Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΒΡΩΜΕΡΗ ΜΑΝΑ! Ιταλίδα «ΕΒΓΑΛΕ» στην πορνεία την 12χρονη κόρη της! – Την έβαζε να κάνει σεξ με ηλικιωμένους για… 5 ευρώ!!!

ΒΡΩΜΕΡΗ ΜΑΝΑ! Ιταλίδα «ΕΒΓΑΛΕ» στην πορνεία την 12χρονη κόρη της! – Την έβαζε να κάνει σεξ με ηλικιωμένους για… 5 ευρώ!!!


Police-Voice blog ➤
Στη σύλληψη μίας 31χρονης από το Σαλέρνο της Ιταλίας προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, με την κατηγορία της εξώθησης στην πορνεία της ανήλικης κόρης της.
Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η γυναίκα από τον περασμένο Ιούνιο προγραμμάτιζε ερωτικά ραντεβού με έναν ηλικιωμένο, ο οποίος ερχόταν σε σεξουαλική επαφή με την 12χρονη κόρη της.
Ο άνδρας, μάλιστα, πλήρωνε την ανήλικη έπειτα από κάθε συνάντηση με ποσά από πέντε έως 15 ευρώ.
Από τις έρευνες της ιταλικής αστυνομίας, προέκυψε ότι συχνά η 31χρονη επικοινωνούσε τηλεφωνικά με την ηλικιωμένο παριστάνοντας την 12χρονη κόρη της και κανονίζοντας την επόμενη συνάντηση.
Την ίδια στιγμή, η 31χρονη κατηγορείται και για εκβίαση καθώς ζητούσε χρήματα από έναν 47χρονο, με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση, ώστε να μην αποκαλύψει τη διπλή ζωή του στη σύζυγό του.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η γυναίκα ισχυριζόταν ότι ο 47χρονος είναι ο βιολογικός πατέρας της δεύτερης κόρης της, με αποτέλεσμα να απαιτεί περισσότερα χρήματα, ενώ συνολικά λέγεται πως κατάφερε να αποσπάσει από τον άνδρα περίπου 14.000 ευρώ.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου