Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΦΑΕ ΜΑΥΡΟ ! Γιατί δεν χωνεύουν την Άννα; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! ΠΩΣ Η AEGEAN «έκοψε» την Κορακάκη…



Police-Voice blog ➤
Αγαπητοί φίλοι,
Προχτές που πετούσα απο Θεσσαλονίκη προς Αθήνα με Ετζίαν, διάβασα το περιοδικό Blue που υπάρχει στο αεροσκάφος ( ένα πολύ αξιόλογο περιοδικό και γενικά με πολύ καλά άρθρα ) και με έκπληξη είδα ότι έλειπε απο ανάλογο άρθρο σελίδα 124 – δείτε στον σύνδεσμο την ηλεκτρονική έκδοση – οποιαδήποτε αναφορά στην χρυσή μας διπλή Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη.
https://en.aegeanair.com/travel-information/on-board/blue-magazine/blue-61/
Το άρθρο τιτλοφορείται η Ελλάδα της αισιοδοξίας . Golden Greeks
Επικοινώνησα με την Ετζίαν για να εκφράσω την δυσαρέσκειά μου, και σε δυο μέρες πήρα απάντηση απο το γραφείο δημοσίων σχέσεων – πολύ γρήγορα και μπράβο τους.
Η απάντηση ήταν ότι δεν καταχωρήθηκε η Άννα Κορακάκη στο άρθρο, διότι το άρθρο γράφτηκε και εκτυπώθηκε πριν τα μετάλλια των αθλητών μας, οπότε δεν μπορούσε να γίνει αλλαγή. Κάτι το οποίο δεν είναι αληθές !
Διότι, αλλαγές έγιναν στο άρθρο πριν την τελική εκτύπωση, χωρίς να συμπεριλάβουν την Άννα Κορακάκη σε αυτό.
Εαν διαβάσετε το άρθρο λέει ξεκάθαρα ότι o Πετρούνιας και η Στεφανίδου είναι χρυσοί Ολυμπιονίκες. Άρα αλλάξανε το αρχικό άρθρο. Με δεδομένο όμως, ότι η Άννα Κορακάκη πήρε τα δυο της χρυσά μετάλια ΠΡΙΝ απο τους άλλους δυο χρυσούς μας Ολυμπιονίκες, θα ήταν τουλάχιστον πολύ πιο αντικειμενικό να συμπεριληφθεί και η Κορακάκη σε αυτό το άρθρο, πράγμα που δεν έγινε.
Νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με τις διαμαρτυρίες της αθλήτριας, οπότε και την απέκλεισε και η Ετζίαν απο το περιοδικό της, ίσως για να είναι αρεστή στην κυβέρνηση.
Νομίζω ότι αυτό πρέπει να δημοσιευτεί για να μάθουμε τελικά τι συνέβη. Όποιος διαμαρτύρεται στην Ελλάδα των μνημονίων και του ξεπουλήματος πρέπει να του κλείνουμε το στόμα;;
Περίμενα μια πιο αληθινή και υπευθυνη απάντηση απο την Ετζίαν ( που είναι κατά τα άλλα, μια πολύ καλή αεροπορική εταιρία ).
Από τον Θανάση Παπαπαύλο – press-gr.com
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου