Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Συνελήφθη ο Πετρακάκος σε επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στο Βόλο!



Police-Voice blog ➤ Στενός συνεργάτης του Νίκου Μαζιώτη είναι ένας εκ των δύο συλληφθέντων σε επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής την Πέμπτη σε διαμέρισμα στη διασταύρωση των οδών Γαλλίας και Περεβού, στο κέντρο του Βόλου.
Πρόκειται για τον Γιώργο Πετρακάκο, ο οποίος ήταν ένας από τους ληστές της τράπεζας του Διστόμου που διέφυγαν με φουσκωτό. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία της ταυτότητας   δύο ακόμη ατόμων που συνελήφθησαν!
petrakakos-giorgos-660-774x320
Στη σύλληψη τριών ατόμων, μεταξύ των οποίων και ο Γιώργος Πετρακάκος, συνεργός του Νίκου Μαζιώτη, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. το πρωινό της Πέμπτης στο Βόλο, έπειτα από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, κλιμάκια της οποίας κατέφθασαν στο Βόλο και κινήθηκαν με άκρα μυστικότητα. neaionia
Σύμφωνα με το e-volos.gr
Οι έρευνες εστιάστηκαν σε δύο περιοχές, αφενός στη Ν. Ιωνία και στη συμβολή των οδών Καραμπατζάκη και Παπάφη, σε ισόγεια μονοκατοικία και αφετέρου στο κέντρο του Βόλου και στη συμβολή των οδών Περραιβού και Γαλλίας, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας. nea
Με τους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής να αποκλείουν ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα και τις έρευνες να εξαπλώνονται και σε άλλα ενδεχομένως σημεία της πόλης, η εξέλιξη είχε ως αποτέλεσμα τις τρεις συλλήψεις, μεταξύ των οποίων και αυτή του Γιώργου Πετρακάκου.
Ο Γ. Πετρακάκος αναζητείτο στην ευρύτερη περιοχή μετά την προηγούμενη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην περιοχή της Χρυσής Ακτής Παναγιάς στη Ν. Αγχίαλο, ενώ κατηγορείται και για συμμετοχή σε ένοπλες ληστείες, μαζί με τον Νίκο Μαζιώτη.
Οι επονομαζόμενοι και ως οι «ληστές του Διστόμου» κατηγορούνται, μεταξύ άλλων, για την ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα Τράπεζας στο Δίστομο στις 22 Αυγούστου 2014, οπότε χρησιμοποίησαν ταχύπλοο σκάφος για τη διαφυγή τους.
Σε βάρος του Πετρακάκου και των συνεργών του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ληστείας από κοινού, κατά συρροή από δράστες ενεργούντες με καλυμμένα χαρακτηριστικά και φέροντες πολεμικό τυφέκιο και μη, της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής κατ” εξακολούθηση από δράστες ενωθέντες για την τέλεση κλοπών και ληστειών και ενεργούντες κατ” επάγγελμα, της διακεκριμένης περίπτωσης οπλοκατοχής και οπλοφορίας από κοινού κατ” εξακολούθηση.
Επίσης για τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας – παράνομης κατοχής όπλων και πυρομαχικών από κοινού κατά συρροή, πλαστογραφίας με χρήση και μη από κοινού και κατ” εξακολούθηση, αρπαγής από κοινού κατά συρροή, της διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας με φωτιά από κοινού κατ” εξακολούθηση, τελεσμένης και σε απόπειρα, της συμμορίας, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και της κατασκευής πλαστών Δελτίων Αστυνομικής Ταυτότητας.
Οι τρεις δεν προέβαλλαν καμία αντίσταση στην έφοδο των αστυνομικών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στο διαμέρισμα έχουν βρεθεί όπλα και μεγάλες ποσότητες από φυσίγγια.




Όπως έγινε γνωστό στην περιοχή του Βόλου βρέθηκε ακόμη μια γιάφκα, στη συμβολή των οδών Καραμπατσάκη και Παπάφη, στην οποία υπάρχουν όπλα ενώ δυνάμεις της αστυνομίας έχουν αποκλείσει την περιοχή και δεν επιτρέπουν τη διέλευση πεζών και οχημάτων.




φώτο απο το  taxydromos.gr και το  magnesianews.gr
Επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν από την ΕΛ.ΑΣ. μετά το πέρας των επιχειρήσεων

Πηγή ➤veteranos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου