Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Πυροσβέστες είδαν τον νεαρό να βάζει φωτιά.....Συνελήφθη 20χρονος εμπρηστής στο Δήλεσι ....συνελήφθη επ' αυτοφώρω ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Πυροσβέστες είδαν τον νεαρό να βάζει φωτιά σε κάδο απορριμμάτων, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο ανακριτικό τμήμα

Πυρπόλησε κάδους γιατί του άρεσε να βλέπει τις φωτιές

Εμπρηστής συνελήφθη επ' αυτοφώρω σήμερα στις 5.20 το πρωί στην περιοχή Πλάκα Δηλεσίου του δήμου Τανάγρας Βοιωτίας, που θεωρείται μια από τις πλέον επικίνδυνες περιοχές για πυρκαγιά.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, πρόκειται για έναν 20χρονο, ο οποίος έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Οινοφύτων, που ήταν σε επιφυλακή και μετέβησαν στην περιοχή για να σβήσουν ήδη δύο πυρκαγιές που μόλις είχαν εκδηλωθεί.

Οι πυροσβέστες είδαν τον 20χρονο να βάζει φωτιά σε κάδο απορριμμάτων, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο ανακριτικό τμήμα.

Ο νεαρός, ομολόγησε ότι πυρπόλησε τους κάδους απορριμμάτων, γιατί του άρεσε, όπως είπε, να βλέπει τις φωτιές. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό από πρόθεση κατ' εξακολούθηση σε κάδους απορριμμάτων, καθώς και σε ξηρά χόρτα και ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Οι ανακριτικοί υπάλληλοι του Π.Σ. εξετάζουν το ενδεχόμενο να σχετίζεται και με άλλους εμπρησμούς, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξαν αρκετά περιστατικά στην περιοχή, τα οποία αντιμετωπίστηκαν άμεσα, καθώς υπάρχει αυξημένη επιτήρηση, επειδή τα σπίτια είναι μέσα στο δάσος και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος πυρκαγιάς.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ  https://www.protothema.gr

Πηγή ➤


Διαβάστε Περισσότερα »

Εικόνες ντροπής....Φωτιά στη Ρόδο: Πυροσβέστες κοιμήθηκαν στο πάτωμα και τα τραπέζια του πλοίου ... οι πυροσβέστες που επέστρεφαν από το νησί ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Έδωσαν τη μάχη με τη μεγάλη φωτιά στη Ρόδο. Ο δρόμος, όμως, της επιστροφής από τα πύρινα μέτωπα ήταν επίσης δύσκολος για τους ηρωικούς πυροσβέστες. Εικόνες από το εσωτερικό του πλοίου που τους μετέφερε δείχνουν τους «πολεμιστές» αυτούς να κοιμούνται στο πάτωμα.

Αποκαμωμένοι από την καταστροφική φωτιά στη Ρόδο, οι πυροσβέστες που επέστρεφαν από το νησί αναγκάστηκαν να κοιμηθούν στο πάτωμα και τα τραπέζια του πλοίου.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν οι «Εποχικοί Πυροσβέστες» στο Facebook με πυροσβέστες που πάλευαν επί δέκα ημέρες με τις φωτιές στη Ρόδο να κοιμούνται κατά την επιστροφή τους από το νησί καταγής στο πλοίο.

Σύμφωνα με τον ALPHA, επιβάτες που είδαν τους πυροσβέστες να κοιμούνται όπου βρουν στο πλοίο, εξοργίστηκαν που δεν υπήρχε κάποια πρόβλεψη για την διευκόλυνση της επιστροφής τους.

Πηγή ➤  https://www.newsit.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Κορινθία: Στο νοσοκομείο 9χρονος που τον τσίμπησε θαλάσσια ανεμώνη......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ο 9χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου μετά το τσίμπημα που δέχθηκε στο πόδι από θαλάσσια ανεμώνη, στο Καλαμάκι Κορινθίας

Σύμφωνα με το korinthostv, το παιδί βγήκε από τη θάλασσα με αφόρητους πόνους και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου για να λάβει την ανάλογη θεραπεία και στη συνέχεια, επέστρεψε σπίτι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι το τρίτο περιστατικό στην ίδια περιοχή.

H θαλάσσια ανεμώνη μοιάζει με μέδουσα και έχει πολλά χρώματα.



Πηγή ➤https://www.newsit.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Αγκίστρι: Θρήνος στον Βόλο για την 20χρονη Δέσποινα που σκοτώθηκε όταν έπεσε με ηλεκτρικό ποδήλατο σε βράχο Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το ηλεκτρικό ποδήλατο ενώ ενημερώθηκε δικαστικός πραγματογνώμων για το δυστύχημα

Θρήνος στην τοπική κοινωνία της Αγριάς μετά την είδηση για τον τραγικό θάνατο της 20χρονης Δέσποινας στο Αγκίστρι της Αίγινας, όπου έκανε διακοπές.

Η άτυχη κοπέλα τραυματίστηκε θανάσιμα όταν το ηλεκτρικό ποδήλατο της προσέκρουσε σε βράχο. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου στην επαρχιακή οδό Λιμεναρίων-Απονήσου.

Η 20χρονη αρχικά μεταφέρθηκε στο ιατρείο του νησιού και στις 17:25 την παρέλαβε σκάφος του λιμενικού για να την μεταφέρει στον Πειραιά και από εκεί στο Αττικό, όπου στις 19:20 κατέληξε. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το ηλεκτρικό ποδήλατο στο Αγκίστρι, ενώ ενημερώθηκε δικαστικός πραγματογνώμων για το δυστύχημα.

Η Δέσποινα Παιδοπούλου, σύμφωνα με το gegonota.news, ήταν κόρη του Απόστολου Παιδόπουλου, ο οποίος είναι ελεύθερος επαγγελματίας και αναπτύσσει μεγάλη εθελοντική δράση μέσα από την Ομάδα Αμεσης Επέμβασης Πολιτικής Προστασίας της Αγριάς, ενώ η μητέρα της, Σοφία, είναι δασκάλα σε σχολείο της ευρύτερης περιοχής.

Η Ομάδα Αμεσης Επέμβασης Πολιτικής Προστασίας εξέδωσε ψήφισμα για τον αδόκητο θάνατο της Δέσποινας Παιδοπούλου, στο οποίο αναφέρει:

«Εμείς όλοι, τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Άμεσης Επέμβασης Πολιτικής Προστασίας Αγριάς, πενθούμε μαζί με τους αγαπημένους Απόστολο και Σοφία, που
έχασαν την κορούλα της Δέσποινα.

Δεν ξέρουμε με ποια λόγια να παρηγορήσουμε τους γονείς.

Ξέρουμε μόνο πως όταν ανοίξει η Ωραία Πύλη και ο ιερέας ψάλει τη Νεκρώσιμη Ακολουθία, η πιστή καρδιά τους θα πάρει ανάσα, τόσο δυνατή που μόνο όποιος την έχει ζήσει την καταλαβαίνει.

Το Δ.Σ. και τα μέλη της Ομάδας εκφράζουν τη βαθύτατη οδύνη του για τον πρόωρο θάνατο της κόρης, του επί πολλά έτη μέλους της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης.

Συμπαραστεκόμενοι στο βαρύ του πένθος, εύχονται δύναμη και κουράγιο στον ίδιο και την οικογένειά του για να ανταπεξέλθουν σε αυτή τη μεγάλη απώλεια.

Ψηφίζει:

- Να εκφραστούν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης.

- Να παραστεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας και τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδος στην εξόδιο ακολουθία.

- Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα».

Πηγή ➤ https://www.protothema.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Συμπλοκή μεταξύ μεταναστών στη Δομή Σχιστού - Πέντε συλλήψεις.....συνελήφθη και η μητέρα των δύο Αφγανών....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Συμπλοκή μεταξύ πέντε ατόμων σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (30/7) στη Δομή Σχιστού 

Συμπλοκή μεταξύ πέντε ατόμων που κατέληξε σε συλλήψεις, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (30/7) στη Δομή Σχιστού στο Πέραμα.

Ειδικότερα, όπως πληροφορείται το protothema.gr, στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Περάματος φόρεσαν χειροπέδες σε δύο αδέρφια από το Αφγανιστάν, 17 ετών, σε έναν 19χρονο από τη Σομαλία, σε έναν 18χρονο από την Υεμένη και σε μία 48χρονη από το Αφγανιστάν, μητέρα των δύο πρώτων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., οι δύο ανήλικοι από το Αφγανιστάν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ήρθαν στα χέρια με τον 19χρονο από τη Σομαλία και τον 18χρονο από την Υεμένη.

Για την υπόθεση συνελήφθη και η μητέρα των δύο Αφγανών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Συνελήφθησαν τέσσερις αν ήλικοι Αλλοδαποί νταήδες για επίθεση σε 26χρονο,,,,,

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Το περιστατικό έγινε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη συμβολή της λεωφόρου Αλεξάνδρας και Πατησίων – Οι ανήλικοι έβρισαν το θύμα και το χτύπησαν

Στη σύλληψη τεσσάρων ανηλίκων, εκ των οποίων ο ένας 15 ετών, για ομοφοβική επίθεση σε 26χρονο στον Άγιο Παντελεήμονα τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (30.7.2023) προχώρησε η αστυνομία.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν δύο 17χρονοι, πολωνικής και αλβανικής υπηκοότητας, ένας 15χρονος ελληνικής υπηκοότητας και ένας ακόμη Πολωνός 18 ετών, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Κυψέλης για σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ασκήθηκε σε βάρος τους ποινική δίωξη και στη συνέχεια οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Του επιτέθηκαν με κίνητρο τον σεξουαλικό προσανατολισμό του

Το περιστατικό συνέβη στην συμβολή της λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Πατησίων, όπου οι τέσσερις νεαροί επιτέθηκαν σε 26χρονο με κίνητρο τον σεξουαλικό προσανατολισμό του, τον εξύβρισαν και τον χτύπησαν προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Ο παθών ειδοποίησε την Άμεση Δράση και οι τέσσερις νεαροί εντοπίστηκαν λίγο αργότερα και συνελήφθησαν στη συμβολή των οδών Πατησίων και Φερών.

Στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης που οδηγήθηκαν αναγνωρίστηκαν από το θύμα και παραπέμφθηκαν στην Δικαιοσύνη.


Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

63χρονος θώπευσε αν ήλικα κορίτσια – Συνελήφθη από αστυνομικούς....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Πανικός επικράτησε στην οδό Μακεδονίας στην Πετρούπολη όταν ένας ηλικιωμένος προσέγγισε δυο ανήλικα κορίτσια και ξεκίνησε τα τις θωπεύει στο στήθος!

Τα παιδιά αντέδρασαν και ενημέρωσαν τους γονείς τους, οι οποίοι με την σειρά τους ανέφεραν το γεγονός στην αστυνομία.

Επί τόπου μετέβησαν άνδρες του τμήματος ασφαλείας Πετρούπολης που εντόπισαν και συνέλαβαν τον 63χρονο.

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Πηγή ➤  https://lawandorder.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Κωνσταντίνος Μαρής Το πρωί υπαρχιφύλακας, το βράδυ φοιτητής Ιατρικής.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Κοιτώντας τις φωτογραφίες στο κινητό του Κωνσταντίνου Μαρή, το μπλε χρώμα υπάρχει παντού. Ο ίδιος πέρασε έξι χρόνια φορώντας όλη μέρα μια μπλε στολή και συγκεκριμένα του υπαρχιφύλακα.

Από το πρωί που ξυπνούσε, μέχρι το βράδυ που έμπαινε στο σπίτι του, το μπλε δεν έβγαινε από πάνω του.

«Φυσικά υπήρξαν και φορές που μπέρδευα τις στολές», λέει χαριτολογώντας στην συνέντευξη του στην «Καθημερινή».

«Το πρωί φορούσα τη στολή μου ως υπαρχιφύλακας, και αμέσως μετά την υπηρεσία έβαζα την πετρόλ ρόμπα του γιατρού για να πάω στο μάθημα μου.

Δεν μπορούσα να κάνω και διαφορετικά».


Την ώρα που χιλιάδες υποψήφιοι των Πανελλαδικών έμπαιναν στο σύστημα την Πέμπτη για να δουν σε ποια σχολή πέρασαν, εκείνος κρατούσε όλο υπερηφάνεια το πτυχίο του από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.

Ωστόσο, ο ίδιος έχει βιώσει περισσότερο από τον καθένα αυτή την αγωνία περιμένοντας να δει τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Κι αυτό διότι ο Κωνσταντίνος Μαρής έχει δώσει Πανελλαδικές εξετάσεις, όχι μία, όχι δύο, ούτε τρεις, αλλά τέσσερις φορές. 

Πρώτη φορά Πανελλαδικές: Τραυματική εμπειρία

Η πρώτη φορά που έγραψε το όνομα του στην κόλλα χαρτιού των Πανελλαδικών εξετάσεων ήταν το 2005. Ήταν η χρονιά που θα μείνει χαραγμένη για πάντα στη μνήμη του.

«Δυστυχώς, την περίοδο που έδινα Πανελλαδικές έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου.

Πέθανε μία ημέρα πριν δώσω το τελευταίο μου μάθημα και για αυτό η μητέρα μου αποφάσισε να μην μου το πει την ίδια ημέρα ώστε να ολοκληρώσω τις εξετάσεις μου.

Εν τέλει, στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής μου πέρασα στο τμήμα Χρηματοικονομικών και Λογιστικής στο ΤΕΙ Πειραιά (νυν ΑΕΙ).

Ωστόσο, τα επόμενα χρόνια για εμάς ήταν πολύ δύσκολα μέχρι να ορθοποδήσουμε ψυχολογικά και οικονομικά», αναφέρει ο υπαρχιφύλακας, τονίζοντας πως, παρόλο που αυτό το τμήμα δεν ήταν από τις πρώτες του επιλογές, αποφάσισε να μετακομίσει από τη Χίο στην Αθήνα και να ξεκινήσει τις σπουδές του.

Δεύτερη φορά Πανελλαδικές: Αποτυχία

Η αποφοίτηση από το τμήμα του ΤΕΙ Πειραιά τον βρίσκει χωρίς σταθερή δουλειά κι έτσι ο ίδιος αποφασίζει να γυρίσει και πάλι στο νησί του.

«Αφού πήρα το πτυχίο μου το 2008 και γύρισα στη Χίο, επέλεξα να δώσω ξανά Πανελλαδικές για να μπω στη Σχολή Αστυφυλάκων.

Η απόφαση δεν ήταν εύκολη, ίσως εξαιτίας των αναμνήσεων που είχα από την προηγούμενη φορά ως μαθητής. Το αποτέλεσμα από τη δεύτερη φορά στα θρανία με απογοήτευσε.

Δεν κατάφερα να περάσω στη μοναδική επιλογή μου, αλλά για εμένα η τρίτη φορά ήταν μονόδρομος», περιγράφει, τονίζοντας πως εκείνη την περίοδο της ζωής του είχε οπλιστεί με αρκετή υπομονή ώστε να πετύχει τον στόχο του.

Τρίτη φορά Πανελλαδικές: Σχολή Αστυφυλάκων

«Το 2010 ήταν η χρονιά μου. Κατάφερα να περάσω στη Σχολή Αστυφυλάκων στα Χανιά, ενώ μάλιστα ήμουν ανάμεσα στους τρεις πρώτους νεοεισαχθέντες, έχοντας συγκεντρώσει περίπου 17.000 μόρια».

Επόμενος «σταθμός» για τον κ. Μαρή ήταν η Σητεία, όπου σπούδαζε και παράλληλα εργαζόταν ως αστυνομικός. Μεθεπόμενος η Θεσσαλονίκη και η Διεύθυνση Τροχαίας.

Ωστόσο, φαίνεται πως για τον ίδιο «τερματικός σταθμός» δεν υπάρχει, τουλάχιστον όσον αφορά τη γνώση.

Τέταρτη φορά Πανελλαδικές: Iατρική

«Ήταν το 2015, όταν πήρα τη μεγάλη απόφαση να πιέσω τον εαυτό μου και να δώσω για τέταρτη φορά Πανελλαδικές με στόχο τα Παιδαγωγικά.

Ξεκίνησα μαθήματα στο 1ο εσπερινό Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης και έκανα δύο χρόνια εντατικά, καθώς τότε, λόγω και της οικονομικής κρίσης, οι βάσεις ήταν υψηλές.

Το 2017 έδωσα Πανελλαδικές, αλλά το αποτέλεσμα εξέπληξε ακόμη και εμένα τον ίδιο.

Έβγαλα 19.200 μόρια κι έτσι επέλεξα την Ιατρική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου», διηγείται ο υπαρχιφύλακας.ε

 

Διά βίου μάθηση

Για τον Κ. Μαρή, η Ιατρική ήταν πρόκληση, αλλά και δύσκολη υπόθεση.

Ο ίδιος παραδέχεται πως ήταν μια εξαιρετικά απαιτητική σχολή με άριστη οργάνωση, την οποία δεν θα είχε ολοκληρώσει χωρίς τη βοήθεια και την υποστήριξη τόσο της διευθύντριας του στην Τροχαία Θεσσαλονίκης, Παρασκευής Παπαγεωργιοπούλου, όσο και των συναδέλφων του στο επιτελείο.

«Προσωπικά όλες τις αποφάσεις μου τις έπαιρνα όχι επειδή είχα κάποιον συγκεκριμένο επαγγελματικό στόχο -και την Ιατρική, άλλωστε, δεν σκοπεύω στην παρούσα φάση να την εξασκήσω-, αλλά επειδή αγαπώ τη διά βίου μάθηση.

Μου αρέσει να “ρουφάω” γνώση και να συναναστρέφομαι με άτομα που έχω κοινά ενδιαφέροντα.

Τώρα μάλιστα κάνω ένα μεταπτυχιακό στις καρδιαγγειακές παθήσεις, πάλι Αριστοτέλειο, ενώ θα ήθελα κάποια στιγμή δώσω κατατακτήριες για τα Παιδαγωγικά που άφησα τότε για την Ιατρική».

Να μην είναι η μόνη οδός στις Πανελλαδικές η μηχανική απομνημόνευση και η στεγνή αποστήθιση κειμένων.

Αυτό που σίγουρα άλλαξε αυτές τις τέσσερις φορές που έδωσε Πανελλαδικές ο Κ. Μαρής ήταν ο τρόπος που διάβαζε.

Ο ίδιος, μπαίνοντας στην ίδια διαδικασία ξανά και ξανά, αντιλαμβανόταν καλύτερα τι ήταν πιο σημαντικό στη μελέτη του.

Αυτό, όμως, δεν μπορεί να το κάνει τόσο εύκολα ένας 18χρονος μαθητής.

«Προσωπικά, αυτό που επιθυμώ και εύχομαι να συμβεί στο μέλλον όσον αφορά τις Πανελλαδικές εξετάσεις είναι να μην είναι η μόνη οδός η μηχανική απομνημόνευση και η στεγνή αποστήθιση κειμένων, αλλά η προσπάθεια διαμόρφωσης κριτικής σκέψης της νέας γενιάς», επισημαίνει ο ίδιος και στέλνει ένα μήνυμα σε όσους έδωσαν, αλλά δεν έπιασαν τον στόχο τους φέτος.

«Αν έχεις έναν στόχο, ούτε ο χρόνος μπορεί να σε εμποδίσει ούτε ο τρόπος της εξέτασης.

Τα πάντα είναι εφικτά από τη στιγμή που θα αποφασίσεις να “κυνηγήσεις” τις ανησυχίες σου».

Όσο για το πώς συνδύασε δουλειά και Ιατρική, η απάντηση είναι η αναμενόμενη. Έπρεπε να γίνουν κάποιες θυσίες.

«Αυτά τα έξι χρόνια όντως αφιερώθηκα στην Ιατρική. Το μόνο που κράτησα στη ζωή μου ήταν η γυμναστική και συγκεκριμένα η καλλισθενική.

Από εκεί και πέρα, αυτό που έκανα καθημερινά ήταν να πηγαίνω από τη δουλειά στη σχολή, και το ανάποδο», λέει, προσθέτοντας πως πρέπει να υπάρξει ακόμα περισσότερη υποστήριξη από την Πολιτεία σε όσους εργάζονται και παράλληλα σπουδάζουν.

«Στην αστυνομία, εν προκειμένω, δεν υπάρχει ούτε αναγνώριση ούτε επιβράβευση των πτυχίων για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν το μονοπάτι της γνώσης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται».

Ελπίζω να είναι υπερήφανος για εμένα και ελπίζω να με καμαρώνει από εκεί ψηλά.

Σε κάθε περίπτωση, ο Κωνσταντίνος Μαρής νιώθει ευλογημένος στο τέλος της ημέρας.

«Πολλές φορές, με κάθε κατόρθωμα μου, σκέφτομαι τον μπαμπά μου που δεν πρόλαβε να χαρεί μαζί μου. Ελπίζω να είναι υπερήφανος για εμένα και ελπίζω να με καμαρώνει από εκεί ψηλά.

Ο ίδιος με έμαθε να είμαι έντιμος και καθαρός άνθρωπος και αυτό προσπαθώ να είμαι στη ζωή μου.

Ελπίζω να το βλέπει».

ΠΗΓΗ: kathimerini.gr

Πηγή ➤


Διαβάστε Περισσότερα »

Συνελήφθη άνδρας επ’ αυτοφώρω για εμπρησμό σε δάσος – Κατηγορείται για άλλους δύο.εμπρησμούς απο πρόθεση ...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ενας άνδρας στα Ιωάννινα συνελήφθη επ’ αυτοφώρω την ωρα που επιχειρούσε να βάλει φωτιά

Συγκεκριμένα ο άνδρας που έβαλε τη φωτιά σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιωάννινων κατηγορείται για εμπρησμό από πρόθεση σε δασική έκταση, στην Τ.Κ. Καλεντζίου του δήμου Βορείων Τζουμέρκων, Ιωαννίνων.

Παράλληλα ο άνδρας φέρεται να έχει εμπλοκή και σε δύο εμπρησμούς απο πρόθεση σε δασική έκταση στην ίδια περιοχή.

Πηγή ➤ https://www.newsit.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Πέντε άτομα επιτέθηκαν σε 15χ ρονο ΑμεΑ και τον τραυμάτισαν στο κεφάλι....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Επίθεση από πέντε αγνώστους δέχθηκε ένας 15χρονος στα Λιόσια

Θύμα επίθεσης από πέντε αγνώστους έπεσε ένας 15χρονος ΑμεΑ στα Λιόσια.

Ειδικότερα, όλα συνέβησαν χθες Κυριακή (30/7) περίπου στις 22.00 το βράδυ ενώ ο 15χρονος βρισκόταν στον δρόμο. Τότε πέντε άγνωστοι τον προσέγγισαν, τον χτύπησαν στο κεφάλι και του προκάλεσαν ζημιές στο κινητό του τηλέφωνο.

Το παιδί μεταφέρθηκε συνοδεία της μητέρας του στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Συνελήφθη 54χρονος που χτύπησε με το αυτοκίνητό του και εγκατέλειψε οδηγό μηχανής....νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ο οδηγός του δικύκλου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Στη σύλληψη ενός 54χρονου για εμπλοκή σε τροχαίο και εγκατάλειψη τραυματισμένου οδηγού μηχανής προχώρησε η Τροχαία Καλαμάτας.

Το τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη συμβολή των οδών Κρήτης και Ακρίτα, όταν συγκρούστηκαν το αυτοκίνητο του 54χρονου με τη μηχανή ενός 29χρονου με τον οδηγό του πρώτου οχήματος να εγκαταλείπει το σημείο, σύμφωνα με το eleftheriaonline.

Ο οδηγός του δικύκλου σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

διακινητής έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε ΙΧ όπου επέβαινε εξαμελής οικογένεια! Τραυματίστηκαν και τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Μετωπικά συγκρούστηκε το ΙΧ εξαμελούς οικογένειας με αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε διακινητής παράτυπων μεταναστών, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τα τέσσερα μικρά παιδιά της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, το -παραλίγο μοιραίο- τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι στην Αλεξανδρούπολημε την εξαμελή οικογένεια να γλιτώνει πραγματικά από θαύμα, καθώς ο λαθροδιακινητής έπεσε πάνω τους, ενώ κινούνταν στον δρόμο Δωρικού – Αγνάντιας.

Τα τέσσερα παιδάκια, που όλα τους βρισκόταν στο πίσω κάθισμα, τραυματίστηκαν από τη μετωπική σύγκρουση, χωρίς, ευτυχώς, η κατάσταση τους να κρίνεται σοβαρή. Ωστόσο διακομίσθηκαν προλητπικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Μετά το τροχαίο ατύχημα συνελήφθησαν τόσο ο διακινητής, όσο και οι παράτυπου μετανάστες που μετέφερε.

Πηγή ➤https://www.newsbreak.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Κοιμήθηκε στο τιμόνι και τούμπαρε το αυτοκίνητο ....Περαστικοί βοήθησαν τον 44χρονο και την 67χρονη μητέρα του...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

«Άγιο» είχαν οι επιβάτες Ι.Χ. οχήματος, σε τροχαίο που έγινε λίγο μετά τις 13:30, έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων στις Μουρνιές Χανίων.

Το ατύχημα συνέβη όταν ο 44χρονος οδηγός αποκοιμήθηκε, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας πορείας του, να αναποδογυρίσει και να συρθεί για αρκετά μέτρα στο οδόστρωμα.

Περαστικοί βοήθησαν τον 44χρονο και την 67χρονη μητέρα του να βγουν από το όχημα, φέροντας -ευτυχώς- επιπόλαια τραύματα.

Μητέρα και γιος μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων για την παροχή πρώτων βοηθειών και προληπτικό ιατρικό έλεγχο.

Πηγή ➤https://fimotro.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Α νήλικος διέρρηξε τέσσερα καταστήματα σε 24 ώρες Άρπαξε πάνω από.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Άρπαξε πάνω από 1.200 ευρώ, πακέτα τσιγάρων και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 580 ευρώ

Η τέταρτη διάρρηξη που επιχείρησε να κάνει μέσα σε ένα 24ωρο ένας ανήλικος Έλληνας στην πόλη των Σερρών στάθηκε μοιραία γι' αυτόν, καθώς οι αστυνομικοί της Ασφάλειας βρήκαν πλάνα από κάμερες που τον είχαν καταγράψει κι έτσι συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., το μεσημέρι της Παρασκευής.

Από τα ξημερώματα της Πέμπτης ως τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο "άγουρος" διαρρήκτης παραβίασε τρία καταστήματα από τα οποία άρπαξε συνολικό ποσό 1.210 ευρώ, πακέτα τσιγάρων και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 580 ευρώ. Μάλιστα, προσπάθησε να παραβιάσει ακόμη ένα κατάστημα, χωρίς να τα καταφέρει.

Στην κατοχή του και κοντά στο σπίτι του, βρέθηκαν κρυμμένα 707 ευρώ και μέρος των κλεμμένων αντικειμένων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων. Ο ανήλικος "μπουκαδόρος" οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπές κατ' εξακολούθηση και σε βάρος των γονέων του για πλημμελή εποπτεία του.

Ανήλικοι έκλεψαν μοτοσικλέτα

Επί ενάμισι μήνα κυκλοφορούσαν στην Κέρκυρα με μια μοτοσικλέτα που είχαν κλέψει στις 13 Ιουνίου από την περιοχή του Ύψου δύο ανήλικοι, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας. Στην δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπή τροχοφόρου και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, περιλαμβάνονται και οι γονείς των ανηλίκων που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους, ενώ η κλεμμένη μηχανή επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της.

Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

Φίδι τρύπωσε σε σπίτι και προκάλεσε αναστάτωση - Αναζητείται ο ιδιοκτήτης του ερπετού...ΦΩΤΟ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Η πυροσβεστική απομάκρυνε φίδι από διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στη Θεσσαλονίκη. Το περιστατικό έγινε γνωστό από ανάρτηση σε social media ομάδας εθελοντών.

To φίδι στο μέγεθος της παλάμης έκανε την εμφάνισή του σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στη δυτική Θεσσαλονίκη, προκαλώντας αναστάτωση αλλά και την παρέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Το συμβάν ήρθε στο φως έπειτα από ανάρτηση σε κοινωνικά δίκτυα ομάδας εθελοντών, η οποία ασχολείται με εξωτικά ερπετά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους εθελοντές, πρόκειται για είδος ερπετού που συναντάται στην Αμερική και εικάζεται ότι ξέφυγε από φυλασσόμενο χώρο.

 

 Πηγή ➤https://www.newsit.gr


Διαβάστε Περισσότερα »