Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Ενσωματώνουν τις ομάδες ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ στην άμεση δράση, Τί αλλαγές ανακύπτουν...Σ.Σ..Η ΖΗΤΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ....



Police-Voice blog ➤
Τέρμα στο προηγούμενο καθεστώς της δίδυμης διοίκησης της άμεσης δράσης και των διαχωριστικών γραμμών μεταξύ των υπηρεσιών- ομάδων επιχειρεί να βάλει η νέα ηγεσία της ΓΑΔΑ και της άμεσης δράσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις τελευταίες κρίσεις δεν τοποθετήθηκε με τις μεταθέσεις επικεφαλής ταξίαρχος στις ομάδες ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ κι αυτο γιατί το σύνολο της εποπτείας- διοικησης περιήλθε ακέραιο στο νέο ταξίαρχο της άμεσης δράσης, Βασίλη Τσίγκο. Στη ΔΙΑΣ τέθηκε ως εποπτεύων ο αστυνομικός διευθυντής κ. Φώσκολος, χωρίς όμως να διατηρεί το αυτεξούσιο κεκτημένο των προκατόχων του.

Σε ότι αφορά στη ΔΕΛΤΑ, η ομάδα υπάγεται στην άμεση δράση όμως πλέον, ήρθε πιο "κοντά" στο νέο αττικάρχη υποστράτηγο Γιάννη Διαμαντόπουλο, καθώς λαμβάνει απευθείας οδηγίες, ειδικά στις περιπτώσεις των διαδηλώσεων, όπου λειτουργεί παράπλευρα και ως το μακρύ χέρι των ΜΑΤ.

Με αυτές τις μεταρρυθμίσεις, η νέα ηγεσία στοχεύει στην άμβλυνση των αντιθέσεων και των συγκρούσεων στους κόλπους της άμεσης δράσης, που ξεκίνησαν σχεδόν άμα τη εμφανίσει στο αστυνομικό στερέωμα. Ο καιρός θα δείξει εάν το όλο εγχείρημα στεφθεί με επιτυχία κι επουλώσει ανοιχτές πληγές που προκλήθηκαν εξαιτίας κατά κύριο λόγο, του διαγκωνισμού μεταξύ φιλόδοξων αξιωματικών για να "μεταγγιστεί" προϊόντος του χρόνου η ένταση και στη βάση...

ΣΧΟΛΙΟ ΣΕΛΙΔΑΣ.P.V..ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ !!  Η ΔΙ.ΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ...Η ΖΗΤΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΝ ΔΙ.ΑΣ...H ΔΕΛΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤ..ΥΜΕΤ..

Πηγή ➤ bloko 
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου