Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Περί σχεδίου μετάβασης της χώρας στην δραχμή ...Χαμός στη Βουλή μετά τις καταγγελίες Θεοχάρη



Police-Voice blog ➤

Ο Στρατούλης μίλησε για «διασπορά ψευδών ειδήσεων στην καρδιά του προεκλογικού αγώνα» ενώ η Θεανώ Φωτίου απείλησε με «εισαγγελικές διώξεις»

«Μύλος» έγινε η συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής μετά την καταγγελία του κ. Χάρη Θεοχάρη περί κυβερνητικής ομάδας που με στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (ΓΛΚ) ετοιμάζει σχέδιο μετάβασης της χώρας στην δραχμή.

Αμέσως αντέδρασε ο υπουργός Δημήτρης Στρατούλης που μίλησε για «διασπορά ψευδών ειδήσεων στην καρδιά του προεκλογικού αγώνα» ενώ η κυρία Θεανώ Φωτίου απείλησε με «εισαγγελικές διώξεις».

Η αρχή έγινε με τον κ. Θεοχάρη να καταγγέλλει ότι «Στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου σε συνεργασία με στελέχη του ΓΛΚ εργάζονται για την μετάβαση της χώρας στην δραχμή».

Από την πλευρά του ο κ. Στρατούλης είπε «δεν έχει καμία βάση όσα είπε ο κ. Θεοχάρης. Πρόκειται για διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσα στην καρδιά του προεκλογικού αγώνα. Ο κ. Θεοχάρης πρέπει να δώσει εξηγήσεις για τα ωμά ψεύδη».

Η κυρία Φωτίου σημείωσε «Σε περιόδους προεκλογικές ψευδείς ειδήσεις επιφέρουν εισαγγελικές διώξεις»  απειλή που προκάλεσε την αντίδραση του κ. Κώστα Μπαργιώτα με αποτέλεσμα να υπάρξει ο εξής διάλογος:

Κ. Μπαργιώτας : Τι είναι αυτά που λετε;
Θ. Φωτίου: «Αυτό που λέω… δεν θα με διακόψετε. Ντροπή σας. Με τραμπουκισμούς δεν θα τα βγάλετε πέρα με εμένα. Έχω δεχθεί πολλούς τραμπουκισμούς στην ζωή μου!
Ν. Κακλαμάνης: Επιτέλους καθίστε κάτω και οι δύο. Υπάρχει προεδρείο. Τα «εισαγγελικά» κυρία υπουργέ πιστεύω ότι δεν εννοείτε την ουσία τους  γι αυτό ας μπουν σε εισαγωγικά για τα  πρακτικά
Θ. Φωτίου : Όσο το εννοούν και οι άλλοι
Ν. Κακλαμάνης: Οι άλλοι δεν απείλησαν με εισαγγελέα.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου