Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Θα τρελαθούμε να πληρώνουμε!! 20 επιπλέον σταθμούς διοδίων στην Εγνατία θέλει το ΤΑΙΠΕΔ!

Θα τρελαθούμε να πληρώνουμε!! 20 επιπλέον σταθμούς διοδίων στην Εγνατία θέλει το ΤΑΙΠΕΔ!


Police-Voice blog ➤
20 επιπλέον σταθμούς διοδίων , βάζουν ως προαπαιτούμενο στο ΤΑΙΠΕΔ, για την ιδιωτικοποίηση της Εγνατίας Οδού.
Οι απαιτήσεις μεγαλώνουν από την πίεση που ασκείται για την ολοκλήρωση της κατασκευής, αλλά και τη λειτουργία των δέκα προγραμματισμένων σταθμών, μετωπικών διοδίων, οι οποίοι σύμφωνα με το Ταμείο πρέπει να είναι σε πλήρη ετοιμότητα μέχρι τα τέλη του χρόνου.
Με βάση την υπουργική απόφαση του 2014, στην Εγνατία Οδό θα τοποθετούνταν 18 συνολικά σταθμοί. Το ΤΑΙΠΕΔ, επανήλθε πρόσφατα με νέο αίτημα για την τοποθέτηση επιπλέον 20 πλευρικών σταθμών διοδίων, προκειμένου να υπάρχει ο απόλυτος έλεγχο ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει, χωρίς να υπάρχει δίοδος διαφυγής.
Ένα από τα  παράλογα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, είναι ότι τα πλευρικά διόδια πρέπει να μπουν, καθώς κάποιος που δεν θέλει να διανύσει όλη την απόσταση και βγει νωρίτερα από τον αυτοκινητόδρομο, σε κάποιο πλευρικό σταθμό, θα πληρώσει λιγότερα.
Χρυσωρυχείο η Εγνατία Οδός
«Με την πλήρη ανάπτυξη των διοδίων, τα έσοδα της Εγνατίας Οδού θα ξεπεράσουν τα 150 εκατ. ευρώ από περίπου 70 εκατ. ευρώ που είναι σήμερα. Εάν υπολογίσουμε τα έξοδα που είναι περί τα 50 εκατ. ευρώ θα είναι σκάνδαλο εάν η Εγνατία πουληθεί στα επίπεδα των 200 έως 300 εκατ. ευρώ» αναφέρει ο Πρόεδρος της εταιρείας Απόστολος Αντωνούδης
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου