Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Πανικός στο κέντρο της Άρτας: Λήστεψαν μάνα και γιό την ώρα που πωλούσαν χαλιά



Police-Voice blog ➤
Όσα χρήματα είχαν βγάλει πουλώντας χαλιά σε μια εμποροπανήγυρη έξω από το Εκθεσιακό Κέντρο της Άρτας δυο πλανόδιοι πωλητές, μητέρα και γιος, κατέληξαν στις τσέπες τεσσάρων νεαρών ληστών που τους επιτέθηκαν και τους χτύπησαν! Μάλιστα, ο ένας είναι ανήλικος.
Οι τρεις δράστες ηλικίας 17, 20 και 22 χρόνων και ένας ακόμη συνεργός τους του οποίου τα στοιχεία ταυτότητας ερευνώνται από τους άνδρες της Ασφάλειας, καραδοκούσαν σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου είχαν στήσει το εμπόρευμά τους οι πωλητές, περιμένοντας να φύγει ο κόσμος για να δράσουν. Τότε, χτύπησαν την 40χρονη γυναίκα και τον 21χρονο γιο της, άρπαξαν όσα χρήματα είχαν και εξαφανίστηκαν.
Ωστόσο, η ληστεία εξιχνιάστηκε άμεσα και ταυτοποιήθηκαν οι τρεις από τους τέσσερις δράστες. Από αυτούς, συνελήφθη μόνο ο 17χρονος στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του συνεχίζονται, ενώ τα θύματά τους μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας για τις πρώτες βοήθειες.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου