Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Καρέ-καρέ η κινηματογραφική διάρρηξη σε οίκο νυφικών στα Βριλήσσια!



Police-Voice blog ➤

Γνωστό οίκο νυφικών, στα Βριλήσσια, έβαλαν στο “στόχαστρό” τους άγνωστοι διαρρήκτες, χθες το βράδυ, αρπάζοντας νυφικά αξίας 40.000 ευρώ!

Ο “ποντικός” που μπήκε στην επιχείρηση αναρριχόμενος στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, πετούσε τα νυφικά φορέματα από το μπαλκόνι στους συνεργούς του, οι οποίοι τον περίμεναν σε αυτοκίνητο.

'Ηταν 21:30 χθες το βράδυ, όταν ο διαρρήκτης μπήκε στον οίκο, που στεγάζεται σε διώροφο κτίριο, την ώρα που στον πρώτο όροφο βρισκόταν ο ιδιοκτήτης με τα παιδιά του.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα με κάμερες ασφαλείας, ο κουκουλοφόρος φορούσε γάντια για να μην αφήσει αποτυπώματα και με την βοήθεια ενός φακού, ερευνά τον χώρο.

Εισέβαλε στο δωμάτιο που βρίσκονται τα βαπτιστικά είδη, άρπαξε αρκετά αντικείμενα, αλλά και 30 νυφικά, τα οποία πετάξε στη συνέχεια από το μπαλκόνι πάρκινγκ της διπλανής πολυκατοικίας, όπου τον περίμεναν οι συνεργοί του, οι οποίοι έπαιρναν τα “λάφυρα” και τα τοποθέτησαν στο αυτοκίνητο.

Την ίδια ώρα, ένα δεύτερο αυτοκίνητο φέρεται να έκανε κύκλους στο τετράγωνο με σκοπό να ενημερώσει για τυχόν αστυνομική παρουσία. Αφού ολοκλήρωσαν το έργο τους, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.




Πηγή: vrilissianews.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου