Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

ΟΤΑΝ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΠΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ ?? ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ Το βίντεο που πρόδωσε τους δολοφόνους του Ελληνα πρέσβη -Από τις κάμερες ασφαλείας

ΟΤΑΝ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΠΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ ?? ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ Το βίντεο που πρόδωσε τους δολοφόνους του Ελληνα πρέσβη -Από τις κάμερες ασφαλείας


Police-Voice blog ➤
Το βίντεο που βοήθησε την αστυνομία του Ρίο ντε Τζανέιρο να λύσει το μυστήριο της δολοφονίας του Ελληνα πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη έδωσε στη δημοσιότητα τοπικό ΜΜΕ.
Πρόκειται για το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, το οποίο δημοσίευσε η globo. Σε αυτό φαίνονται ο φερόμενος ως εραστής της συζύγου του πρέσβη, ο αστυνομικός Σέρτζιο Γκόμες Μορέιρα Φίλιο και ο εξάδελφός του, Εντουάρντο Μορέιρα ντε Μέλο, να βγαίνουν από το συγκρότημα στο οποίο ζει η οικογένεια της συζύγου του πρέσβη. Οι τρεις τους έχουν προφυλακιστεί για τη δολοφονία του πρέσβη.
Οπως γράφει η globo, στις 19:53 της περασμένης Δευτέρας ο Σέρτζιο Γκόμες Μορέιρα Φίλιο και ο εξάδελφός του ήταν για μία ώρα έξω από το σπίτι στο οποίο βρισκόταν ο πρέσβης, πριν μπουν σε αυτό. Σχεδόν τρεις ώρες αργότερα ο πρώτος φεύγει μόνος, με αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει ο πρέσβης και επιστρέφει πεζός.
Στις 2:30 τα ξημερώματα της Τρίτης, ο αστυνομικός πάρκαρε ξανά μπροστά από την πόρτα του σπιτιού και εμφανίζεται ο εξάδελφός του. Σύμφωνα με τις αρχές, το όχημα έφυγε από εκεί με το άψυχο σώμα του Ελληνα διπλωμάτη.

 

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου