Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Ο Καρέλιας μοίρασε ΠΑΛΙ..«Μποναμά» 3 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενουςPolice-Voice blog ➤
«Μποναμά» 3 εκατ. ευρώ προς τους εργαζομένους εδωσε, η διοίκηση της καπνοβιομηχανίας στην καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικης γιορτής στις εγκαταστάσεις της, στην Καλαμάτα.

Η παροχή είναι η υψηλότερη στην ιστορία της εταιρείας καθώς πέρυσι η «Καρέλια Α.Ε.» είχε κάνει δώρο στους υπαλλήλους της το ποσό των 2,85 εκατομμυρίων ευρώ.
Με αυτόν τον τρόπο η εταιρία θέλησε να επισφραγίσει μια επιτυχημένη χρονιά, με  αύξηση του κύκλου εργασιών της κατά 17%, «μέσα σ’ έναν έντονο ανταγωνισμό και σ’ αβέβαιο επιχειρηματικό περιβάλλον, με φόντο τις φήμες περί Grexit, capital controls κ.λπ.» όπως  ανέφερε στη συνέντευξη τύπου που προηγήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ανδρέας Καρέλιας.
«Τόσο στην Ελλάδα όσο και στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία μας, η πορεία της συνοδεύτηκε με αύξηση των πωλήσεων και αύξηση του μεριδίου αγοράς» τόνισε ο Ανδρέας Καρέλιας, παραθέτοντας και τα οικονομικά στοιχεία:
– Στην ελληνική αγορά η καπνοβιομηχανία αύξησε τις πωλήσεις της στα τσιγάρα που ξεπερνούν το 9% κατ’ όγκον, ενώ το μερίδιο της εταιρείας από 12,7% στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς ξεπέρασε το 14,25%. Στον καπνό για στριφτό τσιγάρο, η αύξηση των πωλήσεων στην ελληνική αγορά ξεπέρασε το 19,5%, εδραιώνοντας την «Καρέλια Α.Ε.» στη δεύτερη θέση.

– Ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η πορεία της εταιρείας εκτός Ελλάδος, όπου οι πωλήσεις κατέγραψαν μία ακόμη θετική πορεία, πετυχαίνοντας αύξηση κατά 6% περίπου στα τσιγάρα και 7% στον καπνό για στριφτό.

– Στον τομέα της απασχόλησης η εταιρεία, στη χρονιά που
 πέρασε, έκανε 34 προσλήψεις, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε επενδύσεις 3,5 εκατ. ευρώ με σκοπό την αύξηση της παραγωγικής της δυνατότητας.

– Για το 2016 έχουν δρομολογηθεί επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό ύψους 14,1 εκατ. ευρώ με σκοπό την προσαρμογή της εταιρείας στη νέα κοινοτική οδηγία.
Ο διευθύνων σύμβουλος της «Καρέλια Α.Ε.» έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις επικείμενες αλλαγές, που θα φέρει στις εργασίες της εταιρείας του η εφαρμογή της κοινοτικής οδηγίας για περιορισμούς στον τρόπο παρουσίασης των πακέτων από το Μάιο του 2016. Ο ίδιος μίλησε για επιδίωξη εξόντωσης των εγχώριων 
καπνοβιομηχανιών, αλλά σ’ αυτόν τον αγώνα τόνισε «ευτυχώς δεν είμαστε μόνοι μας, μας στηρίζει και η ελληνική κυβέρνηση»
Πηγή ➤

2 σχόλια:

 1. Σ' αυτό το τελευταίο:
  «ευτυχώς δεν είμαστε μόνοι μας, μας στηρίζει και η ελληνική κυβέρνηση» να μην είναι και πολύ σίγουρος ...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εαν ειναι χρημματοδοτης της σιγουρα θα εχει την στηριξι της. Εαν....

   Διαγραφή