Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΧΑΜΟΣ στην Βουλή για τον διορισμό Μυλόπουλου στην Αττικό Μετρό! Για «επιτομή της λαμογιάς» μίλησε ο Ηλίας Κασιδιάρης! “Τα χαμάμ, τα μπόνους και τα iphone στις γκόμενες!” (ΒΙΝΤΕΟ)


Police-Voice blog ➤ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ! !
H αντιπολίτευση άσκησε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση τόσο για την αμφιλεγόμενη θητεία του κ. Μυλόπουλου στο πανεπιστήμιο όσο και για το αν τα τυπικά του προσόντα αρκούν για να ηγηθεί μιας από τις καλύτερες εταιρίες του δημοσίου. Ο πρώην πρύτανης είναι καθηγητής υδάτινων πόρων.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μυλόπουλος ερευνήθηκε από την Δικαιοσύνη για 27 υποθέσεις μεταξύ των οποίων το WC που κατασκεύασε στο γραφείο του, τα ταξίδια που πραγματοποιούσε στην Κωνσταντινούπολη και τα iphone που δώριζε σε γνωστές κυρίες της show biz.
milo
«Μας φέρνετε ανθρώπους που είναι φίλοι σας… Τα βιογραφικά τους δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ» είπε αρχικά ο κ. Γιάννης Τραγάκης (ΝΔ) προς τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη που ανέλαβε την εισήγηση της πρότασης.
Για «επιτομή της λαμογιάς» μίλησε ο Ηλίας Κασιδιάρης (ΧΑ). «Δεν έχουμε να κάνουμε με σύζυγο ή συγγενή αλλά με τον πρύτανη που έφτιαχνε τουαλέτες με τα λεφτά του δημοσίου» ειπε ο βουλευτής και πρόσθεσε «Ξεκίνησε από το ΠΑΣΟΚ και όπως όλα τα λαμόγια σήμερα βρίσκεται στο ΣΥΡΙΖΑ. Θα κάνει ότι έκανε και στο ΑΠΘ και θα κάνει ταξιδάκια στην Κωνσταντινούπολη. Θα πηγαίνει στην Κωνσταντινούπολη να εξετάζει τα χαμάμ. Είναι πρύτανης στην διαπλοκή και στη λαμογιά. Εδινε 2.000 ευρώ μπόνους στον εαυτό του και I phone στις γκόμενες».
«Η γυναίκα του Καίσαρα θα πρέπει όχι μόνο φαίνεται αλλά είναι και τίμια» είπε ο βουλευτής της ΕΚ Μάριος Γεωργιάδης λέγοντας πως «συνεχίζονται οι διορισμοί των στενών φίλων και συγγενών του ΣΥΡΙΖΑ». Μάλιστα ρώτησε τον κ. Γιάννη Μυλόπουλο «εάν είναι συγγενικό του πρόσωπο ο κ. Μυλόπουλος που πρόσφατα διορίσθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης;» Ο κ. Γιάννη Μυλόπουλος, σε εμφανή αμηχανία απάντησε πως «είναι αδελφός μου, αλλά δεν έκανα εγώ τον διορισμό του…» για να του επισημάνει ο βουλευτής «πως δεν είπα ότι τον διορίσατε εσείς, η κυβέρνηση τον διόρισε όπως και εσάς και αυτήν κρίνω…»
Η απάντηση του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπρίτζη για την αντικατάσταση του προηγούμενου Προέδρου της Αττικό Μετρό και την επιλογή του κ. Γιάννη Μυλόπουλου ήταν «θέλω να είναι άνθρωπος της εμπιστοσύνης μου…»!
Ο κ. Γιάννη Μυλόπουλος κλείνοντας απάντησε ότι «ευτυχώς για μέναν για όλες αυτές τις υποθέσεις που αναφέρθηκαν έχει απαντήσει η Δικαιοσύνη. Και όλες έχουν κλείσει οριστικά και τελεσίδικα. Ειδικότερα, με αφορμή το νόμο Διαμαντοπούλου είχαν δεχθεί ως πρύτανης του ΑΠΘ μια ανοίκεια επίθεση από μερίδα του Τύπου. Ευτυχώς για καλή μου τύχη για όλα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν άνοιξαν 27 εισαγγελικές έρευνες όπου για όλες διαπιστώθηκε ότι ήταν ψευδείς και μπήκαν στο αρχείο. Η μόνη υπόθεση που έφτασε στο ακροατήριο ήταν για τα ταξίδια μου στο Πατριαρχείο, και αθωώθηκα με εισήγηση του εισαγγελέα και αυτό που ακούστηκε στο δικαστήριο ήταν ότι ήμουν επιστημονικός συνεργάτης ενός εθνικής και οικουμενικής σημασίας έργο αυτού της αποκατάστασης της Ιεράς Μονής της Χάλκης, προκειμένου να ήταν έτοιμο σε περίπτωση που θα λειτουργούσε η Σχολή της Χάλκης…» ενώ για την αρθρογραφία του στην Εφημερίδα των Συντακτών επέμεινε ότι «δεν ντρέπομαι για τις πολιτικές μου θέσεις που έχω εκφράσει δημοσίως, εγώ έχω επιλέξει με τις δημόσιες παρεμβάσεις μου να είμαι χρήσιμος και όχι να κάνω δημόσιες σχέσεις μέσα από την αρθρογραφία μου.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου