της χρήματα και την ύπαρξη των οποίων γνώριζαν ελάχιστοι.

Οι αστυνομικοί κρατούν ωστόσο αποστάσεις από τους ισχυρισμούς της, καθώς πέρα από τη δική της μαρτυρία για τα μετρητά, δεν υπάρχει κανένα άλλο στοιχεία που να δείχνει ότι ο δράστης ή οι δράστες έψαξαν και πήραν τα χρήματα.

«Ξέρω ότι τα κλειδιά ήταν στην γλάστρα, εκεί που τα είχα αφήσει, εκεί τα βρήκε η κοπέλα που την πρόσεχε και μπήκε στο σπίτι. Από την αρχή λέω ότι είναι ξένοι, που πήδηξαν από το μπαλκόνι», λέει η ίδια.

«Δεν έχουμε κανένα νέο, δεν μας λένε το παραμικρό» λέει η κόρη

Η κόρη της 63χρονης έχει δώσει εντολή στον δικηγόρο της να την ενημερώνει διαρκώς και κάνει εκκλήσεις σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να σπεύσει στην αστυνομία και να μιλήσει.

Ωστόσο, όπως λέει η ίδια στο MEGA, δεν έχει κανένα νέο για την εξέλιξη των ερευνών.
«Δεν έχουμε κανένα νέο, δε μας λένε το παραμικρό. Η Αστυνομία έρχεται κάθε μέρα και συλλέγει στοιχεία. Όσο περνάνε οι μέρες είναι ακόμα πιο δύσκολο γιατί συνειδητοποιώ και τι έχει γίνει. Την ημέρα που βρέθηκε νεκρή η μητέρα μου ήταν προγραμματισμένο να πάει η φίλη μου που την πρόσεχε εκείνο το διάστημα, έφτασε στις 18.45 το απόγευμα.

Αυτή τα έχει δει όλα και είναι σε σοκ επίσης. Δεν έχει φωνή και το σκυλάκι μας για να μας πει τι έγινε, ήταν το μόνο που τα είδε όλα». Από την πλευρά της, η φίλη της κόρης της 63χρονης σημειώνει: «Είμαι σοκαρισμένη. Το κλειδί δεν έλειπε, ήταν εκεί που μου είχε πει η κόρης της ότι θα το αφήσει. Τώρα προσπαθώ να στηρίξω τη φίλη μου, αν είναι καλά αυτή είμαι και εγώ καλά».

Πηγή ➤https://www.newsit.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Συνελήφθη 17χ ρονος με γεμάτο πε ρί στροφο....οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον 39χρονο πατέρα του, ο οποίος έχει αλβανική υπηκοότητα,....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ένας 17χρονος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής (19/05) στον Κολωνό από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ καθώς είχε πάνω του γεμάτο περίστροφο.

Εκτός από τον 17χρονο με το γεμάτο περίστροφο στον Κολωνό, οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον 39χρονο πατέρα του, ο οποίος έχει αλβανική υπηκοότητα, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια περιπολίας που έκαναν εντόπισαν τους κατηγορούμενους να κινούνται με όχημα και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του 17χρονου περίστροφο (τοποθετημένο στη μέση του παντελονιού του) με 5 φυσίγγια.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Πηγή ➤https://www.newsit.gr/


Διαβάστε Περισσότερα »

Κρατούμενος απέδρασε από το Δικαστικό Μέγαρο με χειροπέδες ... αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (20/05) στο Δικαστικό Μέγαρο στο Ρέθυμνο, όταν ένας κρατούμενος για ενδοοικογενειακή βία κατάφερε να να ξεφύγει από τους αστυνομικούς αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με το cretapost ο 25χρονος είχε συλληφθεί την Παρασκευή (17/05) στο Ρέθυμνο μετά την καταγγελία της αδελφής του για ενδοοικογενειακή βία.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την καταγγελία της ο 25χρονος την απείλησε και την εξύβρισε.Ο νεαρός φορώντας χειροπέδες άρχισε να τρέχει στους γύρω δρόμους με τους αστυνομικούς να τον καταδιώκουν πεζοί και να τον συλλαμβάνουν λίγα λεπτά αργότερα.

Τώρα έχει μία ακόμη κατηγορία να αντιμετωπίσει, αυτή της απόπειρας απόδρασης.


Πηγή ➤  https://www.newsit.gr


Διαβάστε Περισσότερα »