Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γάτα που χάθηκε στο Λονδίνο βρέθηκε στο Παρίσι μετά από 8 χρόνια! (ΒΙΝΤΕΟ)



Police-Voice blog ➤
Μια γάτα που εξαφανίστηκε κατά την διάρκεια ενός Πρωτοχρονιάτικου πάρτυ στο Λονδίνο βρέθηκε στο Παρίσι μετά από οκτώμισι χρόνια και πρόσφατα επέστρεψε στην αγκαλιά των ιδιοκτητών της.
Η γάτα με το όνομα Moon Unit εξαφανίστηκε από το σπίτι της Μάρνα Τζίλιαν και του Σον Πέρντι στο Λονδίνο και βρέθηκε -άγνωστο πώς- στο Παρίσι.
«Είχαμε ένα πάρτι πριν οκτώμισι χρόνια» αναφέρει η κ. Τζίλιαν «και με κάποιο τρόπο πρέπει να βγήκε έξω από το σπίτι. Πέρασαν χρόνια ψάχνοντας για εκείνη. Αφισοκολλώντας, μοιράζοντας φυλλάδια, τηλεφωνώντας παντού όμως πουθενά η γάτα».
Τον Ιούνιο που πέρασε οι ιδιοκτήτες της γάτας έλαβαν ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα από το από την οργάνωση διάσωσης ζώων ADAD που έχει τη βάση της στη Γαλλία.
«Μας είπαν πως μια γάτα είχε βρεθεί στο Παρίσι και μας είχαν εντοπίσει από το μικροτσίπ της» εξηγούν οι ιδιοκτήτες. «Δεν πίστεψα πως ήταν αυτή, νόμιζα πως ήταν κάποιο λάθος μέχρι που λάβαμε μερικές φωτογραφίες» αναφέρει χαρακτηριστικά η Τζίλιαν και συνεχίζει «είχε μια χαρακτηριστική ρίγα στην μύτη της και έτσι μόλις είδαμε την φωτογραφία ξέραμε πως ήταν αυτή».
Ερωτηματικό παραμένει ωστόσο πως η Moon Unit βρέθηκε στο προάστιο Εσόν του Παρισιού. «Υποθέτουμε πως είτε ταξίδεψε ως λαθρεπιβάτης, είτε βρήκε κάποια νέα οικογένεια η οποία την πήγε ως την Γαλλία και μετά το ‘σκασε. Η πρώτη εκδοχή φαίνεται όμως πιο πιθανή» σημειώνει η οικογένεια.
Οι ιδιοκτήτες της ταξίδεψαν ως την γαλλική πρωτεύουσα για να την παραλάβουν. Μάλιστα οι διασώστες της είχαν φροντίσει να διευθετήσουν και το απαραίτητο διαβατήριο της γάτας ώστε να κάνει το ταξίδι της επιστροφής. Σε ένδειξη εκτίμησης προς την οργάνωση που βρήκε την Moon Unit η οικογένεια συγκεντρώνει αυτό το διάστημα χρήματα από δωρεές.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου