Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Στον ανακριτή ο λέκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών – είχε 7.000 αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας ! ΧΑ ΧΑ !Υποστήριξε ότι τα αρχεία ήταν για το ερευνητικό του έργοPolice-Voice blog ➤
Υποστήριξε ότι τα αρχεία ήταν για το ερευνητικό του έργο
Στον ανακριτή της Πάτρας οδηγείται σήμερα Τρίτη για να απολογηθεί, ο 40χρονος λέκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών, που φέρεται εμπλεκόμενος σε υπόθεση παιδικού πορνογραφικού υλικού, με 7.000 αρχεία στον υπολογιστή του τα οποία υποστήριξε ότι ήταν για το ερευνητικό του έργο.


Σύμφωνα με το patrastimes.gr, ο λέκτορας, οδηγήθηκε την περασμένη εβδομάδα, κάτω από άκρα μυστικότητα στον εισαγγελέα που του απήγγειλε τις κατηγορίες, προκαλώντας ερωτηματικά, ότι κανείς δεν γνώριζε την μεταφορά του στο Δικαστικό Μέγαρο, όπως συμβαίνει με κάθε άλλη υπόθεση.

Όπως είναι γνωστό, την υπόθεση επανέφερε στο προσκήνιο μετά από 5 χρόνια ο υπουργός Παιδείας, ενώ μόλις την Πέμπτη το βράδυ, υπεγράφη από τη νέα πρύτανη, η διαπιστωτική πράξη της αυτοδίκαιης υποχρεωτικής αργίας για τον πανεπιστημιακό του ΑΕΙ της Πάτρας, με την οποία τέθηκε εκτός πανεπιστημιακής κοινότητας, με αναδρομική ισχύ από τις 13 Ιουνίου 2013, οπότε είχε παραπεμφθεί από την ανακρίτρια Αθηνών. Έτσι άνοιξε ο δρόμος, από το 2009 που είχε κατηγορηθεί, να παραπεμφθεί τον Σεπτέμβριο του 2014, στην δικαιοσύνη η υπόθεση.

Πηγή: skai.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου