Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Αίγιο: Ρουμάνα έβαζε την τρίχρονη κόρη της να ζητιανεύει..Μαζί με την κόρη της εξωθούσε στην επαιτεία και μια 12χρονηPolice-Voice blog ➤

Η 18χρονη μητέρα συνελήφθη και παραδέχθηκε ότι εξωθούσε στην επαιτεία την 3χρονη κόρη της και μια ομοεθνή της, προτρέποντας τις να ζητούν χρήματα από τους διαβάτες

Από την παιδική της ηλικία είχε κάνει τρόπο ζωής την επαιτεία, μια αλλοδαπή μητέρα που μόλις είχε ενηλικιωθεί. Επόμενο ήταν, λοιπόν, να παρασύρει στον κόσμο της ζητιανιάς και τη μικρή κορούλα της, αλλά και ένα ακόμη κοριτσάκι που -άγνωστο γιατί- είχε την επιμέλειά του.

Το θέαμα του μόλις τριών χρόνων κοριτσιού που πλησίαζε περαστικούς στους κεντρικούς δρόμους του Αιγίου με τεντωμένο το χεράκι του ζητώντας ελεημοσύνη, δεν πέρασε απαρατήρητο από αστυνομικούς της Ασφαλείας. Παρακολουθώντας τη μικρούλα και ένα 12χρονο κορίτσι που επαιτούσε και αυτό λίγο πιο μακριά, έφτασαν στη γυναίκα που τα είχε βάλει να ζητιανεύουν.

Η 18χρονη Ρουμάνα συνελήφθη και παραδέχθηκε ότι εξωθούσε στην επαιτεία την 3χρονη κόρη της και μια ομοεθνή της, προτρέποντας τις να ζητούν χρήματα από τους διαβάτες. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση αποτροπής από επαιτεία ανηλίκου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου, ενώ η τύχη των δυο ανήλικων κοριτσιών θα αποφασιστεί από τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες.
Πηγή ➤http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου