Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΦΩΤΙΑ: Δείτε ποιοι σκότωσαν τον ερευνητή των δίδυμων πύργων!



Police-Voice blog ➤
Η αλήθεια στη φόρα…
Πρώην αξιωματικός της Αμερικανικής Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας αποκαλύπτει πως ο ερευνητής συγγραφέας, Philip Marshall, που ασχολούνταν διεξοδικά με την επίθεση στουςΔίδυμους Πύργους (9/11) και τα παιδιά του σκοτώθηκαν σε ένα κτύπημα «Black Ops» της CIA…

Η Περίπτωση Αυτοκτονίας Απορρίφθηκε

Ο Wayne Madsen είπε σε μια επίδειξη που οργανώθηκε από τον Kevin Barrett, ιδρυτή της μουσουλμανικής-εβραϊκής χριστιανικής Συμμαχίας, ότι είχε καταλήξει στο συμπέρασμα μετά από έρευνα μίας εβδομάδας. O Marshall ήταν φοβισμένος με τις αποκαλύψεις του σχετικά με την 9/11, είπε ο Madsen, σημειώνοντας ότι μια πλαϊνή πόρτα, την οποία ο ερευνητής δεν χρησμιοποιούσε ποτέ ήταν ορθάνοιχτη, όταν βρέθηκε το νεκρό σώμα του. Μαζί με το Μάρσαλ βρέθηκαν επίσης νεκροί η 14χρονη κόρη του Micalia και ο 17χρονος γιος του,Άλεξ.

Ο Μάντσεν ανέφερε πως ο Μάρσαλ, ο οποίος είχε παρατηρήσει πολλές μυστικές επιχειρήσεις στην καριέρα του, είχε αποφασίσει τα τελευταία χρόνια της ζωής του να ρίξει φως σε αρκετά μυστηριώδη θέματα. Ο Μάρσαλ πίστευε πως ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους είχε σκόπιμα δημιουργήσει την επίθεση στις 9/11 για να… σπρώξει ένα κυβερνητικό πραξικόπημα.

Στο τέταρτο βιβλίο του, που υποτίθεται ότι θα αποκάλυπτε συγκλονιστικές λεπτομέρειες. Σύμφωνα με τον Μάντσεν, η σκηνή του εγκλήματος είχε καθαριστεί από «επαγγελματίες» και μάλιστα υπήρξε εκεί» μία SUV, απροσδιόριστη πινακίδα, με μια σειρά από κεραίες επικοινωνιών bristling από την οροφή» έξω από το κτίριο.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου