Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Φτιάχνουν hot spot σε στρατόπεδο στα Γιαννιτσά δίπλα σε πέντε σχολεία: ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ από τους κατοίκους!Police-Voice blog ➤
Καζάνι που κοχλάζει η κατάσταση στα Γιαννιτσά… αφού ετοιμάζονται να συγκεντρώσουν χιλιάδες πρόσφυγες δίπλα σε σχολεία! Με τα τρακτέρ τους πήγαν στην είσοδο του στρατοπέδου σήμερα οι κάτοικοι των Γιαννιτσών- Καταδικάζουν τις ακραίες αντιδράσεις, αλλά κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου – Αναζητούνται οι δράστες του εμπρησμού στα μαγειρεία.Η τοπική κοινωνία βρίσκεται σε αναστάτωση, καθώς ακριβώς δίπλα στο στρατόπεδο 501, που προορίζεται για χώρος φιλοξενίας προσφύγων, υπάρχει σχολικό συγκρότημα πέντε δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων, όπως διαβάσαμε σε αστυνομικό πόρταλ και άρθρο.
Η πλειοψηφία της τοπικής κοινωνίας παίρνει αποστάσεις από τους ακραίους, αλλά οι πολίτες προειδοποιούν την κυβέρνηση για την επικίνδυνση «συγκατοίκηση». Σήμερα πραγματοποίησαν νέα συγκέντρωση στην είσοδο του στρατοπέδου και παρέταξαν συμβολικά στην περίμετρο τα τρακτέρ τους.
aaanantia
Σύμφωνα με τοπικές πηγές, το βράδυ της Παρασκευής και μετά την ολοκλήρωση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου, ορισμένοι πολίτες στο Δήμο Πέλλας συγκεντρώθηκαν έξω από το στρατόπεδο Φιλιππάκου για να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στην εγκατάσταση προσφύγων.
Μάλιστα, κάποιοι απειλούσαν ακόμη με κατάληψη, αλλά και με πυρπόληση του χώρου, ώστε να το εμποδίσουν να συμβεί. Κάτι που έγινε καθώς φωτιά ξέσπασε στις δέκα και μισή το βράδυ του Σαββάτου στα μαγειρεία του στρατοπέδου. Η φωτιά έσβησε με επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γιαννιτσών. Με το που ξέσπασε η φωτιά έφτασαν στην περιοχή δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε άντρες.
Και σήμερα οι κάτοικοι διαδήλωσαν την αντίθεσή τους με συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το στρατόπεδο.
aaanantias
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου