Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ! ! ΒΟΜΒΑ Ξεσηκώθηκαν οι Μακεδόνες: Μήνυσαν για εσχάτη προδοσία τον Κοτζιά!

Ξεσηκώθηκαν οι Μακεδόνες: Μήνυσαν για εσχάτη προδοσία τον Κοτζιά!


Police-Voice blog ➤
Λόγω της συμφωνίας που φαίνεται να έχει “κλειδώσει” για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων
Μήνυση για “Εσχάτη Προδοσία” κατά του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, κατέθεσε το πρωί της Πέμπτης στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Σερρών, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μακεδονικών Συλλόγων (ΠΟΠΣΜ) Γιώργος Τάτσιος, λόγω της συμφωνίας που φαίνεται να έχει “κλειδώσει” για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
“Εμείς οι γηγενείς αυτόχθονες αληθινοί Μακεδόνες αναγκαζόμαστε να προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη για να ζητήσουμε προστασία από την ανιστόρητη και μελλοντικά επισφαλή παράδοση του ονόματός μας στο γειτονικό κράτος των σλαβο-αλβανών” αναφέρει Δελτίο Τύπου της ΠΟΠΣΜ, που επιτίθεται σφοδρά κατά του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, τον οποίον ευθέως κατηγορεί για μειοδοσία. Αναφέρει συγκεκριμένα : “Ντρεπόμαστε που ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νικόλαος Κοτζιάς, όντας διορισμένος να διαπραγματευτεί ένα όνομα για τους γείτονες, που θα ήταν προς το εθνικό συμφέρον, επέδειξε ασέβεια στους αγώνες των προγόνων μας, που εργάσθηκαν σκληρά για τη διατήρηση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας και έθεσε σε κίνδυνο την Ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων. Είμαστε εξοργισμένοι που ο κ.Κοτζιάς “χάρισε” το όνομά μας ως επικεφαλής μιας μειοδοτικής διαπραγματευτικής πολιτικής. Αισθανόμαστε προδομένοι για την επίσημη τοποθέτησή του ότι είναι αδιανόητο να υπάρχει όνομα χωρίς τον όρο “Μακεδονία”, αναφερόμενος στο κράτος των Σκοπίων.
Ο υπουργός Εξωτερικών κ.Κοτζιάς κατέλυσε κάθε έννοια Δημοκρατίας, καθώς:
Aρνήθηκε να συζητήσει με τους αληθινούς Μακεδόνες για το μείζον αυτό θέμα, ενώ συναντιόταν συχνότατα με τους ψευδομακεδόνες των Σκοπίων.
Αδιαφόρησε για τη βούληση των εκατομμυρίων πραγματικών Ελλήνων που συμμετείχαν μαζικά στα συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.
Αδιαφόρησε για τα ψηφίσματα των Δημοτικών Συμβουλίων της συντριπτικής πλειοψηφίας των Δήμων της Μακεδονίας και πολλών άλλων Δήμων της χώρας, καθώς και για το αποτέλεσμα των δημόσιων διαβουλεύσεων που έγιναν στις μεγάλες πόλεις της Μακεδονίας, που αποδεικνύουν την ξεκάθαρη λαϊκή βούληση.
Αδιαφόρησε για τα ψηφίσματα Ομοσπονδιών, Ενώσεων, Συλλόγων, αλλά και για την επίσημη θέση του Αγίου Όρους και της Εκκλησίας της Ελλάδος για μη χρήση το όρου «Μακεδονία» από τους γείτονες.
Ήδη έχει διαπράξει ηθικά και εθνικά το αδίκημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, δημιουργώντας προηγούμενο με την παραδοχή ύπαρξης «Μακεδόνων» πλην ημών των Ελλήνων, το οποίο ήδη επικαλούνται οι γείτονες για να στηρίξουν τον περιγέλαστο «μακεδονισμό» τους.
Δυστυχώς με τους χειρισμούς του ο κ.Κοτζιάς εξυπηρέτησε τα συμφέροντα της ακροδεξιάς των Σκοπίων που επιθυμεί διακαώς την εγκαθίδρυση δήθεν «Μακεδονικού» έθνους και κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει τα «ιμπεριαλιστικά» σχέδια του ΝΑΤΟ (για ένταξη των Σκοπίων) για τα οποία η κυβέρνηση ήταν αντίθετη προεκλογικά και ιδεολογικά.
Προσκομίσαμε ΟΛΑ τα στοιχεία που αποδεικνύουν τα παραπάνω στην Δικαιοσύνη και αναμένουμε να μας προστατεύσει (έστω και την τελευταία στιγμή) από την ολοκλήρωση της εθνικής μειοδοσίας”.

Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

Αγρίνιο: Η τουαλέτα στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ έκρυβε αυτές τις εικόνες – Μπήκαν και έπαθαν ΣΟΚ (BINTEO)

Αγρίνιο: Η τουαλέτα στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ έκρυβε αυτές τις εικόνες – Μπήκαν και έπαθαν ΣΟΚ (BINTEO)


Police-Voice blog ➤
Το φίδι κατάφερε να μπει στην τουαλέτα του πρακτορείου. Οι φωνές που ακούστηκαν ξεσήκωσαν ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο…
Το φίδι τρύπωσε στην τουαλέτα πρακτορείου του ΟΠΑΠ στο Παναιτώλιο στο Αγρίνιο και οι εικόνες που ακολούθησαν, κάνουν τα τελευταία 24ωρα το γύρο του διαδικτύου. Το φίδι όπως διαπιστώθηκε ήταν σαπίτης. Για την απομάκρυνσή του κλήθηκε η πυροσβεστική, με τη συνδρομή του Αγρινιώτη διασώστη άγριων ζώων και εθελοντή της Οργάνωσης Προστασίας της Άγριας Ζωής (ANIMA), Νίκου Πατερέκα.
Τις προηγούμενες ημέρες, αξίζει να σημειωθεί ότι ο διασώστης συνέδραμε και σε άλλες διασώσεις φιδιών που είχαν τρυπώσει από μπαλκόνια διαμερισμάτων στην πόλη του Αγρινίου, μέχρι και σε όχημα! Ο σαπίτης είναι ένα από τα μεγαλύτερα φίδια που ζει στην Ελλάδα και έχει δηλητήριο πού εκκρίνεται από τα πίσω δόντια της άνω γνάθου, αλλά δεν είναι πολύ επικίνδυνο.
«Αυτή τη περίοδο σχεδόν κάθε μέρα λαμβάνουμε κλήση για φίδι, λογικά λόγω ζέστης. Ειδικά το μεσημέρι τα φίδια δραστηριοποιούνται γιατί ζεσταίνονται πολύ μέσα στην πόλη. Αυτή τη φορά εκτός Αγρινίου, στο κοντινό χωριό Παναιτώλιο , ένας Σαπίτης (μάλλον θηλυκός) βρέθηκε στην τουαλέτα ενός καταστήματος! Αν και αμύνθηκε σθεναρά, ως συνήθως , επειδή ήταν στριμωγμένος τον πιάσαμε και απελευθερώθηκε σε ασφαλές μέρος. Οι σαπίτες είναι φίδια με ασθενές δηλητήριο, διότι είναι οπισθόγλυφα, παρόλα αυτά αν πιαστούν θα δαγκώσουν δυνατά για άμυνα», διηγείται.
Το φίδι στην τουαλέτα του πρακτορείου

Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! «ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΛΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ». ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ…

ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! «ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΛΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ». ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ…


Police-Voice blog ➤
Απειλητική επιστολή έφτασε στο σπίτι του παραιτηθέντα πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, Νικόλαου Σακελλαρίου. Η επιστολή έφτασε λίγες ημέρες μετά την την επίθεση μελών συλλογικοτήτων, Ρουβίκωνας και άλλων, στο ανώτατο δικαστήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες η επιστολή με απειλητικό περιεχόμενο έφθασε στο σπίτι του παραιτηθέντος Προέδρου, στην οποία διατυπώνονται ευθείες απειλές σε βάρος του ιδίου, ενώ υπάρχουν αναφορές «για καταδίκη του από λαϊκό δικαστήριο».
Η επιστολή αυτή είναι δεύτερη κατά σειρά με απειλές κατά του παραιτηθέντος Προέδρου του ΣτΕ, καθώς απειλητική επιστολή που είχε κινητοποιήσει τις αρχές ασφαλείας είχε σταλεί στον κ. Σακελλαρίου και το περασμένο καλοκαίρι. Παράλληλα στο ανώτατο δικαστήριο ακόμα είναι εμφανή τα σημάδια της βίαιης επίθεσης που δέχθηκε προ ημερών με μπογιές και σπασίματα στην είσοδο. Για την ανάγκη αύξησης των μέτρων φρούρησης των δικαστικών μεγάρων αλλά και ανώτατων δικαστικών λειτουργών έχουν απευθύνει εκκλήσεις κατά καιρούς δικαστικοί παράγοντες και δικαστικές ενώσεις, χωρίς πάντα να έχουν εισακουστεί.
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

Σύρος: Συγκλονίζει ο θάνατος δημοτικού υπαλλήλου – Τον σκότωσαν στο ξύλο στο κέντρο της Αθήνας!

Σύρος: Συγκλονίζει ο θάνατος δημοτικού υπαλλήλου – Τον σκότωσαν στο ξύλο στο κέντρο της Αθήνας!


Police-Voice blog ➤
Η Σύρος προσπαθεί να συνέλθει από την τραγική είδηση. Ο 38χρονος δημοτικός υπάλληλος υπέκυψε στα τραύματά του, σε νοσοκομείο της Αθήνας…
Η Σύρος παραμένει συγκλονισμένη από τον αναπάντεχο θάνατο νεαρού που ζούσε μόνιμα στο νησί τα τελευταία χρόνια. Ένας θάνατος που οφείλεται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σε εγκληματική ενέργεια. Ο 38χρονος όπως όλα δείχνουν δέχθηκε άγρια επίθεση στο κέντρο της Αθήνας, ξυλοκοπήθηκε και λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.
Ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Τετάρτης (30-05-2018) στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς». Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 38χρονος που είχε μεταβεί στην Αθήνα τις τελευταίες ημέρες, έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στο κέντρο της Αθήνας, στον οδό Όθωνος από άγνωστους που του έστησαν ενέδρα, τον χτύπησαν αλύπητα και τον εγκατέλειψαν αβοήθητο.
Οι πληροφορίες για το τραγικό συμβάν είναι ακόμη συγκεχυμένες και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο 38χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο σε άθλια κατάσταση ως πολυτραυματίας και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, εξέπνευσε. Εντός της ημέρας αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από ιατροδικαστή, που θα ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση.
Σημειώνεται, τέλος, ότι το θύμα εργαζόταν στον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης.
Πηγή: cyclades24.gr
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

Μας κάνουν και πλάκα οι Σκοπιανοί ή αλλιώς ξεφτιλίζουν την κυβέρνηση που είναι έτοιμη να ξεπουλήσει το όνομα Μακεδονία και πανηγυρίζει κι όλας. ! ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Η ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Μας κάνουν πλάκα οι Σκοπιανοί ή αλλιώς ξεφτιλίζουν την κυβέρνηση που είναι έτοιμη


Police-Voice blog ➤

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Η ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Μας κάνουν πλάκα οι Σκοπιανοί ή αλλιώς ξεφτιλίζουν την κυβέρνηση που είναι έτοιμη να ξεπουλήσει το όνομα Μακεδονία και πανηγυρίζει κι όλας. Αντιδρά λένε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της πΓΔΜ Γκιόργκι Ιβανόφ και δεν θέλει λύση με όρους erga omnes τι στιγμή που όπως φαίνεται όλα έχουν κλείσει με παρέμβαση από την Γερμανία και τις ΗΠΑ σε βάρος βεβαίως της Ελλάδας που παραδίδει το όνομα, την γλώσσα και την εθνικότητα και δεν παίρνει απολύτως τίποτα. Αν δε ισχύει πώς θα δώσει το «πράσινο φως» για ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ προκαταβολικά τότε θα πρόκειται για εθνική προδοσία άνευ προηγουμένου.
Η άρνηση του προέδρου της Δημοκρατίας της ΠΓΔΜ Γκιόργκι Ιβάνοφ να δεχτεί μία λύση με όρους erga omnes (η νέα ονομασία να ισχύει και στο εσωτερικό) εξηγεί και τον δισταγμό που επιδεικνύει τόσο ο Ζάεφ όσο και το Μέγαρο Μαξίμου λένε κυβερνητικές πηγές, αλλά είναι προφανές πώς πρόκειται για ένα παιχνίδι εσωτερικό στα Σκόπια για να πάρουν όσα περισσότερα μπορούν. Υπενθυμίζουμε πως ο Νίκος Κοτζιάς μίλησε δημοσίως για συντελεσμένη συμφωνία, η οποία πρακτικά απομένει να εγκριθεί από τους δύο πρωθυπουργούς Ελλάδας και ΠΓΔΜ.
Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός θέλησε να εξευμενίσει το ακροατήριό του, πουλώντας την «συμφωνία επί της αρχής» και κυρίως τα οφέλη αυτής για τη γειτονική χώρα. Αναφέρθηκε στο ότι «η Ελλάδα θα στείλει επιστολή στο ΝΑΤΟ, ώστε η ΠΓΔΜ να λάβει πρόσκληση ένταξης στη Συμμαχία». Αποκάλυψε ότι η “μακεδονική” γλώσσα και η ταυτότητα των πολιτών της χώρας του «έχουν ήδη διασφαλιστεί από τη σχεδιαζόμενη συμφωνία με την Ελλάδα» και ότι ο ίδιος «λαχταρά μια «Μακεδονία», στην οποία οι πολίτες θα είναι απαλλαγμένοι από προκαταλήψεις και από φόβους του παρελθόντος».
Η τοποθέτησή του προκάλεσε την αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία έσπευσε να δηλώσει πως «δεν υπάρχει καμία συμφωνία». Στην ανακοίνωση του, το Γραφείο του Πρωθυπουργού ξεκαθαρίζει ότι «η θέση της ελληνικής κυβέρνησης είναι πάντοτε σαφής και καθαρή: Προϋπόθεση για τη λύση και την ένταξη της ΠΓΔΜ σε ΝΑΤΟ και ΕΕ είναι η συμφωνία για σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό ή χρονικό προσδιορισμό, με ισχύ έναντι όλων, που προϋποθέτει και τη συνταγματική αναθεώρηση».
Ακόμα, όμως, και πριν από αυτό το πινγκ πονγκ, είχε καταστεί εμφανές και από τις δύο πλευρές ότι υπάρχει μία εκκρεμότητα που εμποδίζει την λύση. Αυτή δεν είναι άλλη από το εσωτερικό των Σκοπίων, στο οποίο δεν μπορεί να επιβληθεί ο Ζάεφ. Δεν έχει εξασφαλίσει συναίνεση για την συνταγματική αναθεώρηση που θέτει ως όρο η Αθήνα. Με άλλα λόγια, η αντιπολίτευση μέχρι τώρα δεν δέχεται κανένα από τα ονόματα που βρίσκονται στο τραπέζι να καταστεί και νέα συνταγματική ονομασία.
Εξάλλου, γι’ αυτό τον λόγο ο Ζάεφ είχε ζητήσει και από την Αθήνα, αλλά και από τον δυτικό παράγοντα κάποιο χρόνο, ώστε να μπορέσει να διαμορφώσει το κλίμα στη χώρα του, το οποίο να επιτρέψει και την υπερψήφιση στη Βουλή, αλλά κυρίως την έγκριση της συμφωνίας στο δημοψήφισμα.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι επιχείρησαν να τον βοηθήσουν, ασκώντας ασφυκτικές πιέσεις στη νέα ηγεσία του VMRO με σκοπό να την πειθαναγκάσουν να υπερψηφίσει τη συμφωνία. Το κλίμα αποτυπώνεται και στην υπόσχεση της κυβέρνησης Ζάεφ να άρει τις καταδίκες και τις δικαστικές διώξεις τόσο του πρώην πρωθυπουργού Γκρουέφσκι όσο και άλλων ανωτάτων στελεχών του VMRO, εάν ψηφίσουν τη συμφωνία για το όνομα.
Το πλάνο ήταν να προηγηθεί η επικύρωση της συμφωνίας από το κοινοβούλιο με 2/3 πριν γίνει δημοψήφισμα. Κι αυτό, για να δώσει η Ελλάδα το πράσινο φως στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στα τέλη Ιουνίου για τον ορισμός ημερομηνίας έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων και λίγο αργότερα, στα τέλη Ιουλίου στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ. Δεν είναι εύκολο να μαντέψει κανείς πώς θα εξελιχθεί η πολιτική μάχη που δίνει ο Ζάεφ, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως η όλη διαδικασία αρχίζει να δημιουργεί πολιτικές παρενέργειες και στο εσωτερικό της Ελλάδας. Τα αντιφατικά μηνύματα, η ύπαρξη συμφωνίας που τελικά δεν είναι ακριβώς συμφωνία, δημιουργούν ένα θολό τοπίο που προκαλεί εκνευρισμό στην κοινή γνώμη.
Σήμερα, Πέμπτη ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ θα δεχθεί τον υπουργό Εξωτερικών Νίκολα Ντιμιτρόφ, προκειμένου να ενημερωθεί για όλες τις λεπτομέρειες που συζητήθηκαν στη Νέα Υόρκη και τις Βρυξέλλες. Όσο γράφονται οι γραμμές αυτές, όμως, η αποφασιστικού χαρακτήρα τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Τσίπρα και Ζάεφ εκκρεμεί, γεγονός που δείχνει ότι ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας δεν είναι έτοιμος να δώσει την τελική διαβεβαίωση στον Έλληνα ομόλογό του.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ! ΤΕΛΟΣ 

Νέα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία
Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα, την ημέρα της ψήφισης της συμφωνίας στη Βουλή ανακοίνωσε σήμερα η «Επιτροπή για την προστασία των δικαιωμάτων των βλαχόφωνων Ελλήνων που ζουν στα Σκόπια και για την προάσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας»
Στην ανακοίνωσή της για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα αναφέρει μάλιστα ότι δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή η παραχώρηση του ονοματος μακεδονία με κανέναν προσδιορισμό και καλούν κάθε Έλληνα, σε κάθε γωνιά της ΥΦΗΛΙΟΥ να τους ακολουθήσει στον δίκαιο αγώνα τους.
Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η Επιτροπή αναφέρει:
«ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Την ημέρα ψήφισης της συμφωνίας στη Βουλή
Η Βεργίνα Τηλεόραση, το μοναδικό κανάλι που υποστήριξε τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία που έγιναν στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα και μετέφερε σε όλο τον κόσμο την δεδηλωμένη πεποίθηση των Ελλήνων πως το όνομα Μακεδονία και η ιστορία, δεν παραχαράσσεται και δεν παραχωρείται, κρατά ψηλά τη σημαία της ελληνικότητας και της αδιαμφισβήτητης ιστορίας της πατρίδας μας.
Η Επιτροπή για την προστασία των δικαιωμάτων των βλαχόφωνων Ελλήνων που ζουν στα Σκόπια και για την προάσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας, κάνει σαφές πως στην περίοδο που διανύουμε και με ανοιχτά όλα τα μέτωπα (οικονομικά και εθνικά), η διοργάνωση συλλαλητηρίων που δεν έχουν υποστηριχθεί και οργανωθεί ώστε να έχουν μαζική συμμετοχή και ανταπόκριση, θα καταλήξουν στην εξασθένιση της δυναμικής που μέχρι τώρα έχει αναπτυχθεί και στην οποία καθοριστικό ρόλο έπαιξε η συμμετοχή απλών, ακομμάτιστων, πολιτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας που κινούνται με μόνο γνώμονα την αγάπη προς την Πατρίδα και την προάσπιση των ελληνικών συμφερόντων.
Δεν σταματάμε να προβάλλουμε, να υπερασπιζόμαστε και να αγωνιζόμαστε για τη δίκαιη και αδιαπραγμάτευτη θέση της μη παράδοσης του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και της ιστορίας της χώρας μας.
ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας, και καλούμε στην κατεύθυνση αυτή να εκδοθούν από τα Δημοτικά Συμβούλια όλων των δήμων της χώρας, ψηφίσματα που θα στηρίζουν την αδιαπραγμάτευτη θέση της μη παραχώρησης του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Ενός ονόματος που είναι συνυφασμένο με την ιστορία αιώνων της χώρας μας.
Δεν δεχόμαστε κανέναν προσδιορισμό του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και καλούμε κάθε Έλληνα, σε κάθε γωνιά της ΥΦΗΛΙΟΥ να μας ακολουθήσει στο δίκαιο αγώνα μας.
Είμαστε σε εγρήγορση και διατηρούμε επαφή για τη διοργάνωση εκδηλώσεων, κινητοποιήσεων όταν και όπου χρειαστεί
Για την Επιτροπή
Στέργιος Καλόγηρος Δημοσιογράφος ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ»
Τις δεκατρείς μακεδονικές πόλεις στις οποίες θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις την επόμενη Τετάρτη ανακοίνωσε με δελτίο τύπου που εξέδωσε η Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στις εξής πόλεις:
Πέλλα, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κιλκίς, Πολύκαστρο, Λαγκαδάς, Νέα Μουδανιά, Έδεσσα, Φλώρινα, Καστοριά, Πτολεμαΐδα και Κατερίνη. Το ακριβές σημείο που θα συγκεντρωθούν οι πολίτες σε κάθε πόλη θα ανακοινωθεί από την οικεία δημοτική αρχή.
Η Επιτροπή Αγώνα στην ανακοίνωση της ασκεί δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και την ελληνική κυβέρνηση τονίζοντας ότι αγνοούν την απαίτηση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού σχετικά με το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων. Η Επιτροπή Αγώνα καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να προβεί σε δημοψήφισμα.
Στην ανακοίνωση τονίζεται επίσης ότι ακραία στοιχεία και συμπεριφορές δεν έχουν θέση στον αγώνα για τη Μακεδονία και κατά συνέπεια στις συγκεντρώσεις της επόμενης Τετάρτης. Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας:
Το απόγευμα της 6ης Ιουνίου ο ελληνικός λαός θα επαναλάβει προς τους εντολοδόχους του την ξεκάθαρη βούλησή του για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων. Το ιερό όνομα της Μακεδονίας δεν πωλείται. Η τρισχιλιόχρονη ιστορία της δεν παραγράφεται.
Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του αγνοούν παντελώς τη φωνή των δύο εκατομμυρίων Ελλήνων που διαδήλωσαν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.
Αγνοούν παντελώς τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού που διαφωνεί με την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στο γειτονικό κρατίδιο.
Το απόγευμα της 6ης Ιουνίου οι εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων πολιτών που θα διαδηλώσουν στις κεντρικές πλατείες πόλεων της Μακεδονίας θα υπενθυμίσουν στον Αλέξη Τσίπρα και το πολιτικό προσωπικό της χώρας ότι οφείλουν να εφαρμόζουν τη βούληση των πολλών.
Εάν ο πρωθυπουργός θέλει να λειτουργεί δημοκρατικά και αμφισβητεί ότι η πλειοψηφία των πολιτών είναι αποφασισμένη να προασπιστεί την ελληνικότητα της Μακεδονίας υποχρεούται να διεξαγάγει δημοψήφισμα.
Στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα.
Σε ποιες πόλεις της Μακεδονίας θα γίνουν συγκεντρώσεις
Έπειτα από σειρά επαφών με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Εκκλησίας η Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας αποφάσισε να διοργανώσει συγκεντρώσεις στις μακεδονικές πόλεις:
Πέλλα, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κιλκίς, Πολύκαστρο, Λαγκαδάς, Νέα Μουδανιά, Έδεσσα, Φλώρινα, Καστοριά, Πτολεμαΐδα και Κατερίνη. Σε όλες τις πόλεις οι συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη, 6 Ιουνίου, στις 19:30. Το σημείο της συγκέντρωσης σε κάθε πόλη θα ανακοινωθεί από την οικεία δημοτική αρχή εντός των επόμενων ημερών.
Στις συγκεντρώσεις της 6ης Ιουνίου οι πολίτες καλούνται να προσέλθουν κρατώντας την ελληνική σημαία. Ακραία πρόσωπα και συμπεριφορές δεν έχουν θέση στους αγώνες για τη Μακεδονία. Εγγυητές της ακεραιότητας των συγκεντρώσεων είναι οι ίδιοι οι πολίτες.
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

ΙΣΧΥΡΌ ΧΤΎΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι ! ! ΣΣΣΣΟΥΣΤ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ?

 ΙΣΧΥΡΌ ΧΤΎΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι ! ! ΣΣΣΣΟΥΣΤ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ  ΚΟΙΜΑΤΑΙ


Police-Voice blog ➤
Θρασύτατοι, προκλητικοί, ανιστόρητοι και επικίνδυνοι – Κατηγορούν τη χώρα μας για προκλήσεις στο Αιγαίο
«Θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας σε Αιγαίο και Μεσόγειο» διαμηνύουν οι Τούρκοι – Τι ειπώθηκε στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας
Νέες απειλές κατά της Ελλάδας εκτοξεύει η Τουρκία, διαμηνύοντας πως δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να… υπερασπιστεί τα δήθεν δικαιώματά της.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας υπό τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Τούρκος πρόεδρος κατηγόρησε την Ελλάδα ότι προχωρά σε προκλήσεις στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο.
Μάλιστα, στην ανακοίνωση που εκδόθηκε έπειτα από τη συνεδρίαση, η Άγκυρα τονίζει ότι δεν θα διστάσει να ασκήσει τα δικαιώματά της που προκύπτουν από τις διεθνείς συνθήκες για να απαντήσει στις προκλήσεις στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο.
Σύμφωνα μάλιστα, με τα Μέσα Ενημέρωσης της γειτονικής χώρας, το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας σημείωσε ότι η Τουρκία είναι πάντα υπέρ της ειρήνης και της σταθερότητας και τους κανόνες του διεθνούς δικαίου που προκύπτουν από διμερείς συνθήκες.
Τόνισε όμως την αποφασιστικότητά της να υπερασπιστεί να δικαιώματά της και τα συμφέροντά της σε γη, θάλασσα και αέρα:
«Σε αυτό το πλαίσιο, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο, η Τουρκία δεν θα διστάσει να ασκήσει μέχρι τέλους τα δικαιώματα που προκύπτουν από τις διεθνείς συνθήκες», αναφέρεται στην προκλητική ανακοίνωση.
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

Αμετανόητος ! ! Ποιος φταίει μετά που τις “τρως” βρε Ισλαμ......; «Είχα να κάνω πολλά ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ πράγματα από το να πάω στους Πόντιους»- Ακούστε και φρίξτε (ΒΙΝΤΕΟ)

Αμετανόητος ! ! Ποιος φταίει μετά που τις “τρως” βρε Ισλαμ......; «Είχα να κάνω πολλά ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ πράγματα από το να πάω στους Πόντιους»- Ακούστε και φρίξτε (ΒΙΝΤΕΟ)


Police-Voice blog ➤
Αμετανόητος για τα όσα συνέβησαν στην εκδήλωση μνήμης των Ποντίων, ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης προκάλεσε ξανά με δηλώσεις του στο δημοτικό συμβούλιο.
Η δήλωση έγινε δύο ημέρες μετά την επίθεση, όμως τα συστημικά ΜΜΕ φρόντισαν να την αποκρύψουν.
Ακούστε και φρίξτε ακούγοντας τον κ. Μπουτάρη να λέει με μια απάθεια «Είχα να κάνω πολλά σοβαρότερα πράγματα από το να πάω στους Πόντιους»:

Πηγή ➤http://www.makeleio.gr/

Διαβάστε Περισσότερα »

Έκρηξη σε κατάστημα στη Γλυφάδα – Το τίναξαν στον αέρα με δυναμίτη

Έκρηξη σε κατάστημα στη Γλυφάδα – Το τίναξαν στον αέρα με δυναμίτη


Police-Voice blog ➤
Οι δράστες “χτύπησαν” ξημερώματα στο κέντρο της Γλυφάδας σε κατάστημα με είδη σπιτιού στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου. Η έκρηξη ήταν ισχυρή και το κατάστημα υπέστη σοβαρότατες ζημιές.
Οι κακοποιοί χτύπησαν σε έναν από τους πλέον εμπορικούς δρόμους στη Γλυφάδα. Πήγαν στο κατάστημα ξημερώματα, έσπασαν τη τζαμαρία και πέταξαν στο εσωτερικό τον εκρηκτικό μηχανισμό.
Από την έκρηξη που ακολούθησε καταστράφηκαν σχεδόν τα πάντα στο εσωτερικό του καταστήματος.
Έντρομοι οι περίοικοι ενημέρωσαν την αστυνομία, ωστόσο όταν έφτασαν στο σημείο οι δράστες είχαν εξαφανιστεί.
Τους τελευταίους μήνες άγνωστοι έχουν προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές σε άλλα τρία καταστήματα. Το σημερινό χτύπημα στη Γλυφάδα είναι το τέταρτο στη… σειρά των επιθέσεων που μοιάζουν με “μηνύματα” εκβιαστών.
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις Κέρκυρα: Η 36χρονη προσπαθούσε εδώ και καιρό να πείσει τον 13χρονο να κάνει έρωτα μαζί της- Το απολάμβανε ο σύζυγός της…

Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις  Κέρκυρα: Η 36χρονη προσπαθούσε εδώ και καιρό να πείσει τον 13χρονο να κάνει έρωτα μαζί της- Το απολάμβανε ο σύζυγός της…


Police-Voice blog ➤
Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις σχετικά με το ζευγάρι Κερκυραίων που προσπάθησε να ικανοποιήσει τις άρρωστες ερωτικές ορέξεις του μαζί με την συμμετοχή ενός 13χρονου αγοριού που άνηκε στο οικογενειακό τους περιβάλλον.
Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η Espresso, ο 42χρονος Κερκυραίος λίγο πριν πιαστεί επ΄ αυτοφώρω με την σύζυγό του και τον 13χρονο, απολάμβανε να κοιτά την 36χρονη την ώρα που αποπλανούσε τον 13χρονο μέσα στο ίδιος τους το σπίτι, όπου μεγάλωσαν τα παιδιά τους.
Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, η 36χρονη Κερκυραία προσπαθούσε καιρό να πείσει το αγόρι να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί της και με τον σύζυγό της.
Ωστόσο όταν οι πιέσεις άρχισαν να εντείνονται, ο 13χρονος αποκάλυψε εκ νέου στη μητέρα του τις ανήθικες προτάσεις που δεχόταν και τότε εκείνη, μη έχοντας άλλον τρόπο να προστατεύσει τον γιο της, απευθύνθηκε στις Αρχές.
Το σχέδιο των αρχών
Οι αστυνομικοί κατέστρωσαν σχέδιο προκειμένου να πιάσουν επ’ αυτοφώρω τους δύο συζύγους, ενώ κομβικό ρόλο έπαιξε και ο ίδιος ο ανήλικος, συμβάλλοντας καθοριστικά στη σύλληψη του ζευγαριού. Ο 13χρονος, βάσει του σχεδίου, δέχτηκε να γίνει το «δόλωμα» και, όταν το ζευγάρι τού πρότεινε ξανά να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί του, εκείνος αποδέχτηκε την πρότασή του.
Έτσι, ο 13χρονος πήγε στο σπίτι τους, όπου η 36χρονη άρχισε να ερωτοτροπεί μαζί του, την ώρα που ο σύζυγός της καθόταν στην πολυθρόνα του, κοιτώντας το αρρωστημένο θέαμα.
Οι αστυνομικοί που είχαν περικυκλώσει το σπίτι και παρακολουθούσαν τις κινήσεις του ζευγαριού και μόλις αντιλήφθηκαν ότι οι δύο γονείς δεν θα σταματούσαν την αποτρόπαια πράξη, εισέβαλαν στο σπίτι και τους πέρασαν χειροπέδες.
Να σημειωθεί πως η Εισαγγελέας Κέρκυρας με τη σύμφωνη γνώμη και του ανακριτή διέταξε την προφυλάκιση του παντρεμένου ζευγαριού με την κατηγορία για αποπλάνηση ανηλίκου.
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ! Τέσσερα ερωτήματα στην κυβέρνηση Ζάεφ: Στη συμφωνία επιβεβαιώνονται «μακεδονική» γλώσσα και ταυτότητα Ο σκοπιανός πρωθυπουργός απέφυγε να αποκαλύψει ποια ονόματα

ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ! Τέσσερα ερωτήματα στην κυβέρνηση  Ζάεφ: Στη συμφωνία επιβεβαιώνονται «μακεδονική» γλώσσα και ταυτότητα Ο σκοπιανός πρωθυπουργός απέφυγε να αποκαλύψει ποια ονόματα


Police-Voice blog ➤

Ζάεφ: Στη συμφωνία επιβεβαιώνονται «μακεδονική» γλώσσα και ταυτότητα

Ο σκοπιανός πρωθυπουργός απέφυγε να αποκαλύψει ποια ονόματα έχουν προκριθεί στην τελική φάση της διαπραγμάτευσης. Είπε ότι τυχόν συμφωνία θα τεθεί στη Βουλή, καθώς δρομολογείται επιστολή της Ελλάδας στο NATO για την ένταξη της ΠΓΔΜ.


Μήνυμα ότι ΠΓΔΜ και Ελλάδα ουδέποτε έχουν υπάρξει τόσο κοντά σε λύση του ονοματολογικού, αλλά κι ότι η «μακεδονική» γλώσσα και ταυτότητα «επιβεβαιώνονται», έστειλε ο σκοπιανός πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ σε αναρτήσεις που έκανε στο Twitter μετά από ομιλία που εκφώνησε στα Σκόπια. 

Η ταυτότητα και της γλώσσα είναι δύο από τα θέματα που απασχολούν ιδιαίτερα την ελληνική πλευρά της διαπραγμάτευσης. Δεν ήταν σαφές από τα τιτιβίσματα Ζάεφ τι φόρμουλα μπορεί να έχει βρεθεί.Ο κ. Ζάεφ απέφυγε να αποκαλύψει ποια ονόματα έχουν προκριθεί στην τελική φάση της διαπραγμάτευσης, η οποία έχει πλέον αναβαθμιστεί σε επίπεδο κορυφής, όμως εκτίμησε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχει επαφές με τον ομόλογό του Αλέξη Τσίπρα κι εκεί θα γίνει το επόμενο βήμα.

Στο πλαίσιο αυτό, απέφυγε να διευκρινίσει εάν το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας του Ίλιντεν», που είχε προτείνει ο ίδιος αλλά τελικά δεν ικανοποίησε την Αθήνα, παραμένει προς συζήτηση.

Σημείωσε πάντως ότι «υπάρχει συμφωνία επί της αρχής» και σε ό,τι αφορά την νομική πλευρά.

Σύμφωνα με σκοπιανά μέσα ενημέρωσης, ο κ. Ζάεφ επαναβεβαίωσε ότι η κυβέρνησή του θα θέσει τυχόν συμφωνία σε δημοψήφισμα, το οποίο θα μπορούσε να λάβει χώρα Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο, ενώ θα έχει προηγηθεί ψηφοφορία στην Βουλή.

Όπως φέρεται να είπε, η ψηφοφορία στο κοινοβούλιο θα επιτρέψει στους πολίτες να καταλάβουν ποια είναι η στάση των πολιτικών πριν το δημοψήφισμα, ενώ παράλληλα θα διευκολύνει την διαδικασία εισόδου της χώρας στο NATO, καθώς Ελλάδα σχεδιάζει να στείλει σχετική επιστολή στην Συμμαχία.Τέσσερα ερωτήματα στην κυβέρνηση από τη ΝΔ για τις δηλώσεις Ζάεφ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία αναφορικά με τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού των Σκοπίων. Στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία ρωτά την κυβέρνηση μεταξύ άλλων εάν όντως έχει υπάρξει αναγνώριση της «μακεδονικής γλώσσας» και της «μακεδονικής ταυτότητας».


Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία αναφορικά με τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού των Σκοπίων. Στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία ρωτά την κυβέρνηση μεταξύ άλλων εάν όντως έχει υπάρξει αναγνώριση της «μακεδονικής γλώσσας» και της «μακεδονικής ταυτότητας». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει: 

«O πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ κ. Ζόραν Ζάεφ δήλωσε σήμερα όχι μόνον ότι ήδη “υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία” με τον κ. Αλέξη Τσίπρα, αλλά και ότι “η Ελλάδα θα στείλει επιστολή στο ΝΑΤΟ ώστε η ΠΓΔΜ να λάβει πρόσκληση ένταξης στη Συμμαχία”. Αποκάλυψε μάλιστα ότι η “μακεδονική” γλώσσα και η ταυτότητα των πολιτών της χώρας του “έχουν ήδη διασφαλιστεί από τη σχεδιαζόμενη συμφωνία με την Ελλάδα” και ότι ο ίδιος “λαχταρά μια «Μακεδονία» στην οποία οι πολίτες θα είναι απαλλαγμένοι από προκαταλήψεις και από φόβους του παρελθόντος”.

Η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει άμεσα στα εξής ερωτήματα:
• Έχει ήδη δεχθεί ο κ. Τσίπρας την αναγνώριση “μακεδονικής γλώσσας” και “μακεδονικής ταυτότητας” για τους γείτονές μας;

• Έχει υπαναχωρήσει ο κ. Τσίπρας από την εθνική θέση erga omnes, προκειμένου το όποιο όνομα των Σκοπίων να ισχύει για όλες τις χρήσεις και έναντι όλων;

• Έχει ήδη δεσμευθεί ο κ. Τσίπρας να επιτρέψει την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, χωρίς να έχουν απαλειφθεί από το Σύνταγμα της ΠΓΔΜ όλες οι απαράδεκτες αλυτρωτικές αναφορές; 

• Κι αν όλα αυτά τα έχει συμφωνήσει ο κ. Τσίπρας, δεσμεύει την Ελλάδα μη έχοντας καν τη στήριξη της κυβέρνησής του. Ή όσα είπε ο κ. Ζάεφ τα συνυπογράφει και ο κ. Καμμένος; 

Οι κ. Τσίπρας και Καμμένος οφείλουν να ενημερώσουν άμεσα τους Έλληνες πολίτες και να πάψουν να κρύβονται».

Σταθερά αρνητικός στο «erga omnes» ο Ιβάνοφ

Ο Πρόεδρος των Σκοπίων, Γκιόργκι Ιβάνοφ, όπως μεταδίδουν σκοπιανά μέσα ενημέρωσης παραμένει ανυποχώρητος στο ζήτημα της συνολικής χρήσης του νέου ονόματος των Σκοπίων.


Ο Πρόεδρος των Σκοπίων, Γκιόργκι Ιβάνοφ, όπως μεταδίδουν σκοπιανά μέσα ενημέρωσης παραμένει ανυποχώρητος στο ζήτημα της συνολικής χρήσης του νέου ονόματος των Σκοπίων. 

Συγκεκριμένα σε σχετική ανακοίνωση που έχει εκδώσει το γραφείο της Προεδρίας των Σκοπίων αναφέρεται «Η στάση του προέδρου Ιβάνοφ είναι συνεπής με τις απόψεις όλων των προηγούμενων προέδρων της ΠΓΔΜ. Ο πρόεδρος Ιβάνοφ δεν αποδέχεται μια λύση στο ονοματολογικό για συνολική χρήση ή erga omnes».

Ο πρόεδρος της χώρας θα συναντηθεί με τον Νικολά Ντιμιτρόφ την Πέμπτη και ο υπουργός Εξωτερικών θα τον ενημερώσει για όλες τις λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων σε Νέα Υόρκη και Βρυξέλλες, με τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Κοτζιά.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως εχθές ο σκοπιανός Πρόεδρος εξέφρασε ανοιχτά την δυσαρέσκειά του προς τον Πρωθυπουργό της χώρας ζητώντας του άμεσα να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις στην διαπραγμάτευση για τον ονοματολογικό.Πηγή ➤http://www.skai.gr/news

Διαβάστε Περισσότερα »

Σύρος χριστιανός πρώην πρόσφυγας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: «Δεν ξέρετε ποιους βάλατε μέσα με τα ανοικτά σύνορα»! (βίντεο)

Σύρος χριστιανός πρώην πρόσφυγας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: «Δεν ξέρετε ποιους βάλατε μέσα με τα ανοικτά σύνορα»! (βίντεο)


Police-Voice blog ➤


Ένας νέος χριστιανός από τη Συρία, ο Spiro Haddad, κατέφυγε στην Αυστρία για να ξεφύγει από τις διώξεις κατά των χριστιανών. Όταν έφτασε στην Ευρώπη, αναγκάστηκε να βρίσκεται στην ομήγυρη των «προσφύγων» που υποστήριζαν το Ισλαμικό Κράτος και την Jabhat al-Nusra. Έπρεπε να κρατήσει κρυφή τη χριστιανική του πίστη αλλιώς διακινδύνευε η ζωή του. Τελικά επέστρεψε στη Συρία, όπου αισθάνεται πιο ασφαλής.
Όσο ήταν στην Ευρώπη συναντούσε ανθρώπους που δήλωναν ανοιχτά την υπακοή τους στο ISIS και την Al-Nusra. Ο Haddad υποστηρίζει ότι αυτοί οι άνθρωποι παραμένουν και θέλουν να εξισλαμίσουν την Ευρώπη και να μετατρέψουν τις εκκλησίες σε τζαμιά.
Στο βίντεο λέει: Συναντήσαμε τον Σπύρο Χαντάντ σε ένα προάστιο της Δαμασκού. Το περασμένο καλοκαίρι ο 25χρονος αποφάσισε να διαφύγει με φίλους του, μέσω της Βηρυτού και της Κωνσταντινούπολης στη Σμύρνη. Ένα video θυμίζει το πώς διέσχισε το Αιγαίο. Στην Αυστρία, ήθελε να μείνει εκεί. Αλλά τότε ήρθαν οι πρώτες αμφιβολίες. Έφυγα εξαιτίας της οικογένειάς μου, λέει. Είμαστε Χριστιανοί και χάσαμε τα πάντα στον πόλεμο. Φοβόμουν όταν είδα πόσοι από τους πρόσφυγες δηλώνουν ανοιχτά οπαδοί της Al-Nusra και του ISIS.
Έδωσε 3.000 ευρώ σε λαθρεμπόρους για να φτάσει εκεί. Τότε χωρίστηκε από τους φίλους του. Μόνο στη διαδρομή των «προσφύγων» φοβόταν να ομολογήσει ότι ήταν χριστιανός. Δεν μπορούσε επίσης να ξεχάσει την Ουγγαρία, όπου τον αντιμετώπισαν, λέει, χειρότερα απ’ ό, τι στη Συρία. Δεν ήταν αυτή η εικόνα που είχα για την Ευρώπη. Η ανάκριση από την αστυνομία, τα λυκόσκυλα, το συρματοπλέγματα. Όλο αυτό χρησιμοποιήθηκε από τους φανατικούς. Αυτοί μόνο την δική τους γνώμη ανέχονται. Σύντομα θα κάνουν τζαμιά τις εκκλησίες.
Έλπιζα ότι θα βρω ελευθερία στην Ευρώπη, λέει. Συμβουλεύτηκε τη μητέρα του και στη συνέχεια μίλησε στις αρχές της Αυστρίας. Δεν τον πήραν πολύ σοβαρά. Δεν μπορούσε να συνεχίσει έτσι και αποφάσισε να επιστρέψει.
Η μητέρα του χάρηκε που γύρισε πίσω. Τώρα εργάζεται και πάλι στην τηλεόραση. Οι συνάδελφοί του λένε ότι υπάρχουν πολλοί σαν αυτόν, αλλά σχεδόν κανείς δεν είναι έτοιμος να μιλήσει. Δεν είναι καλό ότι η Ευρώπη είναι ανοιχτή σε όλους. Το ISIS και η Al-Nusra θέλουν να καταστρέψουν τα πάντα και εσάς μαζί. Εάν δεν το καταλαβαίνετε αυτό, λέει, είμαι απαισιόδοξος για το μέλλον της Ευρώπης.
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

Πατροκτονία στη Ζάκυνθο: Ο γιος του ομολόγησε ότι σκότωσε τον ταχυδρόμο! Πίσω από το έγκλημα, φαίνεται πως κρύβεται μια συνταρακτική υπόθεση κακοποίησης!

Πατροκτονία στη Ζάκυνθο: Ο γιος του ομολόγησε ότι σκότωσε τον ταχυδρόμο!


Police-Voice blog ➤
Από τα χέρια του ίδιου του παιδιού του βρήκε τον θάνατο ο 70χρονος συνταξιούχος ταχυδρόμος, που είχε βρεθεί νεκρός με τραύματα από κυνηγετικό όπλο μέσα στο φορτηγάκι του στη Ζάκυνθο! Πίσω από το έγκλημα, φαίνεται πως κρύβεται μια συνταρακτική υπόθεση κακοποίησης!
Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας είχαν από την αρχή επικεντρώσει την προανάκριση σε πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του θύματος, καθώς φάνηκε ότι ο δράστης ήταν πιθανότατα γνωστός του αφού σταμάτησε οικειοθελώς το φορτηγάκι του στην άκρη της επαρχιακής οδού Ζακύνθου – Βολίμων, ίσως γιατί είχε ραντεβού μαζί του.
Όταν εξετάστηκαν ο 26χρονος γιος του συνταξιούχου και η αλβανικής καταγωγής μητέρα του από το δεύτερο γάμο του, υπέπεσαν σε αντιφάσεις και δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν γιατί δεν παρέστησαν στην κηδεία του 70χρονου. Στις επίμονες ερωτήσεις, «έσπασαν» τελικά το βράδυ της Τρίτης και ο 26χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του επειδή τον κακοποιούσε και έκανε το ίδιο στα ανήλικα αδέλφια του από τον τρίτο γάμο, ένα 10χρονο κοριτσάκι και ένα 7χρονο αγοράκι!
Έτσι, στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής έστησε ενέδρα στον πατέρα του και τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε. Το θύμα, που είχε τραύματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τον θώρακα, βρήκε ένας ταξιτζής που περνούσε από το σημείο και παραξενεύτηκε επειδή είδε σταθμευμένο το φορτηγάκι του.
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Η ΑΓΡΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΕΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗ: «ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΡΟΜΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ. ΤΡΑΒHΞΑ ΤΟ ΚΟΠΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΩΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΩ» – Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ  Η ΑΓΡΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΕΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗ: «ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΡΟΜΑ  ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ. ΤΡΑΒHΞΑ ΤΟ ΚΟΠΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΩΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΩ» – Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ


Police-Voice blog ➤
Μια απίστευτη καταγγελία έφτασε στα γραφεία του Makeleio.gr, από φοιτητή στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος φαίνεται πως απειλείται από γύφτους της περιοχής.
Όπως περιγράφει ο φοιτητής, «έμπλεξε» με συμμορία ρομα που του επιτέθηκαν και συνεχίζουν να τον απειλούν. Η κατάσταση φαίνεται να είναι εκτός ορίων με τον φοιτητή να ζητάει την παρέμβαση του εισαγγελέα.
«Για σας, έχω ένα μεγάλο πρόβλημα, έμπλεξα με μια συμμορία από ρομα . Μου επιτέθηκαν και με τραυμάτισαν, αναγκάστηκα και εγώ να τους επιτεθώ με ένα μικρό κοπίδι! Τον έναν το τραυμάτισα άσχημα στο πρόσωπο, για να αμυνθώ. Κάλεσα την Αστυνομία, πήραν τα στοιχεία μας, απλώς αν δεν αντιδρούσα έτσι… ποιος τους πιάνει! Το συμβάν συμβαίνει το βράδυ της Δευτέρας 21/05/2018, τώρα όμως με απειλούν!
Περιμένω να μας καλέσει ο εισαγγελέας! Το κοπίδι το είχα γιατί είμαι φοιτητής του Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, στην Θεσσαλονίκη».
Πηγή ➤http://www.makeleio.gr/

Διαβάστε Περισσότερα »

Nεκρός ο Έλληνας επιχειρηματίας Μάθιου Στάικος – Τον πυροβόλησαν εξ επαφής

Nεκρός ο Έλληνας επιχειρηματίας Μάθιου Στάικος – Τον πυροβόλησαν εξ επαφής


Police-Voice blog ➤
Ο Μάθιου Στάικος, διευθύνων σύμβουλος μίας εταιρείας τεχνολογίας, πυροβολήθηκε εξ’ επαφής στην περιοχή Γιόρκβιλ του Τορόντο τη Δευτέρα. Ο 37χρονος Έλληνας επιχειρηματίας βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος από προσωπικό των έκτακτων περιστατικών, μετά από αναφορές για πυροβολισμούς περίπου στις 11.30 το βράδυ της Δευτέρας, στην περιοχή Γιόρκβιλ. Η αστυνομία του Τορόντο έλαβε αναφορές για τουλάχιστον τρεις πυροβολισμούς. Ο
Στάικος πέθανε ακαριαία. Οι αρχές δεν γνωρίζουν ακόμη το πιθανό κίνητρο του δράστη. Η νεκροψία έχει οριστεί για σήμερα, Τετάρτη. Έ
νας πολλά υποσχόμενος και επιτυχημένος Ελληνοκαναδός Ο Στάικος ήταν απόφοιτος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου του Τορόντο.
Ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Vleepo. Tο 2003 ίδρυσε την εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών σε κινητά Torch Mobile, η οποία εξαγοράστηκε το 2009 από την Research in Motion. Έξι χρόνια αργότερα εξαγοράστηκε από την εταιρία Research In Motion (RIM) την κατασκευάστρια των συσκευών BlackBerry.
Ο Μάθιου Στάικος κατάφερε σύντομα να αναρριχηθεί στα υψηλότερα κλιμάκια και πλέον να είναι ο Τεχνικός Διευθυντής Τεχνολογιών WEB, υπεύθυνος για τη δημιουργία των προγραμμάτων περιήγησης web καθώς και άλλων τεχνολογιών web που αφορούν στα προϊόντα της BlackBerry.

[greekreporter] [lifo]
Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»! (ΒΙΝΤΕΟ)


Police-Voice blog ➤
Ο Σάββας Καλεντερίδης στην Πέλλα Τηλεόραση
Συνέντευξη στον Γιώργο Παναγιωτίδη

Πηγή ➤

Διαβάστε Περισσότερα »