Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ… Γεμίζουν και Οπλίζουν τα LEOPARD 2! Οι Ρώσοι μας τα έδιναν στη μισή τιμή ΑΛΛΑ…



Police-Voice blog ➤
Επιτέλους έφτασε η στιγμή να Γεμίσουν και να Οπλίσουν τα Τεθωρακισμένα στον Έβρο τύπου LEOPARD 2 ,αφού κάποιοι ειδήμονες πήραν τα Άρματα αλλά ξέχασαν τα βλήματα!!!
Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) ολοκληρώθηκε η παραλαβή νέων βλημάτων 120 χιλιοστών επ΄ ωφελεία Μονάδων Τεθωρακισμένων του Στρατού Ξηράς, για τα άρματα LEOPARD 2, μέσω Διακρατικής Συμφωνίας μεταξύ ΥΠΕΘΑ και Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας.
Η προμήθεια περιλαμβάνει βλήματα Κινητικής και Χημικής Ενεργείας.
Με την υλοποίηση της παραπάνω προμήθειας των Βλημάτων επιτυγχάνεται η επαύξηση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων των Μονάδων Τεθωρακισμένων.
Να επισημανθεί πάντως οτι η απόφαση για την προμήθεια των βλημάτων και μάλιστα με άμεσες ενέργειες ήταν του πρώην ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου , όταν ενημερώθηκε οτι τα Άρματα είναι χωρίς βλήματα !
Σχόλιο:
Τώρα γιατί πήραμε Γερμανικά LEOPARD 2 χωρίς βλήματα, ενώ οι Ρώσοι μας έδιναν στη μισή τιμή και με τα Πυρομαχικά τους τα Ρώσικα Τεθωρακισμένα ; …Θα σας γελάσω!
Επίσης αφού έχουμε βιομηχανία που κατασκευάζει βλήματα και πυρομαχικά στην Ελλάδα γιατί δεν τα κατασκευάζουμε στην Ελλάδα πάλι θα σας γελάσω!
veteranos
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου