Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Απίστευτη ΕΞΕΛΙΞΗ στην υπόθεση δολοφονίας του Βαγγέλη Γιακουμάκη!



Police-Voice blog ➤
Νέα εξέλιξη στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη αφού για δεύτερη φορά αντικαταστάθηκε η ανακρίτρια που «έτρεχε» την ανάκριση η οποία είχε αναλάβει την υπόθεση, από την αρχική ανακρίτρια που πήρε άδεια λόγω εγκυμοσύνης, μόλις πριν από έναν χρόνο.
Με δεδομένο την ογκωδέστατη δικογραφία είναι προφανές ότι η νέα δικαστική λειτουργός θα χρειαστεί ένα μεγάλο χρονικό διάστημα προκειμένου να τη μελετήσει δοκιμάζοντας τις αντοχές της οικογένειας του αδικοχαμένου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής σχολής στα Ιωάννινα.
Κι όλα αυτά ενώ έχει περάσει 1,5 χρόνος από τον εντοπισμό του πτώματος του νεαρού Ρεθυμνιώτη σε κατάσταση προχωρημένης σήψης με κομμένες τις φλέβες του δεξιού χεριού και παραμορφωμένα σημεία του σώματος και του προσώπου του από επιθέσεις ζώων.
Ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, Δημήτρης Μπούκας, μιλώντας στην Espresso, δήλωσε ότι «Η αλλαγή του δικαστικού λειτουργού θα πάει για ακόμα μία φορά πίσω την υπόθεση για την οποία η οικογένεια έχει κάνει τα αδύνατα δυνατά να τη φέρει σε αυτό το σημείο που βρίσκεται».
Θυμίζουμε ότι η δημοσιογραφική έρευνα της υπόθεσης Γιακουμάκη αποκάλυψε  «άγρια» καψώνια που έπαιρναν τη μορφή βασανιστηρίων σε βάρος του άτυχου νεαρού από «σκληρούς» σπουδαστές από την Κρήτη στην ίδια σχολή με αποτέλεσμα το δραματικό φινάλε.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου