Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ Ο 20ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ: ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΟΧΤΩ ΦΟΡΕΣ 62ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΙΑ!!!



Police-Voice blog ➤
Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν χθες βράδυ στην Άνω Γλυφάδα, όπου λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του ένας 62χρονος άνδρας ο οποίος δέχθηκε δολοφονική επίθεση από έναν 20χρονο.

Ο ηλικιωμένος διατηρεί στην περιοχή κατάστημα παιχνιδιών, μέσα στο οποίο έζησε εφιαλτικές στιγμές.
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 22.00 μ.μ, όταν ένας νεαρός άνδρας εισέβαλλε σαν μαινόμενος ταύρος μέσα στο παιχνιδάδικο και επιτέθηκε στον 62χρονο καταστηματάρχη. Ο 20χρονος έφερε πάνω του σουγιά και μ΄αυτόν μαχαίρωσε οκτώ φορές, στην περιοχή του λαιμού και της πλάτης , τον άτυχο ηλικιωμένο, ο οποίος μάταια προσπαθούσε να αμυνθεί.

Από θαύμα ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δεν έχασε τη ζωή του, παρά κατάφερε να διατηρήσει τις αισθήσεις του και να βγει μέχρι το παγκάκι που βρίσκεται έξω από το μαγαζί του, όπου και τον βρήκαν οι αστυνομικοί.
Όπως προκύπτει από μαρτυρίες των γειτόνων, ο 20χρονος δράστης ήταν κάτοικος της περιοχής και ψυχολογικά διαταραγμένος, μιας και όπως είχε ομολογήσει, πίστευε πως ο 62χρονος του είχε κάνει μάγια και στο πρόσωπό του έβλεπε τον Διάβολο!

Ο δράστης συνελήφθη αμέσως από τους αστυνομικούς χωρίς να φέρει καμία αντίσταση και κρατείται στο Α.Τ. Άνω Γλυφάδας, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο.

http://anatropionline.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου