Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Λαμία: Βρήκαν τον ασυνείδητο που παρέσυρε κι εγκατέλειψε 47χρονο, πατέρα δύο παιδιών, που δίνει μάχη στην εντατική



Police-Voice blog ➤

Η Τροχαία Λαμίας, μετά από μεθοδική έρευνα, κατάφερε να εντοπίσει τον ανεκδιήγητο οδηγό που τράκαρε κι εγκατέλειψε τον άτυχο μοτοσυκλετιστή, πατέρα δυο παιδιών, ο οποίος δίνει μάχη στην εντατική από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (27-06-2014).

Όπως λένε οι πληροφορίες, ο ασυνείδητος οδηγός αρχικά είχε αρνηθεί την εμπλοκή του στο τροχαίο και είχε πει ότι σταμάτησε για να βοηθήσει, ωστόσο αργότερα αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι το αυτοκίνητό του ήρθε σε επαφή με το μηχανάκι του 47χρονου που εργάζεται στο ΕΚΑΒ, ο οποίος σύμφωνα με τον οδηγό του αυτοκινήτου επιχείρησε να τον προσπεράσει και συγκρούστηκαν.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι ένας 41χρονο επαγγελματίας από τη Λαμία, που αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι εμπλέκεται στο τροχαίο, εξαιτλιας του οποίου ο άτυχος 47χρονος δίνει μάχη για τη ζωή του, αφού νοσηλεύεται με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι κι αυτή τη φορά θα καταφέρει να βγει νικητής, ωστόσο ακόμα η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 47χρονος, ο οποίος δεν φορούσε κράνος, είχε πέσει και στο παρελθόν θύμα σοβαρού τροχαίου και κατάφερε να κερδίσει τη μάχη στην εντατική, όπου είχε νοσηλευτεί για μήνες.

Οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται έντονα και μιλούν για "δρόμο - καρμανιόλα", αφού στο σημείο συμβαίνουν πολύ συχνά τροχαία ατυχήματα.

Πηγή: lamiareport.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου