Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ! ΚΑΛΟΟΟΟΟ ! ! Η Δανία έδινε… μικρό επίδομα και οι «πρόσφυγες» διαφώνησαν και έφυγαν..(Βίντεο)



Police-Voice blog ➤
Πολύ σωστές και βγαλμένες μέσα από την ζωή αποδεικνύονται οι ελληνικές παροιμίες όπως για παράδειγμα «εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι».


Η αφορμή για την παροιμία, μας δόθηκε από την άρνηση προσφύγων από την Συρία να αρνηθούν άσυλο στην Δανία γιατί δεν τους ικανοποιούσε το…επίδομα.

Η Δανία αποφάσισε για να περιορίσει την μεταναστευτική ροή να μειώσει το επίδομα στο μισό δηλαδή στα 700 ευρώ περίπου και γι’ αυτόν τον λόγο οι εκ Συρίας λαθρομετανάστες αρνήθηκαν να μείνουν και οδεύουν προς την Σουηδία που τους συμφέρει καλύτερα οικονομικά.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε κάποιος «εδώ ήρθαμε από την Συρία με τα πόδια, δεν θα πάμε στην Σουηδία;»

Τώρα θέλουν κάποιοι να μας πείσουν ότι όλοι αυτοί έφυγαν από την χώρα τους για να γλυτώσουν από τον πόλεμο. Όποιος θέλει να ξεφύγει από μία εμπόλεμη ζώνη μένει οπουδήποτε αρκεί να υπάρχει ειρήνη, δεν τον ενδιαφέρει πόσα θα τσεπώσει.

Δυστυχώς στην Ευρώπη δεν έχει γίνει αντιληπτό, βοηθούν βέβαια σε αυτό και οι δημοσιογράφοι που συντεταγμένα εξυπηρετούν σκοπούς που αντιβαίνουν τα συμφέροντα των λαών μας.

Ο παράλογος ανθρωπισμός που μας έχουν επιβάλλει και με την προπαγάνδα αλλά και την βία μας εμποδίζει να δούμε ότι το μόνον που ενδιαφέρει τους λαθρομετανάστες είναι να φτάσουν στην Ευρώπη να την εποικίσουν και να την κατακτήσουν θρησκευτικά και πολιτισμικά επιβάλλοντας τα δικά τους βάρβαρα ήθη και έθιμα.

Το παράδειγμα της Δανίας που μείωσε το επίδομα πρέπει να το μιμηθούν όλες οι ευρωπαϊκές χώρες και μάλιστα να πάρουν δραστικότερα μέτρα....



πηγή: elkosmos.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου