Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Πάρος - Η νέα ανάρτηση της μητέρας της Μυρτούς: Κι αν δεν αντέχει, ποιος νοιάζεται; Κανείς... Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και η αναμονή για την οποία γράφει η μητέρα της.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Σε μία ανάρτηση, στην οποία αποτυπώνεται η αγανάκτηση, η απογοήτευση και ο πόνος, προχώρησε η μητέρα της άτυχης Μυρτoύς, που δέχθηκε δολοφονική σεξουαλική επίθεση από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς και έκτοτε παραμένει καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι με αναπηρία 100%.

Η νεαρή γυναίκα βρίσκεται και πάλι στο νοσοκομείο, με τη μητέρα της Μαρία Κοτρώτσου να εκφράζει αγανάκτηση για την αντιμετώπιση από τους γιατρούς και τις απαντήσεις που τις έχουν δοθεί όσον αφορά στην υγεία της κόρης της.

«Νοσοκομείο Ευαγγελισμός απο 29 Ιανουαριου 2024 μεχρι…» γράφει για να προσθέσει: «Κάτι πολυ απλό που έξω θα γινόταν σε μισή μέρα αλλα τα ιδιωτικά νοσοκομεια κοστίζουν για όποιον δεν μπορεί. Όποτε μένουν τα δημόσια η αναμονή, η υπομονη, η στεναχώρια μεχρι εκεί που αντέχει ο καθένας μας».

«Και αν δεν αντέχει ποιος νοιάζεται; Κανείς. Και απο πάνω να ακούς… η βαλβίδα εγκεφάλου δουλεύει μια χαρά. Πώς το ξέρετε;» συμπληρώνει μεταξύ άλλων.

«Μέχρι του σημείου να ελέγχουν διά της αφής ένα ηλεκτρονικό μικροσκοπικό μηχάνημα που ελέγχεται με άλλο μικρό ηλεκτρονικό μηχανημα, δεν το περίμενα και δεν το φανταζόμουν» υπογραμμίζει.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Μαρίας Κοτρώτσου:

«ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΡΗ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ…..
Οχι απο νοσταλγια ….
Απο ανάγκη και μονο…

Νοσοκομειο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ απο 29 Ιανουαριου 2024…. μεχρι…….???
Μην ρωτήσετε παρακαλω πολυ πως και γιατι?
Για κατι πολυ απλό που έξω θα γινόταν σε 1/2 μέρα αλλα τα ιδιωτικά νοςοκομεια κοστίζουν για όποιον δεν μπορει. Όποτε μένουν τα δημοσια η αναμονή , η υπομονη, η στεναχώρια μεχρι εκεί που αντέχει ο καθένας μας….
Και αν δεν αντέχει ποιος νοιάζεται? Κανεις……
Και απο πάνω να ακούς… η βαλβίδα εγκεφάλου δουλεύει μια χαρά. Πως το ξέρετε? Ρωτάς ως αδαής ως αφελής ως ανόητος.
Απάντηση: την ψηλάφισα ,
Δηλαδη?
Την πίεσα και το καταλαβα.
Ειναι γνωστό ότι οι Έλληνες γιατροί χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης στο εξωτερικο λόγω των γνώσεων τους και της ευστροφιας τους (σοβαρολογώ δεν ειρωνεύομαι)
Αλλα μεχρι του σημείου να ελέγχουν δια της αφής ενα ηλεκτρονικό μικροσκοπικό μηχάνημα που ελέγχεται με αλλο μικρό ηλεκτρονικό μηχανημα, δεν το περίμενα και δεν το φανταζόμουν.
Ισως πρέπει να γραφει στα παγκόσμια ιατρικά νέα…..
Θα ρωτήσω πλεον ειδημονες, και θα επανέλθω ισως και με ονόματα. Μην πηγαίνουν χαμένες οι διάνοιες, που νομίζουν ότι ειναι Θεοί. Να αξιοποιούνται και να αξιολογούνται αναλόγως.
Και μετα πρέπει να έχεις κουράγιο να συνεχίζεις γιατι αντέχεις…..
Μεχρι να σπάσεις και γαια πυρι μειχθητω.
και να ηταν μονο σε μένα……»



 Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Αίρεται ο υποχρεωτικός εφοδιασμός των αυτοκινήτων με αλυσίδες στην Αττική.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

 Αίρεται ο υποχρεωτικός εφοδιασμός των αυτοκινήτων με αλυσίδες στην Αττική.....

Τέλος ο υποχρεωτικός εφοδιασμός με αλυσίδες στην Αττική, ο οποίος είχε επιβληθεί λόγω της κακοκαιρίας «Avgi».

Το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ ανακοίνωσε ότι με απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, αίρεται ο υποχρεωτικός εφοδιασμός των αυτοκινήτων όλων των κατηγοριών με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα για το σύνολο του οδικού δικτύου του Νομού Αττικής

Πηγή ➤https://www.newsit.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Προφυλακίστηκε 19χρονος για κοπή καλωδίων στη Γραμμή 1 του Μετρό - Αντιμέτωπος με κακουργηματικές κατηγορίες....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ο νεαρός άνδρας εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ομάδας «Αριάδνη» που περιπολούσαν στο δίκτυο της γραμμής 1

Προφυλακίστηκε 19χρονος για κοπή καλωδίων στη Γραμμή 1 του Μετρό και είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με πηγές της ΣΤΑΣΥ, λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου, αστυνομικοί της ομάδας «Αριάδνη», που περιπολούσαν το δίκτυο της Γραμμής 1 του Μετρό, εντόπισαν άνδρα να κινείται εντός του δικτύου, κοντά στον υποσταθμό ηλεκτρικής ενέργειας Ηρακλείου.

Ακολούθησε καταδίωξη του άνδρα σε παρακείμενους δρόμους, που κατέληξε στην προσαγωγή του. Η προσαγωγή του 19χρονου άνδρα μετατράπηκε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου σε σύλληψη, όταν σχετίστηκε η παρουσία του στην περιοχή του σταθμού του Μετρό «Ηράκλειο» με την κοπή συνδέσμων καλωδίου, για την οποία η ΣΤΑΣΥ ενημέρωσε την ΕΛΑΣ.

Ο 19χρονος άνδρας, κάτοικος Αγίας Βαρβάρας Αττικής, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οδηγήθηκε τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στον εισαγγελέα και κρίθηκε προφυλακιστέος για κακουργηματικές πράξεις. Βάσει του άρθρου 374 του ποινικού κώδικα και μετά την αυστηροποίηση του πλαισίου του, η διακεκριμένη περίπτωση αφαίρεσης αντικειμένου κρίσιμου για την εξυπηρέτηση της λειτουργίας ή την ασφάλεια μέσων συγκοινωνίας σταθερής τροχιάς, τιμωρείται ως κακούργημα.

Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ ο «Τάκης ο Αλβανός» που συνελήφθη στο αεροδρόμιο......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Πληροφορίες από το περιβάλλον του αναφέρουν πως γνώριζε πως σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για έκρηξη με έναν νεκρό που έγινε το 2014 και πως ήρθε από τη Βρετανία στην Ελλάδα προκειμένου να συλληφθεί και να απολογηθεί

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ αφέθηκε ο «Τάκης ο Αλβανός», ο οποίος συνελήφθη χθες Τρίτη (30/1) στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος για ανθρωποκτονία και εκρήξεις.

Πληροφορίες από το περιβάλλον του αναφέρουν πως ο 48χρονος γνώριζε πως σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για μία έκρηξη με έναν νεκρό που έγινε στα τέλη του 2014 σε αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν επί της Αττικής Οδού και πως ήρθε από τη Βρετανία στην Ελλάδα προκειμένου να συλληφθεί και να απολογηθεί για την υπόθεση.

Τότε, το κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών είχε εντοπίσει υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού κάτω από το κάθισμα του οδηγού με την πυροδότηση να γίνεται λίγο πριν το θύμα, ένας 35χρονος, φθάσει στο αεροδρόμιο. Γεγονός που δείχνει ότι πιθανότατα τα εκρηκτικά ενεργοποιήθηκαν με ωρολογιακό μηχανισμό.

Δείτε βίντεο από το περιστατικό:



Μετά την απολογία του αποφασίστηκε να παραμείνει ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ. Ο δικηγόρος του, κ. Χρήστος Μαυρομάτης, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφερε πως πλέον το «μπαλάκι» περνάει στο δικαστικό συμβούλιο το οποίο θα αποφανθεί για την παραπομπή του ή όχι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος θεωρείται στενός φίλος του Αλκέτ Ριζάι, ενώ είχε απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν για εμπλοκή σε ένοπλη επίθεση που έγινε σε μπαρ της Γλυφάδας. Επίθεση η οποία κατέληξε στη δολοφονία ενός συμπατριώτη του και στον τραυματισμό ακόμη τριών ατόμων.

Τότε ο 48χρονος είχε συλληφθεί έπειτα από τυχαίο έλεγχο που έκαναν άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λαμίας σε τζιπ όπου επέβαινε ο ίδιος, ένας επιχειρηματίας καθώς και ο βαρυποινίτης Αλκέτ Ριζάι που βρισκόταν εκτός φυλακής με άδεια. Μετά τη σύλληψη του, ο 48χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο φυλακίστηκε για να αφεθεί αργότερα ελεύθερος με απαλλακτικό βούλευμα.
Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Συνελήφθη 38χρονος αλλοδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστείας........

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Στα χέρια των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και των συναδέλφων τους από το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης έπεσε το πρωί της Κυριακής (28.1.2024) ένας 38χρονος αλλοδαπός στον Άγιο Παντελεήμονα, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα ληστείας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πιο αναλυτικά, ο 38χρονος εισέβαλε σε ψιλικατζίδικο στον Άγιο Παντελεήμονα και με την απειλή μαχαιριού απείλησε τον υπάλληλο, προσπαθώντας να του κλέψει χρήματα. Όμως, ο υπάλληλος αντιστάθηκε και ο δράστης τον τραυμάτισε, γι’ αυτό κατηγορείται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Μάλιστα, ο 38χρονος δράστης δεν δίστασε να επιτεθεί με το μαχαίρι του σε ακόμη 3 άτομα, που προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν.

Τα θύματα ενημέρωσαν σχετικά το κέντρο της Άμεσης Δράσης και μετά από κινητοποίηση των δυνάμεων που περιπολούσαν στην περιοχή, ο κατηγορούμενος ακινητοποιήθηκε και μεταφέρθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή ➤https://www.newsit.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Τζάμι έπεσε στο κεφάλι 17χρονου – Τον προστάτεψε η κουκούλα..... από τζάμι, που έπεσε από εγκαταλελειμμένο κτίριο.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ένας 17χρονος στην Λάρισα στάθηκε «τυχερός», καθώς σώθηκε από την κουκούλα του. Ειδικότερα ένα κομμάτι από τζάμι, που έπεσε από εγκαταλελειμμένο κτίριο έπεσε στο κεφάλι του παιδιού όμως χάρη στην κουκούλα του απέφυγε τα χειρότερα.

Ο μαθητής περνούσε από το σημείο, όταν ξαφνικά έπεσε το τζάμι και φαίνεται πως γλίτωσε τα χειρότερα, επειδή φορούσε κουκούλα, όπως κατήγγειλε η μητέρα του στην ιστοσελίδα paidis.com.

Το κομμάτι του γυαλιού που έπεσε στο έδαφος, τραυμάτισε στο πόδι έναν συμμαθητή του 17χρονου, που περπατούσε δίπλα του.

Ο 17χρονος επισκέφθηκε τον οικογενειακό γιατρό, ενώ η μητέρα του προχώρησε σε καταγγελία στο δήμο Λαρισαίων, με την πολεοδομία να την ενημερώνει ότι το συγκεκριμένο κτίριο θα έπρεπε να είχε γκρεμιστεί από καιρό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η μητέρα του 17χρονου σκέφτεται να στραφεί κατά παντός υπευθύνου, ενώ καλεί τους διερχόμενους να είναι προσεκτικοί για να μην υπάρξουν κι άλλοι τραυματισμοί.

Πηγή ➤https://lawandorder.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Στο «φως» κρυφό οπλοστάσιο Ζευγάρι έκρυβε στο σπίτι του πλήθος όπλων και .........Συνελήφθησαν ένας άνδρας 54 ετών και μια γυναίκα 57 ετών για κατοχή 29

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Συνελήφθησαν ένας άνδρας 54 ετών και μια γυναίκα 57 ετών για κατοχή 29 όπλων, 72 κιλών πυρίτιδας και χιλιάδων σφαιρών. Έρευνα από ΕΥΠ και αντιτρομοκρατική

Στη σύλληψη ενός ζευγαριού προχώρησε η αστυνομία, καθώς μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε μεγάλη ποσότητα οπλισμού.

Στα χέρια των Αρχών είναι πλέον ένας άνδρας 54 ετών και μια γυναίκα 57 ετών, κατά τη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης για κατοχή όπλων και εκρηκτικών. Βρέθηκαν και κατέσχεσαν 29 όπλα, εκ των οποίων 14 πολεμικά τυφέκια, 3 υποπολυβόλα, 5 πιστόλια, 6 περίστροφα και μία καραμπίνα. Επίσης, κατασχέθηκαν 95 γεμιστήρες, 72 κιλά πυρίτιδα, 11 χειροβομβίδες, 5 βλήματα όλμου, 35.455 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, απροσδιόριστος αριθμός καλύκων, ένας αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός, μία αστυνομική ράβδος, μία βαλλίστρα, μία διόπτρα, ένα αλεξίσφαιρο, 7 κροτίδες, 6 βολίδες-δακρυγόνα, 3 πυροκροτητές, 14 τμήματα διάφορων πολεμικών τυφεκίων και μία φωτοπαγίδα. Οι δράστες με τη βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν ενώπιον της εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας. Το ζευγάρι είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις τοπικές αρχές. Τα περισσότερα όπλα είναι παλαιού τύπου, ωστόσο προβληματίζει το γεγονός γιατί είχαν τόσα πολλά στην κατοχή τους.

Προς το παρόν η Αστυνομία δεν έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση και αν προσανατολίζεται κάπου.  

Πηγή ➤https://www.newsbreak.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Η ΕΛΑΣ ψάχνει έναν 24χρονο για σοβαρό επεισόδιο σε καφενείο...τραυμάτισε δύο άτομα,.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Οι ΕΛΑΣ προχώρησε στην ταυτοποίηση ενός δράστη που τραυμάτισε δύο άτομα, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν παρέα, και έπιναν όλοι μαζί στο καφενείο σε χωριό της Μεσσαράς.

Πρόκειται για έναν 24χρονο από ορεινό χωριό της Μεσσαράς, όπως λένε οι πληροφορίες, ο οποίος αναζητήθηκε στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας αλλά έχει εξαφανιστεί. Ο 24χρονος φέρεται να τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο δύο άτομα, έναν 55χρονο και έναν 28χρονο.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Φαιστού, όπως έγραψε το Cretalive, ενημερώθηκαν για το αιματηρό περιστατικό από το νοσοκομείο όπου είχαν διακομιστεί οι τραυματίες αφού προηγουμένως είχαν μεταφερθεί με ιδιωτικά αυτοκίνητα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Οι παθόντες φέρεται να είπαν στους αστυνομικούς που πήγαν να τους πάρουν κατάθεση ότι δεν θυμούνται το παραμικρό καθώς είχαν πιει όλοι και ήταν μεθυσμένοι.

Τελικά κομμάτι-κομμάτι το παζλ ολοκληρώθηκε, με τους αστυνομικούς να καταλήγουν στον 24χρονο!

Ήταν μια παρέα όλοι μαζί

Αστυνομικοί κύκλοι ανέφεραν στο Cretalive ότι όλοι μαζί ήταν παρέα 5-6 άτομα και μάλιστα πήγαν στο καφενείο με δύο αυτοκίνητα.

Έπιναν και κάποια στιγμή παρεξηγήθηκαν. Βγήκαν έξω, συνεπλάκησαν και ο 24χρονος φέρεται να τους χτύπησε με ένα μαχαιράκι, μήκους περίπου 10 εκατοστών, με βάση τα τραύματα που προκλήθηκαν.

Εικάζεται ότι είναι το μαχαιράκι που συνήθως φέρουν πάνω τους σε παρέες στην Κρήτη για το κρέας.

Πηγή ➤https://lawandorder.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία με πατέρα και γιο να καταδιώκουν επίδοξους κλέφτες σε εθνική... Η πρώτη σύλληψη.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Η καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε όταν πατέρας και γιος κατάλαβαν πως είχαν να κάνουν επίδοξους κλέφτες. Στα χέρια αστυνομικών, ένας εκ των δραστών…

Δύο αδέλφια επιχείρησαν να κλέψουν αντικείμενα από επιχείρηση ανακύκλωσης στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Βέροιας, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες – πατέρα και γιο – που τους καταδίωξαν με τα αυτοκίνητά τους.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., στην προσπάθεια του γιου να αφαιρέσει τα κλειδιά από το αυτοκίνητο των δραστών, εκείνοι ανέπτυξαν ταχύτητα με συνέπεια να τον παρασύρουν, χωρίς όμως να προκύψει τραυματισμός.

Ο ένας από τους δύο δράστες (43 ετών) συνελήφθη, κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων στην περιοχή των Διαβατών, ενώ ο 50χρονος αδελφός του αναζητείται.

Πηγή ➤https://www.newsit.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

23χρονη νταντά κατήγγειλε μπαμπά για ......παρενόχληση...«Να τιμωρηθεί για αυτό που έκανε»

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Τον τρόμο έζησε 23χρονη κοπέλα που εργαζόταν ως νταντά στην Κοζάνη και, όπως κατήγγειλε, την παρενόχλησε σεξουαλικά ο πατέρας των παιδιών που πρόσεχε.

Η νταντά από την Κοζάνη, περιέγραψε όλα όσα έζησε -σύμφωνα με την καταγγελία της- στα χέρια του 45χρονου άντρα…

«Ήταν η δεύτερη χρονιά που δούλευα για αυτόν τον άνθρωπο. Φρόντιζα τα δύο παιδιά της οικογένειας, 7 και 4 ετών, και ουδέποτε στο παρελθόν ο πατέρας είχε δείξει τέτοια συμπεριφορά.

Όλα έγιναν γύρω στις 3 το μεσημέρι. Τα παιδιά ήταν στο σπίτι, στο διπλανό δωμάτιο, και μάλιστα υπήρχε και δασκάλα που έκανε μάθημα στο ένα. Στο σαλόνι ο πατέρας αρχικά με ρωτούσε πως πήγε η σημερινή μέρα για τα παιδιά στο σχολείο, όμως στη συνέχεια ξαφνικά μου ζήτησε να του κάνω μασάζ στον ώμο γιατί ήταν πιασμένος όπως μου είπε.

Στη συνέχεια χωρίς να φοβηθεί τίποτα, με έπιασε από τους ώμους και με έριξε στον καναπέ, μου κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο και έκανε την πράξη να βάλει χέρι στο σώμα μου».

«Να τιμωρηθεί για αυτό που έκανε»

Και η κοπέλα συνέχισε:

«Εγώ αντέδρασα ψύχραιμα, τον έσπρωξα και έφυγα. Με ακολουθούσε αυτός στις σκάλες για να μου ζητήσει συγγνώμη και εγώ έτρεχα. Είχα φοβηθεί πολύ, όμως τώρα είμαι θυμωμένη και ζητάω να τιμωρηθεί για αυτό που έκανε».

Η 23χρονη κοπέλα κατέθεσε μήνυση κατά του 45χρονου άνδρα για πράξεις που αντιστοιχούν στο αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Πηγή ➤https://www.newsit.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον ομογενή από το Ουζμπεκιστάν που αναζητείται Το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 45χρονου εκδόθηκε ...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 45χρονου εκδόθηκε έπειτα από στοιχεία που προέκυψαν κατά την έρευνα που έγινε σε σπίτι στον Ασπρόπυργο
Τον ακριβή ρόλο του 45χρονου ομογενή από το Ουζμπεκιστάν που αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που εμπλέκεται στις δολοφονίες των Σκαφτούρου και Ρουμπέτη, Μουζακίτη, προσπαθούν να σκιαγραφήσουν οι ερευνητές που ασχολούνται με την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι Αρχές εκτιμούν πως ο 45χρονος είχε ενεργό ρόλο στις δολοφονίες των Σκαφτούρου και Ρουμπέτη και Μουζακίτη, με καλά ενημερωμένες πηγές να αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να ήταν και αυτός ένας από τους εκτελεστές.

Το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 45χρονου εκδόθηκε έπειτα από στοιχεία που προέκυψαν κατά την έρευνα που έγινε σε σπίτι στον Ασπρόπυργο. Ειδικότερα διαπιστώθηκε ότι, μεταξύ άλλων, ο 45χρονος σχετίζεται με άτομα τα οποία, είτε κατηγορούνται ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, είτε εξετάζεται η σχέση τους με την υπόθεση.

Να σημειωθεί ότι από τα στοιχεία της προανάκρισης προέκυψε ότι, τους τελευταίους επτά μήνες, ο 45χρονος πιθανόν βρίσκεται εκτός Ελλάδος.

Η δολοφονία Σκαφτούρου

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Σκαφτούρος είχε δολοφονηθεί τον Απρίλιο του 2022 με τους εκτελεστές του 55χρονου να του αφαιρούν τη ζωή με 15 σφαίρες. Σύμφωνα με τα τότε στοιχεία, οι δράστες ήταν τέσσερα άτομα. Σταμάτησαν κοντά στο σπίτι και δύο, που φορούσαν κράνη, μπήκαν στην αυλή του, όπου βρισκόταν ο Σκαφτούρος με περίπου 10 συγγενείς και φίλους και πυροβόλησαν πολλές φορές με καλάσνικοφ. Από τις σφαίρες τραυματίστηκε θανάσιμα ο 55χρονος, ενώ τραυματίστηκαν ελαφρά την 22χρονη κόρη του αλλά και ο 45χρονος συμπέθερός του.

Ο Γιάννης Σκαφτούρος θεωρείτο ένας από τους τελευταίους «παλιούς» της «Greek Mafia», με βαρύ βιογραφικό, καθώς είχε απασχολήσει τις αρχές για σοβαρά αδικήματα, όπως για εμπλοκή σε ανθρωποκτονία, στην απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, ενώ το όνομα του συμπεριλαμβανόταν σε δικογραφίες με ηγετικά στελέχη των συμμοριών της νύχτας, για εκβιάσεις, εμπρησμούς και άλλα σοβαρά αδικήματα.
 Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Περιπλέκεται η υπόθεση του επιχειρηματία Σάκη Γκολφίνου που βρέθηκε απανθρακωμένος έξω από το Ι.Χ. του στην Ηλεία....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Το καμένο ίχνος της κόκας και η σχέση του με γυναίκα από την Πάτρα περιπλέκουν το μυστήριο

Μια ισχυρή δόση κοκαΐνης και η παράνομη ερωτική σχέση με Πατρινιά γυναίκα αστυνομικού περιπλέκουν ακόμη πιο πολύ το μυστήριο στη Βάρδα Ηλείας με τον θάνατο τον περασμένο Σεπτέμβριο του 46χρονου επιχειρηματία Σάκη Γκολφίνου, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος έξω από την καμένη BMW του, στο δάσος στην περιοχή Κουνουπέλι, στην Παλιά Μανωλάδα.

  • Από τον Βασίλη Χήτο

Οπως αποκαλύπτει η «Espresso», μόλις την περασμένη Παρασκευή κοινοποιήθηκαν στην τοπική Αστυνομία τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που φανέρωσαν κάτι που ουδείς μπορούσε να φανταστεί.

Στο αίμα του άτυχου επιχειρηματία ανιχνεύτηκε ποσότητα κοκαΐνης και αυτό εγείρει πολλά ερωτήματα για το ποιος μπορεί να παγίδεψε τον 46χρονο, να τον παραπλάνησε και να τον οδήγησε σε απόμερο και δύσβατο σημείο τη στιγμή που εκείνος είχε τέτοια «λόξα» με το Ι.Χ. του που δεν ήθελε να φαίνεται ούτε μια γρατσουνιά.

Από την πρώτη στιγμή ο δίδυμος αδελφός του φώναζε πως ο Σάκης δολοφονήθηκε. Τα δύο αδέλφια ήταν αχώριστα, διατηρούσαν βουλκανιζατέρ, μέχρι που ο 46χρονος εντοπίστηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 2023 νεκρός υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η οικογένειά του ήταν εξαρχής βέβαιη πως κάποιοι έβαλαν φωτιά με επιταχυντή στο αυτοκίνητο και στη συνέχεια περιέλουσαν τον επιχειρηματία πιθανότατα με βενζίνη και τον έκαψαν. Και πράγματι μετά το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων αυτό θα μπορούσε εύκολα να συμβεί, καθώς ο 46χρονος δεν ήταν σε θέση να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Το ζήτημα, βέβαια, είναι πριν από τη μοιραία διαδρομή με ποιον και γιατί μπορεί να συναντήθηκε ο Σάκης Γκολφίνος και πώς αυτός τον «πότισε» με κοκαΐνη. Ο δίδυμος αδελφός του Σάκη από την πρώτη στιγμή μιλούσε για εγκληματική ενέργεια. «Δεν θα έφερνε εκεί το αυτοκίνητό του με τίποτα. Δεν θα το έβαζε μέσα στα κλαδιά για να το γρατσουνίσει. Το πρόσεχε το αμάξι του σαν τα μάτια του. Ακόμα και να τον κυνηγούσε κάποιος, δεν θα ερχόταν σε αυτό το σημείο, σε αδιέξοδο. Θα πήγαινε στην Καλόγρια, στην παραλία από το Κουνουπέλι» τόνισε και συνέχισε ο αδελφός του: «Το αμάξι, πιστεύω, το έφερε άλλος εδώ. Με τη φωτιά ήθελαν να κρύψουν τα ίχνη τους και μέχρι στιγμής το έχουν καταφέρει».

Παράλληλα, από τότε έκανε λόγο για μια παντρεμένη γυναίκα στη ζωή του επιχειρηματία, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την εμπλοκή της στην υπόθεση. Οπως αποκαλύπτει η «Espresso», η γυναίκα αυτή ζει στην Πάτρα, όπου ο σύζυγός της είναι εν ενεργεία αστυνομικός. Στην ίδια γυναίκα αναφέρθηκε και στενός φίλος του θύματος.

«Ο Σάκης έδινε και την ψυχή του σε όλους. Τα είχε καλά με τον κόσμο και δεν είχε θέματα με κανέναν. Το τελευταίο, όμως, διάστημα έβλεπα ότι κάτι τον απασχολούσε. Είχε μια σχέση εδώ και τρία χρόνια με μια κοπέλα παντρεμένη από την Πάτρα. Η γυναίκα αυτή τον πίεζε πολύ και τελευταία έφτασε να του ζητά και χρήματα, όπως μου έλεγε. Η σχέση τους είχε γίνει προβληματική» σημείωσε.

Πηγή ➤https://www.newsbreak.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

ΙΙλίσια: 16 συλλήψεις για την επίθεση με φωτοβολίδες στους αστυνομικούς στην πλατεία Μαβίλη

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Σύλληψη 16 ατόμων για την επίθεση με φωτοβολίδες εναντίον αστυνομικών, κοντά στην πλατεία Μαβίλη στα Ιλίσια, την Κυριακή (28.01.2024), ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου.

Σε 16 συλλήψεις προχώρησε η ΕΛΑΣ για την επίθεση με φωτοβολίδες κατά αστυνομικών δυνάμεων, στα Ιλίσια κοντά στην πλατεία Μαβίλη.

Συγκεκριμένα, από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 16 ατόμων, μεταξύ των οποίων 3 ανήλικοι, για απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων, περί όπλων, διατάραξη κοινής ειρήνης και βία κατά υπαλλήλων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι 16 ήταν μεταξύ των 80 ατόμων που συμμετείχαν το απόγευμα της Κυριακής (28.01.2024) σε συνάθροιση πολιτικής οργάνωσης για τη συμπλήρωση 28 ετών από τη νύχτα των Ιμίων.

Τα παραπάνω άτομα είχαν αρχικά συγκεντρωθεί στο σταθμό του Μετρό «Ευαγγελισμός», όπου αστυνομικός διαμεσολαβητής τούς γνωστοποίησε ότι δεν θα επιτραπεί η κίνησή τους προς το μνημείο των Πεσόντων Ιμίων στην οδό Ρηγίλλης, επειδή την ίδια ώρα γινόταν αντισυγκέντρωση 150 ατόμων από συλλογικότητες.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, γύρω στις 6:30 το απόγευμα της Κυριακής 28 Ιανουαρίου στη συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Βερβαίνων, τα 80 άτομα, που πραγματοποιούσαν πορεία, επιτέθηκαν σε βάρος ομάδας ΔΡΑΣΗ με ρίψη τουλάχιστον 5 φωτοβολίδων σε ευθεία βολή, πετρών και ξύλινων κονταριών.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση δακρυγόνων μέσων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, με τους επιτιθέμενους να τρέπονται σε φυγή.

Ακολούθησε καταδίωξη των ατόμων, όπου τελικά ακινητοποιήθηκαν 16 από αυτούς κοντά στην πλατεία Μαβίλη, οι οποίοι απέρριψαν, στο έδαφος, πολεμοφόδια.

Από το σημείο περισυλλέχθηκαν και κατασχέθηκαν:

-ενεργοποιημένη φωτοβολίδα με εμφανή ίχνη καύσης,

-29 στειλιάρια εντός στρατιωτικού τύπου σακιδίου,

-5 κράνη,

-κουκούλα τύπου «full face»,

-σκούφος,

3 ζευγάρια γάντια και

-πλαστικό προστατευτικό οδοντοστοιχίας («μασελάκι» πολεμικών τεχνών).

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή ➤https://www.newsit.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Συνελήφθησαν 2 άνδρες μετά από καταδίωξη στο Περιστέρι – Χτύπησαν τους αστυνομικούς για να ξεφύγουν!.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής (26/1) από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Περιστέρι μετά από καταδίωξη, δύο ημεδαποί, ηλικίας 37 και 27 ετών, κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, βία κατά υπαλλήλων, κλοπή κατά συναυτουργία, σωματικές βλάβες και για μη έκδοση ταυτότητας.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω με τη χρήση διαρρηκτικών εργαλείων αποπειράθηκαν να διαρρήξουν όχημα στην περιοχή του Περιστερίου

Κληθέντες αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν τους -2- κατηγορούμενους και τους κάλεσαν για έλεγχο.

Στη θέα των αστυνομικών οι κατηγορούμενοι επιχείρησαν να διαφύγουν απορρίπτοντας στο έδαφος δύο μαύρες τσάντες. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 37χρονο, ενώ ο 27χρονος κατάφερε να διαφύγει.

Μετά από αναζητήσεις οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον 27χρονο σε παρακείμενη οδό όπου στην προσπάθειά τους να τον ακινητοποιήσουν, αντιστάθηκε σθεναρά χτυπώντας και ρίπτοντας των αστυνομικούς από τη μηχανή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.

Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 27χρονο και οι -2- κατηγορούμενοι μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου.

Κατά την έρευνα στην κατοχή τους και στις δύο μαύρες τσάντες που κατείχαν, εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, -2- κουκούλες, -2- ζευγάρια γάντια, -8- δαχτυλίδια, -200- δολάρια, ρολόι και φακός.

Όπως διαπιστώθηκε, τα τιμαλφή και το χρηματικό ποσό που ανευρέθησαν εντός των μαύρων τσαντών, είχαν κλαπεί λίγο νωρίτερα από οικία στην περιοχή του Περιστερίου.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή ➤https://lawandorder.gr


Διαβάστε Περισσότερα »