Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Αμαλιάδα: Συνελήφθησαν τρεις νεαρές με... «μακριά χέρια»



Police-Voice blog ➤

Στην κατοχή τους βρέθηκαν κλεμμένα κινητά μαζί με tablet και αρκετά χρήματα που αποδείχθηκε ότι προέρχονταν από άλλες κλοπές

Μέσα στον Ιατρικό Σύλλογο Αμαλιάδας ξάφρισαν ένα κινητό αξίας 200 ευρώ από την τσάντα μιας 39χρονης υπαλλήλου τρεις νεαρές κοπέλες με... μακριά χέρια, που λίγο νωρίτερα είχαν χτυπήσει και στο νοσοκομείο της πόλης και τις προηγούμενες ημέρες είχαν διαπράξει άλλες δυο κλοπές!



Οι τρεις δράστιδες ηλικίας 19,18 και 17 χρόνων συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας που κινητοποιήθηκαν μόλις ειδοποιήθηκαν για την κλοπή και στην κατοχή τους βρέθηκε το κλεμμένο κινητό, μαζί με άλλα, διάφορα tablet και αρκετά χρήματα που αποδείχθηκε ότι προέρχονταν από άλλες κλοπές! Λίγο πριν τρυπώσουν στον Ιατρικό Σύλλογο, οι νεαρές εκμεταλλεύτηκαν την ολιγόλεπτη απουσία ενός υπαλλήλου του νοσοκομείου και είχαν κλέψει και το δικό του κινητό.

Στην προανάκριση προέκυψε ότι τα υπόλοιπα ευρήματα προέρχονταν από κλοπές που  είχαν διαπράξει το τελευταίο δεκαπενθήμερο σε ένα φαρμακείο και ένα κατάστημα ενδυμάτων της πόλης κι έτσι αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. 

Οι νεαρές μακρυχέρες, που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για κλοπές, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας και τους ασκήθηκε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου