Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ..ΚΡΗΤΗ Σε σοβαρή κατάσταση ένας Ρώσος Τραυματίστηκαν 5 τουρίστες ... μετά από κεραυνό! - Πέντε άτομα στο νοσοκομείο



Police-Voice blog ➤Κεραυνός τρόμαξε γκρουπ Ρώσων τουριστών που περιηγούνταν στον αρχαιολογικό χώρο
Σπεύδουν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, όπου τραυματίστηκαν έξι Ρώσοι τουρίστες, ενώ ξεναγούνταν στο χώρο.

Οι τουρίστες, μετά από κεραυνό που έπεσε, τρόμαξαν από τον εκκωφαντικό θόρυβο και έπεσαν στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά. Κάποιοι έχασαν τις αισθήσεις τους, αλλά ευτυχώς επανήλθαν γρήγορα, ενώ μία τουρίστρια φέρεται να έχει τραυματιστεί σοβαρότερα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στην τουρίστρια, 46 ετών, τρεις γιατροί έκαναν ανάνηψη και την επανέφεραν, ενώ πληροφορία αναφέρει ότι η γυναίκα είναι έγκυος και για αυτό το λόγο διεκομίσθη στο Βενιζέλειο, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, με το ΤΕΠ να ανοίγει εκτάκτως και ειδικά για το περιστατικό.

Συνολικά το ΕΚΑΒ παρέλαβε 5 άτομα που έχουν τραυματιστε

Οι τουρίστες, μετά από κεραυνό που έπεσε σε δέντρο, κάτω από το οποίο είχαν καταφύγει για να προφυλαχθούν από τον καιρό, τρόμαξαν από τον εκκωφαντικό θόρυβο και έπεσαν στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά. Κάποιοι έχασαν τις αισθήσεις τους, αλλά ευτυχώς επανήλθαν γρήγορα, ενώ μία τουρίστρια και ένας τουρίστας τραυματίστηκαν σοβαρότερα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην τουρίστρια, 46 ετών, τρεις γιατροί έκαναν ανάνηψη και την επανέφεραν, ενώ πληροφορία αναφέρει ότι η γυναίκα είναι έγκυος.

Δεν είναι το ίδιο καλά τα πράγματα για τον άνδρα, όμως, καθώς υπέστη ανακοπή και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο - αν και δεν εφημερεύει - το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τον αρχαιολογικό χώρο. Η κατάσταση της υγείας του εκτιμάται ιδιαίτερα σοβαρή.

Συνολικά το ΕΚΑΒ παρέλαβε 5 άτομα, τέσσερα εκ των οποίων μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ.

Αμέσως μετά το συμβάν έκλεισε ο αρχαιολογικός χώρος της Κνωσού.


Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου