Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

3.000 αιτήματα αστυνομικών για μετάθεση μέσα στη ΓΑΔΑ! Ποιο στοιχείο προκύπτει



Police-Voice blog ➤
Έσπασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ τα αιτήματα για εσωτερική μετάθεση αστυνομικών που υπηρετούν εντός της δικαιοδοσίας της ΓΑΔΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr ξεπέρασαν ήδη τον ιλιγγιώδη αριθμό των 3.000 με αποτέλεσμα να ... εκδοθεί "απαγορευτικό" μετακίνησης. Όπως σημειώνουν καλά ενημερωμένες πηγές, η διαδικασία των εσωτερικών μετακινήσεων σχεδόν θα "παγώσει" αφενός υπό την ογκώδη πίεση των αιτημάτων, αφετέρου καθώς βρίσκεται στπ στάδιο της
ολοκλήρωσης του το Π.Δ. της αναδιάρθρωσης των τμημάτων, όπως και το αντίστοιχο που χθες αποκάλυψε το bloko.gr ( ΕΔΩ ) για τον καθορισμό οργανικών θέσεων κα στα επιτελεία.
Εκτός όμως από την ποσοτικοποίηση των στοιχείων που προκύπτουν από την υποβολή των αιτημάτων, ανακύπτει κι ένα στατιστικά ποιοτικό εύρημα, που μάλλον προξενεί απογοήτευση αναφορικά με το επίπεδο επαγγελματισμού του σύγχρονου αστυνομικού. Η συντριπτική πλειοψηφία των αιτημάτων, αφορούν στη μετακίνηση από μια θέση με αναλογικά πρώτου βαθμού επιχειρησιακό επίπεδο σε δεύτερο και τρίτο, που σημαίνει ότι υπολογίσμος αριθμός των νέων κατά κανόνα αστυνομικών- ειδικών φρουρών, επιδιώκουν την απαγκίστρωση τους από τις μάχιμες υπηρεσίες.
Πρόκεται για ένα συμπέρασμα που θα πρέπει να προβληματίσει έντονα την ηγεσία, καθώς τέτοιου είδους αποτελέσματα καθορίζουν συνεκδοχικά και άμεσα, την ποιότητα των δεικτών στις παρεχόμενες υπηρεσίες της Αστυνομίας (τάξης και ασφάλειας) προς τον πολίτη.
Πηγή ➤bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου