Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Όλα τα στοιχεία για το έγκλημα στον Αγ. Δημήτριο



Police-Voice blog ➤ Ένας 22χρονος Έλληνας είναι ο δράστης της δολοφονίας ενός 30χρονου και της απόπειρας δολοφονίας ενός 20χρονου την 28η Ιουνίου 2014 στον Άγιο Δημήτριο Αττικής.

Σύμφωνα με τη σχετική παρουσίαση της υπόθεσης από την ΕΛ.ΑΣ. το πρωί εκείνης της ημέρας ο 30χρονος βρέθηκε δολοφονημένος, σε πεζοδρόμιο της οδού Εθνομαρτύρων στον Άγιο Δημήτριο, δίπλα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του πατέρα του δράστη.

Ο δολοφονηθείς έφερε τραύματα στο λαιμό και στο θώρακα, από σκάγια κυνηγετικού όπλου. Το όχημα έφερε μία οπή στη μέση του μπροστινού ανεμοθώρακα, που είχε προκληθεί από πυροβολισμό όπλου και το τζάμι από το παράθυρο της πόρτας του συνοδηγού, ήταν θρυμματισμένο. Στο εσωτερικό του βρέθηκαν εκτεταμένα ίχνη αίματος στη θέση του οδηγού και ίχνη διάτρησης από σκάγια κυνηγετικού όπλου, στο προσκέφαλο του καθίσματός του.

Επιπλέον, στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε τραυματισμένος ο αδελφός του δράστη.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας ο – ταυτοποιηθείς στη συνέχεια -ως δράστης και ο αδελφός του προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ο 22χρονος ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια το έγκλημα και την αλληλουχία των γεγονότων που προηγήθηκαν της ανθρωποκτονίας.

Όπως ισχυρίστηκε γνώριζε αρκετά χρόνια το θύμα και κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο λογομαχούσαν συνεχώς τηλεφωνικά, για προσωπικές διαφορές.

Τις πρωινές ώρες προχθές, το θύμα εντόπισε, επί της οδού Αγίου Δημητρίου, τον αδελφό του δράστη να οδηγεί το αυτοκίνητο του πατέρα του και μαζί με άλλα πέντε άτομα, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες, τον ανάγκασαν να ακινητοποιήσει το όχημα, τον ξυλοκόπησαν και τον κράτησαν παρά τη θέλησή του στο σημείο.

Στη συνέχεια, το θύμα οδηγώντας το αυτοκίνητο, με συνεπιβάτη τον 20χρονο, κινήθηκε προς το σπίτι του δράστη, με τον οποίο προηγουμένως είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά, απαιτώντας μεταξύ τους συνάντηση, προκειμένου να απελευθερώσει τον αδελφό του.

Ο δράστης κατέβηκε από το σπίτι, έχοντας μαζί του το κυνηγετικό όπλο του πατέρα του. Όταν είδε το θύμα να έρχεται, οδηγώντας το αυτοκίνητο του πατέρα του, πυροβόλησε στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου. Το θύμα αντέδρασε, επιχειρώντας να τον χτυπήσει με το αυτοκίνητο και τότε ο δράστης πυροβόλησε εκ νέου, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 30χρονο.

Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του 53χρονου πατέρα των αδελφών, βρέθηκε και κατασχέθηκε το δίκαννο κυνηγετικό όπλο, το οποίο χρησιμοποίησε ο 22χρονος.

Το όπλο αυτό, που κατείχε χωρίς άδεια ο 53χρονος, αιτία για την οποία συνελήφθη, θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις.


Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν πρωινές ώρες της χθες στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για κύρια ανάκριση.
Στη δικογραφία, με τις κατηγορίες της απλής σωματικής βλάβης, της παράνομης κατακράτησης και της κλοπής περιλαμβάνονται ακόμα ο 20χρονος και οι τέσσερις συνεργοί του, οι οποίοι συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του αδελφού του δράστη όταν τον εντόπισαν με το αυτοκίνητο.

Πηγή ➤zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου