Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΚΡΙΜΑ ! ! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! «Μαμά φεύγω»:Τα τελευταία λόγια της 22χρονης φοιτήτριας στην Θεσσαλονίκη

! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! «Μαμά φεύγω»:Τα τελευταία λόγια της 22χρονης φοιτήτριας στην Θεσσαλονίκη


Police-Voice blog ➤
Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος της 22χρονης φοιτήτριας στην Θεσσαλονίκη. Η νεαρή κοπέλα βρήκε τραγικό θάνατο, πέφτοντας από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ στην οδό Σοφού, όπου διέμενε.
Όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, λίγο πριν πέσει στο κενό, η νεαρή κοπέλα τηλεφώνησε στην μητέρα της και την αποχαιρέτησε: «Μαμά φεύγω..»
Φίλοι και συγγενείς στα Γιαννιτσά συγκλονίστηκαν στο άκουσμα της είδησης, ενώ οι γονείς της, που είχαν μεταναστεύσει μόλις πριν από μερικές μέρες στη Γερμανία για δουλειά, για μια καλύτερη τύχη, κλήθηκαν να κάνουν το δύσκολο ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα εσπευσμένα.
Ήταν λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Δευτέρας, όταν, έντρομες, δύο συμφοιτήτριες της 22χρονης ενημέρωσαν την Αστυνομία ότι η φίλη τους είναι αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο έξω από την εστία. Η κοπέλα έπεσε από το μπαλκόνι του πρώην ξενοδοχείου «Εγνατία», όπου στεγάζεται παράρτημα των φοιτητικών εστιών, στην οδό Λέοντος Σοφού. Μπροστά στα μάτια των δύο κοριτσιών ξεψυχούσε η φίλη τους, πριν προλάβουν να τη συγκρατήσουν! Η κοπέλα ήταν ζωντανή κατά τη μεταφορά της με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.
Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήταν αθλήτρια του kick boxing έχοντας στο ενεργητικό της αρκετές διακρίσεις. Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι οδήγησε τη γλυκιά Λίνα Κ., φοιτήτρια Βιολογίας στο ΑΠΘ στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή της, πέφτοντας από τον ένατο όροφο.
Όπως είπε στην εφημερίδα ο προπονητής της, συναντήθηκε με την Λίνα το περασμένο Σάββατο στο γυμναστήριο του στα Γιαννιτσά όπου και καταγόταν η άτυχη κοπέλα: «Το Σάββατο ήρθε και μου ζήτησε να δώσει εξετάσεις για το δεύτερο ντάν. Ήταν φυσιολογική και δεν έδειχνε να έχει κάποιο πρόβλημα. Έπεσα από τα σύννεφα όταν έμαθα το δυσάρεστο. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος ήταν ο λόγος» είπε o coach της άτυχης νεαρής.
Το τελευταίο τηλεφώνημα της Λίνας Κ. στρέφει τις έρευνες της Αστυνομίας στην εκδοχή της αυτοκτονίας, χωρίς πάντως να έχουν αποκλειστεί και άλλες πιθανότητες.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου