Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Ακόμα ένα περιστατικό απάτης.. Μύκονος: Πουλούσαν έρωτα για... να κλέψουν



Police-Voice blog ➤

Νεαρές τουρίστριες ηλικίας 20 και 21 χρόνων «βούτηξαν» διάφορα προσωπικά αντικείμενα από το κατάλυμά του και έσπευσαν να εξαφανιστούν

Πρέπει να ένιωσε πολύ κολακευμένος ένας Τούρκος παραθεριστής που κάνει διακοπές στη Μύκονο, όταν δυο νεαρές και όμορφες Γαλλίδες προθυμοποιήθηκαν να τον ακολουθήσουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε! Δεν φαντάστηκε, όμως, ότι ο σκοπός τους ήταν... διαφορετικός από τον δικό του!

Μόλις ο Τούρκος αποκοιμήθηκε, οι νεαρές τουρίστριες ηλικίας 20 και 21 χρόνων «βούτηξαν» διάφορα προσωπικά αντικείμενα από το κατάλυμά του και έσπευσαν να εξαφανιστούν! Όμως, το θύμα διαπίστωσε την κλοπή και ενημέρωσε τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι εντόπισαν τις Γαλλίδες λίγες ώρες αργότερα, τις συνέλαβαν και βρήκαν τα κλοπιμαία στην κατοχή τους.

Τουλάχιστον τρία δωμάτια τουριστικών καλυμμάτων στην Κω είχαν χτυπήσει δυο νεαροί Έλληνες ηλικίας 19 και 21 χρόνων, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας. Στην κατοχή τους βρέθηκε μέρος από τα χρήματα και τα προσωπικά είδη που έκλεψαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ στο σπίτι του 21χρονου κατασχέθηκαν και οκτώ «φιξάκια» ηρωίνης. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κω τους άσκησε δίωξη για  κλοπές και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση. 
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου