Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Βγήκε από καφενείο και πυ ρο βό λη σε τον πατέρα ενός αν ήλικου παιδιού..... Στο νοσοκομείο ο 42χρονος πατέρας ...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Αναστάτωση στα Σφακιά από τους πυροβολισμούς έξω από καφενείο. Στο νοσοκομείο ο 42χρονος πατέρας που τραυματίστηκε…

Ασύλληπτος παραμένει ο δράστης του αιματηρού περιστατικού στην Ίμπρο στα Σφακιά την Παρασκευή 28 Απριλίου του 2023, όπου τραυματίστηκε από όπλο ένας 42χρονος κάτοικος της περιοχής, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων συνεχίζει τις έρευνες και αναζητά μάρτυρες για το συμβάν στον επαρχιακό δρόμο Βρυσών – Σφακίων, έξω από το καφενείο του χωριού.

Ο δράστης φέρεται να πυροβόλησε μία ή δύο φορές το θύμα, προκαλώντας του διαμπερές τραύμα στον αριστερό μηρό και ένα τραύμα μονής εισόδου στον δεξί μηρό. Πηγές αναφέρουν ότι ο 42χρονος βρισκόταν στο δρόμο έξω από το καφενείο, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, βγήκε από μέσα ο δράστης και τον πυροβόλησε.

Άγνωστο είναι αν προηγήθηκε διαπληκτισμός. Πάντως θύτης και θύμα φέρονται να είχαν οικογενειακές διαφορές από το παρελθόν.

Στο Νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύεται ο 42χρονος, δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς, ενώ την ίδια ώρα, οι έρευνες των αστυνομικών αρχών είναι εστιασμένες στην ευρύτερη περιοχή των Σφακίων.

Πηγή: zarpanews.gr  https://www.newsit.gr

Πηγή ➤


Διαβάστε Περισσότερα »

«Έχεις πρόβλημα; Εγώ έριξα τη γάτα απ' την ταράτσα»! - Απίστευτο περιστατικό ....υπό κράτηση ο δράστης

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Έριξε το ανυπεράσπιστο ζώο από ύψος οκτώ μέτρων - Αναμένεται ο εισαγγελέας - Πρόκειται για μεσήλικο άνδρα

Αδιανόητο περιστατικό κακοποίησης ζώου εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο νησί της Ύδρας, όταν ένας άνδρας δεν δίστασε να πετάξει μια γάτα από στηθαίο εστιατορίου, από ύψος οκτώ μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του protothema.gr, το περιστατικό αντιλήφθηκε μια γυναίκα όταν ξαφνικά «έσκασε» στα πόδια της το γατάκι. Από την σφοδρή πρόσκρουση το πλακόστρωτο γέμισε με αίματα. Ύστερα η ίδια μαζί με τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου «Ψαροπούλα» πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα για να καταγγείλουν το περιστατικό.  Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον δράστη και  σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του.


Όπως ανάφερε η κ. Μαρία Μητσέλη, ιδιοκτήτρια του ισόγειου τουριστικού καταστήματος, που βρίσκεται ακριβώς από κάτω από το εστιατόριο «Ψαροπούλα», δράστης είναι ένας μεσήλικος άνδρας, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στην ταβέρνα  μαζί με μία παρέα γυναικών. Αφότου πέταξε την γάτα από ύψος οκτώ μέτρων, τους είδε να γελούν!

«Καθόμουν έξω από το μαγαζί όταν αντικρίσαμε την γάτα να πέφτει από ύψος οκτώ μέτρων. Η τέντα του καταστήματός μου έκοψε τη φορά της πτώσης όμως η γάτα τραυματίστηκε στο πρόσωπο. Το ζώο  έπεσε μπροστά σε μια Αθηναία τουρίστρια η οποία πήγε τρέχοντας να δει τι είχε συμβεί και τότε αυτός που την έριξε της απάντησε : «Έχεις κανένα πρόβλημα ; Εγω την έριξα». Ο δράστης ήταν με παρέα, γυναίκες και άντρες οι οποίοι γελούσαν, σύμφωνα με την μαρτυρία της τουρίστριας. Η αστυνομια έφτασε πολύ γρήγορα και τον προσήγαγε στο Τμήμα», δήλωσε η κ. Μητσέλη.

Όπως ανέφερε άλλος αυτόπτης μαρτυρας -σύζυγος της κ. Μητσέλη-, ο κ. Γεώργιος Γεράσιμου: «Η γάτα έπεσε από το μπαλκόνι της Ψαροπουλας, από ύψος οκτώ μέτρων. Τραυματίστηκε στο πρόσωπο και γέμισε αίματα το σημείο. Ανεβήκαμε στην ταράτσα της Ψαροπουλας και ρωτήσαμε την παρέα που καθόταν αν είδαν ποιος πέταξε την γάτα. «Εγω την πέταξα, έχεις πρόβλημα;» Μου απάντησε ένας κύριος εύσωμος με καρό πουκάμισο. Τους είπα ότι θα καλέσω την αστυνομία και μου είπαν «Κάνε ότι θες». Πράγματι πήγαμε στο ΑΤ και αναφέραμε το περιστατικό. Δεν μας είπαν να κάνουμε μήνυση, μας είπαν ότι «θα κάνουμε εμείς αυτό που πρέπει  και πως έχει ειδοποιηθεί ο εισαγγελέας».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο δράστης έτρωγε στην ταβέρνα μαζί με την παρέα γυναικών που τον συνόδευε, όταν πλησίασε στο τραπέζι η γάτα και φέρεται να ανέβηκε στο πιάτο του. Τότε ήταν που έσπρωξε με δύναμη το ζώο ρίχνοντάς την από την ταράτσα από ύψος οκτώ μέτρων. Όταν αυτόπτες μάρτυρες του ζήτησαν εξηγήσεις για την απαράδεκτη αντίδραση εκείνος απάντησε με κυνισμό: «Εγω την πέταξα, έχεις πρόβλημα;»!

Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές  για το απαράδεκτο περιστατικό και αστυνομικοί  έφτασαν στο σημείο όπου εντόπισαν και προσήγηγαν τον υπεύθυνο για τον βαρύ τραυματισμό του ζώου στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του και εντός των επόμενων ημερών -πιθανόν την Τρίτη- θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Την ίδια ώρα νεότερη μαρτυρία κάνει λόγο για το ότι η γάτα ανέβηκε στο τραπέζι του δράστη, και ακολούθως στο πιάτο του, και εκείνος ασυναίσθητα την έσπρωξε γιατί η γυναίκα του είχε φοβία με τις γάτες. Τότε, ήταν που η γάτα «έχασε την ισορροπία της και γκρεμοτσακίστηκε» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.


Προς το παρόν, η κακοποιημένη γάτα -που έχει ιδιοκτήτη, δεν είναι αδέσποτη- δεν έχει εντοπιστεί. Είναι άγνωστο πού βρίσκεται και ποια είναι η κατάστασή της. Σημειώνεται ότι το κατάστημα της «Ψαροπουλας» διαθέτει κάμερες που ενδεχομένως έχουν καταγράψει τον τρόπο που έδρασε ο άνδρας.

Στο μεταξύ, η Αστυνομία ζήτησε από περισσότερους αυτόπτες μάρτυρες να μεταβούν στο Τμήμα για να δώσουν καταθέσεις για το περιστατικό.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Δείτε πού είχαν καταλήξει τρία αυτοκίνητα που είχαν κλέψει μέλη σπείρας....Οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στην άκρη του νήματος. ...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη αξιοποίησαν τις πληροφορίες και κατάφεραν να φτάσουν στην άκρη του νήματος. Οι κλοπές των αυτοκινήτων είχαν σημειωθεί πριν από λίγες μέρες…

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τα οχήματα σε οικισμό που βρίσκεται σε περιοχή της Περαίας στη Θεσσαλονίκη. Οι κλοπές αυτοκινήτων είχαν σημειωθεί τις προηγούμενες μέρες και οι ιδιοκτήτες τους είχαν κάνει καταγγελία. Οι αστυνομικοί εξέτασαν εικόνες από κάμερες ασφαλείας και αξιολόγησαν μια σειρά από μαρτυρίες.

Στοχευμένη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της ίδιας Διεύθυνσης, το πρωί του Σαββάτου (29-04-2023) σε οικισμό που βρίσκεται σε περιοχή της Περαίας, κατά την οποία βρέθηκαν οχήματα που είχαν κλαπεί κατά τον τρέχοντα μήνα.

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, ελέγχθηκαν συνολικά 11 άτομα και εντοπίστηκαν τρία Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα, τα οποία είχαν αφαιρεθεί από τις περιοχές Θέρμης, Πλαγιαρίου και κέντρου Θεσσαλονίκης.

Τα ανωτέρω οχήματα αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση των δραστών.

Πηγή ➤  https://www.newsit.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Αναστάτωση σε πτήση από Αθήνα προς Σόφια - Αεροσυνοδός έπαθε κρίση πανικού.... ανέφερε επιβάτης που είδε όλο το σκηνικό να....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Όταν αναζήτησα τις αεροσυνοδούς μπροστά, ήταν όλοι στο πιλοτήριο και επικρατούσε ένας πανικός, ανέφερε επιβάτης που είδε όλο το σκηνικό να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια της

Ένα δύσκολο περιστατικό χρειάστηκε να αντιμετωπίσει το πλήρωμα αεροσκάφους σε πτήση από Αθήνα προς Σόφια πριν από τέσσερις μέρες όταν η προϊσταμένη καμπίνας έπαθε κρίση πανικού.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της πτήσης η προϊσταμένη καμπίνας ένιωσε δυσφορία, το σώμα της να μουδιάζει και να τρέμει. Η έλλειψη οξυγόνου της προκάλεσε πανικό με αποτέλεσμα να αρχίσει να χτυπάει την πόρτα του πιλοτηρίου για βοήθεια. Ασυναίσθητα έκανε χρήση της μάσκας οξυγόνου με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση στους επιβάτες της business class.

«Λίγο μετά την απογείωση ακούσαμε τη μια αεροσυνοδό να φωνάζει δυνατά σε πανικό ότι κάποιος δεν είναι καλά, να ανοίγει και να κλείνει δυνατά ντουλάπια και να παίρνει τη φορητή μάσκα οξυγόνου και να μπαίνει μέσα στο πιλοτήριο» αναφέρει σε ανάρτησή της μια επιβάτης της συγκεκριμένης πτήσης που είδε όλο το σκηνικό να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια της. Και συνεχίζει: «Όταν αναζήτησα τις αεροσυνοδούς μπροστά, ήταν όλοι στο πιλοτήριο και επικρατούσε ένας πανικός όπως μπορούσαμε να καταλάβουμε».

Τότε η επιβάτης σηκώθηκε από τη θέση της και κατευθύνθηκε προς το πίσω μέρος του αεροπλάνου για να ρωτήσει τις άλλες δύο αεροσυνοδούς τι συμβαίνει ενώ χτυπούσαν συνεχώς οι ενδείξεις για το πλήρωμα του αεροσκάφους. «Είδα τις δυο αεροσυνοδούς καθισμένες στις θέσεις τους, δεμένες με ζώνες ασφαλείας, χωρίς να είναι αναμμένη η σχετική ένδειξη και φορούσαν μάσκες οξυγόνου. Μόλις με είδαν μου φώναξαν να γυρίσω γρήγορα πίσω στη θέση μου και να δεθώ».

Σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίζεται η επιβάτης της πτήσης Αθήνα - Σόφια στην ανάρτησή της, παρατήρησε και την παρουσία ενός άνδρα να μπαίνει στο πιλοτήριο και να βγαίνει κρατώντας στα χέρια του νερό και μια μεγάλη τσάντα.

«Ρώτησα την αεροσυνοδό η οποία έτρεμε ολόκληρη και της έπεφταν πράγματα από τη σύγχυση στην οποία βρισκόταν και μου είπε ότι ήταν κάποιο τεχνικό θέμα» προσθέτει.

Αυτό που τελικά είχε συμβεί ήταν μια ξαφνική κρίση πανικού που αντιμετώπισε η προϊστάμενη καμπίνας με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση. Ούσα σε πανικό, δεν ήξερε πώς να το αντιμετωπίσει και έτσι ενστικτωδώς φόρεσε μάσκα οξυγόνου θέτοντας σε συναγερμό το πλήρωμα του αεροσκάφους. Έπειτα από λίγη ώρα και αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες κατάφερε να συνέλθει και να επιστρέψει στα καθήκοντα της.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Πυ ρά από αεροβόλο δέχθηκε αστυνομικός της ομάδας «Ζ» το μεσημέρι της Κυριακής (30/4)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Πυρά από αεροβόλο όπλο δέχθηκε αστυνομικός της ομάδας «Ζ» το μεσημέρι της Κυριακής (30/4) στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το voria, o αστυνομικός που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Όλγας και Παρασκευοπούλου ενισχυτικά για την τήρηση των μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας στο πλαίσιο του μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος όταν δέχθηκε πυροβολισμό από αεροβόλο όπλο στο χέρι από άγνωστο, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί, λόγω και της στολής που φορούσε.

Για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο 424.

Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, στο σημείο έσπευσαν και άλλοι αστυνομικοί και άνδρες της ασφάλειας προκείμενου να ερευνήσουν το συμβάν. Μάλιστα έλεγξαν ακόμη και τις σχάρες των υπονόμων που υπάρχουν εκεί για τυχόν βλήματα από το αεροβόλο.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΑΣ

Διαβάστε Περισσότερα »

Ηλικιωμένη νόμιζε ότι μίλησε με την ανιψιά της αλλά είδε 15.000 να κάνουν «φτερά» Συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς μία 65χρονη από τη Βουλγαρία ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας μία 65χρονη από τη Βουλγαρία για απάτη και απόπειρες απάτης που έγιναν χθες στην Ημαθία.

Ειδικότερα, χθες το πρωί τηλεφώνησε άγνωστος σε μια 69χρονη σε περιοχή της Ημαθίας, παρουσιαζόμενος ως γιατρός του νοσοκομείου και ισχυρίστηκε ότι η ανιψιά της έχει τραυματιστεί σε ατύχημα και χρειάζονται χρήματα για να χειρουργηθεί.

Μάλιστα στο τηλέφωνο παρενέβη και γυναίκα συνεργός του, η οποία έκλαιγε προσποιούμενη την ανιψιά της παθούσας, με στόχο να γίνουν περισσότεροι πειστικοί.

Στη συνέχεια η παθούσα εναπόθεσε σε σημείο που της υπέδειξαν σε περιοχή της Βέροιας το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ και κοσμήματα αξίας 15.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών εντοπίστηκε και συνελήφθη η αλλοδαπή γυναίκα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή και αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αμπελοκήπων, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν τα προαναφερόμενα χρήματα και κοσμήματα, τα οποία και αποδόθηκαν στην παθούσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 65χρονη από τη Βουλγαρία μετά την επιτυχημένη απάτη σε βάρος της 69χρονης, πήρε ταξί από τη Βέροια με προορισμό των σταθμό των ΚΤΕΛ Μακεδονία, στη Θεσσαλονίκη. Εκεί την εντόπισαν και τη συνέλαβαν οι αστυνομικοί

Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι ενεργώντας με τον ίδιο τρόπο, προσπάθησαν να εξαπατήσουν την ίδια μέρα ακόμα 2 γυναίκες στην Βέροια, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να αποσπάσουν χρήματα ή κοσμήματα.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων των άγνωστων συνεργών της, όσο και για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας με στόχο την αποφυγή εξαπάτησης των πολιτών από επιτήδειους, συμβουλεύει:

  • Να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί όταν άγνωστοι προσπαθήσουν να σας πείσουν για την καταβολή χρηματικού ποσού, με το πρόσχημα επείγουσας ανάγκης συγγενικού – φιλικού προσώπου (π.χ. νοσηλεία σε νοσοκομείο).Το ίδιο μπορεί να προσπαθήσουν και τηλεφωνικά. Για τους ίδιους λόγους να μην ενδίδετε σε προτροπές για συνάντηση (ραντεβού κ.λπ.).
  • Σε περιπτώσεις που άγνωστοι επικαλούνται έκτακτη ανάγκη γνωστού -συγγενικού σας προσώπου, να επιδιώκετε πάντα οι ίδιοι να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το γνωστό – συγγενικό σας πρόσωπο, προς επιβεβαίωση των όσων επικαλούνται. Η επικοινωνία να γίνεται με δικό σας τηλέφωνο και κατόπιν δικής σας πρωτοβουλίας και να μην δέχεστε να μιλάτε με άτομο, το οποίο κάλεσαν οι άγνωστοι.
  • Σε κάθε περίπτωση, να δηλώνετε ότι δεν πρόκειται να παραδώσετε χρήματα, εάν δεν εμφανιστούν οι γνωστοί – συγγενείς σας.
  • Να μην δέχεστε σε καμία περίπτωση άγνωστα άτομα να σας οδηγήσουν σε Πιστωτικό Κατάστημα ή ΑΤΜ για ανάληψη χρηματικού ποσού.
  • Επισημαίνεται ότι από νοσοκομεία ή από δημόσιες υπηρεσίες δεν χρησιμοποιείται η πρακτική υπάλληλοί τους να μεταβαίνουν σε οικίες ή σε δημόσιους χώρους και να ζητούν από πολίτες την καταβολή χρημάτων για υπηρεσίες που παρέχουν.
  • Να έχετε πάντα διαθέσιμους τους τηλεφωνικούς αριθμούς, με τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε σε περίπτωση ανάγκης (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Νοσοκομεία, στενοί συγγενείς κ.α.).
    Να ενημερώνετε πάντα τις αστυνομικές Αρχές, ακόμη και σε περίπτωση απόπειρας απάτης σε βάρος σας.
    Ενημερώστε φίλους, συγγενείς και κυρίως τους ηλικιωμένους, προκειμένου να μην πέσουν θύματα εξαπάτησης.

Πηγή ➤  https://lawandorder.gr/


Διαβάστε Περισσότερα »

Συνελήφθη 57χρονος οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε μητέρα μπροστά στο παιδί της.....στην αγορά του χωριού. εγκαταλείποντας το θύμα του αβοήθητο.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Μια γυναίκα τραυματίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα Μακρίσια στην Ηλεία, όταν ένας 57χρονος την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του στην αγορά του χωριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive η γυναίκα περπατούσε στην άκρη του δρόμου με το παιδάκι της όταν ο 57χρονος που ερευνάται αν βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, την παρέσυρε με αποτέλεσμα να την τραυματίσει και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τον τόπο του ατυχήματος εγκαταλείποντας το θύμα του αβοήθητο.

Ευτυχώς που κινητοποιήθηκαν οι περίοικοι και έσπευσαν να βοηθήσουν τη γυναίκα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κρεστένων μόλις ενημερώθηκαν για το περιστατικό ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη και τελικά τον συνέλαβαν χθες το βράδυ.

Πηγή ➤  https://lawandorder.gr/


Διαβάστε Περισσότερα »

27χρονος ο άνδρας που βάζει το πιτ μπουλ του να σκοτώνει γάτες – Είχε πάρει μέρος στο Masterchef!....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση των φιλοζωικών οργανώσεων και μεμονωμένων πολιτών προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο άνδρας ο οποίος έχει προκαλέσει τρόμο στους ιδιοκτήτες γατιών το τελευταίο διάστημα στον Βύρωνα και την Καισαριανή καθώς βάζει το τεράστιο πιτ μπουλ του να τα κατασπαράζει!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας ο άνδρας είναι 27 ετών κα μάλιστα είχε συμμετάσχει και στο γνωστό ριάλιτι σόου Master Chef το 2022.

Μαζί με τα στοιχεία του νεαρού κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες του.

Μεταξύ άλλων, ο άνδρας, την περασμένη Παρασκευή,αφού έβαλε τον σκύλο του να σκοτώσει μια γάτα στο Σκοπευτήριο, στη συνέχεια έφυγε γελώντας ενώ στη συνέχεια οδήγησε τον σκύλο του σε νέα επίθεση λίγες μέρες μετά!

Ανάρτηση για τον 27χρονο έκανε η φιλοζωική ομάδα StreetDogs In Volos-Greece. Adespota Skilia Gates Ston Volo:

«ΤΑΥΤΟΠΟΙΉΘΗΚΕ ΤΟ ΆΝΑΝΔΡΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΤΟΥ,ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΓΑΤΕΣ ΣΕ ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΉ !!
Επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους μου μετέφεραν φωτογραφικό -βιντεοληπτικο υλικό καί πολύτιμες πληροφορίες οι οποίες οδήγησαν τελικά στην ταυτοποίηση τού ΑΝΑΝΔΡΟΥ αποβρασματος.
Μετέφερα αυτο τό υλικό σέ άτομα τά οποία ήταν παρόντα στά περιστατικά φρίκης καί αναγνώρισαν πέραν πάσης αμφιβολίας τό άτομο τό οποίο δολοφονεί γάτες.
Νά υπενθυμίσουμε ότι τήν παρελθούσα Παρασκευή 21/4 στις 16.30 έβαλε το σκυλί του νά κατασπαράξει αδέσποτη γατούλα στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, στά ουρλιαχτά δε κυρίας,αυτόπτη μάρτυρα, τής κυρίας που φρόντιζε τήν γατούλα απάντησε μετά τήν φρικτή δολοφονία τού ζώου: “πώς κάνεις έτσι; ακόμη ένα για τήν σούβλα”.
Ενδεικτικό τής ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑΣ καί τής ακραίας ψυχικής του ΔΙΑΣΤΡΟΦΉΣ καθίσταται τό ότι 2 ημέρες μετά , τήν Κυριακή 23/4 στο πάρκο Ανάληψης στον Βύρωνα καί ενώ βρισκόταν σέ εξέλιξη παιδικό πάρτυ !!!! μπήκε στον χώρο με το σκυλί του καί παρουσια δεκάδων ατόμων έβαλε τό σκυλί του νά σκοτώσει γατουλα, τήν οποία έβαλε μετά σέ σακούλα καί τήν πέταξε στά σκουπίδια !!!!!!!
Τό όνομα τού ΑΝΑΝΔΡΟΥ αποβρασματος είναι Ν.Κ( Νίκος Καρφης ) https://www.facebook.com/nikos.karfis.3
,η καταγωγή του είναι από το Καρπενήσι όπου διατηρεί ό πατέρας του ταβέρνα -ψητοπωλειο καί σέ όσες περιοχές έχει ζήσει υπάρχουν άτομα τά οποία αναφέρουν ότι προέβαινε σε πρωτοφανείς ΚΤΗΝΩΔΙΕΣ εναντίον τών αδέσποτων γατιών.
Επιθυμώ σε αυτό τό σημείο να αναφέρω ότι υπήρξαν άτομα τά οποία παρίσταντο στις αδιανοητης βαρβαρότητας δολοφονίες γατιών, τών οποίων οι περιγραφές πραγματικά ΣΟΚΑΡΟΥΝ .
Μήν φοβάστε νά καταγγειλετε κάθε άθλιο κακοποιητη ζώων, οφείλουμε όλοι ηθικά νά θέσουμε ανάχωμα σέ αντίστοιχες πρωτοφανείς ΚΤΗΝΩΔΙΕΣ οι οποίες δεν έχουν θέση σέ πολιτισμένες κοινωνίες.
Απομονωστε καί καταγγειλετε κάθε κοινωνικό απόβλητο τό οποίο κακοποιεί ζώα.
*Νά τονίσω επίσης ότι όσες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συλληφθεί είναι ανακριβείς καί συνιστούν παραπληροφόρηση».


Πηγή ➤  https://www.newsbreak.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Αυτός είναι ο αστυνομικός σκύλος που μπλόκαρε εγκληματικό σχέδιο με λεία 420.000 ευρώ...& πήρε άριστα ξανά....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ο αστυνομικός σκύλος πήρε άριστα ξανά. Οι εικόνες που πλαισιώνουν την είδηση κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Η Κως στο επίκεντρο μετά την αστυνομική επιχείρηση…

Η Κως συζητάει τα όσα έγιναν μετά από διπλή επιχείρηση της αστυνομίας. Οι πληροφορίες αποδείχθηκαν σωστές και έτσι στα δύο που έγιναν «φύλλο και φτερό» βρέθηκαν ναρκωτικά και χρήματα. Πρωταρχικό ρόλο στις έρευνες είχε και πάλι ο ειδικά εκπαιδευμένος αστυνομικός σκύλος που δεν έκανε λάθος.

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας φυτών κάνναβης, την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος Έλληνα για κατοχή, καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, το μεσημέρι εκείνης της μέρας, πραγματοποιήθηκε στοχευμένη έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην κατοικία του κατηγορούμενου όπου βρέθηκαν 4 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη και το χρηματικό ποσό των 19.500 ευρώ.

Ακολούθησε έρευνα σε εξοχική κατοικία του δράστη με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών “IBRONGKO”, όπου βρέθηκαν: ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1.997 γραμμαρίων και χιλιάδες σπόροι κάνναβης.

Επίσης, διαπιστώθηκε η ύπαρξη δύο ειδικά διαμορφωμένων θερμοκηπίων στον περιβάλλοντα χώρο της κατοικίας, μέσα στα οποία εντοπίσθηκε αναπτυγμένη καλλιέργεια φυτών κάνναβης εσωτερικού τύπου, αποτελούμενη από 337 δενδρύλλια ύψους έως 2 μέτρων.




Επιπλέον, διακριβώθηκε ότι σε εξέλιξη βρισκόταν διαδικασία αποξήρανσης δενδρυλλίων κάνναβης. Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και μαζί με την ανευρεθείσα κάνναβη, το χρηματικό ποσό και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούσε ο δράστης κατασχέθηκαν.

Εκτιμάται ότι το προσδοκώμενο όφελος του δράστη από την παραγωγή της κάνναβης υπερβαίνει τις 420.000 ευρώ. Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.


Πηγή ➤  https://www.newsit.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι για αγνοούμενο άνδρα Βρέθηκε νεκρός μέσα σε στέρνα

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι των στενών συγγενών ενός 71χρονου στην Κέρκυρα, οι οποίοι το πρωί δήλωσαν την εξαφάνισή του στην αστυνομία.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός από αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), μέσα σε μία στέρνα.

Τα πρώτα στοιχεία δεν δείχνουν εγκληματική ενέργεια, αλλά δυστύχημα. Τα ίχνη του άτυχου άνδρα είχαν χαθεί μυστηριωδώς και οι δικοί του άνθρωποι, αφού περίμεναν για λίγες ώρες, αποφάσισαν να ειδοποιήσουν τις Αρχές.

Βρήκαν το άψυχο σώμα του σε στέρνα

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο 71χρονος άνδρας, τον οποίο αναζητούσε η αστυνομία και οι διασώστες μετά τη δήλωση εξαφάνισης που έκαναν συγγενείς του το πρωί, εντοπίστηκε νεκρός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του corfutvnews.gr, το άψυχο σώμα του αγνοούμενου βρέθηκε σε μια στέρνα από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ.

H επιχείρηση για τον εντοπισμό του 71χρονου άνδρα βρισκόταν σε εξέλιξη από το πρωί στην περιοχή του Στρινίλα στο βόρειο τμήμα της Κέρκυρας.

Στις έρευνες πήραν μέρος, εκτός από τους άντρες της ΟΠΚΕ, η ομάδα ΔΙΑΣ, ενώ συνέδραμε η Πυροσβεστική αλλά και η Ειδική Μονάδα Διάσωσης με έξι μέλη της.

Πηγή ➤   https://eleftherostypos.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Γαλλία: Θύμα ληστείας Ελληνίδα αεροσυνοδός - Την μαχαί ρωσαν στον λαιμό Χρειάστηκε να εισαχθεί σε νοσοκομείο ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Επέστρεφε στο ξενοδοχείο μαζί με τον φίλο της από νυχτερινή διασκέδαση όταν δέχτηκαν την επίθεση – Χρειάστηκε να εισαχθεί σε νοσοκομείο της γαλλικής πόλης και υποβλήθηκε σε ράμματα

Παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία η νυχτερινή έξοδος μιας Ελληνίδας αεροσυνοδού στη Γαλλία

Η νεαρή αεροσυνοδός βρισκόταν για μερικές μέρες στην πόλη Λιλ η οποία βρίσκεται στη βόρεια Γαλλία προκειμένου να εξυπηρετήσει πτήσεις τσάρτερ με προορισμό την Ελλάδα. Μαζί της ήταν και ο φίλος της ενώ αμφότεροι διέμεναν στο ξενοδοχείο που της είχε κλείσει η εταιρεία στην οποία εργάζεται.

Το ζευγάρι, εκείνο το βράδυ, βγήκε για να διασκεδάσει και να πάρει μια γεύση από την έντονη νυχτερινή ζωή της γαλλικής πόλης με τον μεγάλο φοιτητικό πληθυσμό και τα κομψά καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι την ώρα που αποφάσισαν να επιστρέψουν πίσω στο ξενοδοχείο καθώς το επόμενο μεσημέρι η αεροσυνοδός θα πετούσε για Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι επέστρεψε ξημερώματα στο ξενοδοχείο, γύρω στις 03.00. Μερικές δεκάδες μέτρα μακριά από το κτίριο, δυο νεαροί πλησίασαν την αεροσυνοδό με σκοπό να την ληστέψουν. Είχαν βάλει στο μάτι, την τσάντα της, την οποία και προσπάθησαν να αποσπάσουν τραβώντας την. Η κοπέλα αντιστάθηκε όπως το ίδιο έκανε και ο φίλος της ο οποίος προσπάθησε να την προστατέψει μπαίνοντας στη μέση.

Όμως εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε ξαφνικά ένας άλλος άνδρας, μεγαλύτερης ηλικίας, κραδαίνοντας μαχαίρι. Κινήθηκε απειλητικά κατά της αεροσυνοδού και αφού πρώτα χτύπησε και απώθησε τον φίλο της, την μαχαίρωσε χωρίς κανένα δισταγμό στον λαιμό, πήρε την τσάντα της και μαζί με τους άλλους δύο δράστες εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο φίλος της κοπέλας ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και η νεαρή αεροσυνοδός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της γαλλικής πόλης όπου χρειάστηκε να υποβληθεί σε ράμματα. Άμεση ήταν κι η ανταπόκριση των υπευθύνων της αεροπορικής εταιρίας στην οποία εργάζεται, οι οποίοι φρόντισαν για τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Καταδικάστηκε για ληστεία στη Λαμία και για 4 χρόνια κυκλοφορούσε ελεύθερος και ωραίος στην πόλη...Συνελήφθη ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ο ληστής έπεσε τελικά στα χέρια αστυνομικών στη Λαμία με καθυστέρηση 4 ετών. Μαζί με τους συνεργούς του είχαν επιτεθεί σε ηλικιωμένο και τον είχαν στείλει σε νοσοκομείο…

Έστω και με καθυστέρηση ο ληστής θα κληθεί να πληρώσει για τις πράξεις του. Για τα χτυπήματα σε ηλικιωμένο στη Λαμία, που είχαν σαν αποτέλεσμα ο άτυχος άντρας να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Από το 2019 μέχρι σήμερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, ο ίδιος κυκλοφορούσε ελεύθερος. Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε δεν δίσταζε να κάνει βόλτες στην πόλη. Σε έλεγχο ακινητοποιήθηκε και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν με ποιον είχαν να κάνουν.

Συνελήφθη Έλληνας χθες (28-04-2023) το πρωί στη Λαμία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών και 21 ημερών, καθώς και σε χρηματική ποινή 1.000 ευρώ για ληστεία.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω ενέχεται σε υπόθεση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου Έλληνα, βραδινές ώρες της 07-09-2019 στη Λαμία, όπου μαζί με δύο ακόμα συνεργούς του, οι οποίοι είχαν εντοπιστεί και συλληφθεί, είχαν αποσπάσει με τη χρήση σωματικής βίας από τον παθόντα, χρηματικό ποσό, το κινητό του τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.

«Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως» καταλήγει η ανακοίνωση της αστυνομίας.


Πηγή ➤  https://www.newsit.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Αυτός είναι ο αστυνομικός που έσωσε παππού και εγγονή στις Σέρρες - Το λάθος που προηγήθηκε...Τι λέει ο αστυνομικός....της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ο αστυνομικός έγινε σωτήρας στις Σέρρες για παππού και εγγονή. Με αυτοθυσία βούτηξε σε χείμαρρο και κατάφερε να βγάλει τα δύο άτομα που κινδύνευαν να πνιγούν…

Του οφείλουν την ίδια τους τη ζωή. Παππούς και εγγονή παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά σε χείμαρρο στις Σέρρες, αλλά την πιο κρίσιμη στιγμή, ένας αστυνομικός αποφάσισε να ρισκάρει για να τους κρατήσει στη ζωή. Βούτηξε και τους έσωσε. Είχε προηγηθεί ένα εγκληματικό λάθος του 69χρονου που προσπάθησε να διασχίσει το σημείο με μηχανάκι. Πάνω είχε την μόλις 3 ετών εγγονή του, που λίγο έλειψε να πνιγεί μαζί του.

Σωτήρια αποδείχθηκε η επέμβαση αστυνομικών για έναν 69χρονο και το τρίχρονο εγγόνι του, που είχαν παρασυρθεί με μοτοποδήλατο από χείμαρρο, στις Σέρρες, με κίνδυνο να πνιγούν. Ο 69χρονος προσπάθησε να διασχίσει τον χείμαρρο με το μηχανάκι, έχοντας μαζί του και τον 3χρονο παιδί.

Δεν υπολόγισε σωστά ο 69χρονος τα νερά του χείμαρρου «φούσκωσαν» και βρέθηκαν και οι δύο μέσα στα παγωμένα νερά. Παράλληλα, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Σερρών έκαναν περιπολία στην περιοχή, όταν αντιλήφθηκαν το περιστατικό και κινήθηκαν άμεσα προς το σημείο.

Χωρίς να χάσει χρόνο, ο ένας απ’ αυτούς βούτηξε στα νερά του χειμάρρου, διασώζοντας πρώτα το ανήλικο παιδί και εν συνεχεία τον παππού. «Ακούσαμε φωνές και σταμάτησα τη μηχανή. Είδα έναν άντρα να προσπαθεί να κρατηθεί στην επιφάνεια με ένα μικρό παιδί. Το νερό σε εκείνο το σημείο ήταν πολύ βαθύ» λέει ο αστυνομικός που έγινε ήρωας στις Σέρρες και συνεχίζει:

«Χωρίς να το σκεφτώ βούτηξα μέσα. Αρχικά τράβηξα το μωρό που έκλαιγε και το πήγα σε έναν συνάδελφο. Αμέσως μετά επέστρεψα και έβγαλα και τον παππού» λέει στον Alpha. Παππούς και εγγονή μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και πλέον είναι καλά στην υγεία τους.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Απριλίου του 2023, ενώ παππούς και εγγονή παρελήφθησαν από τους οικείους τους και είναι καλά στην υγεία τους.

Πηγή ➤  https://www.newsit.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Τα πακιστανικά τηλέφωνα και τα τρία νέα ονόματα - Τα στοιχεία που οδήγησαν στις συλλήψεις Τι αναφέρει η δικογραφία - Στην υπόθεση και παλιός γνώριμος των αρχών που χαρακτηρίζεται ως μεγάλο όνομα στο χώρο της νύχτας.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Τα αδρανοποιημένα κινητά, η αγορά δυο «Πακιστανικών» συσκευών απο κατάστημα στους Αμπελόκηπους φίλου της ομάδας, ένα τηλεφώνημα λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ από πρόσωπο που αναφέρεται στη δικογραφία προς τα δυο αδέρφια που συνελήφθησαν, συνθέτουν το μωσαϊκό των στοιχείων της ΕΛ.ΑΣ.

Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με βίντεο που δείχνει 300 μέτρα μακριά από το σημείο της δολοφονίας να αποβιβάζεται από το σκούτερ Beverly και να ανεβαίνει στο λευκό βαν Fiat, ο συνεπιβάτης - εκτελεστής οδήγησαν τους αναλυτές του Ανθρωποκτονιών να στείλουν τη δικογραφία στη δικαιοσύνη για ακολουθήσουν εντάλματα σύλληψης. Μάλιστα, 15 ημέρες πριν τη σύλληψη τους, τα δυο αδέρφια, είχαν κληθεί από την Ασφάλεια, να δώσουν εξηγήσεις για το πως βρέθηκε το βαν της εταιρείας καθαρισμού στην περιοχή, χωρίς όμως να μπορούν να δικαιολογήσουν τη συγκεκριμένη διαδρομή, λέγοντας ότι και τις δυο ημέρες, παραμονή και ανήμερα, της δολοφονίας Καραϊβάζ, το βαν βρισκόταν έξω από το σπίτι του από … σύμπτωση.

Στην εμπεριστατωμένη δικογραφία που συνέταξαν οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας, γίνεται αναφορά και σε ακόμη τρία ονόματα. Πρόκειται για δυο άτομα που αγόρασαν τα πακιστανικά κινητά που χρησιμοποιήθηκαν για την ενδοσυνεννόηση και ένας παλιός γνώριμος των αρχών που χαρακτηρίζεται ως μεγάλο όνομα στο χώρο της νύχτας. «Από την επισταμένη - συνδυαστική παρατήρηση και ανάλυση του συνόλου του οπτικού υλικού, προέκυψε ότι, οι δράστες χρησιμοποίησαν για το σχεδιασμό, υλοποίηση της πράξης και την απρόσκοπτη διαφυγή τους από το σημείο ανθρωποκτονίας, τουλάχιστον μία μοτοσυκλέτα τύπου «SCOOTER», μάρκας PIAGGIO μοντέλου BEVERLY 350 μαύρου χρώματος.

Παρατηρήθηκε δε, η παρουσία ενός Ι.Χ.Φ. τύπου «βαν» λευκού χρώματος με την επιγραφή, μεταξύ άλλων (αναφέρεται στην επωνυμία της εταιρείας). Να σημειωθεί ότι τα ανωτέρω δύο οχήματα, ήτοι το BEVERLY που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας, αλλά και το βαν παρατηρήθηκαν σε κάμερες ασφαλείας της περιοχής και την προηγούμενη ημέρα να κινούνται σε ίδιους χρόνους και τόπους. Όπως προέκυψε, η ως άνω εταιρεία εδρεύει στην περιοχή της Νίκαιας, τυγχάνει ιδιοκτησίας γυναίκας υπηκόου Αλβανίας, σύντροφος της οποίας είναι ο 48χρονος.

Από τα στοιχεία της προανάκρισης σε συνδυασμό με την ανάλυση του τόπου εγκλήματος, ως πηγή πληροφοριών που αντικατοπτρίζει τη συμπεριφορά των δραστών για την κατάταξη – ταξινόμηση της ανθρωποκτονίας, εκτιμήθηκε ότι το κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν η οριζόμενη στη βιβλιογραφία «κατά παραγγελία» ανθρωποκτονία.

Για το λόγο αυτό τα δεδομένα της υπόθεσης αναλύθηκαν σε συνδυασμό με τα στοιχεία έτερων «κατά παραγγελία» ανθρωποκτονιών, που σχετίζονται με το οργανωμένο έγκλημα της Χώρας μας, αφού ο δημοσιογράφος Καραϊβάζ ασχολούνταν, μεταξύ άλλων, με το ρεπορτάζ για το εγχώριο οργανωμένο έγκλημα.

Με βάση τα στοιχεία από το αρχείο της Υπηρεσίας μας, εκτιμήθηκε ότι η παρουσία του βαν στην περιοχή του Αλίμου, πιθανόν σχετίζεται με τη δολοφονία Καραϊβάζ. Για το λόγο αυτό και προκειμένου αποσαφηνιστεί το εν λόγω ενδεχόμενο, κρίθηκε απαραίτητο να διευκρινιστεί ο λόγος παρουσίας του στα συγκεκριμένα σημεία, τόσο την ημέρα της δολοφονίας όσο και την προηγούμενη.

Από την έρευνα, διαπιστώθηκε ότι, ο 48χρονος, είναι ο διαχειριστής και υπεύθυνος της εν λόγω εταιρείας ενώ η σύντροφός του εμφανίζεται ως ιδιοκτήτρια για φορολογικούς σκοπούς.

Από την εξέταση του 48χρονου, της ιδιοκτήτριας και όλων των υπόλοιπων υπαλλήλων της εταιρείας, προέκυψαν στοιχεία τα οποία καταδεικνύουν ότι τα επίμαχα χρονικά διαστήματα, το βαν οδηγούσε ο 48χρονος. Επίσης, από έλεγχο που διεξήχθη στα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας, δεν προέκυψε η συγκεκριμένη εταιρεία να είχε αναλάβει οποιαδήποτε εργασία τόσο στο συγκεκριμένο σημείο - οδό όσο και στην ευρύτερη περιοχή του Αλίμου τα επίμαχα χρονικά διαστήματα.

Εξεταζόμενος ο 48χρονος δεν μπορούσε να δικαιολογήσει τον λόγο παρουσίας του στην περιοχή του Αλίμου, αποδίδοντας την παρουσία του βαν στους συγκεκριμένους τόπους και χρόνους και τις δύο ημέρες, σε σύμπτωση. Να σημειωθεί ότι, το βαν αναγνωρίστηκε στο οπτικό υλικό από τις κάμερες» αναφέρεται στα απόρρητα ενημερωτικά σημειώματα της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών, έχουν πλήρη εικόνα για το τι έχει συμβεί και εκτιμούν ότι υπήρξε σύμπραξη μεγάλων ονομάτων του οργανωμένου εγκλήματος που για δικούς τους λόγους ο καθένας ήθελαν να σβήσουν από τον χάρτη τον αστυνομικό συντάκτη. Ετσι, όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, η έρευνα έχει περάσει πλέον στη διαδικασία της αντίστροφης μέτρησης κατά την οποία, έχει συνταχθεί μια λίστα ονομάτων - υπόπτων τα οποία ερευνώνται ένας- ένας και αποκλείονται για να καταλήξουν οι αρχές στους εμπλεκόμενους.


Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Διαβάστε Περισσότερα »