Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Χαλκίδα: 60χρονος καλλιεργούσε 50 δενδρύλλια χασίς! ! Συνελήφθη στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης ΦΩΤΟPolice-Voice blog ➤

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας

Φυτεία με δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, εντός αγροτεμαχίου στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθη ένας 60χρονος Έλληνας, ο οποίος κατηγορείται για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση -αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών που αφορούσαν σε καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, εντόπισαν την φυτεία σε αγροτεμάχιο, περιβαλλόμενο από φυσική και τεχνητή κάλυψη, το οποίο αποτελούσε προέκταση του αύλιου χώρου της οικίας του 60χρονου.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν να καλλιεργούνται εντός του αγροτεμαχίου συνολικά 50 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1 έως 3,5 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 60χρονου, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:
ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 508 γραμμαρίων,
ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
κυνηγετικό όπλο που κατείχε παράνομα και
81 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.
Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Οι αστυνομικές έρευνες και οι επιχειρήσεις των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Εύβοιας, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Πηγή ➤http://www.lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου