Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 81χρονου ημεδαπού, που βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε στον Άγιο Παντελεήμονα



Police-Voice blog ➤
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 και 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 81χρονου ημεδαπού, που βρέθηκε δολοφονημένος την 18-7-2012 μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε στον Άγιο Παντελεήμονα

Δράστιδα είναι μία 46χρονη αλλοδαπή υπήκοος Ουκρανίας, η οποία αναζητείται με ένταλμα σύλληψης

Μετά από σχετική Εισαγγελική Διάταξη, δημοσιοποιούνται τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφία της

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 81χρονου ημεδαπού που βρέθηκε δολοφονημένος την 18-7-2012 μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε στην οδό Πάτμου στον Άγιο Παντελεήμονα.

Συγκεκριμένα την 23.40΄ ώρα της 18-7-2012, μετά από κλήση, ενοίκων της πολυκατοικίας που διέμενε το θύμα, στην Άμεση Δράση, βρέθηκε από τους αστυνομικούς, μέσα στο διαμέρισμά του ο 81χρονος, νεκρός με τραύματα, που είχαν προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο, σε διάφορα σημεία του σώματός του. Ο χρόνος θανάτου προσδιορίσθηκε ότι είναι η 13-7-2012.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι δράστης της ανθρωποκτονίας είναι η αλλοδαπή υπήκοος Ουκρανίας (επ) ΛΟΖΙΔΟΥ ή ΛΟΖΙΝΑ ή LOZIDOU ή LOZINA ή KAMENETS (ον.) ΝΑΤΑΛΙΑ ή NATALIA ή NATALIYA του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ή ALEXANDROU ή ALEXANDR ή OLEKSANDR και της ΜΑΡΙΑΣ ή MARIA που γεννήθηκε το 1967 στην Ουκρανία.

Η δράστιδα φιλοξενείτο, τον τελευταίο μήνα πριν τη δολοφονία, από το θύμα στην οικία του, την οποία εγκατέλειψε εσπευσμένα την ημέρα της ανθρωποκτονίας και αναχώρησε για Ουκρανία.

Σε βάρος της ανωτέρω σχηματίσθηκε δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας ενώ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και γίνονται οι ενέργειες για την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης.

Μετά από σχετική Εισαγγελική Διάταξη, δημοσιοποιούνται τα στοιχεία ταυτότητας καθώς και φωτογραφία της ανωτέρω κατηγορουμένης. Η δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων και για τη διευκόλυνση του εντοπισμού της αναζητούμενης.
Πηγή ➤ http://www.astynomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου