Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Το πάγωμα των προσλήψεων ειδικών φρουρών και το μέλλον των ομάδων ΔΙΑΣ- ΔΕΛΤΑ ??



Police-Voice blog ➤
Από αναγνώστη μας λάβαμε χθες το απόγευμα την ακόλουθη επιστολή με επισημάνσεις και ερωτήματα. 
"Καλησπερα.Θα ηθελα να ρωτησω το εξης.
Οι ειδικοι φρουροι καλυπτουν πολλα κενα σε υπηρεσιες της αστυνομιας ειδικα στην Διας-Δελτα. Εδω και
4 χρονια εχει να βγει καποια προκηρυξη φρουρων και σε συνδυασμο με το οτι η αστυφυλακων ηταν κλειστη και με τα λιγα ατομα που θα μπαινουν πλεον στο σωμα μεσω της αστυφυλακων. Πιστευετε οτι με τις αποχωρησεις που γινονται απο το σωμα μεσω του συνταξιοδοτικου αλλα και με παραιτησεις-απολυσεις, αλλα και με τις μεταθεσεις- αστυφυλακοποιησεις των φρουρων υπαρχει περιπτωση να αναγκαστει το υπουργειο να βγαλει καποια προκηρυξη φρουρων η κατι παρομοιο;
Η πιστευετε οτι οι αναγκες που σιγα σιγα θα δημιουργουνται ειδικα στις δυο ομαδες που σας προανεφερα λογο της πλειοψηφιας των φρουρων, μπορουν να καλυπτουν οι αναγκες απο αστυφυλακες και γενικα απο το υπαρχον προσωπικο; θα ηθελα αν μπορειτε μια απαντηση στο mail μου,ευχαριστω πολυ.

Η απάντηση του bloko.gr: Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τί τέξεται η επιούσα. Όμως με τις σημερινές συνθήκες (μνημόνιο- κρίση) φαντάζει δύσκολο να προκηρυχθεί διαγωνισμός πρόσληψης ειδικών φρουρών. Η προηγούμενη πολιτική ηγεσία για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι δεν είχε καμία τέτοια πρόβλεψη μέσα στην ατζέντα του στρατηγικού σχεδιασμού.
Πηγή ➤ bloko.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου